4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#2533 What time? Restart server, yes? -
#2532 White car? Yes-no? Where is heli?
:P -
#2531 Csak az ukazt sajnalom, amit tegnap nagynehezen sikerult feltankolnom, mert nem volt egy jerry sem a taborban, igy eloszor azutan kellett vadasznom. -
#2530 mapot tuti nem resetelt, a cuccok megmaradnak, max a járműveket, azt minden új vilayer code-nál basztatja kb.. -
#2529 Jo, hogy nincs sok cuccunk! -
#2528 Nagyon ne éld bele magad, jöttek ki új patchek a szerverhez, lehet hogy resetelődnek a verdák... Ez a szar a ViLayernél, kb kétnaponta jön valami (habár az a valami általában sokat javít/új dolgot ad hozzá). -
#2527 Na, találtam egy buszt, motorja rendben, van benne benyó, csak 2 kereket kell szerváljak ... majd holnap :) -
#2526 Látom ezen a szerveren működik a tárfeltöltés bug ki-be lépésnél. -
#2525 Nem, [HUN]Laza néven vagyok. -
Maróth #2524 Ja, hogy akkor te voltál a Zoli84! :D -
#2523 Válaszolnék ha nem csak a közeli chatre tudnék írni :D -
#2522 Na, megvan ... nyomogathattam én a /-t a numerikus billen :D -
JanáJ #2521 Miből gondolod hogy ki akart nyírni? -
#2520 Hogy lehet a chatre írni? -
#2519 Chernoban vagyok, szemüveges öregember, a közértben :)
Megyek a tűzoltóságra. -
#2518 Felmegyek, ne öljetek meg :D -
#2517 A DayZChernarus - (verzió) - stb - (UTC -8) - Gamernight24/7 DayZ Server az? -
#2516 Heli az alap nalunk.:) En is csak azt tudom mondani, hogy csatlakozz hozzank.
Irany a gamernight! -
Susarc #2515 bejön a kecseg dolgokat leszámitva....és mondom ma ez a fullos gearelődés megdobta a hangulatom bár ugye majdnem ráfáztam megint....az volt a szerencsém,hogy a gyerek elbizta magát és hülyeséget csinált,hogy utánnam jött a toronyba...addig észre se vettem szvsz simán kinyirhatott volna..../lootja mondjuk nem lett volna egy kanyi sem/ de nekem meg kiboritotta a kincsesládát:D
Nomeg autózni meg helikopterezni szeretnék:) -
#2514 Nem ugy volt hogy nem jön be a játék? Vagy ráéreztél az igazi DayZ-re? Gyere át Gamernightra segitünk eligazodni stb stb -
#2513 Nem tudom mi alapján szűri meg a szervereket :)
Hamar kiderül, mert ha máshova bemész és új karit indít, sé mindig csak a régi szerveren adja be a cuccaid, akkor az tuti privát :) -
Susarc #2512 hmm én ugye úgy listázom ,hogy unnoficialt ne is mutasson,de az NL PRIVATE akkor mégiscsak privát:P vagy van olyan privát ami egyben officialnak is számit?:)) -
#2511 Általában azok az official szerverek, amelyek neve ország kóddal és számmal kezdődnek (DE 12, DE 124, US 23, UK 214, stb).
DayZ Commanderben be lehet jelölni, hogy miket listázzon. -
Susarc #2510 akkor lehet rosszul kérdeztem:D
sajna privát szerver valami holland....kurva jó volt a ping kevesen voltak random választottam,de akkor amig nem hal akkor itt nyomom,mert legalább még a holnapot meg akarom élni ezzel a gearrel:D -
#2509 A profil az semmit nem jelent, az csak a karakter neve meg skinje.
Azt a karit, ami fel van pakolva official/ranked szerveren csináltad, vagy priváton?
Ha official szerveren, akkor minden officialon azt fogja beadni, lényegtelen milyen profilod van, ha pedig priváton csináltad, akkor az csak azon a szerveren létezik (oda van mentve).
A profil ezen nem változtat.
Én is ma átírtam a karim nevét meg kapott egy öregember arcot, de mivel official szerveren van mentve, minden cucc és egyebek maradt. -
#2508 jól magyaráztam, te értetted félre :) -
Susarc #2507 basszus közben rájöttem:P a srác rosszul magyarázta akkor.....:(
Csináltam másik profilt bementem ugyanarra a szerverre,de a másik kari gearje volt annál is...gyorsan kilogoltam,mert lövöldözést hallottam....vérnyomásom felugrott 300-ra:D
akkor az új profillal új szerverre javasolt mennI:P -
#2506 Nem tudsz másik karit. A privát szerver azt jelenti, hogy nem a központi szerveren tárolja a karakter információkat, kvázi tört, nem hivatalos szerver. Ennek saját adatbázisa van, tehát az itt csinált kari csak itt létezik, sehol máshol. Értelem szerűen a hivatalos szerveren tárolt karakter meg itt nem tudod használni.
Tehát 2 külön karival nem tudsz ugyanarra a szerverre bemenni ... max ha van még egy CD kulcsod :) -
Susarc #2505 thx:) akkor csinálok egy másik karit amivel benézek megvan-e még a volga:)) -
#2504 ha mindig ugyanarra, akkor nem. -
Susarc #2503 ez mit jelent ez a privát szerver dolog? ha mindig oda logolok be akkor csak nem bukom vagy de? -
#2502 Nem bukod, amíg a GUID-d ugyanaz (ergo nem változtatsz CD kulcsot).
Geart max akkor buksz, ha off-hive szerverre mész (privát szerverek) -
Susarc #2501 picsbe....találtam benyatankot,de miközben caplatok vissza a volgához megjelent a reptéren 3 kari elég jól gearelve....nem támadtam meg őket még a DMR-el sem...túl nagy volt a kockázat...inkább kilogoltam úgyis késő van már nekem:( a kocsit valószinüleg buktam:( pedig már csak 1 kerék kellett volna meg az oldalsó üveg /de azthiszem már annélkül lehet vele menni/
viszont kérdés: ha csinálok új player profile-t akkor ugye nem bukom a cuccaim a mostanival? még akkor sem ha esetleg ugyanarra a szerverre logolok be ahol már jártam másik profillal?
Tudja ezt valaki? -
Susarc #2500 már csak 1 kerék meg 1 oldalsó szélvédő és egy benyatank kell a volgámhoz:D annyira para hogy kilőnek előtte:D -
Susarc #2499 új profil új gear? vagy meg is változtathatom nyugodtan? -
#2498 Gz :)
Nevet bármikor tudsz változtatni, mikor elindítod a játékot csak egy új profilt kell csinálni. -
Susarc #2497 Jaj a sors a kegyébe fogadott annyi kárhoztatás után majdnem megült egy srác amig a reptéren kutakodtam Balotánál...elbizta magát,mert egy pisztolyom volt csak meg egy vadászkés:P és rohadt közel jött,de elbaszta,mert meghallottam becéloztam a létrát a toronyban és fejbe sontam vagy 5x:P a meglepetés ekkor jött: a gyerek teljes full gearben m4sd,DMR, 6-7 tár ezekhez hangtompitós beretta,gps,range finder,NV,óra,térkép,legnagyobb coyote zsák stb stb.:D
Ráadásul találtam egy volgát amire már tettem 2 kereket egy motort , 2 szélvédőt meg 40 lityó benyát:D
kis is logoltam mig szocializálódok a családdal meg vacsora stb.:)
ha megváltoztatom a nevem bukom a karit? annyira fosok,hogy most nézi a szervert és visszajön kinyirni:D legalább 1-2 napig jó lenne nem meghalni! felfedezhetnék sok mindent:) -
Maróth #2496 Vannak ilyen jó fejek is! :) Csak ritka. :D -
#2495 Akkor meg is találtam, de köszi ... úgy vettem észre h ott fekszik :) -
#2494 numerikus enter :P