4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• JimKirk
    Multkor egy oran keresztul nem futottunk ossze egy allattal sem... Pedig mar az egesz tarsasag ehezett!:)
  • Fabio Capello
    nehogy azt hidd, egyszer találtunk egyet, megfordultam egy pillanatra, és mire visszafordultam, eltünt :D:D:D sunyi kis dögök ezek :P
  • MaskimXul
    Szerintem hamarabb találsz egy másikat.
  • Fabio Capello
    Frenetikus, a nap kérdése akkor már csak az, hogy hol hagytuk a disznót... :D

/self-facepalm
  • MaskimXul
    Azt írta ki, hogy bekerült a steak a disznó inventoryjába, nem a tiédbe. Onnan még ki kell venned.
  • Fabio Capello
    No, ma megvolt végre az első olyan sessionünk, ahol a társammal sikerült összetalálkozni, Komarovoban, közvetlen a gyárterület mellett, és elsőre sikerült begyűjteni egy Enfieldet, habár utána egy órányi vadászás kellett egy kupac beletartozó tölténybe, mindeközben a társam fejszével vagdalkozott, 1500 bloodja maradt... :/ Elindultunk befelé az erdőben, hogy minél kevesebb rajongóval fussunk össze, és próbáltuk finoman lootolni az elhagyatottabb házakat, de őszintén szólva, halvány lila gőzöm nincs, hogy merrefelé lehetünk, a legközelebbi tippem, hogy Bor és Drozhino között félúton.

Ami viszont idegesítő, és egyben kérdés is - lemészároltunk egy disznót a húsáért, kiírta, hogy bekerült négy szelet steak az inventorymban - de nem került be. Ez bug, vagy elhagytuk őket? :/
  • Piszkos  Fred
  • Maróth
    Fene, hogy olyan gyorsan tudnak futni, miután észrevesznek. :D Észre se veszem és már a hátamnál vannak.
  • wardogzombie
    Muszály szaladni mert itt az ember gyorsan szerez rajongókat akik bármit megtesznek egy autogrammért de tollat még sehol se találtam.
  • tutituti
    De nem ám.
    inkább táv/tájfutás modnak kéne elnevezni főleg az elején:)
  • wardogzombie
    Azt hiszi hülyéskedek pedig nem
  • tutituti
    no.1 tipp Fuss!
    És ez nem vicc.Elfutsz,lerázod őket.Érdemes mondjuk átfutkározni olyan helyeken ahol fennragadnak pl betonkerítéseknél vagy konténereknél.
    Ha még nem vettek észre akkor szigorúan hasalva kúszva mozogj nappal,este guggolva úgy hogy W+A és W+D gombokkal menj így kevésbé hallanak meg.a betonon vagy a leghangosabb,a magas fűben a leghalkabb.
    Már lerázhatóak a zombik,ha hegyre menet mész fel ők felfele futnak de te ha oldalvást akkor nem sétálsz hanem futsz ugyanúgy.

Ölni akkor ölj zombit ha valakivel együtt mozogsz vagy már van egy pisztolyod és mellé egy géppuskád.Legyen nálad kötszer élelem is.ezzel uppolod az életerődet.
    de az állatokból kiszedett hús és annak megsütésére válts át ha ván késed gyufád és baltád.

nagyjából ennyi én szerintem.
    Én így simán túlélem az első egy órát.Azután jönnek a játékos"társaid".
    A dombra figyelj a mesterlövészek miatt,sziklák kiszögellések mellett bújnak.A városokban házak tetején,antennákon darukon.Ezeket úgy közelítsd meg,hogy takarásban légy mindig.Ha lőnek akkor meg cikkcakkban és néha fordulj vissza majd a legközelebb fal mögé vetődj be,nézd közbe honnan lőnek majd ezt kigondolva kerüld el a helyet.Ő előbb lő le téged mint te odajuss a közelébe!
  • wardogzombie
    Szaladj el
  • uscGhost
    Adjatok már valami tippet a túlélésre, mert elég nehéz úgy mozogni hogy körülöttem 30-40 zombi van :D Ha egyet is lelövök akkor meg rámtámad az összes :D
  • Maróth
    Egyszer akadt a kezembe feszítővas. Többet nem veszem fel, az biztos.
    Egyébként van valami haszna a feszítővasnak, vagy csak berakták, mert sokan játszottak halflifeot? XD
  • Laza
    A semminél jobb ... de a feszítővasat kerüljétek, az csak bátorságot ad, de esélyt nem :D
  • Maróth
    Nem régi tapasztalat: a szekerce nagyon jó fegyver zombik ellen, de csak, ha guggolsz, vagy állsz. És sajna azért így is kapsz sebzést.
  • Fabio Capello
    Amúgy, összességében nagyon tetszik a játék, eleinte nem voltam oda érte, aztán elkezdtem különböző videókat és streameket nézni - és akkor jött a Steam Summer Sale... :D

Az az egy nem tetszik, hogy úgy tudom, régen kaptál egy pisztolyt valamennyi lőszerrel kezdéskor - enélkül az első rész, amíg feltápolod magad, elég brutális tud lenni... :)
  • wardogzombie
    mert nem Jason volt az ő biztos nem akadt volna be.(max átteleportálja magát a tuloldalra és szemből veri pofán baltával az illetőt)
  • Fabio Capello
    " Vagy bentről már le tudod szedni őket egyesével, kényelmesen fejlövéssel :)"

Majd ha ráteszem a kezem valami jó kis puttyogtatóra... :P Amúgy köszönöm, valakinek a streamjén pont tegnap láttam, hogy átfutott egy kupac nyitott ajtón, a szerencsétlen agyhalottak pedig beleakadtak... :D
  • Laza
    Olyan helyen, ahol vannak nyitott, átjárható (több bejáratos) épületek, nyugodtan futhatsz, mert a zombik épületen belül csak lassan tudnak menni... egyébként sem tudnak utolérni, veled megegyező sebességgel futnak.

Kerget a fél falu, egyszerűen át kell futni egy épületen (közért, tűzoltóság, bizonyos házak) és le is ráztad őket. Vagy bentről már le tudod szedni őket egyesével, kényelmesen fejlövéssel :)
  • Laza
    Nem vita csak infó :)
    Az eredeti játékkal fel lehet rá menni, de egyébként az adatokat egy közös szerver tárolja, azaz a kariddal bármelyik eredeti szerverre be tudsz menni. A tiéd meg maga menti a karit, így az csak azon a szerveren létezik.
  • wardogzombie
    Ryan csinálta nem én.
  • uscGhost
    Szerint eredeti szerver mert egy eredetis haverom feltudott jönni ugyanakkor egy másik törtös nem, de mindegy, nem akarok ezen vitatkozni :)
  • Daell Drow
    csernoban jarsz, akkor templom, market, es tuzoltoszertar harmas eleg meglatogatni. Cuccok nagy resze ebben megtalalod, utan irany eszak star sobor fele. Ott mar jonnek a komolyabb cuccok, persze figyelni kella kemperekre ki tudja kik leskelodnek ott.
  • JimKirk
    Stary Soborba elneznek a helyedben, de csak olyan szerveren ahol kevesen vannak, kulonben eleg paras lesz bemenned a katonai satrak koze, ki tudja ki/kik leselekednek rad a domboldalon!:)
    De akar tolhatnank egyutt is a jatekot!;)
  • Fabio Capello
    Végre egyszer jó lootot találtam (bandagek, szóda, kaja, cz backpack), erre utánamrohan valami baltás őrült és lecsap... :D

A fegyverekkel nagyon nincsen szerencsém, töltényt találtam már tonnaszámra, hozzávaló fegyvert viszont még egy darabot se... Arról nem is beszélve, hogy bárhová megyek, előbb-utóbb rámtapad egy tucat élőhalott kolléga.

Ha esetleg valakinek van pár tippje egy kezdőnek, aki még csak kóstolgatja a játékot, azt nagyon szívesen veszem :P
  • Laza
    Pf, olvasgass még :)
    Mivel saját mentésű adatbázissal dolgozik, már nem lehet 'eredeti' szerver :)
  • Laza
    Mivel rögzítetted ill konvertáltad? Mekkora volt a mérete?
  • JimKirk
    Ha ez vigasztal, akkor en holnap 4:40-kor kelek!:P
  • JimKirk
    10-ig?
  • wardogzombie
    kedv mindig van csak idő nincs
  • JimKirk
    Van valakinek kedve ma este jatszani?
  • JimKirk
    De jo!:)))
  • MaskimXul
    De PvP, csak kevesen voltak.
  • Fabio Capello
    átlag 30 zombival akkor ez nem pvp szerver... :/
  • wardogzombie
    Éjszakai Vadászok
  • MaskimXul
    Semmi gond, nem te voltál az első, és valószínűleg nem is az utolsó :)
  • JimKirk
    En vegig Maximnak olvastam a neved. Ennyire fogyatekos lennek?:-)
  • uscGhost
    Ezzel a cuccal is eredeti szervert hozok létre amúgy... Két csávó feljött játszani aztán egyből 1 férőhelyesre állítottam :D meg visszaolvasgattam, szervert akartok rendelni.... fölösleges.. ezzel futtat valaki egyet és mehet a móka :D egyébként meg 4 ezer forintba nem haltam bele meg amúgyis úgy vagyok vele a jó játékot érdemes megvenni :)