DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha szépen megkérlek, átmész PH fórumba inkább?
én vagy megölném, vagy nem adnék neki húst hogy kövessen.
magyarul riasztó.
hát tényleg fontos.
DE NEM NEKEM
hát tényleg fontos.
DE NEM NEKEM
How do dogs work? In the game, I mean…
Hall: Well, you find a dog then you can give it meat – yes! remind your Minecraft at all? – and then the dog will follow you around. The longer the dog follows you around, the better it gets at doing stuff. You can tell it to stay, and depending on how long it’s been with you, it’ll stay for longer periods of time, before it says “where are you?” and comes to find you. You can use dogs for tracking, too, both with people and animals, and you can have it warn you of danger, growling when people are nearby and so on.
Hall: Well, you find a dog then you can give it meat – yes! remind your Minecraft at all? – and then the dog will follow you around. The longer the dog follows you around, the better it gets at doing stuff. You can tell it to stay, and depending on how long it’s been with you, it’ll stay for longer periods of time, before it says “where are you?” and comes to find you. You can use dogs for tracking, too, both with people and animals, and you can have it warn you of danger, growling when people are nearby and so on.
mert akkor mi haszna lesz a kutyinak? csökkenteni bennünk a stressz szintet vagy mi?
akkor rossz hírem van a számodra, te nem fogod a kutyákat használni
egyébként a kutyának ezen kívül semmi értelme nem lenne.
én tuti nem használnám, ha nem lenne ilyen opció.
én tuti nem használnám, ha nem lenne ilyen opció.
ha az oroszok így használták a kutyát.......
és mivel valszeg orosz földön játszódik a játék..............
és mivel valszeg orosz földön játszódik a játék..............
Nem kell megolni, en legalabbis mindig kerulom. Kuszok maszok, stb, ha szorul akkor eldobok egy fustot. Annak a zajara oda futnak.
A temaval kapcsolatban, en pl tolerans vagyok. Igy nem lovok le senkit mikor kiszurom,(chernoi teto kemperek kivetel) viszont nem tudom hogy o nem e lo le. Igy marad a harmadik megoldas, hagyom hogy menjen. (Sok ilyen volt, es ezek nagy resze olyan hogy az illeto nem is tudta hogy figyeli e valaki egyatalan. Jelen esetben en, puskaval celra tarva. <#idiota>#idiota>)
Meg aztan az en karakterem most mar 1 hetes, fullos cuccokban, igy sajnalnam elvesziteni. Igy kerulok minden konfliktust, de egyedul mar kezd uncsi lenni. Az hogy estenkent Lazaval es wardogal tologatom meg keves. Jo lenne ha mar ossze jonne a csapat.
A temaval kapcsolatban, en pl tolerans vagyok. Igy nem lovok le senkit mikor kiszurom,(chernoi teto kemperek kivetel) viszont nem tudom hogy o nem e lo le. Igy marad a harmadik megoldas, hagyom hogy menjen. (Sok ilyen volt, es ezek nagy resze olyan hogy az illeto nem is tudta hogy figyeli e valaki egyatalan. Jelen esetben en, puskaval celra tarva. <#idiota>#idiota>)
Meg aztan az en karakterem most mar 1 hetes, fullos cuccokban, igy sajnalnam elvesziteni. Igy kerulok minden konfliktust, de egyedul mar kezd uncsi lenni. Az hogy estenkent Lazaval es wardogal tologatom meg keves. Jo lenne ha mar ossze jonne a csapat.
komolyan, te normális vagy? <#falbav>#falbav>
amúgy a kutya az mire lesz jó?
ugye arra lehet rakni majd valami hangos dolgot, ami elvonza a zombikat, vagy bombát rakni rá, beküldeni a zombikhoz és felrobban velük együt, vagy lerakja oda a bombát a zombikhoz ami hangot ad ki magából, odagyülnek és BUMMMMMMMMMM
ugye arra lehet rakni majd valami hangos dolgot, ami elvonza a zombikat, vagy bombát rakni rá, beküldeni a zombikhoz és felrobban velük együt, vagy lerakja oda a bombát a zombikhoz ami hangot ad ki magából, odagyülnek és BUMMMMMMMMMM
ja és, FAIL. Mivel mindenki hentelni jár fel, mivel a zombikat meg kell ölni. 😊
ez olyan, mintha igazi lenne a z invázió és a fórumon nem lehet beszélni a banditákról.........
szóval én bandita vagyok. igen nem tagadom. és? ha õk megölhetnek engem akkor nekem is lehet
szóval én bandita vagyok. igen nem tagadom. és? ha õk megölhetnek engem
Na, mi történt, népszerû témák 4. helyezett a topic 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Már elnézést de ez NYILVÁNOS fórum. Megérteném ha nem a modról beszélnék.
Viszont itt a topikban ez nem nagyon elfogadott.
Szerintem a saját fórumban írd ezt le.
Én úgy veszem észre te csak hentelni jársz fel és nem azt teszed amiért ez a mod készült!
Köszönjük szépen a látogatásodat.
Szerintem a saját fórumban írd ezt le.
Én úgy veszem észre te csak hentelni jársz fel és nem azt teszed amiért ez a mod készült!
Köszönjük szépen a látogatásodat.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Ha nekik lehet, akkor nekem is.
és? ki nem kakilja le. ha meg lehet csinálni, akkor megcsinálom.
most én is játszak rambot, és menjek kb 2 órát, majd puff egy hedi és meghalok. Na ezért én is ezt csinálnom.
most én is játszak rambot, és menjek kb 2 órát, majd puff egy hedi és meghalok. Na ezért én is ezt csinálnom.
én tuti megölném ha rám fogná a csuzliját 😄
amúgy is megölném, de akkor hátba, vagy mögötte elbujva fejbe
amúgy is megölném, de akkor hátba, vagy mögötte elbujva fejbe
Ez kölcsönös.Nem bízol meg benne õ se benned.IRL te mit tennél?ez tipikus
helyzet.
Nézd engem se lõttek le pedig megtehették volna.Ha rádfogja és nem tüzel akkor valszeg csak tart a helyzettõl.Bár ez tõled függ hogy cselekedsz.Én ezt nem tolerálom pl.
helyzet.
Nézd engem se lõttek le pedig megtehették volna.Ha rádfogja és nem tüzel akkor valszeg csak tart a helyzettõl.Bár ez tõled függ hogy cselekedsz.Én ezt nem tolerálom pl.
amúgy meg, banditának lenni rohadt jó 😄
le sinper-ezed a gyereket, és kirabolod, vagy a legjobb:
Amikor üldözik a zombik, meglövöd a lábát 😄
és szenved 😄 😄
majd kirabolom és kész 😄
le sinper-ezed a gyereket, és kirabolod, vagy a legjobb:
Amikor üldözik a zombik, meglövöd a lábát 😄
és szenved 😄 😄
majd kirabolom és kész 😄
amúgy meg az a köcsög aki mondja 😄
most akkor meghaljak ha rám fogja a stukiját? simán lelövöm oszt csá, vagy elütöm.
ha fegyvert rántanak rám, önvédelembõl lelövöm. de ha kiabálja már hogy frindely akkor nem lövöm le.
de mint mondtam ez szerver függõ.
amúgy kb a szerek 97% megölnek a banditák.
ritka az ahol nem. mint írtam, velem eddig 2szer fordult elõ hogy nem lõttek le a 30 valahanyadikból.
amúgy kb a szerek 97% megölnek a banditák.
ritka az ahol nem. mint írtam, velem eddig 2szer fordult elõ hogy nem lõttek le a 30 valahanyadikból.
Tehát te a tipikusan köcsög player vagy, már bocs😄D
érdekes szerveren játszhattál.
EZ valami rainbow we love everyone australia server lehet.
MErt tapasztalatom szerint aki él és mozog azt lövik mivel ez a feladatuk.
A bandita "védi"(inkább birtokba veszi) a fontosabb/értékesebb loot helyeket.
Õk nehezítik meg a survivor playerek életét.Ez adja a játék sava borsát.
Így nem csak arra kell koncentráli,hogy túlélj(étel,ital) és a zombik ne öljenek meg,hanem tartanod kell a többiektõl is.
PErsze én velem elõfordult hogy pár orosz srác megtalált.szokásos friendly procedúra.Leülés,kiabálás hogy barát vagyok.
Majd velük mozogva hárman elmentünk a többiekhez így nagyobb volt a túlélésre az esély.
Tehát ha barátságos banditákkal üzleteltél akkor inkább playerek voltak.
A bandita lõ és kifoszt.nem fog odamenni hozzád mert minek?Õ már tele van mindennel,vagy simán lepuffat és kirabol.nem kalmár hogy üzleteljen😊
(törekedjünk arra hogy egy kommentbe írjuk le a dolgot mert a Lammaer csúnyán törölni fogja a Hsz-eket)
EZ valami rainbow we love everyone australia server lehet.
MErt tapasztalatom szerint aki él és mozog azt lövik mivel ez a feladatuk.
A bandita "védi"(inkább birtokba veszi) a fontosabb/értékesebb loot helyeket.
Õk nehezítik meg a survivor playerek életét.Ez adja a játék sava borsát.
Így nem csak arra kell koncentráli,hogy túlélj(étel,ital) és a zombik ne öljenek meg,hanem tartanod kell a többiektõl is.
PErsze én velem elõfordult hogy pár orosz srác megtalált.szokásos friendly procedúra.Leülés,kiabálás hogy barát vagyok.
Majd velük mozogva hárman elmentünk a többiekhez így nagyobb volt a túlélésre az esély.
Tehát ha barátságos banditákkal üzleteltél akkor inkább playerek voltak.
A bandita lõ és kifoszt.nem fog odamenni hozzád mert minek?Õ már tele van mindennel,vagy simán lepuffat és kirabol.nem kalmár hogy üzleteljen😊
(törekedjünk arra hogy egy kommentbe írjuk le a dolgot mert a Lammaer csúnyán törölni fogja a Hsz-eket)
én is ölöm a férgesét.
elütöm õket kocsival, vagy lelövöm õket, ha fegyvert rántanak.
elütöm õket kocsival, vagy lelövöm õket, ha fegyvert rántanak.
amúgy, ha alkalmam van rá én is \
míg a playerek akkor is megölnek, ha adsz nekik valamit.
szóval nem tudom mit paráztok a banditáktól.
Ha adsz nekik valamit, nem ölnek meg ha olyan szerveren vagy.
Ha adsz nekik valamit, nem ölnek meg ha olyan szerveren vagy.
\ - salute (not available when crouched or prone) - visually show your friendly.
CTRL - double-tapping CTRL raises/lowers your rifle. Note: There's no way to lower your pistol, though entering Gear menu does cause your avatar to raise his pistol.
De az optionsben benne van.
CTRL - double-tapping CTRL raises/lowers your rifle. Note: There's no way to lower your pistol, though entering Gear menu does cause your avatar to raise his pistol.
De az optionsben benne van.
csak a team speakben azt hogy friendly
Van a jatekban valami jelzes?
Mintha lattam volna, hogy jelzek, intek, stb hogy nem vagyok enemy.
Mintha lattam volna, hogy jelzek, intek, stb hogy nem vagyok enemy.
mentem abban a chernob-a vagy mibe, és megértem a banditákat.
a sima playerek mindenre lõnek, ami mozog.
rám is akart volna lõni, de az a bandita kiszedte.
majd felmentem a banditához, adtam neki tárat,kaját és megkösznöntem neki.
a sima playerek mindenre lõnek, ami mozog.
rám is akart volna lõni, de az a bandita kiszedte.
majd felmentem a banditához, adtam neki tárat,kaját és megkösznöntem neki.
nem tudom hogy csak kaját akartak volna-e de mégéri velük üzletelni.
én találkoztam 3 ilyennel.
Kedvesek voltak.
Mondtam nekik, tudom kik és adtam nekik elemózsiát.
õk adtak tárat.
Nekem a sima playerekkel van bajom
Kedvesek voltak.
Mondtam nekik, tudom kik és adtam nekik elemózsiát.
õk adtak tárat.
Nekem a sima playerekkel van bajom
<#banplz>#banplz>
De a játékot még fejlesztik 😊
Anno regisztrálni lehetett a honlapon.Persze a játék nem készült csak volt ilyen lehetõség.Gondolom már a honlap sem él😊
DayZ hez nem kell beta kulcs, arma 2 OA kell.
The War Z hez kell neki a kulcs
The War Z hez kell neki a kulcs
mármint milyen béta kulcs?
The War Z
Vagy a DayZ
The War Z
Vagy a DayZ