4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#1733 Persze.Én is megértem hogy a standaloneba fogják fordítani az erőforrásokat.
Én nem hallottam hogy ingyenes lesz,mitöbb 14.99-19.99$ közé lőtték be az árat kb. -
#1732 Én úgy tudom, ingyenes lesz a standalone, mert azt mondták nem akarnak kibaszni azokkal, akik a DayZ miatt vették meg az Arma2 Combined Opst.
Mindazonáltal persze, sejthető volt, hogyha meglesz a standalone, az lesz a prioritás, és nem a mod. -
#1731 "DayZ - Dean Hall, a projekt kiötlője lelombozta a játékosokat azzal a hírrel, hogy premierkor nem lesz mod-support, azonban keresik a lehetőségeket konzolos portokhoz."
Tehát meg kell venni a standalone-t mert a moddal már nem törődnek. -
#1730 Na ez csodas!:) Remelem jonnek masok is, mert akkor mehetnenk repterre is akar. -
#1729 Én benne vagyok, úgyis valahonnét kéne szerválni Stanag meg M9 SD tárat... :D -
#1728 Sracok ma is toljuk a jatekot?
En 9-tol raerek! -
#1727 Jo a segged, szep a szemed, jol fozol, kell ennel tobb?:) Gyere! -
#1726 Dog, LOL!:) -
#1725 Hat komoly csapatmunka volt Ryan ket gazolasa!:) -
#1724 fel vagy véve de ez a csapatmunka még hagy kivánni valót maga után.a kiru ts-e egyenlőre megfelel ha visszaállitja a szobánkat.Don priviben adj szkájpcímet plíz -
#1723 Yup, egyrészt, írta Kiru, hogy van új TS, másrészt én is tudok biztosítani sajátot, ha szükséges :)
És persze hivatalosan is jelentkeznék a "karavánba" ha van felvétel, nagyon jól főzök! :D -
#1722 Na aki furcsállta a privát ts-t az gondolom a videón hallott trollkodásból rájöttek miért nem jó a szabad bejáratú ts.Hajrá Kiru a legjobbkor szálltál be ismét -
#1721 Francba asszony laptopja -
#1720 Na a két perverz jószág unalmatokba megcsináltátok egymást a hegyen? -
#1719 Igen, az volt az :) -
#1718 Látatlanból teszem fel ne anyázzon senki -
#1717 passzolom a kérdést mi volt a szerver uk237? mert reggel bennmaradt a filterbe és akkor 47 volt a ping. -
#1716 Megjavult a pinged, maestro? :/ -
#1715 Van köztünk is aki ugy tolja igaz ő nem jár fel sgre de müködik -
#1714 elvileg működik, az arma2 freevel együtt, de nincs tapasztalatom benne, nekem is ismerősöm próbálkozott. -
nagyonfaya #1713 lenne egy olyan kérdésem, hogy tört alapjáték, és eredeti OA-val működik-e a dayz mod. (én steam-en vásároltam mindkettőt, szóval én már élvezem a játékot) viszont valahol olvastam hogy az alap nem baj, ha tört, csak az OA legyen eredeti. ez mennyire igaz? -
#1712 Újra elérhető a TeamSpeak szerver. De sajnos a szobákat még újra kell kreálnom.
Ip.: 80.249.165.94:1111 <== Új IP -
#1711 Ugyan, inkább csak elsütöm Cherno közepén, biztos nem lesz nagy gáz -
#1710 Neked adom, majd keresek/keresunk masikat.:) -
#1709 Amúgy becsüld meg, a csipád még mindig megvan nálam! :D -
#1708 Nem kell hackelt cucc!:) Szerinem a Volga is az lehetett. -
#1707 hát nem pakoltál fel tegnap? :P -
#1706 De jo valakinek!:) Ha igy unatkozol, akkor nekem gyujthetnel alap cuccokat.:P -
#1705 Jön valaki számítógépesjátékozni? most ráérek... -
#1704 kerültem egyet és találtam egy teherautót meg egy mikrobuszt lom állapotban -
#1703 A tanga jobban allna rajtad. -
#1702 És milyen igaz -
#1701 :D:D:DD
-
#1700 Mekkora szemétség már, hogy nő nem vehet fel ghillie-t... :D -
#1699 Itt leszunk fent akkor: salcay.hu: 9987
Arma/DayZ szoba nincs ezert keressetek valami ureset, majd 20 perc mulva jovok en is.:) -
#1698 *döglött -
#1697 Wardog is ott van még.
@Fabio tök mindegy hol vagy majd felkaparunk utközbe
@tuti köszi kb én is hasonlóval próbálkoztam de az a ts megdöglöt pár napra rá de ha valaki intézi tölem mehetünk oda is -
#1696 Szerver van, vagy majd akkor dől el, ha összegyűlünk? Mondjuk a hive miatt tökmindegy, hogy hol lootolok... :P -
#1695 En eszakon, Berezinonal vagyok, ha wardog nem jatoszott pentek ota, akkor o is. Spawnold ujra magad, gyujtogesss ezt-azt, aztan indulj meg felenk aztan feluton talalkozunk!:) -
#1694 Egész pontosan holtan fekszem Chernonál, a kórház előtt a főúton, az ipari komplexummal szemben :P Mint mondtam, insta kiléptem, nem is respawnoltam :)
Amúgy TS3 nekem is játszik, sőt még jobb is mint a Skype, ha az a többieknek is megfelel.