4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Gabe18
    Üdv.
    Alábbi videók meghozták a kedvem ennek a dolognak a kipróbálására, de valami problémába ütköztem.
    Felrakom a két ARMA játékot, fel patchelem őket az alap 1.11, az OA 1.62
    Ezzel a DayZ Commander-el próbálnám az utolsó simításokat elvégezni de nem megy.

Az Arma 2 verzio szerinte ugye ez a 95248 ami igen régi. De hiába választom ki a listából az újabbat, és nyomok az installra, bár látszólag végigmegy a dolog, ha itt a képen végül az OK-ra nyomok, nem változik semmi, ugyanúgy a régi verzió marad meg.

Tudja esetleg valaki mi a hiba?
  • JimKirk
    Visszatertem es harcra jelentkezem!
  • Maróth
    Szép kis kerék utáni hajsza! :D Ennyi zombit! :D
  • wardogzombie
    több sört már ne igyál oks?
  • tutituti

Kár hogy várnom kell a standalone-ra.Csatlakzotam volna.Na majd akkor.

Viszont ha talál valaki térképet,kést gyufát stb ami tool beltre megy azt hátizsákba be tudja rakni.Az elején mondjátok(ott tartok) hogy nem lehet,csak azért írtam:)
  • Fabio Capello
  • Laza
    Annyi itt a topic na ...

Akkor 50kg krumplis zsákot sem itt lehet kapni?
    Mert akkor nem kérdezem meg .... :D
  • denevérember
    Egy kicsit talán eltévedtek ezek a kommentek :)
  • Laza
    Váá, hova írok basszus, nem ide :D
  • Laza
    Gondolom a pókcsajt azért sem érdemes leverni, mert warp pont?
    Legalábbis a közelben nem ír nekem másikat (most még).
  • Laza
    Furyval a lávánál lévő minok pár ütés, baba ez a fegyver :)
    Az egyiknél véletlen leestem, és halálom közben az is utánam jött, nem rakta vissza :)
  • denevérember
    Kíváncsi voltam mikor jön a Takistan-i map is zombiba erre tessék:) Bár ez elég kihaltnak tűnik így első ránézésre.Aztán ki tudja mi lesz belőle.
  • oneal1
    szerintem 100%, hogy kihozzák őket onnan, kell egy jó ügyvéd.
    A játék fejlesztéssel kapcsolatban biztos vagyok benne hogy léteznek iratok, tervek vagy projektmenedzsment által leírt ütemezés.
    szerepelni kell ennek az útnak valahol, ráadásul gondolom bejelentett munkahelyük van, a bankszámlájukon ott a fizetésük amit a cégük utal nekik havonta, egyértelműen kideríthető, hogy egy szoftverfejlesztőről van e szó vagy pedig sumákolnak.
  • tutituti

Még egy új homemade pvp map.Ez már nagyobb mint az utes island.És kicsit jobban össze van rakba.
  • denevérember
    Azért én szurkolok a srácoknak,nehogy megkapják azt a 20 évet... Vagy semennyit sem. Elég nagy pácban vannak az tény,de valahogy csak kitudják magyarázni. Maximum kihagyják majd a játékból azokat a területeket amiket lefotóztak és nem szabadott volna.
  • Fabio Capello
    A probléma tényleg az, hogy állítólag mindenhol fel is volt tüntetve hogy képanyagot készíteni tilos, ráadásul valóban a nyakukba lehet varrni a kémkedést ezért... :/

Reménykedni kell, hogy van némi józan ész a görögöknél, de ettől függetlenül kibaszott nagy baromság volt ez a két sráctól, megvannak erre a hivatalos utak is, mégis mit gondoltak, mi lesz, ha odamennek egy katonai bázisra civilben, és látványosan fotózgatnak meg kameráznak...
  • Maróth
    Valószínűleg csak lootot kerestek a bázison, de nem figyeltek eléggé a láthatósági indikátorra és a katonák agro szintje is magas volt.
  • denevérember
    ezt tessék elolvasni:

http://www.sg.hu/cikkek/91997/kemkedessel_vadoljak_az_arma_fejlesztoit
  • Bucser
    Asszem 2 srácot kaptak el.
  • denevérember
    Akkor 2033-ban jön az arma3 és a standalone dayZ :D
  • JanáJ
    20 évet is kaphatnak...
  • Maróth
    Akkor a valódi megjelenés a fejlesztők szabadulása utáni egy évben várható! :D
  • Fabio Capello
    lol, letartóztatták a Bohemia Interactive fejlesztőit, mert elkapták őket miközben képeket készítettek egy görög katonai táborról / telepről
  • Fabio Capello
    tehát a valós időpont jövő év februárja. :D
  • Laza
    Igen, amit rögtön módosított, hogy a reális inkább november vége :D
    Tehát októberben szeretné, de ha a reálisan gondolkodik akkor november vége.
  • Nekrofil
    Ha helyesek az információim, Rocket októbert célzott meg az alpha kiadással.
  • wardogzombie
  • MaskimXul
    Mert év végén jön a standalone, ezért csak a DayZ miatt tényleg fölösleges már megvenni.
  • denevérember
    Miért lenne hülyeség megvenned?
  • KiruHoshino
    Én szívesen játszanék de nincs eredeti OA-m. megvenni meg már hülyeség lenne. Tört szerveren meg senki nem akar játszani.
  • Laza
    BF3-at nekem is meg kéne már néznek, látom kijött az Armored Kill, erre várok már egy ideje ... mint Premium user :)
  • Laza
    LOL ....

MineZ - MineCraft mod DayZ módra :)

http://www.minez.net/
  • Laza
    Inkább úgy mondanám, Neki ott telt be a pohár ... de az már eddig is csurig volt :D
  • Laza
    Szerintem itt páran játszottak annyit (köztük Dog), hogy biztos lehetsz abban, nem a Lingoron eltöltött pár óra alapján jutotott valaki erre a következtetésre.

Én pl Lingoron nem is voltam még ;)
  • tutituti
    Azt azért remélem mindeki tudja hogy a lingor map csak fanmade map és semmi köze sincs a dayz projecthez!
    Magyarul páran beleépítették a dayz-be de csak szórakozásból.Az más tészta hogy látnak bennne jövőt és a standalone-ban majd kap helyet.De ezzel nem törődik csak pár modder.
    Tehát ezért van texture bug benne.
    Az alap mapon nem nagyon lehet velük találkozni.

PErsze nem azért mondom hogy akkor tessék visszamenni játszani de nem a lingor alapján ítélkezzünk.
  • Laza
    Hát Én ezt már akkor mondtam, mikor utoljára játszottam még pár hete. Még veletek nyomtam utoljára. Nálam a félórás-órás szerverkereséssel, az állandó tengerpartra dobálással és a karakter random halállal telt be a pohár. A játékidő nagy része egyébként is dög unalmas rohangálás a pusztában, de hogy 2 napi futkározás után kibassza a karim, az már sok.

A közös játék támogatása 0, mert nonszensz, hogy egy ekkora térképen kell ált gyalog közlekedni egymás között úgy, hogy fél este a találkozás összehozásával megy el ... nekem ennyi időm nincs :)

Majd ha lesz standalone vagy a WarZ, akkor visszajövök, mert mindenképpen érdekelne a játék egy kiforrott konstrukcióban.

Azóta Dark Solulozom, és az eddig abba fektetett 30 óra sokkal jobban szórakoztatott, mint ha ugyanennyi időből 80%-ot csak a susnyákosban futottam volna :D
  • wardogzombie
    Hát mivel már rajtam kivül mindenki elért abba a fázisba nyilván én sem maradhatok ki.Régen még 5-6 embert simán össze lehetett szedni de mikor tegnap este is fél9kor még csak 3an ültünk a ts szobába ugy gondoltam hogy oké akkor ennek itt lesz a vége.Arról már nem is emlitve hogy szinte naponta jön egy béta patch a szerverek zöme vagy vált vagy nem találtam olyan szervert tegnap a majd egy órás keresgélés közepette aminek a verziószámáról nem is hallottam még.Nem tudom te hogy vagy vele de ez már egyrészt vicc kategória másrészt nem látok érdemi javulást hetek óta a játékon tegnap az uj patchel találtunk grafikai bugot lingor mapon.Én nem leszek "alpha" hím.Játsszon vele akinek van hozzá türelme.
  • Laza
    Na, csak nem Te is elértél ebbe a fázisba? Az hogy lehet? :D
  • wardogzombie
    meguntam megyek betlöfildhármazni
  • wardogzombie
    én mondtam hogy nem látok szart se:D