4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#2373 akkor azért vagy ritkán? -
#2372 Jo tarsasaggal fuggove tesz! -
Since #2371 Mi a véleményetek a játékról? -
#2370 Megcsinálják azt maguktól, csak időbe telik, optimalizálniuk kell a Vilayeres szerverekre :) -
Maróth #2369 És ezen miként lehet változtatni? Kérvényezni kéne náluk, hogy tegyék be? -
Maróth #2368 Multiban csak egymás ellen/mellet játszottunk az este Doggal és Komédiással. Leszálltunk helivel a híd pillérjének tetejére, ami kb. 400 m magasan volt. :D Ma én még single player editorban nézelődtem. Nagyon komoly pálya. Fent, északon, van egy négyzet alakú sziget, azon egy börtön van. A vasútállomások nagyok és állnak bent a vonatok. Több kikötőben egy, vagy akár két hadihajó is bent áll. Több új épület is van és jó néhány bejárható is teljesen, vagy csak részlegesen. -
#2367 Akkor intezkedj, csapj az asztalra. A UPC(?)-nel is bejott!:) -
#2366 Javasolni lehet, megvalósítani nem, a Vilayeren még nincs fenn :) -
#2365 Kirpobaltatok, bejott?
En is tamagotom!!! -
Maróth #2364 Javaslom az új térképre, a Taviana-ra való váltást! :) -
#2363 Rocket barátunk nem akar már valami konkrétumot szivárogtatni a standalone állapotáról?
Novembert datálta... -
#2362 Nekem az a helikopteres földet érés tetszett ........ :D -
JanáJ #2361 Elkezdtem a csalós videókat túrni tecsőn, mondván ismerd meg ellenfeled. Rohadjak meg ha értem, miért hosszabb valakinek a nemi szerve attól, hogy legyilkol mindenkit
-
kirpill75 #2360
-
kirpill75 #2359
-
#2358 yup. -
Maróth #2357 Okés! Akkor leszedem! :)
Várj! Akkor megint mindent a 0-ról kezdünk? Ne! A Dragunovom!!!!! -
#2356 Igen, Namalsk. -
Maróth #2355 A miénken? Melyik? -
#2354 Sikerült már valakinek lefrissítenie az új verzióra a játékot? (1.7.3) ha igen milyenek a tapasztalatok? -
#2353 Amugy uj palya fut a szeron!;) -
JanáJ #2352 van vagy 10 új pálya, idő lesz az. -
Maróth #2351 Ehh! Ha mindenki átmegy másik pályára, akkor szépen azokra is írnak. :S -
#2350 Akkor hát irány Namalsk! :) -
JanáJ #2349 okosok azt mondták a hekk progi chernora van kihegyezve. Szóval más pályán nem fogunk szívni. :-) -
#2348 Csak a leglenyegesebb dologgal nem foglalkoznak a fiuk. Be jo is az amikor egy heti munkankat teszi tonkre egy jomunkasember, szeretem. Tudom, tul sokat varok. -
#2347 És ez már a csíterektől sem véd meg :( -
#2346 +1
-
#2345 "ew Combat System If you fire a weapon, someone fires a weapon near you, or a bullet/object impacts near you, then you go into combat. During combat, "ABORT" is disabled. If you ALT-F4/close anyway, your character is considered "combat logged" and instantly killed and leaves a body."
Ergo ha véletlenül rossz helyen vagy a rossz időben, megszívod. Azt viszont látom még mindig nem hajlandóak megoldani, hogy normálisan mutassa a hátralévő helyeket kocsikban/tentekben... -
#2344 Dehogy képes. A videón, ami ezt mutatja be, a heli csak lebeg és az alja beleér a vízbe. Leszállás az lenne, ha lerakná a vízre és kikapcsolná a hajtóművet, a gép meg magától lebegne a víz felszínén. Na ilyet nem tud. -
Maróth #2343 Nem rosszak, bár egy-kettő nem tetszik (és nem a katicázás gátlása!). -
Maróth #2342 A Chenook képes vízre leszállni és onnan felszállni. Így gumicsónakokat tud a belső fedélzetről vízre tenni és onnan felszedni. :)
Kérdés, hogy ezt a játékban is meg van-e. :) -
JanáJ #2341 Kemény világ jön. :-) No more katica bogárka... -
#2340 Az lenne a legkiralyabb:) Bar en kevesebb hackernek tudnek igazan orulni, mert az utolso mokajuk utan elegge elment a kedvem az egesztol. -
#2339 1.7.3 Patch!
* [NEW] Tents can no longer be placed on concrete.
* [FIXED] Building checks for tent placement (No longer place tents in buildings).
* [FIXED] Tents now are one click place.
* [FIXED] Fixed function for checking if in buildings.
* [UPDATED] Vehicle repair menus now all replaced.
* [NEW] Vehicle menus now list all damaged parts no matter if you have the item or not.
* [NEW] Vehicle repair menus will now let you know the exact item you need to repair on failed repair attempts.
* [FIXED] Vehicle Damage is now fully working.
* [FIXED] Vehicle Killed is now in effect fully destroyed vehicles will now set correct in db.
* [FIXED] Tents Now add and remove from db.
* [FIXED] Food can no longer be consumed if the player does not have in inventory.
* [FIXED] water can no longer be consumed if the player does not have in inventory.
* [UPDATED] Updated UI control.
* [NEW] Toolbox is now needed for all repairs.
* [NEW] New Combat System If you fire a weapon, someone fires a weapon near you, or a bullet/object impacts near you, then you go into combat. During combat, "ABORT" is disabled. If you ALT-F4/close anyway, your character is considered "combat logged" and instantly killed and leaves a body.
* [NEW] Alt-f4 is now locked and will only open your status menu.
* [Fixed] No longer possible to drink/eat/pitch a tent/put on clothes/build sand bags/cat wire/hedgehogs/consume medical supplies/free filled water without consuming the item.
* [FIXED] No longer possible to create axes out of thin air if you already have one
* [FIXED] Switching skins no longer repairs pain shakes/broken legs/resets/dupes/screws/resets ammo
* [FIXED] Duping no longer possible through zombie corpses/backpacks/etc
* [FIXED] Tents Now add and remove from db.
* [FIXED] It should now be impossible for a new spawn to spawn unconscious.
* [FIXED] You can no longer cook infinite free meat from camp fires
* [FIXED] Survivors should no longer pickup a single item at the same time and both receive it.
* [FIXED] You can no longer generate multiple tents while packing up a deployed tent.
* [FIXED] You can no longer change clothes/eat/drink/etc. while in a vehicle
* [NEW] combat 30 sec timer.
* [FIXED] Zombie death animation is delayed (now it plays instantly)
Servers
* [FIXED] Object Gear syncs happen based on radius not just on menu.
* [FIXED] Vehicle Position is now updated with client position.
* [FIXED] Vehicles save fuel properly
Remélem minél hamarabb felkerül :) Elvileg már tegnap kellett volna,de mindig késlekednek a jó dolgokkal... -
JanáJ #2338 De egy minyó is szuper lenne. :-) -
#2337 Le, de fel mar nem.:)) -
JanáJ #2336 ?? -
Maróth #2335 És ráadásul vízre is le tudnánk szállni. :) -
JanáJ #2334 Egy Chinoknak jobban örülnék. :-) Gondolj bele milyen könnyű lenne költözni...