4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• denevérember
    nem kaptam meg sajnos
  • JimKirk
    *skypeon
  • JimKirk
    Irtam neked, hogy jatszunk...
  • denevérember
    Ilyen és ehhez hasonló furcsaságok előfordulnak a játékban... :)
  • tutituti
    Paranormal dayzvity:D
  • determinator
    Valaki találkozott már ilyen buggal?
    Néhány zombi kergetett, miközben próbáltam elektro-ból cherno-ba jutni.
    Meguntam, kinyírtam őket. Ezután vettem észre, hogy a debug monitor hülyeséget ír ki (humanity 3300 helyett 300, zombi kill 4xx helyett 5). Ezért kiléptem majd vissza, hátha helyre áll. Ez meg is történt, csak a vér töltődött vissza maxra. Futok tovább, 10 másodperc múlva találkoztam egy egyhelyben álló, fegyverrel célra tartó hullával. Belenéztem a pakjába és mindenben megegyezett az én felszerelésemmel. Ekkor vettem észre, hogy az én nevemet írja, hogy ismeretlen okból haltam meg, de még 1x sem haltam meg azon a szerón. Ráadásul olyan felszerelés is volt benne, amit 5 perccel azelőtt gyűjtöttem be és még sohasem volt nálam azelőtt. Egy valami tért el, mégpedig a ruha. Az eset előtt 10 percel találtam egy álcaruhát, felpróbáltam, de visszaváltottam a régire. A hullán ez a ruha volt.
  • wardogzombie
    jó is az
  • denevérember
    Hát mi a jó öreg skypeon,egy motorral meg pár kanna benzinnel térünk nyugovóra :)
  • wardogzombie
    A ts szerverünkön
  • denevérember
    Most fogunk kilépni,merre voltál?
  • wardogzombie
    Nyavajgás helyett inkább jöhetnél játszani a kistársaiddal együtt
  • JimKirk
    Dehogynem, imadom en is!:)
  • oneal1
    neked nem bugos?
  • JimKirk
    En 11-tol leszek. Stary Sobornal gyulekezo, aztan irany a repter.
  • JimKirk
    Ki venne akkor meg a standalonet?:-):-(
  • petrusz86
    Ma este valaki? mert a ts az üres...
  • Maróth
    Azt az egyet legalább kijavíthatnák. A többi nem is annyira zavaró, el lehet velük lenni. De ez...
  • denevérember
    sajnos nem,és ahogy olvastam nem nagyon fognak már erre a modra koncentrálni,inkább a standalone game-re :/
  • MaskimXul
  • skymannn
    Hali!
    Kijavították már azt a villogó grafikai glitchet már a srácok amit stary sobornál és a reptereken lehetett megfigyelni?
  • denevérember
    Srácok,a legutóbbi beta patch óta (96493) nektek is megáll a loadingnál? Engem egyik szerverre sem akar beengedni :///
  • KiruHoshino
    A TS nem jelszóval védet. Csak az egyik DayZ szobán van lakat. De van ott még 2 másik szoba is ami nyitva van és szinten DayZ-sek.
  • nagyonfaya
    csak alapon annyit, hogy kirúgtak. semmi konkrétat hogy mért...
  • Maróth
    Oké! Írok neki akkor.
  • MaskimXul
    Mit ír ki, amikor kirúgnak?
  • JimKirk
    Igen, vagy denevertol!:)
  • nagyonfaya
    valaki tudna mondani pár szervert, ahonnan alapból nem kick-elnek ki? mert mostmár nagyon felidegesített hogy 10/10 szerverre fel sem tudok menni ezmiatt. előre is köszönöm!
  • Maróth
    De gondolom a ts jelszóval védett. Wardogtól kell kérnem, hogy adja meg a jelszavat?
  • Fabio Capello
    Én a mait kihagyom, egyrészt fáradt vagyok most vadászni, másrészt jön haza az asszony (:P)

A tegnapi öngyilkos misszió pedig felért egy katasztrófával, muszáj lesz javítanunk a csapatkoordinációt... -.-"
  • JimKirk
    En mar fent vok TS-en!
  • JimKirk
    Ok!
  • Maróth
    Valószínűleg én is csak 11 után tudok feljönni.
  • JimKirk
    Deneverembert, vagy Wardogot kerdezd ok a fonokok! Denever elvileg lesz ma este 8-9-tol, Dog csak 11 utan lesz.
  • Maróth
    Srácok! Akkor a mai napon csatlakozhatok hozzátok? Megpróbálok addigra összeszedni valami cuccot.
  • JimKirk
    Eddig is volt egy olyan sejtesem, hogy jo kis puska ez, csak a hangja ne lenne ekkora.
  • Maróth
    Hát ja! Elsütöttem, néhány másodperc múlva csak úgy özönlöttek a zman-ek. :D Sajna az egyetlen másik fegyveremből, a makarovból kifogyott a lőszer és muszáj volt használnom. Na mindegy, jön a következő karakter. :D
  • tutituti
    http://www.reddit.com/r/dayz/comments/z777j/a_dayz_weapons_guide/
  • tutituti
    pont most olvastam egy guide-et és felnevettem.
    Lee-Enfield aka The Dinner Bell aka Cannonfield aka ----> Who's Shooting in Cherno <---- - Lives up to its name. Packs a hell of a punch at almost 7k damage per bullet. Has been nerfed a bit, but it's still a solid weapon. You really won't be using this to kill zeds, as you risk far too aggro much per shot. A player-hunting weapon for the fresh spawn. Rate of fire is slow as all hell so make every shot count. Iron sights are great, once you get used to them. Effective out to 300m, maybe 400 if your target is standing straight up and not moving at all.
  • Maróth
    Ehh! Felejtsétek el, amit mondtam. :) Egy kis városban használnom kellet a Lee Enfieldet. :D A következményeket sejthetitek.
  • Maróth
    Király videó! :) A baltásgyilkosyeti a végén meg egyszerűen fergeteges! :D
    Amúgy melyik ts szerveren vagytok most? Mert lehet a mai napon csatlakoznék hozzátok. Jelenleg Staroye és Msta között vagyok. Még megnézek egy vadászlest, aztán indulok Mogilevka felé. Estére talán fel is leszek szerelve és érdemben tudok hozzájárulni a csapatmunkához.