DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Susarc #2439 hát azthiszem kuka a játék nálam jelen formájában!
Amig ilyen szuperfülü/szemü Zombik vannak akik 4-5 percig kilómétereken át futnak utánnad majd ha lelövöd a semmiből még rádrohan 6-8-10 addig totál értelmetlen a játék....8-10 percig kuszok egy épülethez majd rámjön Zombi a semmiből és amikor a haverral muszájból lőnünk kellett egy házban tübb mint 40 db Zombi jött folyamatosan ránk....nem fogytak /csak a lőszerünk/ tehát ha nincs fegyvered azért halsz ha meg van akkor meg azért,mert használod és lehetetlen mennyiségü Zombi kerül elő!
Értem én,hogy apokalipszis meg minden,de szinte semmi sikerélményem,mert az órák alatt kinszenvedéssel megszerzett cuccot pillanatok alatt elveszted és kezdheted újra és újra....
kell a feszültség és az is kell,hogy jó harcok legyenek,de ami most van a játékban az túlzás! Szinte lehetetlen minimális ideig élvezni pl. egy AK-t,mert ha elsütöd rádpoppol 20-30 zombi és véged!
Az meg hab a tortán,hogy akinek kicsit jobb gearje van geciségből öli a kezdőket akik lehet még az első faluig sem jutnak el és mire megismernék a játékot már le is szedik mivel a sikerélmény erősen konvergál a zérus érték irányába! Nem szupercsászár hero akarok lenni tankkal meg 8 nehézgéppuskával,de érezzem már,hogy kicsit keményebb a kari ahogy több és több cumóm lesz....
én egy hétig birtam majd még vissza nézek,de véleményem szerint rosszul vannak belőve a dolgok.....