DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Emberek, mitõl lehet az, hogy minden egyes alkalommal, mikor játékba lépek, új karaktert kapok (új inventory, helyszín, stb), még akkor is, ha ugyanarra a szerverre megyek vissza? Napi 4-5 alkalommal is belogolok rövid idõre, még egyszer sem fordult elõ, hogy ne indult volna újra az egész (természetesen sohasem zombitenger közepén lépek ki, általában felmászok egy pajta legfelsõ emeletére, szénaboglya mögé).
Van valami módja a karakter jobb megõrzésének?

Tudom, hogy alfa a játék, és olvastam is, hogy elõfordulhat karakter reset, csak furcsa, hogy nekem minden alkalommal elõjön, mindenki másnak meg szinte hetekig fennmarad a karaktere.

denevérember
Im back

In space no one can hear you scream.

wardogzombie
ÓÓÓÓh B+ 04:00-nál a szar is megállt bennem<#wow3>

wardogzombie
Késõ esti szupermozi a'la Hungarian DayZ Team

oneal1
én úgy gondolom, hogy mindkettõ alkotás nagyon élvezetes és jó is lesz, talán a Dayz egy fokkal komolyabb vagy nehezebb lesz.
Ezt megalapozni nem tudom, megérzés😊

!Forza Ferrari!

Laza
Pont ezt mondtam a múltkor. Manapság már nem elég egy jó ötlet, azt minél elõbb meg kell valósítani nagyon jól, különben azok az 'ötletmásolók', akik megfelelõ tõkét tudnak alátenni hamar lepipálják.
A WarZ pont ezt teszi és nem is tagadja. Kíváncsi leszek mi lesz elõbb, EZ, vagy a standalone DayZ 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

KiruHoshino
The War Z Co-Op Gamplay Alpha

Srácok a DayZ legnagyobb kihívója. Lehet, hogy fel kell kötniük a DayZ fejlesztõknek a gatyájukat ha nem akarják, hogy lepipálják õket.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Fabio Capello
még nem tudom pontosan az esti programot, de felkukkantok, maximum kicsit korábban távozom 😊

JimKirk
<#eljen><#wave>
Lassan én is csatlakoznék a csapathoz. 😊 Bár valószínüleg ma este még nem fog összejönni. :S

Si vis pacem, para bellum!

JimKirk
Ma is jatszunk!<#violent> Talalkozo este 8 utan TS-en.<#fogmosas>
Laza
2011 elején vettem, talán beta 1.2 volt, de már akkor annyi tartalom és olyan sûrûségû frissítés jött hozzá, hogy fullos játékokat is megszégyenített 😊

Ötletem nekem is rengeteg lenne, amit el tudnék képzelni egy ilyen játékban ... bár az Én ötleteim nem PvP orientáltak. Ha csak a PvP lesz a lényeg az egészben, akkor engem el fog veszíteni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JimKirk
Hat az a VGA szerintem keveske neki, bar az Arma2 inkabb procit igenyel.
Fabio Capello
én még 10 euróért vettem, Alphában 😊

Laza
Barátunk még mindig elfelejti, hogy az Arma2 megugrott eladások nagyban hozzájárultak a standalone támogatásához ... kb az össz DayZ játékos fele csak a mod miatt vette meg az Arma2-t (~ 500e db eladott Arma2 és kieg volt a modot követõen, mikor elõtte kb egy darab sem fogyott). Kb egy darabot nem adtak volna el belõle 2012-ben.
Elég könnyen beazonosíthatóak lennének ezen vásárlók (cd kulcs alapján).

Mindegy, arra leszek kíváncsi, hogy mit fogunk kapni immáron pénzért ... mert ugye ott már szolgáltatni kell. 15 euróért azért már egészen kiforrott játékokat lehet kapni. A MiceCraft mintájára ugyan lehet próbálkozni, de közel nem lesz akkora vásárlóbázisa, mint annak volt. Talán az még olcsóbb is volt a korai béta állapotában. Én is valami 14 euróért vettem anno.

Majd meglátjuk 😊

Hmm... akkor csakis a videókártya lehet a gond. Bár elvileg annyira nem marad el a minimumtól. GeForce 8500 GT.

Daell Drow
Nem feltetlenul a net lehet midig szar, en pl 4/0.25 el tolom es jo. Ugy hogy kozben skype vagy ts is megy.
Ehh! Akkor nem csoda, ha néha belassul. 😄 Én szerénykedek a kis 5/0,5-tel. 😄 Nem baj, hamarosan úgy is le lesz cserélve.

Fabio Capello
50/10

JimKirk
25/2
JimKirk
Vazz akkor en meg pont idoben leleptem.
Srácok! Lenne egy kérdésem: nektek milyen sávszélességû internetetek van? Csak szeretném megállapítani, hogy csak a gépem rosszabb a kelleténél, vagy a net is.

Fabio Capello
aztán találkoztunk, feltápoltunk engem egy kicsit, és Cherno határában Ryant és Khalifát levadászta egy csipa, én meg még idõben kiabortoltam 😛

tutituti
ARMA topikból linkelem be.
Azért ha ezt belerakná valaki a dayz-be mennyivel jobb lenne!
http://www.armaholic.com/page.php?id=17529
Hogthar készítette!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

JimKirk
Tegnap akciodus estenk volt! Levadasztunk harom playert akiket azten a sniper kollega ki is lott, aztan zelengorsknal szinten lattunk jatekosokat, akik aztan szerintem bekeritettek minket es rank kezdtek vadaszni(lottek rank). Volt futas rendesen. Talaltunk egy satrat is, azt szepen kiramoltuk, majd a vegen a terkep nyugati hataranal talaltunk egy helikoptert, ahol egy semmibol felbukkat hacker kivegezte Fabiot, a tobbiek szerencsesen abortoltak!😊 Jo volt!
JimKirk
Nem fogjak, mert az szamukra hatrany lenne, ha lenne egy ingyenes viszonylag bug mentes alternativaja a standalone verzionak!😊

$$$<#heureka>
MaskimXul
Akkor nem ugyanazzal a játékkal játszunk.
Amivel én játszok, ott az utolsó patch majdnem egy hónapja volt és az alábbi bugokat adta a játékhoz:
-sátrak tartalma minden szerver újraindításnál visszaáll a patch elõtti állapotra
-jármûvek tartalma szintén
-a patch óta spawnolt jármûvek nem mentik sem a pozíciójukat, sem a javításokat.
-ha egy patch elõtt spawnolt jármûvet elpusztítasz, akkor az újraindítás után visszatér oda, ahol utoljára elmentetted.

Én azt érzem, hogy a fejlesztõk kb. szarnak már a modra, csak a standalone verzióval foglalkoznak. Ami végül is érthetõ, de azért a játékot tönkretevõ bugokat javíthatnák.
tutituti
Tegnap redditen egyik fórumban a fejlesztõ srác mondta hogy standalone után csak nagyobb patchek jönnek maximum a modhoz.Tehát félévente-évente jó ha jön egy.Ha jön!

ugyanúgy jönnek a DayZ patchek mint eddig, legalábbis egy ideig.
JimKirk
Fent vagyunk TS-en, aki akar jojjon!
Lehet, de neki így lesz bevétele is. Mert nem hinném, hogy a Steam vagy a Bohemia adott volna neki bármit is a megugrott eladások miatt.

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

Na de jó! És gondolom a mod meg megmarad az alfa verzióban, buggokkal tele. Aztán majd meglepõdik, hogy a játékosok jó része nem veszi meg a standalonet, hanem a moddal játszanak inkább.

Malakai
IGN interjú alapján mod játékosoknak is újra kell venni a standalonet.

– But if you’ve already gone out and purchased Arma II: Combined Operations specifically to play DayZ, do you get some kind of discount with the standalone alpha?
– We talked about it. But DayZ, if it wants to be successful, has to stand on its own two feet. The challenge there is for the development team to put enough in the standalone that people feel ok paying 15 Euro or whatever to buy into it. This isn’t even going to be a full-priced retail title. It doesn’t need to be. We want a bunch of people to play it, so why price it high. So we’re going to have to say, ‘you want into this? You’re going to have to buy it, otherwise you can keep playing the mod.’ Arma II is a perfectly fine title.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tutituti
Persze.Én is megértem hogy a standaloneba fogják fordítani az erõforrásokat.
Én nem hallottam hogy ingyenes lesz,mitöbb 14.99-19.99$ közé lõtték be az árat kb.

Fabio Capello
Én úgy tudom, ingyenes lesz a standalone, mert azt mondták nem akarnak kibaszni azokkal, akik a DayZ miatt vették meg az Arma2 Combined Opst.

Mindazonáltal persze, sejthetõ volt, hogyha meglesz a standalone, az lesz a prioritás, és nem a mod.

tutituti
"DayZ - Dean Hall, a projekt kiötlõje lelombozta a játékosokat azzal a hírrel, hogy premierkor nem lesz mod-support, azonban keresik a lehetõségeket konzolos portokhoz."

Tehát meg kell venni a standalone-t mert a moddal már nem törõdnek.

JimKirk
Na ez csodas!😊 Remelem jonnek masok is, mert akkor mehetnenk repterre is akar.<#violent>
Fabio Capello
Én benne vagyok, úgyis valahonnét kéne szerválni Stanag meg M9 SD tárat... 😄

JimKirk
Sracok ma is toljuk a jatekot?
En 9-tol raerek!
JimKirk
Jo a segged, szep a szemed, jol fozol, kell ennel tobb?😊 Gyere!
JimKirk
Dog, LOL!😊
JimKirk
Hat komoly csapatmunka volt Ryan ket gazolasa!😊
wardogzombie
fel vagy véve de ez a csapatmunka még hagy kivánni valót maga után.a kiru ts-e egyenlõre megfelel ha visszaállitja a szobánkat.Don priviben adj szkájpcímet plíz

Fabio Capello
Yup, egyrészt, írta Kiru, hogy van új TS, másrészt én is tudok biztosítani sajátot, ha szükséges 😊

És persze hivatalosan is jelentkeznék a "karavánba" ha van felvétel, nagyon jól fõzök! 😄

wardogzombie
Na aki furcsállta a privát ts-t az gondolom a videón hallott trollkodásból rájöttek miért nem jó a szabad bejáratú ts.Hajrá Kiru a legjobbkor szálltál be ismét<#eljen>

wardogzombie
Francba asszony laptopja<#idiota>

Zeraa
Na a két perverz jószág unalmatokba megcsináltátok egymást a hegyen?<#mf1>

Fabio Capello
Igen, az volt az 😊

wardogzombie
Látatlanból teszem fel ne anyázzon senki<#vigyor5>

wardogzombie
passzolom a kérdést mi volt a szerver uk237? mert reggel bennmaradt a filterbe és akkor 47 volt a ping.