4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• JimKirk
    What time? Restart server, yes?
  • Fabio Capello
    White car? Yes-no? Where is heli?

:P
  • JimKirk
    Csak az ukazt sajnalom, amit tegnap nagynehezen sikerult feltankolnom, mert nem volt egy jerry sem a taborban, igy eloszor azutan kellett vadasznom.
  • Fabio Capello
    mapot tuti nem resetelt, a cuccok megmaradnak, max a járműveket, azt minden új vilayer code-nál basztatja kb..
  • JimKirk
    Jo, hogy nincs sok cuccunk!
  • Fabio Capello
    Nagyon ne éld bele magad, jöttek ki új patchek a szerverhez, lehet hogy resetelődnek a verdák... Ez a szar a ViLayernél, kb kétnaponta jön valami (habár az a valami általában sokat javít/új dolgot ad hozzá).
  • Laza
    Na, találtam egy buszt, motorja rendben, van benne benyó, csak 2 kereket kell szerváljak ... majd holnap :)
  • Laza
    Látom ezen a szerveren működik a tárfeltöltés bug ki-be lépésnél.
  • Laza
    Nem, [HUN]Laza néven vagyok.
  • Maróth
    Ja, hogy akkor te voltál a Zoli84! :D
  • Laza
    Válaszolnék ha nem csak a közeli chatre tudnék írni :D
  • Laza
    Na, megvan ... nyomogathattam én a /-t a numerikus billen :D
  • JanáJ
    Miből gondolod hogy ki akart nyírni?
  • Laza
    Hogy lehet a chatre írni?
  • Laza
    Chernoban vagyok, szemüveges öregember, a közértben :)
    Megyek a tűzoltóságra.
  • Laza
    Felmegyek, ne öljetek meg :D
  • Laza
    A DayZChernarus - (verzió) - stb - (UTC -8) - Gamernight24/7 DayZ Server az?
  • JimKirk
    Heli az alap nalunk.:) En is csak azt tudom mondani, hogy csatlakozz hozzank.

Irany a gamernight!
  • Susarc
    bejön a kecseg dolgokat leszámitva....és mondom ma ez a fullos gearelődés megdobta a hangulatom bár ugye majdnem ráfáztam megint....az volt a szerencsém,hogy a gyerek elbizta magát és hülyeséget csinált,hogy utánnam jött a toronyba...addig észre se vettem szvsz simán kinyirhatott volna..../lootja mondjuk nem lett volna egy kanyi sem/ de nekem meg kiboritotta a kincsesládát:D
    Nomeg autózni meg helikopterezni szeretnék:)
  • wardogzombie
    Nem ugy volt hogy nem jön be a játék? Vagy ráéreztél az igazi DayZ-re? Gyere át Gamernightra segitünk eligazodni stb stb
  • Laza
    Nem tudom mi alapján szűri meg a szervereket :)
    Hamar kiderül, mert ha máshova bemész és új karit indít, sé mindig csak a régi szerveren adja be a cuccaid, akkor az tuti privát :)
  • Susarc
    hmm én ugye úgy listázom ,hogy unnoficialt ne is mutasson,de az NL PRIVATE akkor mégiscsak privát:P vagy van olyan privát ami egyben officialnak is számit?:))
  • Laza
    Általában azok az official szerverek, amelyek neve ország kóddal és számmal kezdődnek (DE 12, DE 124, US 23, UK 214, stb).

DayZ Commanderben be lehet jelölni, hogy miket listázzon.
  • Susarc
    akkor lehet rosszul kérdeztem:D

sajna privát szerver valami holland....kurva jó volt a ping kevesen voltak random választottam,de akkor amig nem hal akkor itt nyomom,mert legalább még a holnapot meg akarom élni ezzel a gearrel:D
  • Laza
    A profil az semmit nem jelent, az csak a karakter neve meg skinje.

Azt a karit, ami fel van pakolva official/ranked szerveren csináltad, vagy priváton?
    Ha official szerveren, akkor minden officialon azt fogja beadni, lényegtelen milyen profilod van, ha pedig priváton csináltad, akkor az csak azon a szerveren létezik (oda van mentve).

A profil ezen nem változtat.

Én is ma átírtam a karim nevét meg kapott egy öregember arcot, de mivel official szerveren van mentve, minden cucc és egyebek maradt.
  • Fabio Capello
    jól magyaráztam, te értetted félre :)
  • Susarc
    basszus közben rájöttem:P a srác rosszul magyarázta akkor.....:(
    Csináltam másik profilt bementem ugyanarra a szerverre,de a másik kari gearje volt annál is...gyorsan kilogoltam,mert lövöldözést hallottam....vérnyomásom felugrott 300-ra:D

akkor az új profillal új szerverre javasolt mennI:P
  • Laza
    Nem tudsz másik karit. A privát szerver azt jelenti, hogy nem a központi szerveren tárolja a karakter információkat, kvázi tört, nem hivatalos szerver. Ennek saját adatbázisa van, tehát az itt csinált kari csak itt létezik, sehol máshol. Értelem szerűen a hivatalos szerveren tárolt karakter meg itt nem tudod használni.
    Tehát 2 külön karival nem tudsz ugyanarra a szerverre bemenni ... max ha van még egy CD kulcsod :)
  • Susarc
    thx:) akkor csinálok egy másik karit amivel benézek megvan-e még a volga:))
  • Fabio Capello
    ha mindig ugyanarra, akkor nem.
  • Susarc
    ez mit jelent ez a privát szerver dolog? ha mindig oda logolok be akkor csak nem bukom vagy de?
  • Fabio Capello
    Nem bukod, amíg a GUID-d ugyanaz (ergo nem változtatsz CD kulcsot).

Geart max akkor buksz, ha off-hive szerverre mész (privát szerverek)
  • Susarc
    picsbe....találtam benyatankot,de miközben caplatok vissza a volgához megjelent a reptéren 3 kari elég jól gearelve....nem támadtam meg őket még a DMR-el sem...túl nagy volt a kockázat...inkább kilogoltam úgyis késő van már nekem:( a kocsit valószinüleg buktam:( pedig már csak 1 kerék kellett volna meg az oldalsó üveg /de azthiszem már annélkül lehet vele menni/

viszont kérdés: ha csinálok új player profile-t akkor ugye nem bukom a cuccaim a mostanival? még akkor sem ha esetleg ugyanarra a szerverre logolok be ahol már jártam másik profillal?
    Tudja ezt valaki?
  • Susarc
    már csak 1 kerék meg 1 oldalsó szélvédő és egy benyatank kell a volgámhoz:D annyira para hogy kilőnek előtte:D
  • Susarc
    új profil új gear? vagy meg is változtathatom nyugodtan?
  • Laza
    Gz :)

Nevet bármikor tudsz változtatni, mikor elindítod a játékot csak egy új profilt kell csinálni.
  • Susarc
    Jaj a sors a kegyébe fogadott annyi kárhoztatás után majdnem megült egy srác amig a reptéren kutakodtam Balotánál...elbizta magát,mert egy pisztolyom volt csak meg egy vadászkés:P és rohadt közel jött,de elbaszta,mert meghallottam becéloztam a létrát a toronyban és fejbe sontam vagy 5x:P a meglepetés ekkor jött: a gyerek teljes full gearben m4sd,DMR, 6-7 tár ezekhez hangtompitós beretta,gps,range finder,NV,óra,térkép,legnagyobb coyote zsák stb stb.:D
    Ráadásul találtam egy volgát amire már tettem 2 kereket egy motort , 2 szélvédőt meg 40 lityó benyát:D
    kis is logoltam mig szocializálódok a családdal meg vacsora stb.:)

ha megváltoztatom a nevem bukom a karit? annyira fosok,hogy most nézi a szervert és visszajön kinyirni:D legalább 1-2 napig jó lenne nem meghalni! felfedezhetnék sok mindent:)
  • Maróth
    Vannak ilyen jó fejek is! :) Csak ritka. :D
  • Laza
    Akkor meg is találtam, de köszi ... úgy vettem észre h ott fekszik :)
  • Fabio Capello
    numerikus enter :P