4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• JimKirk
    8-kor a ts-en!
  • denevérember
    Leszek persze! Mikor van a gyülekező? :)
  • dregnarr1 #1771
    Nem hiszem, commanderben el vannak rejtve az unofficial szerverek, na meg másnak továbbra is, ugyanazon szerveren rendesen betöltődnek a régi karakterek.
  • JimKirk
    Akkor ma este te is leszel?
  • JimKirk
    En a tegnapi ongyilkos missziorol keszult videot varom mar nagyon! Total katasztrofa volt.
  • JimKirk
    Az nem lehet, hogy tort szerverekre mesz fel? Azok nem csatlakoznak a hive-hoz, ezert nem tudod mas szerverekre atvinni a karakteredet.
  • wardogzombie
  • dregnarr1 #1766
    Emberek, mitől lehet az, hogy minden egyes alkalommal, mikor játékba lépek, új karaktert kapok (új inventory, helyszín, stb), még akkor is, ha ugyanarra a szerverre megyek vissza? Napi 4-5 alkalommal is belogolok rövid időre, még egyszer sem fordult elő, hogy ne indult volna újra az egész (természetesen sohasem zombitenger közepén lépek ki, általában felmászok egy pajta legfelső emeletére, szénaboglya mögé).
    Van valami módja a karakter jobb megőrzésének?

Tudom, hogy alfa a játék, és olvastam is, hogy előfordulhat karakter reset, csak furcsa, hogy nekem minden alkalommal előjön, mindenki másnak meg szinte hetekig fennmarad a karaktere.
  • denevérember
    Im back
  • wardogzombie
    ÓÓÓÓh B+ 04:00-nál a szar is megállt bennem
  • wardogzombie
    Késő esti szupermozi a'la Hungarian DayZ Team
  • oneal1
    én úgy gondolom, hogy mindkettő alkotás nagyon élvezetes és jó is lesz, talán a Dayz egy fokkal komolyabb vagy nehezebb lesz.
    Ezt megalapozni nem tudom, megérzés:)
  • Laza
    Pont ezt mondtam a múltkor. Manapság már nem elég egy jó ötlet, azt minél előbb meg kell valósítani nagyon jól, különben azok az 'ötletmásolók', akik megfelelő tőkét tudnak alátenni hamar lepipálják.
    A WarZ pont ezt teszi és nem is tagadja. Kíváncsi leszek mi lesz előbb, EZ, vagy a standalone DayZ :)
  • KiruHoshino
    The War Z Co-Op Gamplay Alpha

Srácok a DayZ legnagyobb kihívója. Lehet, hogy fel kell kötniük a DayZ fejlesztőknek a gatyájukat ha nem akarják, hogy lepipálják őket.
  • Fabio Capello
    még nem tudom pontosan az esti programot, de felkukkantok, maximum kicsit korábban távozom :)
  • JimKirk
  • Maróth
    Lassan én is csatlakoznék a csapathoz. :) Bár valószínüleg ma este még nem fog összejönni. :S
  • JimKirk
    Ma is jatszunk! Talalkozo este 8 utan TS-en.
  • Laza
    2011 elején vettem, talán beta 1.2 volt, de már akkor annyi tartalom és olyan sűrűségű frissítés jött hozzá, hogy fullos játékokat is megszégyenített :)

Ötletem nekem is rengeteg lenne, amit el tudnék képzelni egy ilyen játékban ... bár az Én ötleteim nem PvP orientáltak. Ha csak a PvP lesz a lényeg az egészben, akkor engem el fog veszíteni.
  • JimKirk
    Hat az a VGA szerintem keveske neki, bar az Arma2 inkabb procit igenyel.
  • Fabio Capello
    én még 10 euróért vettem, Alphában :)
  • Laza
    Barátunk még mindig elfelejti, hogy az Arma2 megugrott eladások nagyban hozzájárultak a standalone támogatásához ... kb az össz DayZ játékos fele csak a mod miatt vette meg az Arma2-t (~ 500e db eladott Arma2 és kieg volt a modot követően, mikor előtte kb egy darab sem fogyott). Kb egy darabot nem adtak volna el belőle 2012-ben.
    Elég könnyen beazonosíthatóak lennének ezen vásárlók (cd kulcs alapján).

Mindegy, arra leszek kíváncsi, hogy mit fogunk kapni immáron pénzért ... mert ugye ott már szolgáltatni kell. 15 euróért azért már egészen kiforrott játékokat lehet kapni. A MiceCraft mintájára ugyan lehet próbálkozni, de közel nem lesz akkora vásárlóbázisa, mint annak volt. Talán az még olcsóbb is volt a korai béta állapotában. Én is valami 14 euróért vettem anno.

Majd meglátjuk :)
  • Maróth
    Hmm... akkor csakis a videókártya lehet a gond. Bár elvileg annyira nem marad el a minimumtól. GeForce 8500 GT.
  • Daell Drow
    Nem feltetlenul a net lehet midig szar, en pl 4/0.25 el tolom es jo. Ugy hogy kozben skype vagy ts is megy.
  • Maróth
    Ehh! Akkor nem csoda, ha néha belassul. :D Én szerénykedek a kis 5/0,5-tel. :D Nem baj, hamarosan úgy is le lesz cserélve.
  • Fabio Capello
    50/10
  • JimKirk
    25/2
  • JimKirk
    Vazz akkor en meg pont idoben leleptem.
  • Maróth
    Srácok! Lenne egy kérdésem: nektek milyen sávszélességű internetetek van? Csak szeretném megállapítani, hogy csak a gépem rosszabb a kelleténél, vagy a net is.
  • Fabio Capello
    aztán találkoztunk, feltápoltunk engem egy kicsit, és Cherno határában Ryant és Khalifát levadászta egy csipa, én meg még időben kiabortoltam :P
  • tutituti
    ARMA topikból linkelem be.
    Azért ha ezt belerakná valaki a dayz-be mennyivel jobb lenne!
    http://www.armaholic.com/page.php?id=17529
    Hogthar készítette!
  • JimKirk
    Tegnap akciodus estenk volt! Levadasztunk harom playert akiket azten a sniper kollega ki is lott, aztan zelengorsknal szinten lattunk jatekosokat, akik aztan szerintem bekeritettek minket es rank kezdtek vadaszni(lottek rank). Volt futas rendesen. Talaltunk egy satrat is, azt szepen kiramoltuk, majd a vegen a terkep nyugati hataranal talaltunk egy helikoptert, ahol egy semmibol felbukkat hacker kivegezte Fabiot, a tobbiek szerencsesen abortoltak!:) Jo volt!
  • JimKirk
    Nem fogjak, mert az szamukra hatrany lenne, ha lenne egy ingyenes viszonylag bug mentes alternativaja a standalone verzionak!:)

$$$
  • MaskimXul
    Akkor nem ugyanazzal a játékkal játszunk.
    Amivel én játszok, ott az utolsó patch majdnem egy hónapja volt és az alábbi bugokat adta a játékhoz:
    -sátrak tartalma minden szerver újraindításnál visszaáll a patch előtti állapotra
    -járművek tartalma szintén
    -a patch óta spawnolt járművek nem mentik sem a pozíciójukat, sem a javításokat.
    -ha egy patch előtt spawnolt járművet elpusztítasz, akkor az újraindítás után visszatér oda, ahol utoljára elmentetted.

Én azt érzem, hogy a fejlesztők kb. szarnak már a modra, csak a standalone verzióval foglalkoznak. Ami végül is érthető, de azért a játékot tönkretevő bugokat javíthatnák.
  • tutituti
    Tegnap redditen egyik fórumban a fejlesztő srác mondta hogy standalone után csak nagyobb patchek jönnek maximum a modhoz.Tehát félévente-évente jó ha jön egy.Ha jön!
  • Nekrofil
    ugyanúgy jönnek a DayZ patchek mint eddig, legalábbis egy ideig.
  • JimKirk
    Fent vagyunk TS-en, aki akar jojjon!
  • bazsi83vp
    Lehet, de neki így lesz bevétele is. Mert nem hinném, hogy a Steam vagy a Bohemia adott volna neki bármit is a megugrott eladások miatt.
  • Maróth
    Na de jó! És gondolom a mod meg megmarad az alfa verzióban, buggokkal tele. Aztán majd meglepődik, hogy a játékosok jó része nem veszi meg a standalonet, hanem a moddal játszanak inkább.
  • Malakai
    IGN interjú alapján mod játékosoknak is újra kell venni a standalonet.
    – But if you’ve already gone out and purchased Arma II: Combined Operations specifically to play DayZ, do you get some kind of discount with the standalone alpha?
    – We talked about it. But DayZ, if it wants to be successful, has to stand on its own two feet. The challenge there is for the development team to put enough in the standalone that people feel ok paying 15 Euro or whatever to buy into it. This isn’t even going to be a full-priced retail title. It doesn’t need to be. We want a bunch of people to play it, so why price it high. So we’re going to have to say, ‘you want into this? You’re going to have to buy it, otherwise you can keep playing the mod.’ Arma II is a perfectly fine title.