DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In space no one can hear you scream.
VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Target date:
* Thursday 6 September 2012 (GMT)
Confirmed Changelog (WIP):
*
*
*
In Process Changelog (WIP):
*
*
*
!Forza Ferrari!
Be kellene rajt állítani a név kiírást minimum!
Ha minden igaz akkor már a hétvégén indul egy magyar dayz szerver az arma3.hu jóvoltából😊
!Forza Ferrari!
Annyi már szent, hogy a DayZ jóvoltából beindult játékgyárak el fognak látni minket alternatívákkal ha probléma lenne 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Nekem ebbõl az jön le, hogy kap egy csapatot maga alá (többek közt régi OFP-s embereket is), aztán csinálják a standalone-t.
Szerintem biztos, hogy nem csak hárman lesznek.
Itt van még egy, ebbõl kiderül, hogy a fõ csapat 6 tagú lesz, de ezen kívül a BI többi erõforrását is igénybe vehetik.
Itt meg egy másik interjú a BI fõnõkével. Fõleg Arma3, de a DayZrõl is beszél benne egy kicsit.
Végül is nem egy nagyon bonyolult játék a DayZ, szóval nincs szükségük több száz emberes fejlesztõ csapatra. A kód nagy részét a modból át tudják venni, aztán már csak kell valaki aki napszámban gyártja az épületeket megy egyéb tartalmat.
Ha hárman csinálják, akkor nem annyira 😄
Errõl még nem sok infó jött, de majd csak csorog valami a közeljövõben.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az alfa minõsítés is majd akkor tûnik el, ha kész lesz. Ezt eddig is tudtuk ... csak mindig a mikor a kérdés 😉
Persze, nem mintha a modban gondolkodnék hosszútávon, mert ha tényleg egy 'normális' játékot csinálnak belõle, akkor valószínûleg 'újra' beruházok. De a modot addig pihentetem, amíg a hive töltési/mentési bugok benne vannak.
Eredetileg az egész DayZ csak egy próbálkozás volt, rocket(a készitõ, egyébként BI alkalmazott) pár ezer emberrel számolt. Aztán amikor elérte az egymillió játékost, akkor gondolom a fõnökeinek is feltûnt, hogy ebbõl sok pénzt lehetne csinálni. Felajánlottak rocketnek egy lead developer pozíciót és most csinálhatja a saját játékát, egy viszonylag jó nevû stúdióval a háta mögött.
Aki erre nemet mondott volna, az sem normális 😊
A mod szerintem is örökre alfa marad, esetleg jön még egy-két patch, hogy a durva bugokat kiszedjék, aztán annyi. Úgy néz ki fõleg a játékosokra fogják bízni a mod további csiszolgatását Ez a folyamat már el is indult, amikor a dayz oldalon létrehoztak egy alfórumot a private hiveoknak nemrég.
az 1.7.3 meg akkor jön, ha kész lesz.
A mod patchelésrõl meg annyit, hogy anno azt ígérte, hogy a standalone mellett ugyanolyan gõzerõvel fogja nyomatni a mod fejlesztését is, az nem fog elmaradni. De ahogy nézem ez örökre alfa fog maradni.
De nincs mit csodálkozni ezen, megcsapta a pénz szaga, és ugye ez általában a legtöbb embert megbolondítja .................. gondolom most azért teper, hogy minél elõbb pénzt csinálhasson a standalone változatból. Kíváncsi vagyok mikor jelennek meg az elsõ információk róla.
Eddig úgy tûnik, hogy amelyik szervernek a nevében benne van, hogy "dayzlingor.tk", az mind egy hive-ot használ.
Alfa állapotban fog megjelenni, 10 dolcsi lesz. Aztán végleges változatot meg 20-30-ért lehet majd megvenni.
Lehetséges megoldás rá, hogy az advanced settingsben a Video Memory-t feljebb rakod, kikapcsolod a post-process effecteket.
Játék közben ha elõjön, nyomd meg a bal Shift + mínusz gomb a numpadon, majd utána írd be hogy 'flush' (aposztrófok nélkül persze, parancssort nem fogsz látni, de nem is kell). Ez elvileg lepucolja a memóriát, és újratölti a komplett grafikát, néha segít, néha nem.
A dolog egyébként a military telepeken lévõ halott katonákra vezethetõ vissza, az õ textúrájukkal szar valami.
Rendben! Szerintem ma is úgy 11 körül tudok jönni.
Si vis pacem, para bellum!