4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    Már kezdtem túltenni magam a játék dolgain, nem foglalkozva semmivel ... erre amit egyik este csináltam és szenvedtem karit bebuktam, mert másnapra azon a szerveren egyszerűen mapot cseréltek, fel sem tudtam menni ... aztán másik szerveren nyomultam, majd egyszer csak vmi buzerátor 1mp alatt full sötét éjszakát csinált, aztán 10 perccel később abban a tök sötétben mindenkit a reptérre teleportált egy kupacba, és kezdődött a golyózápor ......

Mondjuk még szerencse, hogy a bazi sok futkosást nem online nyomom a gép előtt, mint régen, nem ott tökölök a monitor előtt, hanem automatán otthagyom a francba hadd fusson árkon bokron át (iránytűvel belőve kb a célt) ....... így annyira nem idegesít :D
  • gvarga12
    lol az igen
    egyebkent sikerult meghalnom vegre official szeron
    szal lehet en is benezek
  • Maróth
    :/ Legalább most már normálisan működni fog a szerver, a következő hibáig. :D
  • Fabio Capello
    Aki nálunk játszik, immáron működik a szerver. Sajnos a ViLayer csak úgy tudta elhárítani a támadást a main szerverük ellen, hogy a komplett adatbázist kitörölték, így nulláról kezdünk...
  • JimKirk
    Akkor majd toljuk komedias palyajan a pvp-t, egesz jot dobott ossze.
  • gvarga12
    We are aware of the current issues with your DayZ server.

There was a serious data corruption issue within the Hive and we are working on a solution to this problem now.

Please be aware that our main coder and CEO. (Lee) has been in the hospital and just underwent surgery.

This has caused a delay in resolving the issues we are currently experiencing.

We are looking at a 24 to 48 hour time frame to correct these issues and will offer all of our current customers an amount of goodwill free service as a way of trying to compensate you for this down time.

Please submit a support ticket to Billing "AFTER" your server is back in working order to claim this goodwill offer.

Please forgive this interruption in service and know that we are working to fix this ASAP!

If you have any other queries or issues don't hesitate to get in touch.

meg ilyenebbek

es most mindenki mondjon el egy imat a CEO programozjukert...
    hmm 24-48 ora akkor ma este se fognak menni a szerverek
  • Susarc
    Ohh itt ilyenek vannak?:P:)
  • JanáJ
    a hsz amit keresel az a 2590-es
  • Susarc
    10 perce loading?:P Wtf?:D
  • wardogzombie
    Először is a halál az dzsön a dzsanadzs meg csak ugy ott van.Másodsorban pedig Makarov esdé
  • JanáJ
    Van nálad elem lámpa, csak arról macera fegyverre váltani.

A flare végülis logikus fénye és hangja is van.
  • Laza
    A városban semmi sincs (emlékeim szerint), de a tenger felől nagyon szépen világít a hold.

A flare-re azt írja a Wiki, hogy a zombik gyakran támadnak. Mondjuk távolra szoktam dobálni, de tök sötétben a kezembe is szoktam fogni :)
  • JanáJ
    DíyZ wiki szerint ha jól emlékszem light stickre és lámpára nem, de flarere igen, meg füstre is. Tábortűzre s jönnek asszem.

A városban minimális közvilágítás van, nem? Vagy az Taki?
  • Fabio Capello
    még mindig nincs semmi update, sajnos.
  • Laza
    Nem úgy volt, hogy semmilyen fényre nem jönnek a zomboidok?
    JSan, a régi 'fényfellelős' még anno ezt mondotta :)

Elvileg tiszta volt az idő, mert a csillagokat lehetett látni ... de csak abban a sávban volt vmi 'fény' (azaz a csillagok), földfelszínen full sötétség, teljesen fekete ()pedig a nagyvárosokban meg szoktam ilyenkor látni.
  • JimKirk
    En kerek elnezest!:) Ma este mar jo lenne egyet bandazni.
  • JanáJ
    Komédiásosan: Gyün. :-)
  • JimKirk
    Jön a Dzsanádzs?
  • JanáJ
    Néha elgondolkodom hogy indítsak egy offline Day Z szervert, mert csomószor inkább egy lámpás shotival tolnám, meg revolverrel, de ezzel esélyed sincs pvp-ben. :-(
  • JanáJ
    Vannak lámpás fegyverek. A flarere jönnek a zombik...

Este egész jól lehet látni, ha tiszta az idő.
  • Laza
    Végül is hangulatos volt a flare használat ... csak mikor bejön 1000 zombi utánam a tűzoltóállomásra és kialszik, akkor para van :)

Állt ott egy UAZ is, ami szinte fullos volt, tele tankkal, csak az egyik kereke kitört. Cuccok is voltak benne, valszeg vki lerobbant vele. Na annak felkapcsoltam a lámpáját meg adott irányba forgattam (3 kerékkel még tud forogni egy helyben) .... aztán egyszer kint szaladgáltam mikor kialudt a flare, az UAZ pont nem a tűzoltóság felé nézett, úgyhogy mire betaláltam az épületbe az is parajelenség volt ... akkor is csak tippre álltam meg, hátha bejutottam :)

Elég lassan dobja azt a vackot.
  • JimKirk
    En azt szoktam csinalni, hogy ha nincs nvg-m, akkor felnyomom maxra a gammat es a fenyerot, plusz a hdr effektket is legalabb high-ra teszem. Igy egesz jol(nagyon jol) lehet latni ejszaka is. Mondjuk a flairezesnek is megvan a maga hangulata.
  • Laza
    Este újra szembesültem azzal, amit a legjobban utálok ebben a játékban. Mégpedig a full, teljesen sötét éjszakákat.

Én azt sem értem, hogy lehet az, hogy ha Elektroban vagy Chernoban ér az éjszaka, akkor mindig látok, világít a hold, de ha kint vagyok a szabadban, akkor nem is látom a holdat ... nemhogy világítana. Állok a tök sötétben, csak azért nem hiszem azt, hogy kikapcsolt a monitor, mert látom a csillagokat az égen ... aztán ennyi.
    Még szerencse, hogy volt egy marék flarem, azzal kutattam át a Sobori tábort meg a nagy repteret ... de a reptéren még a tök sörtétben is (flaret használva) kva hamar kiszúrnak a zombik, kb az aszfalton nem lehet elkúszni normálisan ... le kellett öljek vagy 40-et minimum. És nem akartak elfogyni, mert hiába irtottam őket a tűzoltóállomáson, mikor kimentem akkor is ugyanannyi kószált kint, mint előtte.

Még szerencse, h csak ketten voltunk a szerón, mert valószínűleg messziről kiszúrható lett volna ahogy egy világító ember fut árkon-bokron át (az automata futásával :D)

Remélem ma már jó lesz a szerótok :D
  • Fabio Capello
    "Dear All

Our master web server for clients is currently undergoing maintenance due to a hacking attempt against the server. We will update this network status accordingly as we have further information

Kind Regards

Vilayer Ltd"
  • wardogzombie
    Valaki mindíg túlélte vagy a reflexei miatt vagy mert messzebb volt
  • Laza
    Döglött az egész banda? :D
  • wardogzombie
    néhányszor
  • Laza
    Volt már rá példa? :)
  • Laza
    A ti szervereteken is viszketett vkinek az úja legutóbb. Akármerre mentem Chernoba, mindig lőtt rám ha meglátott ... szerencsére sosem talált el, tuti vhol messze kempet vminek a tetején ... csak pattotgtak a golyók, és meg sprinteltem mindenfelé :D
  • JanáJ
    Mondjuk ha elmegy a net akkor az nem pilóta hiba. Bevezethetnénk, h a pilóta repülés közben végig fütyül és így ha megszakad, akkor egyből ki tudunk ugrani.
  • Fabio Capello
    béna pilótákra sajnos nincs figyelmeztető program
  • JanáJ
    Nálunk csak arra kell figyelni hogy helin és heli alatt ne legyél.
  • Fabio Capello
    A francia és angol (UK) szerverek általában hackerparadicsomok, én élből kerülöm őket. :)

Nálunk meg szinte folyamatos megfigyelés alatt van a szerver, ha bármi gyanúsat észlel, azonnal sípol a gépem, de alapvetően a három hónap alatt talán 4-5 eset ha volt.

A tűzharcok sem túl jellemzők, általában a bambiknak viszket az ujja a ravaszon, de őket utána gyorsan rendbeteszik a ruszkik (általában ők ennek a szenvedő alanyai :D), vagy valaki tőlünk, ha nagyon ficánkolnak.
  • Laza
    Egyébként a francia szerver ahol voltam borzalmas volt. Voltak rajta vagy 30-an, mindenfelé rohangáltak. Elektronál rakott le, ezerrel lövöldöztek a városban. Felmentem a tűzoltóságra és láttam, hogy egy gyerek 20-30 zombi között áll és folyamatosan írtja őket. Cheater volt, ezren ütötték, semmi baja nem lett. Aztán futkorászott még pár haverjával. A chaten is mikor írom, hogy itt egy cheater, csak röhögtek.
    Aztán bóklásztam, majd odamentem a templomhoz, aminek be volt csukva az ajtaja ... kinyitottam, és 3-an térdeltek az ajtóval szembe a padoknál, azonnal szitává lőttek. Na mondom fasza gyerekek vannak itt is, értelmes játék, viza se mentem :)
  • Fabio Capello
    ahol hosted by ViLayer, vagy ViLayer van, ott 99% hogy ugyanez lesz a karaktered.
  • Laza
    Azt lehet tudni vmiből, hogy melyik szervereken érem el ugyanezt a karit?
  • Fabio Capello
    Igen, fizetős. A privátot úgy kell érteni, hogy semmi köze a Rocket féle nagy publikus hivehoz, a ViLayernek van egy saját hive-ja, ami a ViLayeres szervereket köti össze. Ezen felül persze lehetne teljesen privát is, de az jelszóköteles lenne ugye...

Mapban pedig Namalskig az összes map feltehető és játszható, Taviana és Wasteland még nincsen benne, de dolgoznak rajta, hogy kompatibilis legyen a ViLayer hive-al.
  • Laza
    Jó sokáig csinálják.

Ezek szerint ez fizetős szerver? Hogy hogy private?
    Az új mapok miatt?
  • JanáJ
    Remélem estig végeznek.
  • Fabio Capello
    Utánajártam, valószínüleg a ViLayer piszkálja a hiveot, a legtöbb ViLayeres szerver elérhetetlen.

Lehet hátradőlni és malmozni... Ugye mivel amerikában vannak, nekik ilyenkor alkalmas a hiveok pofozgatása...