DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In space no one can hear you scream.
on: akkor van itt valaki aki tudna hasznos infoval szolgalni a sevenm-rol meg az 576-rol ???
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
De jól van hagyjál békén 😄 Valahonnan megszerzem, és úgy sem magyar szerverre megyek mert még játékban sem szeretem bántani a fehér embereket 😄
Most vagy a USA fegyvertartalékát találtam meg, vagy valami cheat szerverre mentem vagy nem tudom... Gyanús hogy az utóbbi, mert az a zombi se tudom mibe halt meg a végén, végelgyengülésbe?
Azért meglepõ volt.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tudom te ilyen kis majomláda vagy aki egész nap a gépet dugja és az online világában veri a brékót, na én meg így szégyellek, még itt a fórumon is. Fõleg úgy hogy nem is csúnyán kérdeztem vagy valami, de te neked már itt felgmáskodni kell, és még a pofád is jártatod te kretén, a faszé szóltál hozzá ha nem tudsz normálisan válaszolni vagy segíteni.
Tényleg nem nagyon foglalkoztam eddig a játékokkal, sajnálom... gyorsan tanulok fõleg ami érdekel, valahogy minden képen megszerzem 😄
Si vis pacem, para bellum!
A Többieknek KÖSZÖNÖM, még valami, nekem ennyim nincs, 6000 a plafon 😊 de ha még is, akkor hogy fizetek euróban? xD forintom van csak 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Hiv. oldal - 24,99€
gmg 24,99€ (ide lehet találni kupont amivel olcsóbb, asszem nekem is van.)
Innen gondoltam
http://shop.pcdome.hu/catalogue.php?search=Arma+2&submit.x=0&submit.y=0&mode=search
de ez miatt nem kóser
"Elérhetõség: A megrendelési lehetõsõg átmenetileg szünetel."
De az összes eddig benne volt az arma-ban😉
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Si vis pacem, para bellum!
Tudnám ki a halál admin a szerveren akinek ezt meg kellene mutatni. :-)
De jó móka volt, meg kb 1 óra 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Bár most éjjel komoly kalandom volt, aminek a végén egy éjjel látót szereztem.
A Balota melletti repteret vettem célba, hátha valami jobb fegyver akad. Egy szál baltám lett az odaúton, és a reptér közelében épp egy birkát készültem lemészárolni vele, hogy a hússzerzést kipróbáljam amikor elkezdtek lõni. Sikerült sértetlenül elmenekülni, kb. 30 sniper lövés csapódott mellém.
Csak elvergõdtem a a reptér irányítótornyáig, de bemenve újra lõttek. Itt már sikerült beazonosítani hogy a közeli dombról jöhet az áldás.
Na ekkor gonosz (és öngyilkos) terv fogalmazódott meg bennem. Jó 10 perces kerülõvel oldalról közelítettem meg a dombot, mondván a baltával verem agyon a nyomorultat ha meglelem. Fel kúsztam-másztam de sehol senki, viszont a légyzümmögésbõl sikerült nagy nehezen egy sniper ruhás halottat felfedeznem a fûben (nem volt könnyû). Hogy õ lõtt-e nem tudom, de sikerült tõle térképet, meg éjjel látót, meg valami robbanó anyagot "Satchel Charge" szerezni. A fegyverét persze már elvitték.
Most itt tartok, a baltámat szorongatva várom merre tovább.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Kint a szabadban semmit sem látni ha el akarsz jutni a-ból b-be. A reptér környéke szintén vak sötét. Ráadásul ha az ember fia csak esténként tud játszani, akkor örök a sötétség.
Szerencsére vannak este is nappali szerverek, csak jó legyen a ping 😊
Nem baj, hogy éjszaka sötét van, de kár, hogy az idõ 1:1-ben telik. Egy mondjuk 4 órás ciklust jobban el tudnék képzelni, akkor nincs örökös szopatás.