4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Maróth #1894 Szerintem meg néha jó lesz egy kicsit nosztalgiázni és a régebbi mapre visszamenni. :) Én biztos meg fogom majd tenni. De abban egyetértek tutitutival, hogy előbb legyen egy normális csernarusz térkép, majd utána jöhet a többi. Ettől függetlenül valószínüleg vasárnap én is csatlakozok a lindor szigeti megszállásban! :D -
Az igen.
Mondjuk először legyen normális csernarusz aztán tőlem lehet "dlc" alapon mapokat eladni.LEgyen minőségi,élvezhető és hosszú távon is tartogasson érdekességeket.pl lehetne olyan hogy télen havas,nyáron meleg van.Attól függően hogy IRL milyen évszak van(persze ezt a szerver bérlője szabja meg ugye).
Vagy kisebb változtatások párhavonta.mert hiába új map ha az előzőt megunta az ember akkor ezt is megfogja.Vissza meg nem megy a régi mapra mert betéve tudja.
persze ez az én véleményem. -
Már a második olyan interjút olvasom a fejlesztővel a jövőbeli tervekről, ahol elhangzik az, hogy nem akarnak mikrotranzakciós modellt, azaz hogy pl új sapkát vehess tőlük a karidnak vagy bármit, viszont az új mapokért lehet elkérnek 5-10 eurót, hogy játszhass rajta.
Nagyon remélem, hogy nem lesz lehúzós az üzleti modell :(
Na meg hogy mennyi map lesz játszható a játék vásárlásával, mert csak az eddigi térkép kibővített változata van terítéken.
Erről látott már valaki valami új infót? -
*Pilisben -
Ebbol a jobol en biztos kimaradok, mert vasarnap este valahol a Pilisban fogok satoroztni az unokatatsvereimmel. -
JanáJ #1889 No problem, én sem fogalmaztam pontosan. A Day Z oldalán írja a six updatert, meg ezt a Day Z commandert is használhatom. Ellenben nem tudom melyiket használjam, melyik jó pl a magyar arma szerveren? -
Vasárnap este 8tól Felfedezzük Lingor szigetét.A veteránok készüljenek mert:

-
van rá jó taktikánk 4en körberöhögtük őket. -
Valaki próbált már 1.7.2.6 szervert? Mert nálunk tegnap valaki a nyakát törte.... :) Amíg nem lesz fixen jó szeró addig én maradok a régi patch nél! Tegnapi szerzemény amúgy egy tökéletes állapotban lévő busz és egy motor. Kifosztottuk vele az egész szervert,de sajnos 2-en odavesztek. Tanulság : Sose menjetek be 5 en Airfieldre mert 115 zombi spawnolt ránk... :D Örök hiba... -
-
Ok rendben!:)
Ha vegre lesz majd idom rendesen akkor benezek en is -
Már rég le van fixálva a ts.Minden tökéletes -
Amugy ha nem rendezodik a TS dolog itt akkor az arma3.hu ra is lehet menni, ott szivesen varnak mindenkit! Van korulbelul 6 szobaja a dayz nek! -
Aaaaaa de kiraly!!:)
Vegre ki lehet menni a repterekre. Stary sem bugos tobbe! Erre felbuzdulva ellatogattam mindenhova, a legdurvabb cucc egy makarov volt kb...:)
Raadasul egy sniper tuti kilott ram vagy 20 skulot:D -
Grafikai bugok javítva
-
Nekrofil #1879 a tent save is fixelve lett, véletlen kimaradt a changelogból. -
miután a fél koponyád a betonra kopott:D -
Nekrofil #1877 szerintem az, hogyha felfordítassz egy ATV-t, akkor lesz valami menü, amivel a kerekeire dobja a verdát a játék. -
Tehát a kocsik most borulnak jobbra balra? Vagy mi ez a felrodítósdi? :) -
Nekrofil #1875 a tent / vehicles save nincs a changelogban, ileltve az autók felfordítása. lehet csak valami elírás, tent save megerősítésre került, autó felfordítás nem. -
Érdekes, hogy a végleges changelog kevesebb javítást tartalmaz, mint a WIP.
Mintha pont a legfontosabb maradt volna le, a sátrak és járművek.. -
Nekrofil #1873 megérkezett a patch, ahogy írták is:
http://dayzmod.com/DayZ-1.7.2.6.torrent
Developer's Note:
* To change your DayZ UI options, go to OPTIONS > GAME OPTIONS > DayZ UI. This will only affect the DayZ UI elements, unfortunately it is not saving to the config file so each time you restart ArmA2 you will need to change this setting.
* You will receive a serialization warning in game when changing the DayZ UI option, just ignore it by clicking continue it will be gone in next update.
* DayZ UI Debug option is not working properlly (no debug indicator at the moment). deal-with-it.jpg
Changelog:
* [NEW] Bear trap has chance to spawn on infected hunters
* [FIXED] Graphical glitches with dead bodies (Bodies should now not display graphical glitches)
* [NEW] Three UI options available: Default (indicators only), Debug (indicators + debug window), None (only base ArmA2 UI)
* [FIXED] Converting between magazine types resets ammo count (Now only contains previous number of rounds) -
Írtak! Legyél egy kicsit figyelmesebb :) Amúgy már elérhető a patch! -
De irtak! -
a kurva grafikai bugokat kiszedték amik a reptereknél vannak és a katonai sátraknál?
erről nem írtak? -
Akkor csak teged lovunk! -
Uhh srry, failoltam, azt hittem az armát akartad, Dayz innen tudod, vagy a DayZ Commanderrel az egészet frissen tudod tartani(leszedi a modot+beta patcheteket) itt a linkje. -
Nekrofil #1867 módosult changelog:
Confirmed Changelog (WIP):
* [FIXED] Graphical glitches with dead bodies (Bodies should now not display graphical glitches)
* [NEW] Three UI options available: Default (indicators only), Debug (indicators + debug window), None (only base ArmA2 UI)
* [FIXED] Tents and vehicles not saving correctly ( https://dev-heaven.net/issues/41502 )
* [FIXED] Converting between magazine types resets ammo count (Now only contains previous number of rounds)
In Process Changelog (WIP):
* [NEW] Option to flip vehicles that have rolled -
Nekrofil #1866 lazítsd, majd szólunk ha elérhetővé vált. -
JanáJ #1865 Nem steames, hanem "dobozos" Armám van, akkor is? -
Steamről. -
ezt írtam én is, nem hittétek el?:D:P -
JanáJ #1862 Ne köpködjetek meg, de honnan/hogy tudom letölteni? -
Az arma3.hu jóvoltából tényleg indul egy szerver a hétvégén! Legyünk rajta minél többen,hogy sokáig megmaradjon! :) -
Na erre igazán jó hazaérni ! :D
VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
* [NEW] Option to flip vehicles that have rolled
hurrá \o/ -
Nekrofil #1858 1.7.2.6
Target date:
* Thursday 6 September 2012 (GMT)
Confirmed Changelog (WIP):
In Process Changelog (WIP):
* [FIXED] Converting between magazine types resets ammo count (Now only contains previous number of rounds)
* [FIXED] Tents and vehicles not saving correctly ( https://dev-heaven.net/issues/41502 )
* [NEW] Option to flip vehicles that have rolled -
Mér, amúgy nem lövünk? :D:D:D -

Mert kulonben lovunk!
-
az jó lenne