DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

denevérember
Seven m-ben kapható a játék. Onnan mindenképpen megtudod szerezni. 576ban ugytudom mind elfogyott és csak 1-1 példány szokott érkezni utánpotláként...

In space no one can hear you scream.

denevérember
Elõször is,fejezd be ezt a kutyaugatást légyszives. Eddig semmilyen gond nem volt itt a topicban,de te egybõl megbontod a rendet. Az elsó hozzászolásod sértõ volt felém nézve és nem hagytam szó nélkül. Nem kell ezért megsértõdnöd. Ha egyszer is visszaolvastad volna a kommenteket látnád hogy itt mindenki segit a másiknak ha tud. Én is pont ezt probáltam. De hülye kérdésre általában hülye válasz érkezik. Ezt a fajta hangbemet tartsd meg a szüleidnek,és amig nincs épitõ jellegû hozzászólásod addig ne rabold itt senki idejét.

gvarga12
off: denever meg tucsok megkaptatok a minuszotokat az offolasert

on: akkor van itt valaki aki tudna hasznos infoval szolgalni a sevenm-rol meg az 576-rol ???

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

xD Rendben 😄

Nehogy már neked álljon feljebb ember, Damien nem nett fighter, mert nem megverni akarom és õ sem engem, nem ismerem de nem is érdekel. Denevér te kezdtél flegmázni, és még neked áll feljebb 😄 miért találnak meg az ilyen buzik? xD vagy a cigányok vagy az ilyen kötekedõs buzik XD és ez a tipikus cigány mentalitás... még neki áll feljebb 😄

De jól van hagyjál békén 😄 Valahonnan megszerzem, és úgy sem magyar szerverre megyek mert még játékban sem szeretem bántani a fehér embereket 😄

wardogzombie
Ez nem a kinek nagyobb a kukija topik,térjünk vissza a témához.

denevérember
Az a baj,hogy beregisztráltál kb. 2 napja mind2 fórumra és azt hiszed,hogy már mindennel tisztában vagy? Hogy jössz te ahhoz,hogy leteremtsél másokat? Igaz,hogy ez csak egy fórum,de itt kell erõsködnöd?😊 Azt sem tudod,hogy kicsoda vagyok valójában. Honnan tudod,hogy más nem dolgozik csak te? Nehogy el legyél szállva most magadtól,hogy besegítesz apucinak. Sajnállak hogy kukoricáznod kell,de mi a fenéért osztod meg ezt a nagyvilággal? Baromira nem kíváncsi rád senki,és én értékelném a helyedben,ha van 1-2 olyan ember aki foglalkozik az olyanokkal mint te.

Én csak egy kis esti felfedezõ útra akartam indulni, és akkor a fûben ott volt az a doboz...

Most vagy a USA fegyvertartalékát találtam meg, vagy valami cheat szerverre mentem vagy nem tudom... Gyanús hogy az utóbbi, mert az a zombi se tudom mibe halt meg a végén, végelgyengülésbe?
Azért meglepõ volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Én legalább megdolgozom a pénzemért te kis hombár, lehet neked anyu meg apu a kis segged alá tol mindent, nekem hála erre nem kell gyúrnom, próbálom megoldani de sehol sem akarják árulni a sima ArmA 2-õt igen, de a CO-t vagy a OA-t nem találom...

Tudom te ilyen kis majomláda vagy aki egész nap a gépet dugja és az online világában veri a brékót, na én meg így szégyellek, még itt a fórumon is. Fõleg úgy hogy nem is csúnyán kérdeztem vagy valami, de te neked már itt felgmáskodni kell, és még a pofád is jártatod te kretén, a faszé szóltál hozzá ha nem tudsz normálisan válaszolni vagy segíteni.

Tényleg nem nagyon foglalkoztam eddig a játékokkal, sajnálom... gyorsan tanulok fõleg ami érdekel, valahogy minden képen megszerzem 😄

denevérember
Te egy szellemileg leépült kukoricát morzsolgató paraszt vagy ember 😄 Ennyi ésszel ami neked van,az életben nem fogsz hozzájutni semmihez. Ezt csak azért írtam hogy ne is próbálkozz,mert úgy sem érsz el semmit 😊 Amennyi hozzászólásodat olvasgattam Arma3.hu-n inkább bújjál el 😊 Szégyen vagy... Ennyi ésszel nem írogatnék még fórumba sem mint amennyi neked van 😊 Hová valósi vagy amúgy? 😊 Szégyellek még itt a fórumon is már ne is haragudj 😊

Az szuper 😄 El kõne néznem a Pécsi TESCO-ba... 😄

Én 576-ban vettem az OA-t 3000-ért. Nem tudom, hogy van-e még nekik. A honlapjukat felejtsd el, mert nem ír raktáron, pedig volt az üzletükben.

Si vis pacem, para bellum!

wardogzombie
Ha jól tudom épp Denevérember irt még rájuk régebben de sokáig nem volt reakció aztán hogy végül írtak e vissza azt nemtudom de internetes vásárláshoz alap a webkártya és legalább egy PayPal account de sok hasonló megoldás van még ClickandBuy stb-stb.

Eddig nem nagyon rendelgettem nem volt rá pénzem és nem is érdekeltek a dolgok, szóval most próbálkozok evvel dologgal, steam-rõl hallottam de hogy mi a fene 😄 a seven m-eseknek írtam üzenetet, ott nagyon olcsó, most várom a választ.

wardogzombie
<#ijedt>A szó amit keresel PayPal de ha vennéd a fáradtságot és bereggelnél a steamre ott valószínûleg fel is van tüntetve hogy megy ez a fizetés dolog.

Denevérember Te egy géniusz vagy mondhatni egy csodálatos IQ fighter, eszed annyi mint két marék molylepkének, probléma megoldó képességed mint kit pár gumicsizmának... a társadalom hulladéka lehetsz, te inkább ne írj választ a kérdésemre.

A Többieknek KÖSZÖNÖM, még valami, nekem ennyim nincs, 6000 a plafon 😊 de ha még is, akkor hogy fizetek euróban? xD forintom van csak 😊

gvarga12
akkor megvakultam nem talalom a megrendelest a weboldalukon

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

denevérember
Úgy,hogy megrendeled és házhoz szállítják.

gvarga12
sevenm olcso de hogy a rakba veszel toluk valamit ???

Panzeradler
steam - 24,99€
Hiv. oldal - 24,99€
gmg 24,99€ (ide lehet találni kupont amivel olcsóbb, asszem nekem is van.)
MaskimXul
Sziasztok, estére megyek a TESCO-ba remélem van ArmA2 és OA, vagy CO mert meg szeretném venni, de ha nem jön össze valaki tudna adni valami linket ahonnan megrendelhetem?

Innen gondoltam
http://shop.pcdome.hu/catalogue.php?search=Arma+2&submit.x=0&submit.y=0&mode=search

de ez miatt nem kóser

"Elérhetõség: A megrendelési lehetõsõg átmenetileg szünetel."

wardogzombie
Vagy az A.C.E 2ben😊

tutituti
Azért ide linkeltem😊
De az összes eddig benne volt az arma-ban😉

wardogzombie
<#hehe>

wardogzombie
Legalábbis DayZ-ben új

tutituti
Valszeg az új map

JimKirk
<#violent>
ATV squad! 😄

Si vis pacem, para bellum!

wardogzombie
Csernarusszia Bochkor Gábora<#eplus2>

JimKirk
"The Sickest Squad"

Tetszik!😊
JimKirk
Te beteg radios!<#taps>
Fabio Capello
Az út vad motorosai akcióban! 😄

wardogzombie
A legbetegebb egység ujra bevetésen<#hehe>

Fabio Capello

JimKirk
Takistan kurva jo sracok!<#violent>
Nem tudom mióta, de eddig volt. :-)
Tudnám ki a halál admin a szerveren akinek ezt meg kellene mutatni. :-)
Laza
Nekem hasonló tök fegyvertelenül volt. Elektronál lövéseket hallottam, a tök sötétben felkúsztam a hegyre és kiba nehezen kiszúrtam az álcás gyereket, ahogy a távcsövével kémleli a terepet. Gondoltam majd lopok valamit a táskájából és azzal leszedem. Nagy nehezen mögé kúsztam, a szívem a torkomban dobogott ... majd a táskájából egy kompozit íjat tudtam kilopni, amivel a fejére céloztam és lõttem ... na, ez a szar olyan lassú és gyenge, hogy mire újratöltöttem megfordult és leszedett 😊
De jó móka volt, meg kb 1 óra 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JimKirk
Jok voltunk!😊)
Persze, köszi.
Bár most éjjel komoly kalandom volt, aminek a végén egy éjjel látót szereztem.
A Balota melletti repteret vettem célba, hátha valami jobb fegyver akad. Egy szál baltám lett az odaúton, és a reptér közelében épp egy birkát készültem lemészárolni vele, hogy a hússzerzést kipróbáljam amikor elkezdtek lõni. Sikerült sértetlenül elmenekülni, kb. 30 sniper lövés csapódott mellém.
Csak elvergõdtem a a reptér irányítótornyáig, de bemenve újra lõttek. Itt már sikerült beazonosítani hogy a közeli dombról jöhet az áldás.
Na ekkor gonosz (és öngyilkos) terv fogalmazódott meg bennem. Jó 10 perces kerülõvel oldalról közelítettem meg a dombot, mondván a baltával verem agyon a nyomorultat ha meglelem. Fel kúsztam-másztam de sehol senki, viszont a légyzümmögésbõl sikerült nagy nehezen egy sniper ruhás halottat felfedeznem a fûben (nem volt könnyû). Hogy õ lõtt-e nem tudom, de sikerült tõle térképet, meg éjjel látót, meg valami robbanó anyagot "Satchel Charge" szerezni. A fegyverét persze már elvitték.
Most itt tartok, a baltámat szorongatva várom merre tovább.

Laza
És az mióta probléma? 😊

Pl: RunAsDate

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Chernogorsk városban mentem hogy az orvosi cuccokat összeszedjem, ahol közel egymáshoz 3 vöröskeresztet is jelöl a dayzdb térképe. Amíg gyûjtögettem lövések hallatszottak a közelbõl. Megijedtem hogy a jó kis cuccaimmal kicsinálnak, erre pont ott a orvosi sátrak elõtt van egy ilyen marha nagy kémény amire létrával fel lehet mászni. Na gyorsan felmentem, mondom onnan majd belátom a terepet. Na és ott volt, ha ugye forgolódsz azon a kis helyen a rámpán, ilyen grafikai hibaként belátsz magába a kéménybe is, akkor láttam meg.

wardogzombie
<#szomoru1>

A magyar szerveren az a gond ahogy hallom, hogy csak a szerver idõ eltolásával tudják megoldani hogy este nappali idõben játssz, ellenben ezt a szerveren futó egyéb alkalmazások nem teszik lehetõvé. :-(
Laza
Ok, de ki játszik elektroban?
Kint a szabadban semmit sem látni ha el akarsz jutni a-ból b-be. A reptér környéke szintén vak sötét. Ráadásul ha az ember fia csak esténként tud játszani, akkor örök a sötétség.

Szerencsére vannak este is nappali szerverek, csak jó legyen a ping 😊

Nem baj, hogy éjszaka sötét van, de kár, hogy az idõ 1:1-ben telik. Egy mondjuk 4 órás ciklust jobban el tudnék képzelni, akkor nincs örökös szopatás.

denevérember
Na igen,az ajtókkal óvatosan... Ha nem is halált,de egy lábtörést mindenképp okozhat ha magadra nyitod.... 😊

oneal1
egyszer itt magamra csuktam a budiajtót és beledöglöttem😄 LOOOL

!Forza Ferrari!

denevérember
Ez a télapó nagyon beteg 😄 Hol találtad???? Ez komolyan benne van a játékban??

Hát az a sok babkonzerv ugye...