DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zombókat nem vonzza a fény (hál istennek) de a playerek észrevesznek.PErsze én vicceltem az elõbb ugye,én is játszok a fényerõsséggel,de maxra feltolva értelmét veszti az egész szerintem.
(standardben meg amúgy se lehet majd állítani tehát jobb hozzászokni)
A tetõkön párkányokon és bármin ami egy ember magasságnál nagyobb guggolva óvatosan megyek,nem is szoktam leesni.Ha létrázni kell akkor meg állj háttal a létrának és könnyebben/rizikó nélkül le tudsz mászni.
Ha városba mész szürkületben vagy sötétben dobálj el egykét fényrudat(chemlight) azt hiszik arra mész vagy arra mentél.Akár egy füstöt is dobhatsz valamerre,odacsalja zombikat és te szépen elosonsz más irányba míg a fél map arra les meg ugye mindenki a zombik hirtelen létszámnövekedése miatt izgulni kezd.
Én pl Lingor islandon felírom melyik falvakban voltam(nagyobb falu) és ha térképem van meg tudom mondani merre voltam és merre lehetek.Meg ugye lesem a fent linkelt térképet.Érdemes kicsit betanulni.Hol vannak a boltok ilyesmi.
Remélem segítettem azért.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
De most megint meghaltam, elég fura volt. Felmásztam egy tetõre, és egy óvatlan fordulásnál majdnem leestem. Mintha fél lábbal kint lógott volna a karakter a semmibe. Na mondom ez kellett volna még... megyek kicsit nézelõdök a tetõn lévõ cuccok közt, erre hallok egy reccsenés mint mikor csontok törnek, és meghalok... Én nem tudom ennyi idõ volt a szervernek beazonosítani hogy én most valójában leestem mégis? Na de mindegy...
Viszont megtaláltam a mikulást, ezért jár valami extra? <#hehe>#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Este ha megyek haza IRL akkor is belevilágítok zseblámpával a retinámba😄D
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
In space no one can hear you scream.
Érdekes hogy a magyar szerverre be tudok menni (csak ott most pl. olyan sötét van hogy semeddig se látok), de teljesen ugyanolyan verziószámú külföldire már nem megy a fenti hibával.
Vagy ezt is írjam egyszerûen az Alfa verzió számlájára?
Ha van idõd nyálazd át ezt, itt minden apróságot leírnak.
A többit a magyar szerveren TS mellett úg is elmondják. :-)
További infót itt találsz.
Nemrég kezdetem el a játékot, nekem nagyon bejött!
Csak úgy 6 óra játék után rájöttem, hogy egyedül nem olyan jó 😊
Szeretnék csapathoz csatlakozni, vagy egy emberhez ha lehetséges volna.
Eredeti a játékom, TS3 van, kérem írjatok rám, vagy hagyjatok itt üzenetet!
Bencének, és hû csatlósainak meg gratulálok a videókhoz, õk hozták meg a kedvem a játékhoz!
Csak így tovább!!!!!!
Minden tiszteletem az övék!
Sebaj, találtam egy puskát, de annak se örülhettem sokáig, mert egyszer csak a fák közül kifutott egy játékos, elmentünk egymás mellett, én békésen tovább akartam menni utamra, õ nem...
Si vis pacem, para bellum!
Végül ezt a Six Launcher-t használva sikerült megoldani, az érdekes módon megcsinálta.
Botorkáltam éjjel benne egy kicsit, hát õõõõ... vannak még gondok az életben maradással <#whatever>#whatever>.
Meg egyelõre ez a hátizsákba pakolás se tiszta nekem hogy mit hova tesz, meg milyen alapon dobálja ki a dolgokat ha felveszek valami mást. Hát majd még próbálom kitapasztalni.
http://www.arma2.com/beta-patch.php
Na mindegy kipróbálásra jó lesz egy ilyen régebbin futó is, ahogy nézem van pár.
Alábbi videók meghozták a kedvem ennek a dolognak a kipróbálására, de valami problémába ütköztem.
Felrakom a két ARMA játékot, fel patchelem õket az alap 1.11, az OA 1.62
Ezzel a DayZ Commander-el próbálnám az utolsó simításokat elvégezni de nem megy.
Az Arma 2 verzio szerinte ugye ez a 95248 ami igen régi. De hiába választom ki a listából az újabbat, és nyomok az installra, bár látszólag végigmegy a dolog, ha itt a képen végül az OK-ra nyomok, nem változik semmi, ugyanúgy a régi verzió marad meg.
Tudja esetleg valaki mi a hiba?
Kár hogy várnom kell a standalone-ra.Csatlakzotam volna.Na majd akkor.
Viszont ha talál valaki térképet,kést gyufát stb ami tool beltre megy azt hátizsákba be tudja rakni.Az elején mondjátok(ott tartok) hogy nem lehet,csak azért írtam😊