4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
IGN interjú alapján mod játékosoknak is újra kell venni a standalonet. – But if you’ve already gone out and purchased Arma II: Combined Operations specifically to play DayZ, do you get some kind of discount with the standalone alpha?
– We talked about it. But DayZ, if it wants to be successful, has to stand on its own two feet. The challenge there is for the development team to put enough in the standalone that people feel ok paying 15 Euro or whatever to buy into it. This isn’t even going to be a full-priced retail title. It doesn’t need to be. We want a bunch of people to play it, so why price it high. So we’re going to have to say, ‘you want into this? You’re going to have to buy it, otherwise you can keep playing the mod.’ Arma II is a perfectly fine title. -
Persze.Én is megértem hogy a standaloneba fogják fordítani az erőforrásokat.
Én nem hallottam hogy ingyenes lesz,mitöbb 14.99-19.99$ közé lőtték be az árat kb. -
Én úgy tudom, ingyenes lesz a standalone, mert azt mondták nem akarnak kibaszni azokkal, akik a DayZ miatt vették meg az Arma2 Combined Opst.
Mindazonáltal persze, sejthető volt, hogyha meglesz a standalone, az lesz a prioritás, és nem a mod. -
"DayZ - Dean Hall, a projekt kiötlője lelombozta a játékosokat azzal a hírrel, hogy premierkor nem lesz mod-support, azonban keresik a lehetőségeket konzolos portokhoz."
Tehát meg kell venni a standalone-t mert a moddal már nem törődnek. -
Na ez csodas!:) Remelem jonnek masok is, mert akkor mehetnenk repterre is akar.
-
Én benne vagyok, úgyis valahonnét kéne szerválni Stanag meg M9 SD tárat... :D -
Sracok ma is toljuk a jatekot?
En 9-tol raerek! -
Jo a segged, szep a szemed, jol fozol, kell ennel tobb?:) Gyere! -
Dog, LOL!:) -
Hat komoly csapatmunka volt Ryan ket gazolasa!:) -
fel vagy véve de ez a csapatmunka még hagy kivánni valót maga után.a kiru ts-e egyenlőre megfelel ha visszaállitja a szobánkat.Don priviben adj szkájpcímet plíz -
Yup, egyrészt, írta Kiru, hogy van új TS, másrészt én is tudok biztosítani sajátot, ha szükséges :)
És persze hivatalosan is jelentkeznék a "karavánba" ha van felvétel, nagyon jól főzök! :D -
Na aki furcsállta a privát ts-t az gondolom a videón hallott trollkodásból rájöttek miért nem jó a szabad bejáratú ts.Hajrá Kiru a legjobbkor szálltál be ismét
-
Francba asszony laptopja
-
Na a két perverz jószág unalmatokba megcsináltátok egymást a hegyen?
-
Igen, az volt az :) -
Látatlanból teszem fel ne anyázzon senki
-
passzolom a kérdést mi volt a szerver uk237? mert reggel bennmaradt a filterbe és akkor 47 volt a ping. -
Megjavult a pinged, maestro? :/ -
Van köztünk is aki ugy tolja igaz ő nem jár fel sgre de müködik -
elvileg működik, az arma2 freevel együtt, de nincs tapasztalatom benne, nekem is ismerősöm próbálkozott. -
nagyonfaya #1713 lenne egy olyan kérdésem, hogy tört alapjáték, és eredeti OA-val működik-e a dayz mod. (én steam-en vásároltam mindkettőt, szóval én már élvezem a játékot) viszont valahol olvastam hogy az alap nem baj, ha tört, csak az OA legyen eredeti. ez mennyire igaz? -
Újra elérhető a TeamSpeak szerver. De sajnos a szobákat még újra kell kreálnom.
Ip.: 80.249.165.94:1111 <== Új IP -
Ugyan, inkább csak elsütöm Cherno közepén, biztos nem lesz nagy gáz
-
Neked adom, majd keresek/keresunk masikat.:) -
Amúgy becsüld meg, a csipád még mindig megvan nálam! :D
-
Nem kell hackelt cucc!:) Szerinem a Volga is az lehetett. -
hát nem pakoltál fel tegnap? :P -
De jo valakinek!:) Ha igy unatkozol, akkor nekem gyujthetnel alap cuccokat.:P -
Jön valaki számítógépesjátékozni? most ráérek...
-
kerültem egyet és találtam egy teherautót meg egy mikrobuszt lom állapotban -
A tanga jobban allna rajtad. -
És milyen igaz
-
:D:D:DD
-
Mekkora szemétség már, hogy nő nem vehet fel ghillie-t... :D -
Itt leszunk fent akkor: salcay.hu: 9987
Arma/DayZ szoba nincs ezert keressetek valami ureset, majd 20 perc mulva jovok en is.:) -
*döglött -
Wardog is ott van még.
@Fabio tök mindegy hol vagy majd felkaparunk utközbe
@tuti köszi kb én is hasonlóval próbálkoztam de az a ts megdöglöt pár napra rá de ha valaki intézi tölem mehetünk oda is -
Szerver van, vagy majd akkor dől el, ha összegyűlünk? Mondjuk a hive miatt tökmindegy, hogy hol lootolok... :P -
En eszakon, Berezinonal vagyok, ha wardog nem jatoszott pentek ota, akkor o is. Spawnold ujra magad, gyujtogesss ezt-azt, aztan indulj meg felenk aztan feluton talalkozunk!:)