DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Megjavult a pinged, maestro? :/

wardogzombie
Van köztünk is aki ugy tolja igaz õ nem jár fel sgre de müködik

Fabio Capello
elvileg mûködik, az arma2 freevel együtt, de nincs tapasztalatom benne, nekem is ismerõsöm próbálkozott.

lenne egy olyan kérdésem, hogy tört alapjáték, és eredeti OA-val mûködik-e a dayz mod. (én steam-en vásároltam mindkettõt, szóval én már élvezem a játékot) viszont valahol olvastam hogy az alap nem baj, ha tört, csak az OA legyen eredeti. ez mennyire igaz?

KiruHoshino
Újra elérhetõ a TeamSpeak szerver. De sajnos a szobákat még újra kell kreálnom.

Ip.: 80.249.165.94:1111 <== Új IP

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Fabio Capello
Ugyan, inkább csak elsütöm Cherno közepén, biztos nem lesz nagy gáz <#idiota>

JimKirk
Neked adom, majd keresek/keresunk masikat.😊
Fabio Capello
Amúgy becsüld meg, a csipád még mindig megvan nálam! 😄 <#idiota>

JimKirk
Nem kell hackelt cucc!😊 Szerinem a Volga is az lehetett.
Fabio Capello
hát nem pakoltál fel tegnap? 😛

JimKirk
De jo valakinek!😊 Ha igy unatkozol, akkor nekem gyujthetnel alap cuccokat.😛
wardogzombie
Jön valaki számítógépesjátékozni? most ráérek...<#nyes>

wardogzombie
kerültem egyet és találtam egy teherautót meg egy mikrobuszt lom állapotban

JimKirk
A tanga jobban allna rajtad.
wardogzombie
És milyen igaz<#hehe>

Fabio Capello
😄😄😄D

Fabio Capello
Mekkora szemétség már, hogy nõ nem vehet fel ghillie-t... 😄

JimKirk
Itt leszunk fent akkor: salcay.hu: 9987
Arma/DayZ szoba nincs ezert keressetek valami ureset, majd 20 perc mulva jovok en is.😊
wardogzombie
*döglött

wardogzombie
Wardog is ott van még.
@Fabio tök mindegy hol vagy majd felkaparunk utközbe
@tuti köszi kb én is hasonlóval próbálkoztam de az a ts megdöglöt pár napra rá de ha valaki intézi tölem mehetünk oda is

Fabio Capello
Szerver van, vagy majd akkor dõl el, ha összegyûlünk? Mondjuk a hive miatt tökmindegy, hogy hol lootolok... 😛

JimKirk
En eszakon, Berezinonal vagyok, ha wardog nem jatoszott pentek ota, akkor o is. Spawnold ujra magad, gyujtogesss ezt-azt, aztan indulj meg felenk aztan feluton talalkozunk!😊
Fabio Capello
Egész pontosan holtan fekszem Chernonál, a kórház elõtt a fõúton, az ipari komplexummal szemben 😛 Mint mondtam, insta kiléptem, nem is respawnoltam 😊

Amúgy TS3 nekem is játszik, sõt még jobb is mint a Skype, ha az a többieknek is megfelel.

JimKirk
Pontosan hol vagy most a jatekban?

tutituti: koszi, felolem mehetnek oda is!😊
tutituti
Ahogy látom még mindig megy a szenvedés ts-sel.
besegítek jó?mert így negyedannyi sávszélt használtok mint a skype és a minõséggel sincs probléma.
tessék:
http://ts.salcay.hu/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fabio Capello
Ezek mind megvannak 😛

Remélem nem gond hogy teljesen meztelen vagyok, amióta tegnap megmogyorózott a scripter, azóta nem voltam játékban :/

JimKirk
Hogyne! Mikro, fules, skype legyen keszenletben!😉
Fabio Capello
ha van hely, én is szívesen beszállok 😊

JimKirk
9-tol mennek en is
wardogzombie
Ma este vadászunk skacok?

gvarga12
ja gondolom egy ido utan uncsi nem ? kell a tobbi tulelo 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

mûködik, egy ideig a saját serveremen toltuk
gvarga12
LAN -> igen ha csinalsz magadnak egy LAN szervert itt a leiras amit mar korabban belinkeltek
majd egyszer lehet en is kiprobalom mukszik-e a leiras szerint...

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Tinman
Köszönöm a válaszokat!

Még annyi kérdésem volna, hogy a DayZ mûködik úgy is ugye, hogy én csinálok szervert (LAN vagy Internet).

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

denevérember
Igen sajna egyre több a hacker mostanában... :/ Ezzel számolni kell sajnos.

In space no one can hear you scream.

Fabio Capello
Na ez fasza volt... kipakoltuk a kórházat Chernoban, megvolt végre mindenünk, fegyver, bloodbag, morphine, etc, erre valami köcsög scripter egyesével kicsinált minket a szerveren, legalábbis gondolom, tekintve, hogy több mint 8000 blooddal egyszer csak összecsuklottam és elpatkoltam... Elindult az unconsciusnesst jelzõ homokóra, a következõ képernyõ pedig a "You're dead" volt, úgy, hogy még mindig több mint nyolcezer bloodot mutatott a debug... :/

Én is manuálisan. 😄 A commandert csak a szerverek keresésére használom.

Si vis pacem, para bellum!

MaskimXul
Nem, én is mindig úgy csinálom.
Fabio Capello
én próbálkoztam vele, de Steam alatt lehetetlen volt, sajnos :/

wardogzombie
manuálisan már csak én mahinálok a játékon?<#wilting>

Arma 2-t frissítsd 1.11-re a kieget meg 1.62-re, six-updaterrel rakd fel a módot és elvileg jó lesz.

Fabio Capello
Milyen módszerrel teszitek fel a DayZ-t, manuálisan, vagy six-updaterrel?

Amit esetleg megpróbálhattok, az a DayZ Commander, a version fül alatt látod, hogy mi friss, mit kell frissíteni, rányomsz, és megcsinálja szépen magától 😊

Sõt, ez az elsõ olyan launcher, amivel végre sikerült mûködésre bírni a játékot Steam alatt... 😛

Tinman
Alap Arma II megvan nekem is, de még el sem indítottam.

Egyik kétségbeesett ismerõsöm gépével szívunk éppen és nem akartam neki hinni, de tényleg nem tudjuk mûködésre bírni a DayZ-t. Minden más perfektül megy, Arma II is természetesen, meg az Op. Arrowhead is.

Köszi, hogy válaszoltál, sajna még nem vagyunk elõrébb most sem... most kínomba totál leuninstalláltam az egészet és újra feldobom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
1. Igen, elég hozzá, plusz ugye a DayZ mod, amit le kell töltened 😊

2. Erre nem tudom a választ, a szakértõk majd megmondják 😛

Csak nem elkapott téged a DayZ feeling? 😄

Tinman
Srácok!

Teljesen láma kérdés elnézést érte:

1. Arma II alapjáték és Arma II Op. Arrowhead elég ugye a DayZ-hez?

2. Miért van az, hogy csinálok egy local (lan) szervert, beteszem magam egyedül (1/8), a DayZ betöltése után házakat látok a magasból és nem történik semmi bármit is nyomok.

Elnézést a noobságért, kérlek válaszoljatok. Köszi!

gvarga12
csak mellekesen kerdeznem http://www.mumble.hu
ez esetleg nem lenne jo???
mi kb. 2 eve hasznaljuk WOT-hoz es kb. 1 ora kieses volt talan egyszer,
a progi maga pedig mar elegge kiforrott

KiruHoshino
Azért ez nem így van. 😊 Én felajánlottam, hogy nyugodtan lehetne nálam a DayZ-sek gyülekezõhelye. Erre az lett, hogy pár nap múlva a szerver off... És minden egyes nap azon gondolkodom mi van ha többet nem lesz szerver (mert nekem ezt szponzorálták) én meg itt ajálgattam magam. Én is tiszta ideg vagyok már emiatt (meg más miatt is) én se tudok ts-ezni. Így a haverokkal sem tudok egy szót se váltani. Tessék elnézni. Optimista vagyok

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

patchaou
Gondolom a single player mod az oka, de nálam tényleg csak harvest wood opció van 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Laza
Nem favágás hanem 'remove from toolbet' ... azaz vedd elõ az övedrõl, akkor be fogja tenni a kezedbe ... ekkor még nyomj egy reloadet mert csak akkor lehet 'elsütni' ... szó szerint, mert pisztolylövés effektje van 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kössz 😊