4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Laza
    Steames és nincs telepítve a OA béta, mivel megvan a teljes és az van telepítve (ArmA2 és OA). Egyébként fehér a szerver.

De hát ugye voltam már fenn ... 1x:)
  • Fabio Capello
    Igen, látom hogy itt közben probálkozol - Milyen verziós a játékod, Steames, vagy dobozos? Ha Steames, akkor van telepítve egy "ARMA2: Operation Arrowhead Beta"?

Ha DayZ Commanderben nézed a szervert, fehér vagy szürke?
  • Laza
    A verziók egyeznek.
    Most bementem a franciára, és beengedett (mondjuk új karit csinált, mivel halál után léptem ki tegnap).
    Tiétek sajna még mindig nem.
  • Fabio Capello
    utánanézek, ilyen eddig csak egyszer fordult elő nagyobb játékosmennyiséggel, amikor kijött egy ninjapatch, és a hive már nem ette meg a régi verziót - de új patch most nincsen.

Verziók megfelelnek? 1.7.3 DayZ, 98866 beta patch.

(most nézem, van új béta patch is, egyelőre nem állunk rá át, megvárom amíg a DayZ commander is beépíti).
  • Laza
    Fene sem tudja, mert este ugye nem tudtam felmenni, így egy francia privát szerveren játszottam, most meg oda sem enged fel ...
    De néztem, és egy harmadikra meg felenged.

Lehet nem tudja betölteni a privát szerveres mentésem?
    Ezek voltak az első privát szerveres kalandjaim :)
  • JanáJ
    Ezek alapján a szerverrel van a gebasz.
  • gvarga12
    reinstall ?
  • Laza
    Úgy látszik nekem csak 1x sikerült fellépnem a szerveretekre és játszanom, azóta nem enged fel ... azaz felmegy, de mikor a játékot kéne betölteni beáll a fekete loading képernyőbe :(
    Máshová simán elenged.
  • JanáJ
    Tegnap 4 heli crasht találtam. Egy kilootolva, egy dekoráció, kettő meg a lezuhant korábbi helik voltak. Jó volt. :-)
  • JanáJ
    Tényleg milyen genyák vagyunk (lásd 2563)
  • Susarc
    Köszönöm a mentsük ki Susarc-ot a törött lábával étlen-szomjan haldokolva a semmi közepén elveszve rescue mission-t wardog és társai! meg Iceman-nek az UAZ-os fuvarjait:)
  • Laza
    Most látom vki benn van, de nekem akkor is megáll a loading feliratnál :(
  • Fabio Capello
    elvileg megy minden.
  • Laza
    Na, nem megy a szerver? Azaz megy, de üres és megáll a loading feliratnál :(
  • Maróth
    Lehet eltörte és lopott helyette másikat, hátha nem veszed észre. :D
  • JanáJ
    biztos? Mert én tegnap adtam neki egy nálam lévő terep tarkát
  • Laza
    Én is úgy találtam meg ... egyébként az épület közelébe sem mentem volna :)
  • wardogzombie
    uazt
  • JanáJ
    ?? Mit nyúlt le?
  • JanáJ
    akkor megkövetlek :-)
  • Laza
    Nekem az a magyar hivatalos szerver nem jön be ... ha jól rémlik csak FPS nézet van meg ilyenek ... nem túl játékosbarát :)
  • Fabio Capello
    HU1 - Arma3.hu szerver - ez hivatalos, public hive

Gamernight24/7 - ez a saját szerverünk, sok magyarral, private ViLayer hive.
  • Since
    Tudtok magyar serverről?
  • Laza
    AutoHotKey-es script, azaz a Windows alatt fut, csak a billentyűzetet manipulálom vele ... konkrétan LCTRL megnyomására elkezdi a W-t nyomni, ha pedig megnyomom megint vagy a W-t, akkor abbahagyja, ennyi :)
  • Fabio Capello
    script? BANHAMMER. :D
  • Fabio Capello
    remélem hálából kielégítetted böcsülettel :P
  • Laza
    Nekem csak 2 kerék kell :D

Mondjuk felesleges szenvednem a busszal, mert egyébként is újból használom az automata futás scriptem. Tegnap is úgy közlekedtem, hogy a karit beállítottam egyenesen az irányba, majd futott .... közbe a laptopon neteztem :)
  • wardogzombie
    Egyébként lehet többet ér kérni mint lopni mert mikor lezúgtam a tetőről csernóban és újraéledtem szóltam Natasának hogy kéne cuccos mer meghaltam.Kérdezi hogy mi.Mondom ghillie,dmr,nv,coyote.A tököm se fogja körbeszaladni megint a mapot érte.Azt mondja jó mindjárt ott vagyok.És ott is volt a némber nem kamuzott.
  • wardogzombie
    Míg komédiás be nem avázkodik megint és lenyúl egy két cuccost.
  • Fabio Capello
    szóval busz Kozlovkában? Ok, intézkedem. :D:D:D:D

(Csak viccelek, reménykedj hogy nem találják meg a rusznyákok, nagyon kötődnek a cuccaikhoz :P)
  • Laza
    Hát nemtoom ... a térkép szerint is ott egy épületben lenne a busz (Kozlovka, Balota felett), ha rázoomolsz.
  • JanáJ
    Comédiást és a ruszkikat kell csak letiltani.
  • JanáJ
    Neeeeeee!
  • Fabio Capello
    Ki fogom szedni a helikoptereket, a log lesikítja a fejemet állandóan, annyi helit törtök :P

szerk: megnéztem: 12 helikopter 8 nap alatt. GGWP.
  • JanáJ
    múltkor Nat kérdezi restart mikor? Megmondom, de kérdem miért. Mert leestek a helivel, 2x :-)
  • JanáJ
    A Rog, DC, nwAF eddig mindig jó volt.
    Ellenben a NE AF/ NW pálya tetején/Chernó foci pálya még sosem láttam.
  • JanáJ
    Épületbe szerintem nem tud spawnolni.
  • Laza
    Ez a busz pont ott volt, mint a DayZdb-s mapon ... remélem nem pont ez piszkálják :D
  • Fabio Capello
    Oh, bár tudnám, hogy hol vannak a Vilayeres spawnok (jobb ha tudod, tudjátok, a ViLayer más spawnpontokat használ a járművekhez, a dayzdb map fabatkát sem ér :P), kb. minden patchben átrakják bárhova.

Eddig DC-ben volt az egyik helispawn, a legutóbbi patchben átrakták Rog-ra, és szerintem megint basztatták... :D
  • Laza
    Ez a busz a 'helyén' volt, azaz nem mozdítottam a spawn helyéről ... hátsó kerekek nélkül nehéz is lett volna.
    Egy raktárépületben van, szóval max akkor észrevehető, ha valaki bemegy abba a kicsiny kis faluba :)
    Még ha piszkálja is, remélem visszateszi oda :)