4615
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Egész pontosan holtan fekszem Chernonál, a kórház előtt a főúton, az ipari komplexummal szemben :P Mint mondtam, insta kiléptem, nem is respawnoltam :)
Amúgy TS3 nekem is játszik, sőt még jobb is mint a Skype, ha az a többieknek is megfelel. -
Pontosan hol vagy most a jatekban?
tutituti: koszi, felolem mehetnek oda is!:) -
Ahogy látom még mindig megy a szenvedés ts-sel.
besegítek jó?mert így negyedannyi sávszélt használtok mint a skype és a minőséggel sincs probléma.
tessék:
http://ts.salcay.hu/ -
Ezek mind megvannak :P
Remélem nem gond hogy teljesen meztelen vagyok, amióta tegnap megmogyorózott a scripter, azóta nem voltam játékban :/ -
Hogyne! Mikro, fules, skype legyen keszenletben!;) -
ha van hely, én is szívesen beszállok :) -
9-tol mennek en is
-
Ma este vadászunk skacok? -
ja gondolom egy ido utan uncsi nem ? kell a tobbi tulelo :) -
Nekrofil #1685 működik, egy ideig a saját serveremen toltuk -
LAN -> igen ha csinalsz magadnak egy LAN szervert itt a leiras amit mar korabban belinkeltek
majd egyszer lehet en is kiprobalom mukszik-e a leiras szerint... -
Köszönöm a válaszokat!
Még annyi kérdésem volna, hogy a DayZ működik úgy is ugye, hogy én csinálok szervert (LAN vagy Internet). -
Igen sajna egyre több a hacker mostanában... :/ Ezzel számolni kell sajnos. -
Na ez fasza volt... kipakoltuk a kórházat Chernoban, megvolt végre mindenünk, fegyver, bloodbag, morphine, etc, erre valami köcsög scripter egyesével kicsinált minket a szerveren, legalábbis gondolom, tekintve, hogy több mint 8000 blooddal egyszer csak összecsuklottam és elpatkoltam... Elindult az unconsciusnesst jelző homokóra, a következő képernyő pedig a "You're dead" volt, úgy, hogy még mindig több mint nyolcezer bloodot mutatott a debug... :/ -
Maróth #1680 Én is manuálisan. :D A commandert csak a szerverek keresésére használom. -
Nem, én is mindig úgy csinálom. -
én próbálkoztam vele, de Steam alatt lehetetlen volt, sajnos :/ -
manuálisan már csak én mahinálok a játékon?
-
uscGhost #1676 Arma 2-t frissítsd 1.11-re a kieget meg 1.62-re, six-updaterrel rakd fel a módot és elvileg jó lesz. -
Milyen módszerrel teszitek fel a DayZ-t, manuálisan, vagy six-updaterrel?
Amit esetleg megpróbálhattok, az a DayZ Commander, a version fül alatt látod, hogy mi friss, mit kell frissíteni, rányomsz, és megcsinálja szépen magától :)
Sőt, ez az első olyan launcher, amivel végre sikerült működésre bírni a játékot Steam alatt... :P -
Alap Arma II megvan nekem is, de még el sem indítottam.
Egyik kétségbeesett ismerősöm gépével szívunk éppen és nem akartam neki hinni, de tényleg nem tudjuk működésre bírni a DayZ-t. Minden más perfektül megy, Arma II is természetesen, meg az Op. Arrowhead is.
Köszi, hogy válaszoltál, sajna még nem vagyunk előrébb most sem... most kínomba totál leuninstalláltam az egészet és újra feldobom. -
1. Igen, elég hozzá, plusz ugye a DayZ mod, amit le kell töltened :)
2. Erre nem tudom a választ, a szakértők majd megmondják :P
Csak nem elkapott téged a DayZ feeling? :D -
Srácok!
Teljesen láma kérdés elnézést érte:
1. Arma II alapjáték és Arma II Op. Arrowhead elég ugye a DayZ-hez?
2. Miért van az, hogy csinálok egy local (lan) szervert, beteszem magam egyedül (1/8), a DayZ betöltése után házakat látok a magasból és nem történik semmi bármit is nyomok.
Elnézést a noobságért, kérlek válaszoljatok. Köszi! -
csak mellekesen kerdeznem http://www.mumble.hu
ez esetleg nem lenne jo???
mi kb. 2 eve hasznaljuk WOT-hoz es kb. 1 ora kieses volt talan egyszer,
a progi maga pedig mar elegge kiforrott -
Azért ez nem így van. :) Én felajánlottam, hogy nyugodtan lehetne nálam a DayZ-sek gyülekezőhelye. Erre az lett, hogy pár nap múlva a szerver off... És minden egyes nap azon gondolkodom mi van ha többet nem lesz szerver (mert nekem ezt szponzorálták) én meg itt ajálgattam magam. Én is tiszta ideg vagyok már emiatt (meg más miatt is) én se tudok ts-ezni. Így a haverokkal sem tudok egy szót se váltani. Tessék elnézni. Optimista vagyok -
Gondolom a single player mod az oka, de nálam tényleg csak harvest wood opció van :) -
Nem favágás hanem 'remove from toolbet' ... azaz vedd elő az övedről, akkor be fogja tenni a kezedbe ... ekkor még nyomj egy reloadet mert csak akkor lehet 'elsütni' ... szó szerint, mert pisztolylövés effektje van :D -
uscGhost #1667 Kössz :) -
Olyan nincs.
De google pár perc alatt kidobja a guide-okat.
Tessék:
-
Akkor még egy ideig kénytelen leszek balta nélkül ténykedni, mivel nálam csak favágás opció van
-
benne van ugye ott lenn kis ikonban.
rákatt jobbegér,és ott a felsőt kiválasztod(nem a favágás opció) aztán átrakja a kezedbe.Betárazol a baltába
(ne is kérdezz semmit,ez ilyen facepalm) és mikor 10000 "töltény" van a baltában akkor tudod használni.
-
Hali. Új vagyok még a játékba, és mivel a virágbolti verzióm sehogy nem bírtam működésre venni, így beizzítottam a dayz single player modot, amivel már el tudok játszogatni. Egy nagy kérdésem van. Hogyan tudom a fejszét fegyverként használni? Vagy ez a megoldás nem játszik sp módban?
Amúgy várom hogy megjöjjön önálló játékként, biztos vétel lesz :D -
Neked nincs miért bocsánatot kérned, mi köszönjük a lehetőséget a kommunikációra! :) -
Nagyszeru hir, koszonjuk! -
Srácok. Mivel úgy tűnik, hogy a DataPlex szarik az egészbe. A TS szerverem szponzorra úgy döntött, hogy mindent átköltöztetnek a Német szervergépükre. Ez a következőket jelenti.
- Elvileg minden szoba és miegymás marad a helyén
- Új IP cím lesz.
Jelenleg a rendszergazda még dolgozik a gépen ezért még elérhetőséget nem tudok adni. Amint lesz fejlemény jelentem.
Jó játékot és sorry. -
bazsi83vp #1659 Üdv mindenkinek, ehhez a modhoz ugye jó a CD Galaxisban vett lemez, nem csak a Steames. (Ott legalábbis nem írja a bolt hogy steam kell a 2.nek és az arrowheadnek.) -
Azt hiszem egy adag fával 8 sztéket tudsz megsütni, de nem vagyok benne 100%-ig biztos. -
igen, elég gyanús hogy így van... :D
Ha jól olvastam, akkor ugye a konzerv dolgok 200, a sült hús 800, a vérátömlesztés pedig full hp-t ad?
A másik kérdésem, hogy van e valami "egyenlet" a hússütésre, hogy egy adag fa meddig tart ki? -
Valoszinu!:) -
Maróth #1655 Murphy törvénye itt is beüt. :D