DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutituti
nincs felpatchelve az új verzióra vagy az armád vagy a daysie-d.
valszeg hangokat se hallasz.
update-eld és jó lesz😉

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nekem miért nem jelenik meg jobb felül a kis ablak, amiben a zombik száma a testhõmérsékletem, a vérem meg egyebek vannak?
Szerintem valahogy meg kéne bulizni, hogy jelszavas legyen a szerver, mostanában elég sok csíterbe belefutunk haverokkal...

Meg legalább nem kellene azon aggódni, hogy lootolás közben ki honnan fog hátbalõni, lehete ez egy magyar HQ szerver!
Laza
Ehh, akkor ott este sötét van 😞
Én csak este tudok játszani, az ilyen szerverek kilõve.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

MaskimXul
Rendes és magyar idõ szerint megy.
Laza
Ez rendes szerver, ugye? Nem 'kalóz'?
Illetve milyen idõbeállítással megy? Mikor nálunk este van, ott is?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

denevérember
Tökéletesen fut a magyar szerver! 😊 Tessék szép lassan átszokni ide! Viszont ARMA3.hu TS-t mindenki használja ha ezen a szerveren játszik! Jó játékot mindenkinek! 😊

In space no one can hear you scream.

MaskimXul
Én is ezt mondtam. A minecraft indie volt, mert nem volt mögötte kiadó.
A DayZ mod is indie volt, de a DayZ standalone nem az lesz, mivel a Bohemia Interactive adja majd ki.
Bucser
Már bocs, de indie-nek azt hívják amikor a fejlesztõ kutyagol a kiadók között és a saját elképzelése alapján adja ki majd a bevétel nagy részét le is nyeli. Mert saját pénzen fejlesztett, nem a kiadó pénzén.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

tutituti
<#eljen>

MaskimXul
Majd körbenézünk egy-két magaslesnél és átnézünk egy repteret! 😄

Si vis pacem, para bellum!

JimKirk
Ja!😊

Fabio Capello
Ugye, sehol egy AS50 vagy egy M4A1 CCO SD 😄

JimKirk
Csak a fegyverzet nem megfelelo!
tutituti
tengeri moszat alakulat

Második sor, jobb széle! 😄

wardogzombie
Te melyik vagy?<#idiota>

Gondoltam néhányotoknak tetszeni fog ez a kép:

tutituti
ÚJ PVP map!

MaskimXul
Börtöntõl északnyugatra kb 1.5km-re van egy kis sziget, eddig majdnem minden szerveren találtam ott sátrakat jó cuccal, és általában a helikoptereket is oda parkolják le.
tutituti
A lingor mapon egyre figyeljetek
nem lehet fát vágni,és a hús kiszedése az állatból bugos.Instant hátizsák elvesztést is okozott már.
Katonai bázisra nem nagyon érdemes egyedül menni mert irgalmatlan sok a Zombó.
mi kocsival mentünk.Sofõr marad,egy fedez másik lootol de izibe.
Kb így lehet túlélni.
a városok elég jók.A hoteleket többször végig kell járni mert néha nem spawnol semmi majd két perc múlva ott van a gillie suit vagy backpack.
Illetve van egy rendõrállomás a térkép jobb alsó sarkában.Rohadt veszélyes de aki oda spawnol kezdéskor(ahogy én) az laposkúszásban szedje ki amit tud.mert jókat dob.Kb ennyi.Érdemes a börtönt megnézni viccbõl meg elmenni az egyik nagyváros reptere mellé😉
Hogy mi van ott legyen meglepetés😄

Szerintem meg néha jó lesz egy kicsit nosztalgiázni és a régebbi mapre visszamenni. 😊 Én biztos meg fogom majd tenni. De abban egyetértek tutitutival, hogy elõbb legyen egy normális csernarusz térkép, majd utána jöhet a többi. Ettõl függetlenül valószínüleg vasárnap én is csatlakozok a lindor szigeti megszállásban! 😄

tutituti
Az igen.

Mondjuk elõször legyen normális csernarusz aztán tõlem lehet "dlc" alapon mapokat eladni.LEgyen minõségi,élvezhetõ és hosszú távon is tartogasson érdekességeket.pl lehetne olyan hogy télen havas,nyáron meleg van.Attól függõen hogy IRL milyen évszak van(persze ezt a szerver bérlõje szabja meg ugye).

Vagy kisebb változtatások párhavonta.mert hiába új map ha az elõzõt megunta az ember akkor ezt is megfogja.Vissza meg nem megy a régi mapra mert betéve tudja.

persze ez az én véleményem.

Laza
Már a második olyan interjút olvasom a fejlesztõvel a jövõbeli tervekrõl, ahol elhangzik az, hogy nem akarnak mikrotranzakciós modellt, azaz hogy pl új sapkát vehess tõlük a karidnak vagy bármit, viszont az új mapokért lehet elkérnek 5-10 eurót, hogy játszhass rajta.

Nagyon remélem, hogy nem lesz lehúzós az üzleti modell 😞
Na meg hogy mennyi map lesz játszható a játék vásárlásával, mert csak az eddigi térkép kibõvített változata van terítéken.

Errõl látott már valaki valami új infót?

JimKirk
*Pilisben
JimKirk
Ebbol a jobol en biztos kimaradok, mert vasarnap este valahol a Pilisban fogok satoroztni az unokatatsvereimmel.
No problem, én sem fogalmaztam pontosan. A Day Z oldalán írja a six updatert, meg ezt a Day Z commandert is használhatom. Ellenben nem tudom melyiket használjam, melyik jó pl a magyar arma szerveren?
wardogzombie
Vasárnap este 8tól Felfedezzük Lingor szigetét.A veteránok készüljenek mert:

<#violent><#gun>

wardogzombie
van rá jó taktikánk 4en körberöhögtük õket.

denevérember
Valaki próbált már 1.7.2.6 szervert? Mert nálunk tegnap valaki a nyakát törte.... 😊 Amíg nem lesz fixen jó szeró addig én maradok a régi patch nél! Tegnapi szerzemény amúgy egy tökéletes állapotban lévõ busz és egy motor. Kifosztottuk vele az egész szervert,de sajnos 2-en odavesztek. Tanulság : Sose menjetek be 5 en Airfieldre mert 115 zombi spawnolt ránk... 😄 Örök hiba...

wardogzombie
<#eljen>

oneal1
Ok rendben!😊

Ha vegre lesz majd idom rendesen akkor benezek en is

!Forza Ferrari!

wardogzombie
Már rég le van fixálva a ts.Minden tökéletes

oneal1
Amugy ha nem rendezodik a TS dolog itt akkor az arma3.hu ra is lehet menni, ott szivesen varnak mindenkit! Van korulbelul 6 szobaja a dayz nek!

!Forza Ferrari!

oneal1
Aaaaaa de kiraly!!😊

Vegre ki lehet menni a repterekre. Stary sem bugos tobbe! Erre felbuzdulva ellatogattam mindenhova, a legdurvabb cucc egy makarov volt kb...😊
Raadasul egy sniper tuti kilott ram vagy 20 skulot😄

!Forza Ferrari!

wardogzombie
Grafikai bugok javítva<#eljen>

a tent save is fixelve lett, véletlen kimaradt a changelogból.
tutituti
miután a fél koponyád a betonra kopott😄

szerintem az, hogyha felfordítassz egy ATV-t, akkor lesz valami menü, amivel a kerekeire dobja a verdát a játék.
denevérember
Tehát a kocsik most borulnak jobbra balra? Vagy mi ez a felrodítósdi? 😊

a tent / vehicles save nincs a changelogban, ileltve az autók felfordítása. lehet csak valami elírás, tent save megerõsítésre került, autó felfordítás nem.
MaskimXul
Érdekes, hogy a végleges changelog kevesebb javítást tartalmaz, mint a WIP.
Mintha pont a legfontosabb maradt volna le, a sátrak és jármûvek..
megérkezett a patch, ahogy írták is:
http://dayzmod.com/DayZ-1.7.2.6.torrent

Developer's Note:
* To change your DayZ UI options, go to OPTIONS > GAME OPTIONS > DayZ UI. This will only affect the DayZ UI elements, unfortunately it is not saving to the config file so each time you restart ArmA2 you will need to change this setting.
* You will receive a serialization warning in game when changing the DayZ UI option, just ignore it by clicking continue it will be gone in next update.
* DayZ UI Debug option is not working properlly (no debug indicator at the moment). deal-with-it.jpg

Changelog:
* Bear trap has chance to spawn on infected hunters
* Graphical glitches with dead bodies (Bodies should now not display graphical glitches)
* Three UI options available: Default (indicators only), Debug (indicators + debug window), None (only base ArmA2 UI)
* Converting between magazine types resets ammo count (Now only contains previous number of rounds)
denevérember
Írtak! Legyél egy kicsit figyelmesebb 😊 Amúgy már elérhetõ a patch!

JimKirk
De irtak!
oneal1
a kurva grafikai bugokat kiszedték amik a reptereknél vannak és a katonai sátraknál?

errõl nem írtak?

!Forza Ferrari!

JimKirk
Akkor csak teged lovunk!
Panzeradler
Uhh srry, failoltam, azt hittem az armát akartad, Dayz innen tudod, vagy a DayZ Commanderrel az egészet frissen tudod tartani(leszedi a modot+beta patcheteket) itt a linkje.
módosult changelog:

Confirmed Changelog (WIP):

* Bear trap has chance to spawn on infected hunters
* Graphical glitches with dead bodies (Bodies should now not display graphical glitches)
* Three UI options available: Default (indicators only), Debug (indicators + debug window), None (only base ArmA2 UI)
* Tents and vehicles not saving correctly ( https://dev-heaven.net/issues/41502 )
* Converting between magazine types resets ammo count (Now only contains previous number of rounds)

In Process Changelog (WIP):

* Option to flip vehicles that have rolled