4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Susarc #2413 arról nem is beszélve,hogy SSD driveról órákig tölt és minden 3. belépés után 2-3 fps en megy! / 8 giga ram 955 proci 6950 vidkari, 1 hónapos 64 bites legit win7 ami pöccre indul az SSD-nek hála/ -
Susarc #2412 najól faxxom erre még várni kell pár hónapot....
megint 2 és fél óra játék: kajapia/fegyver szerszámosláda,szélvédő,benzin,motor,üzemanyagtartály,bicaj stb. kemnetem főzni 1 Kv-t addig kilogoltam.....
logolok be a kari: ÜRESEN A PARTON!! 'NYÁÁÁÁÁÁÁÁÁD!!!!!!
3 nap alatt minden nap önhibámon kivül full reset a rosszul megirt játék miatt.....
:((( -
#2411 Én ezért hagytam abba még augusztusban ... 1-2 hét alatt számtalanszor vágott vissza a tengerpartra ... aztán még vagy 3-4x meg is haltam loginnál, full üresen dobott vissza ... itt tettem le mondván addig, amíg nem javítják, hogy hasonló bugok ne legyenek. Látom nem sikerült maradéktalanul :( -
Susarc #2410 a kariválasztóban csak a nevek+fejek alapján lehet választani...nem tudom melyiknek lehet olyan cucca alapban azt hittem ti vágjátok,mert már kitapasztaltátok...van vagy 30-40 kari mire végignézem az összeset lemegy a nap:)
ez a keress másikat dologra pedig: ez hivatalos gamernight,de-es szerver volt egy a sok közül...úgy örültem,hogy végre nem kell szenvednem egy fejszéért...mehetek vadászni van fegyverem+lőszer+gyógyszer egyszóval felszerelés! sőt még egy bicóm is volt ami kibaszottul OP!
megtaláltam azt a 2 halott karit azok is tele stuff-al erre kifagyok és bukom a karit...nem vágom,hogy a restart után hova lettek a cuccaim akkor....
ennyire intsabil a játék akkor kurvára nem éri meg játszani amíg nem csinálják meg rendesen,mert ha valami fullosabb karit buksz akkor semmi értelme az egésznek.... -
#2409 camo cloth?
-
#2408 Lehet az bandita skin :) -
Maróth #2407 Nem, de lehet, hogy a szerveren van lagg. Keress egy másikat! :) -
Susarc #2406 melyik skin amelyik alapban terepgatyás meg khaki felsős?:P -
Susarc #2405 játszom másfél órája....szerzek kést,fejszét,kaját kötszereket,piát...találok 2 elég jól felszerelt hullát....fosztanám ki őket connection lost....mondom fasza....visszamegyek 3 perc múlva ugyanarra a szerverre erre egy alap karit dob be a kezdőre és gyök 2 FPS lépni nem tudok.....most újra inditottam a progit megint kb 2-3 FPS......
1x lehet elinditani 1 gép startal a progit?:P:) -
Maróth #2404 Azok a videók valószínüleg az új patch előttiek. Sajna nem működik a debug. :S -
Susarc #2403 :S basszus az összes videben mindenkinek van....bebugzott? -
#2402 semmit, nem működik. -
Susarc #2401 skacok! a Debug UI-t ménem tudom előszedni? hiába rakom be az optionsban nem adja be....csak az a mini combat fül van......mit rontok/hagyok el ki? -
JanáJ #2400 Ez a menet közben kötözöd magad ez gáz.
A day z-ben a folyamatos zombi spawnt utálom. Ha egy bódé mellett állsz akkor is folyamatosan jönnek. Az épületben lelassulás szerintem a könnyebb lootolgatás miatt van. Ellenben az új patch óta fejlődtek, ki tudnak jönni a molóra, átmenni hídon/ híd alatt. :-) -
#2399 WarZ-ben igazából Én sosem lopakodok a zombik között, simán átfutok köztük .. ált olyan ritkán vannak, hogy max 2-3 jön egyszerre, azokat meleeben le lehet ütni (fejét kell verni, akkor 2-3 ütés) ... mondjuk a melee része azért jobban ki van dolgozva.
Egyébként meg a zombik gyorsak, nagyon messziről agroznak, épületben nem lassulnak le, mostanság már autók tetején sem feltétlen vagy biztonságban. Mondjuk még is is akadnak helyek, ahová fel lehet ugrani előlük, de felesleges, mert le lehet csapni őket. Na meg itt harc közben tudod magad kötszerrel meg gyógyszerre gyógyítani, mert a quick item baron ezek elérhetőek és rögtön gyógyítanak. -
JanáJ #2398 Durvák a Zombik a War Z-hez képest? Mert szvsz nagyon ki lettek "gyengítve". Röhögve elfutok előlük, vakok és süketek. Mondjuk lehet, hogy ha mégis megcsapnak, akkor már erősebbek, legalábbis Namalskon biztos. :-( -
JanáJ #2397 Nem, inkább úgy képzeld el mint egy tacepao. :-)
A többiek által megosztottak nekem is újak.
-
#2396 shift-balklikk, ha engedélyezve van, azt csak te látod. -
Susarc #2395 jaaa én azt hittem,hogy az adott karakterre vonatkozik és ha meghal és én megtalálom látom az előző feljegyzéseit....,de akkor ha bárki talál térképet mindenki látja amit jegyzetelenek az emberek?:P mondjuk akkor sok értelme nincs bejelölni a táborhelyet,mert 99-en mennek lerabolni:D -
Maróth #2394 Kivéve, ha azt akkor jelölte, amikor nem side chanelen volt. -
Susarc #2393 warZ kicsit még üres:P meguntam a jelenlegi állapotában ,gondoltam megsasolom ezt...,de ezek a szuperzombik elég durvák igy elsőre....viszonylag bugos is a játék,de jó nagy területek vannak,jópofa a vadászat meg egyáltalán a túlélés! frankó,hogy sokféle cumó meg jármű is van! egyszóval nem rossz!:) -
JanáJ #2392 a térképen közös tudat van. Amit látsz jelölést, azt más is látja, lehet ő írta oda. :-) -
#2391 bejött neki a warz? -
Susarc #2390 hirtelen felindulásból:P:) -
#2389 Na, hogy kerülsz Te ide? :D
Szóltál volna jövök :) -
Susarc #2388 meghalt:((( -
Susarc #2387 találtam a kezdőmtől párszáz méterre egy hullát a sinek mellett!
1 shotgun 32 lőszer 1 Glock 3 tárral,iránytű,távcső,pár cola,kulacs,óra térkép....a térképen a táborhelye a gyereknek ahova elbakttam ,de sehol semmi.....egy vadászlesnél levert 4 katonai Zombi most mindent homályban látok kötszerem meg nincs...akkor most meghalok ha visszalogolok?:P pedig jók lennének ezek a cumók.... -
#2386 Gamernight24/7 -
Susarc #2385 Mondtok egy jó szervert ahol normális playerek vannak? -
Maróth #2384 Ugyanígy vagyok vele én is. :) -
#2383 Fel és nem is akármilyenre. -
JanáJ #2382 Engem egyedül a hegy által elveszett hely és a logikátlan úthálózat zavar. DE nagyon játszanék rajta.
Este feltudtatok menni bármilyen szerverre? -
#2381 Van benne valami ami megfogott azért...olyan életszerü az egész.Nehéz ezt megmagyarázni igy. -
Maróth #2380 Itt már nem is a játékon van a hangsúly, hanem, hogy pénzt szerezz. Elveszik a lényege az egészben.
Épp ez nem tetszik főleg a WarZ-ben is, hogy bevezették a pénzt. -
Maróth #2379 Bőven elég! Így is több hely lenne bázisra, mint azon a Namaszk szigeten. :) Meg szebb is. :D -
JanáJ #2378 A Taviana map kisebb mint gondoltam, a két sziget 70 és 48 km2. :-(
http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/103651-new-map-dayztaviana-is-released/ -
#2377 lájkoljuk -
JanáJ #2376 Mivel játszunk vele és tudtommal senki sem mazo a társaságból, ezért azt hiszem kijelenthetem, hogy tetszik nekünk. -
#2375 Jó ez ingyen is -
#2374 most olvasom egy csapat bérel egy szervert.
5-10-15-20$ értékben be kell fizetni pénzt,majd ezek arányában kap az ember engedélyt 1-2-3-4 játékra lehetőséget.Ezalatt ha megöl 10 zombit kap érte 0.10$-t,survivalért 0.05$,banditért 0.25$ és az outlawért még többet.
Érdekes kezdeményezés.Nekik meg jó meggazdagodási lehetőség:)
link