4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#2573 Steames és nincs telepítve a OA béta, mivel megvan a teljes és az van telepítve (ArmA2 és OA). Egyébként fehér a szerver.
De hát ugye voltam már fenn ... 1x:) -
#2572 Igen, látom hogy itt közben probálkozol - Milyen verziós a játékod, Steames, vagy dobozos? Ha Steames, akkor van telepítve egy "ARMA2: Operation Arrowhead Beta"?
Ha DayZ Commanderben nézed a szervert, fehér vagy szürke? -
#2571 A verziók egyeznek.
Most bementem a franciára, és beengedett (mondjuk új karit csinált, mivel halál után léptem ki tegnap).
Tiétek sajna még mindig nem. -
#2570 utánanézek, ilyen eddig csak egyszer fordult elő nagyobb játékosmennyiséggel, amikor kijött egy ninjapatch, és a hive már nem ette meg a régi verziót - de új patch most nincsen.
Verziók megfelelnek? 1.7.3 DayZ, 98866 beta patch.
(most nézem, van új béta patch is, egyelőre nem állunk rá át, megvárom amíg a DayZ commander is beépíti). -
#2569 Fene sem tudja, mert este ugye nem tudtam felmenni, így egy francia privát szerveren játszottam, most meg oda sem enged fel ...
De néztem, és egy harmadikra meg felenged.
Lehet nem tudja betölteni a privát szerveres mentésem?
Ezek voltak az első privát szerveres kalandjaim :) -
JanáJ #2568 Ezek alapján a szerverrel van a gebasz. -
#2567 reinstall ? -
#2566 Úgy látszik nekem csak 1x sikerült fellépnem a szerveretekre és játszanom, azóta nem enged fel ... azaz felmegy, de mikor a játékot kéne betölteni beáll a fekete loading képernyőbe :(
Máshová simán elenged. -
JanáJ #2565 Tegnap 4 heli crasht találtam. Egy kilootolva, egy dekoráció, kettő meg a lezuhant korábbi helik voltak. Jó volt. :-) -
JanáJ #2564 Tényleg milyen genyák vagyunk (lásd 2563) -
Susarc #2563 Köszönöm a mentsük ki Susarc-ot a törött lábával étlen-szomjan haldokolva a semmi közepén elveszve rescue mission-t wardog és társai! meg Iceman-nek az UAZ-os fuvarjait:) -
#2562 Most látom vki benn van, de nekem akkor is megáll a loading feliratnál :( -
#2561 elvileg megy minden. -
#2560 Na, nem megy a szerver? Azaz megy, de üres és megáll a loading feliratnál :( -
Maróth #2559 Lehet eltörte és lopott helyette másikat, hátha nem veszed észre. :D -
JanáJ #2558 biztos? Mert én tegnap adtam neki egy nálam lévő terep tarkát -
#2557 Én is úgy találtam meg ... egyébként az épület közelébe sem mentem volna :) -
#2556 uazt -
JanáJ #2555 ?? Mit nyúlt le? -
JanáJ #2554 akkor megkövetlek :-) -
#2553 Nekem az a magyar hivatalos szerver nem jön be ... ha jól rémlik csak FPS nézet van meg ilyenek ... nem túl játékosbarát :) -
#2552 HU1 - Arma3.hu szerver - ez hivatalos, public hive
Gamernight24/7 - ez a saját szerverünk, sok magyarral, private ViLayer hive. -
Since #2551 Tudtok magyar serverről? -
#2550 AutoHotKey-es script, azaz a Windows alatt fut, csak a billentyűzetet manipulálom vele ... konkrétan LCTRL megnyomására elkezdi a W-t nyomni, ha pedig megnyomom megint vagy a W-t, akkor abbahagyja, ennyi :) -
#2549 script? BANHAMMER. :D -
#2548 remélem hálából kielégítetted böcsülettel :P -
#2547 Nekem csak 2 kerék kell :D
Mondjuk felesleges szenvednem a busszal, mert egyébként is újból használom az automata futás scriptem. Tegnap is úgy közlekedtem, hogy a karit beállítottam egyenesen az irányba, majd futott .... közbe a laptopon neteztem :) -
#2546 Egyébként lehet többet ér kérni mint lopni mert mikor lezúgtam a tetőről csernóban és újraéledtem szóltam Natasának hogy kéne cuccos mer meghaltam.Kérdezi hogy mi.Mondom ghillie,dmr,nv,coyote.A tököm se fogja körbeszaladni megint a mapot érte.Azt mondja jó mindjárt ott vagyok.És ott is volt a némber nem kamuzott. -
#2545 Míg komédiás be nem avázkodik megint és lenyúl egy két cuccost.
-
#2544 szóval busz Kozlovkában? Ok, intézkedem. :D:D:D:D
(Csak viccelek, reménykedj hogy nem találják meg a rusznyákok, nagyon kötődnek a cuccaikhoz :P) -
#2543 Hát nemtoom ... a térkép szerint is ott egy épületben lenne a busz (Kozlovka, Balota felett), ha rázoomolsz. -
JanáJ #2542 Comédiást és a ruszkikat kell csak letiltani. -
JanáJ #2541 Neeeeeee! -
#2540 Ki fogom szedni a helikoptereket, a log lesikítja a fejemet állandóan, annyi helit törtök :P
szerk: megnéztem: 12 helikopter 8 nap alatt. GGWP. -
JanáJ #2539 múltkor Nat kérdezi restart mikor? Megmondom, de kérdem miért. Mert leestek a helivel, 2x :-) -
JanáJ #2538 A Rog, DC, nwAF eddig mindig jó volt.
Ellenben a NE AF/ NW pálya tetején/Chernó foci pálya még sosem láttam. -
JanáJ #2537 Épületbe szerintem nem tud spawnolni. -
#2536 Ez a busz pont ott volt, mint a DayZdb-s mapon ... remélem nem pont ez piszkálják :D -
#2535 Oh, bár tudnám, hogy hol vannak a Vilayeres spawnok (jobb ha tudod, tudjátok, a ViLayer más spawnpontokat használ a járművekhez, a dayzdb map fabatkát sem ér :P), kb. minden patchben átrakják bárhova.
Eddig DC-ben volt az egyik helispawn, a legutóbbi patchben átrakták Rog-ra, és szerintem megint basztatták... :D -
#2534 Ez a busz a 'helyén' volt, azaz nem mozdítottam a spawn helyéről ... hátsó kerekek nélkül nehéz is lett volna.
Egy raktárépületben van, szóval max akkor észrevehető, ha valaki bemegy abba a kicsiny kis faluba :)
Még ha piszkálja is, remélem visszateszi oda :)