4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#2333 Marha hollandok:) -
JanáJ #2332 -
#2331 Hat ahhoz tenyleg nagyon jol kellene viselkednie....:))) -
JanáJ #2330 Ez eddig kettő, ha Rájen624345697834298 jó lesz, akkor megkapja a 3.-at. -
Maróth #2329 Én is! :D -
JanáJ #2328 Helit akarok. -
JanáJ #2327 Hajrá. Szerintem ritka az erdő, kevés a város/loot => sok PvP. -
JanáJ #2326 Nem tudsz éhen halni, "csak" lemeg a vér 6000-re. :-) Tegnap kipróbáltam.
Ha csak motor, akkor valaki már javítja. -
Maróth #2325 Csak motor! De sajna az éhhalál környékén járok, ezért ki kellet lépnem. Majd, ha valaki más is feljön és tud nekem hozni kaját, akkor keresek is hozzá és elrepítem a kicsikét a bázisra. :) -
#2324 Félre értesz :) Én a Namalsk szeróra nem tudtam,hogyan kell csatlakozni de már megoldottam! Nem is olyan kicsi a map,majdnem 30 an vagyunk fent és még nem találkoztam senkivel! Itt szerintem mindenkinek megérhet egy próbát! -
JanáJ #2323 Day Z-ni akarsz? Azt innen.
Én six updaterezek. Azt felteszed és ő lehúzza ami neked kell. Nekem a C-re a doksik közé teszi be, de ezt át tudod állítani. -
JanáJ #2322 a helibe kell motor meg valamennyi fém -
#2321 Valamelyikőtök el tudja mondani hogyan tudok felmenni rá? Mert valami addon biztosan kell. Amikor csatlakozni akarok 1 szerverre kiírja alul,hogy hiányosak a fileok stb... Eddig nem találtam rá hogy hogyan lehetne. Ennek is kell egy @ mappa? Valaki privátba megoszthatná velem,mert béna vagyok... :) Előre is köszi! -
Maróth #2320 Később felnézek és megpróbálom elhozni a helit. -
JanáJ #2319 Ja, tegnap találtam egy zöld uazt a fehér helyett. :-)
Meg a reptéren a heli, de nem tudtuk elhozni. -
kissssss #2318 még egy pvp heaven +z pálya? jajjj -
JanáJ #2317 Neten volt 6-7 szerver. Egyre tudtam felmenni, ahol épp este volt és full gammával sem láttam semmit. Szóval nem próbáltam. :-)
Lehet felmegyek majd, de nem hinném, hogy nagy dur lenne. :-( -
#2316 Neten nem is próbáltad ki? Én azért kíváncsi lennék... :) Nem lenne kedved? -
JanáJ #2315 Néztem a mapot SP-ban. Hangulatos, de nem Day Z-nek való. Kicsi, kevés település. :-( -
#2314 Elindult az új map a Namalsk. Valaki kipróbálta már? Ha igen milyenek a tapasztalatok? Eddigi videók alapján állati hangulatos :) -
Maróth #2313 Hát igen! Az is egy fő szempont. Ha csak ingame pénz lenne és úgy lehetne kereskedni egymással, akkor azt még megérteném, de így semmivel nem különbözik a többi mmo-tól, amikkel nem játszok. -
Noisyboy #2312 A Day Z érdekelne. A War Z nem nagyon jön be, amiatt, hogy valós pénzért lehet tán cuccokat venni benne. Mert az oké lenne, hogy attól, mert megveszi valaki a cuccokat pénzért, ha meghal, akkor elvesznek ezek a dolgok. Azonban a tehetősebbek egyből utána megint meg tudják venni őket. Emiatt gondolkodok inkább a Day Z megvételén. -
Maróth #2311 Az egyesével szétszórt loot jól hangzik, kicsit realisztikusabb. A 0 lőszer jó, mert az is reálisabb, de rossz is, mert ha már találsz fegyvert, akkor ahhoz illene lőszert is találni.
Bárhol rak le és a közelben már van is egy város itt is megvan és vannak kisebbek is, ahol jó loot is szokott lenni. De ez főleg a szerencsén (jobban mondva azon, hogy mit dob a gép) múlik, hogy mit találsz. Tegnap pl. még cserno és elektro is üres volt, máskor meg simán fel lehet szerelkezni.
Milyen a járműleosztás? Egyáltalán vannak? Lehet őket javítani, tankolni? -
#2310 Hát, Én jobban szórakozom most a WarZ-vel ... akárhol tesz le, mindig van város a közelben ... és minden városban lehet értelmes loot, nem csak a nagyokban ... a melee harcrendszer sokkal játszhatóbb ... s mivel 80% melee vagy, kell is ... lőszer kb 0 ... jók ezek az egyesével szanaszét szórt lootok :) -
Maróth #2309 DayZ, vagy WarZ? :D -
Noisyboy #2308 Végleges árat amúgy lehet már tudni? Mert lassan elkezdek spórolni a játékra. Illetve lesz dobozos verzió, vagy csak digitális verzió lesz? -
#2307 Na születésnapomra haveroktól megkaptam a Cherno térképet:)
Marhanagy,marhajó! -
Maróth #2306 Csak rendesen megijedhetett. :D -
JanáJ #2305 jó szerverre kell születni :-) -
#2304 Hát ez DayZ-ben is ugyan így van ... sajna -
JanáJ #2303 Miért? Nem lett semmi baja. -
Maróth #2302 Szegény Peti! :D -
JanáJ #2301 Franc, megint lemaradtam az elejéről. :-( -
#2300 -
Maróth #2299 Na, ha ez így marad, akkor biztos nem fogok vele játszani. Ennyire kiéleződik a pvp, akkor elveszik a túlélésért vívott harc a természet és a zombik ellen.
Gondolom a csapatban játszók meg még ennél is inkább irtják a többi játékost. -
#2298 Még az is lehet ... bár inkább a standalonéra lennék kíváncsi :) -
#2297 gyere vissza déjzízni -
#2296 Na, annyi változás van, hogy a játékban lévő könnyítést, azaz a global inventory-t korlátozták. Van a térképen 2 kisebb település, ami safe zónának számít, csak odabent lehet biznicelni meg hozzáférni a gi-hez és a markethez. Ezek eléggé kiesnek és kva hosszú oda az út. Tegnap mákomra egy shotgunos srác ugyan eltalált, és majdnem meghaltam, de kifogyott, és mire váltott fegyvert, addig arcon csapkodtam kalapáccsal ... full fel volt pakolva, kirámoltam :) utána ezekkel a cucokkal felmentem a safe zónába (ahol nem lehet fegyvert sem használni), de hát kva hosszú volt és nagyon fosatós :)
Összességében tehát egyáltalán nem könnyű a játék, főleg egyedül. Minden karakter tök üresen megy (se bandage, se semmi) már a kreálás után. 5 karaktered lehet. 2 féle mód lesz: HC, ahol a karaktered halálkor végleg meghal, és a normál, ahol nem hal meg, megmaradnak a tapasztalati pontjai, viszont (most 1 óra) kb 24 - 48 óra lock alá kerül. Mindkét esetben eldob abszolute mindent, ami nála van. Az inventoriban a hely kva kevés, konkrétan van a táskában 12 hely, ezen kívül van hely a pri-sec fegyvernek, sapkának, ruhának.
A loot borzalmasan random, fegyvert kb sehol sem találni ... nagyon ritka, viszont így is rengetegen rohangálnak azzal. Minden fegyverben van 10-15 lőszer és annyi, simán lőszert csak 1-2x találtam. Leginkább melee fegyverekkel mennek az emberek. Viszont nem kérdeznek, mindenki rögtön pofán ver :)
A zombikat javították, most brutálisak ... és hiába az egyetlen hely az autók teteje, ahol biztonságban vagy, a legrosszabb is, mert nyílt célponttá válsz a többi játékos számára.
Na, szóval nem egyszerű a játék ... viszont van egy nagyon jó hangulata :) -
#2295 Volt egy havas map a Thirks.Kipróbáltam bár az akkora volt mint egy köpés:)
Viszont ropog a hó a láb alatt.Mindenki lassan ment és a hószállingózástól rosszak voltak a látási viszonyok.Na ott parázott mindenki.
Itt viszont lesznek triggerelt sikolyok ahogy hallottam.Ami megint dob rajta biztos.
Redditen elég hamar lehet róla infót találni.
Pl ezt már jó két hete olvastam,mármint hogy készül.
minden esetre biztos próba lesz -
#2294 Na ez igen! Hangulat az ottvan :)