4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• wardogzombie
    Ha jól tudom épp Denevérember irt még rájuk régebben de sokáig nem volt reakció aztán hogy végül írtak e vissza azt nemtudom de internetes vásárláshoz alap a webkártya és legalább egy PayPal account de sok hasonló megoldás van még ClickandBuy stb-stb.
  • Tücsök2008
    Eddig nem nagyon rendelgettem nem volt rá pénzem és nem is érdekeltek a dolgok, szóval most próbálkozok evvel dologgal, steam-ről hallottam de hogy mi a fene :D a seven m-eseknek írtam üzenetet, ott nagyon olcsó, most várom a választ.
  • wardogzombie
    A szó amit keresel PayPal de ha vennéd a fáradtságot és bereggelnél a steamre ott valószínűleg fel is van tüntetve hogy megy ez a fizetés dolog.
  • Tücsök2008
    Denevérember Te egy géniusz vagy mondhatni egy csodálatos IQ fighter, eszed annyi mint két marék molylepkének, probléma megoldó képességed mint kit pár gumicsizmának... a társadalom hulladéka lehetsz, te inkább ne írj választ a kérdésemre.

A Többieknek KÖSZÖNÖM, még valami, nekem ennyim nincs, 6000 a plafon :) de ha még is, akkor hogy fizetek euróban? xD forintom van csak :)
  • gvarga12
    akkor megvakultam nem talalom a megrendelest a weboldalukon
  • denevérember
    Úgy,hogy megrendeled és házhoz szállítják.
  • gvarga12
    sevenm olcso de hogy a rakba veszel toluk valamit ???
  • Panzeradler #2046
    steam - 24,99€
    Hiv. oldal - 24,99€
    gmg 24,99€ (ide lehet találni kupont amivel olcsóbb, asszem nekem is van.)
  • MaskimXul
    Próbáld esetleg itt.
  • Tücsök2008
    Sziasztok, estére megyek a TESCO-ba remélem van ArmA2 és OA, vagy CO mert meg szeretném venni, de ha nem jön össze valaki tudna adni valami linket ahonnan megrendelhetem?

Innen gondoltam
    http://shop.pcdome.hu/catalogue.php?search=Arma+2&submit.x=0&submit.y=0&mode=search

de ez miatt nem kóser

"Elérhetőség: A megrendelési lehetősőg átmenetileg szünetel."
  • wardogzombie
    Vagy az A.C.E 2ben:)
  • tutituti
    Azért ide linkeltem:)
    De az összes eddig benne volt az arma-ban;)
  • wardogzombie
  • wardogzombie
    Legalábbis DayZ-ben új
  • tutituti
    Valszeg az új map
  • JimKirk
    [SiSq]
  • Maróth
    ATV squad! :D
  • wardogzombie
    Csernarusszia Bochkor Gábora
  • JimKirk
    "The Sickest Squad"

Tetszik!:)
  • JimKirk
    Te beteg radios!
  • Fabio Capello
    Az út vad motorosai akcióban! :D
  • wardogzombie
    A legbetegebb egység ujra bevetésen
  • Fabio Capello
  • JimKirk
    Takistan kurva jo sracok!
  • JanáJ
    Nem tudom mióta, de eddig volt. :-)
    Tudnám ki a halál admin a szerveren akinek ezt meg kellene mutatni. :-)
  • Laza
    Nekem hasonló tök fegyvertelenül volt. Elektronál lövéseket hallottam, a tök sötétben felkúsztam a hegyre és kiba nehezen kiszúrtam az álcás gyereket, ahogy a távcsövével kémleli a terepet. Gondoltam majd lopok valamit a táskájából és azzal leszedem. Nagy nehezen mögé kúsztam, a szívem a torkomban dobogott ... majd a táskájából egy kompozit íjat tudtam kilopni, amivel a fejére céloztam és lőttem ... na, ez a szar olyan lassú és gyenge, hogy mire újratöltöttem megfordult és leszedett :)
    De jó móka volt, meg kb 1 óra :)
  • JimKirk
    Jok voltunk!:))
  • Gabe18
    Persze, köszi.
    Bár most éjjel komoly kalandom volt, aminek a végén egy éjjel látót szereztem.
    A Balota melletti repteret vettem célba, hátha valami jobb fegyver akad. Egy szál baltám lett az odaúton, és a reptér közelében épp egy birkát készültem lemészárolni vele, hogy a hússzerzést kipróbáljam amikor elkezdtek lőni. Sikerült sértetlenül elmenekülni, kb. 30 sniper lövés csapódott mellém.
    Csak elvergődtem a a reptér irányítótornyáig, de bemenve újra lőttek. Itt már sikerült beazonosítani hogy a közeli dombról jöhet az áldás.
    Na ekkor gonosz (és öngyilkos) terv fogalmazódott meg bennem. Jó 10 perces kerülővel oldalról közelítettem meg a dombot, mondván a baltával verem agyon a nyomorultat ha meglelem. Fel kúsztam-másztam de sehol senki, viszont a légyzümmögésből sikerült nagy nehezen egy sniper ruhás halottat felfedeznem a fűben (nem volt könnyű). Hogy ő lőtt-e nem tudom, de sikerült tőle térképet, meg éjjel látót, meg valami robbanó anyagot "Satchel Charge" szerezni. A fegyverét persze már elvitték.
    Most itt tartok, a baltámat szorongatva várom merre tovább.
  • Laza
    És az mióta probléma? :)

Pl: RunAsDate
  • Gabe18
    Chernogorsk városban mentem hogy az orvosi cuccokat összeszedjem, ahol közel egymáshoz 3 vöröskeresztet is jelöl a dayzdb térképe. Amíg gyűjtögettem lövések hallatszottak a közelből. Megijedtem hogy a jó kis cuccaimmal kicsinálnak, erre pont ott a orvosi sátrak előtt van egy ilyen marha nagy kémény amire létrával fel lehet mászni. Na gyorsan felmentem, mondom onnan majd belátom a terepet. Na és ott volt, ha ugye forgolódsz azon a kis helyen a rámpán, ilyen grafikai hibaként belátsz magába a kéménybe is, akkor láttam meg.
  • wardogzombie
  • JanáJ
    A magyar szerveren az a gond ahogy hallom, hogy csak a szerver idő eltolásával tudják megoldani hogy este nappali időben játssz, ellenben ezt a szerveren futó egyéb alkalmazások nem teszik lehetővé. :-(
  • Laza
    Ok, de ki játszik elektroban?
    Kint a szabadban semmit sem látni ha el akarsz jutni a-ból b-be. A reptér környéke szintén vak sötét. Ráadásul ha az ember fia csak esténként tud játszani, akkor örök a sötétség.

Szerencsére vannak este is nappali szerverek, csak jó legyen a ping :)

Nem baj, hogy éjszaka sötét van, de kár, hogy az idő 1:1-ben telik. Egy mondjuk 4 órás ciklust jobban el tudnék képzelni, akkor nincs örökös szopatás.
  • denevérember
    Na igen,az ajtókkal óvatosan... Ha nem is halált,de egy lábtörést mindenképp okozhat ha magadra nyitod.... :)
  • oneal1
    egyszer itt magamra csuktam a budiajtót és beledöglöttem:D LOOOL
  • denevérember
    Ez a télapó nagyon beteg :D Hol találtad???? Ez komolyan benne van a játékban??
  • Szkokan
    Hát az a sok babkonzerv ugye...

• tutituti
    kétszer gyorsan megnyomod a shiftet és akkor előre világítsz külső nézetben is az elemlámpával.Persze lassú leszel de látsz is.
    A zombókat nem vonzza a fény (hál istennek) de a playerek észrevesznek.PErsze én vicceltem az előbb ugye,én is játszok a fényerősséggel,de maxra feltolva értelmét veszti az egész szerintem.
    (standardben meg amúgy se lehet majd állítani tehát jobb hozzászokni)

A tetőkön párkányokon és bármin ami egy ember magasságnál nagyobb guggolva óvatosan megyek,nem is szoktam leesni.Ha létrázni kell akkor meg állj háttal a létrának és könnyebben/rizikó nélkül le tudsz mászni.

Ha városba mész szürkületben vagy sötétben dobálj el egykét fényrudat(chemlight) azt hiszik arra mész vagy arra mentél.Akár egy füstöt is dobhatsz valamerre,odacsalja zombikat és te szépen elosonsz más irányba míg a fél map arra les meg ugye mindenki a zombik hirtelen létszámnövekedése miatt izgulni kezd.
    Én pl Lingor islandon felírom melyik falvakban voltam(nagyobb falu) és ha térképem van meg tudom mondani merre voltam és merre lehetek.Meg ugye lesem a fent linkelt térképet.Érdemes kicsit betanulni.Hol vannak a boltok ilyesmi.

Remélem segítettem azért.
  • Gabe18
    Jó hát én még kezdő vagyok, gyűjtöm a tapasztalatokat, próbálok minél tovább életben maradni meg ilyenek. Ezt nem segíti elő ha 5 méterre se látok, vagy lóbálhatom az elemlámpát ami gondolom újabb zombi hadakat vonz a nyakamba a leselkedő sniperekről nem is beszélve.
    De most megint meghaltam, elég fura volt. Felmásztam egy tetőre, és egy óvatlan fordulásnál majdnem leestem. Mintha fél lábbal kint lógott volna a karakter a semmibe. Na mondom ez kellett volna még... megyek kicsit nézelődök a tetőn lévő cuccok közt, erre hallok egy reccsenés mint mikor csontok törnek, és meghalok... Én nem tudom ennyi idő volt a szervernek beazonosítani hogy én most valójában leestem mégis? Na de mindegy...

Viszont megtaláltam a mikulást, ezért jár valami extra?

• JimKirk
    Ok!