DayZ - Survival

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áááá ezek kész vannak😄

gratulálok az okos majomnak aki semmibõl poppoló zombikat rakott a játékba....ahogy Laza is mondja legyen akkor sok és majd te eldöntöd bevállalod-e a kockázatot!

Laza
"A pöccsel már a nyakadba poppolnak a zombik"

Ezt a random elemet nem szerettem a modban sem. Most vagy ottvan a közelben annyi amennyi ott van, vagy nincs. De hogy 'odateremnek' a semmibõl, az nem tetszik ... akkor inkább alapból is legyen minden tele.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nesut3n

A pöccsel már a nyakadba poppolnak a zombik de nem tudnak rendesen futni így van esély.
A tûzoltóbalta egy csapással teríti le õket .
Viszont fosztogatásnál résen kell lenni ,mert pik-pakk a nyakadban vannak .
Én azt vettem észre ,hogy ha guggolsz nem találnak el olyan hamar .

Pöcs 0.30

]

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Laza
Mivel a leárazás indulása óta végig a top 50 elsõ helyén van, tehát így is viszik, kizártnak tartom, hogy leárazzák 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

denevérember
Mennyit dobott a játékon ez a 3 update ami a napokban megjelent? Érezhetõ,vagy csak minimális javításokon ment keresztül a játék?

In space no one can hear you scream.

denevérember
Jó vidi 😊 Úgy terveztem,hogy várok még 1-2 napot. Ha nem kerül bele a leárazásba akkor kénytelen leszek így megvenni én is...

Nesut3n
<#nezze> úgy sajnállak <#banplz>

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nesut3n
szerintem nem esik le az ára ,még nagyon friss ...

Nesut3n

DayZ Korai hozzáférés

denevérember
Én is beállok a sorba srácok... Várok azért még 1-2 napot hátha bele esik a téli leárazásba Steamen 😊

JimKirk
az fasza, akkor vehetem meg en is...
tutituti
nos,rálestem a törtre.
persze senki ne várjon csodát.viszont elég korrekt ahhoz képest ahol tart.

Nálam karácsonyi ajándék lesz magamnak.
ha már ennyit játszottam a moddal asszem megéri nekem
(plusz még a starbound jön mellé és megint nem költök játékra jó ideig)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

kifli
Ahhoz képest, hogy pénzéhes szánalmas banda, arma 2-höz ingyen készítettek egy mod-ot. Bár lehet mondani, hogy azt azért csinálták, mert ott teszteltek stb, de elõbb volt a mod, minthogy kitalálták, hogy legyen standalone. Kiadni meg gondolom azért adták ki idén, mert megígérték, hogy valamit kinyögnek magukból még ebben az évben. Ha nem adják ki azért háborognak az emberek, hogy soha nem lesz belõle semmi. Hogy nem olvastad el a leírást vásárlás elõtt, nos a te bajod.

Meg lehet kellett egy kis pénz, a további fejlesztéshez, mert kifogytak a tartalékokból.
Bazeg! Erre figyelmeztettek is! Az már a te bajod, hogy ennek ellenére megvetted. Pénzt így ezzel az érvvel biztos nem kapsz vissza! 😄

Amúgy meg az összes rajongó hibás, aki állandóan azon volt, hogy mikor adják már ki. Naná, hogy nem értek el egy olyan szintet, mint ahogy a mod áll most ennyi idõ alatt. De sürgette õket mindenki, ezért kidobták a piacra. 😊 És meg is érte nekik, mert fogyott rendesen.
Én nem vettem meg, mert egyenlõre az új alkatrészeket veszem meg az új géphez, másrészt még várok egy kicsit, hogy haladjanak a javításokkal. 😊

Si vis pacem, para bellum!

Laza
Elkezdõdött a Steames téli vásár, ilyenkor kint van a top 50 eladási lista ... éssss ... a DayZ vezet, pedig nem is akciós 😊

denevérember
Köszi az infókat! Mindenképp meg fogom lesni mert egyre jobban érdekel 😊

Laza
Itt meg tudod nézni hogy is tép szét egy embert a dagadék, 0:50 körül 😊
http://www.youtube.com/watch?v=yf3w8Z5nI_E

Vannak minimális gyerekbetegségei a játéknak, pl a karakter mozgása meg a jármûvek sebesség kontrollja, de ezeken hamar túlteszi magát az ember mivel jó a játék ... na és egy DayZ-hez képest még így is 'kevés' a hasonló 'bug' 😄

A jármûvekkel meg egyenesen élvezet a zombikat hentelni ... az ajtóval csapkodás kva jó 😊

denevérember
No ha tényleg olyan jó ez a state of decay akkor mindenképp ránézek 😊 Sok jót hallottam róla,plusz te is fényezted már párszor így egy leárazás során mindenképp ránézek!

A dayz-re visszatérve meg,tényleg ott van a felirat nagy betükkel hogy csak akkor vedd meg,ha tisztában vagy vele hogy telis tele van hibákkal... Szóval aki elhamarkodottan vásárol az vessen magára!

Laza
Mondjuk ez áll rögtök a képernyõ tetején a Steamen, ezek után ki gondolta úgy, hogy tényleg megveszi és majd értékelhetõ lesz? 😊

"WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING."

Az eddig látottak és hallottak alapján ez még iszonyat messze van a jótól ... most nem azért, de egy 7 days to Die, ami ráadásul random generált is sokkal jobban össze van rakva és élvezetesebb .......

De gyerekek, ha tényleg jót akartok zombizni és nem baj ha nincs multi, vegyétek meg a Stat of Decay-t a karácsonyi vásárban!!!! Kibaszott jóóó!
Perma death van ott is, csak ugye addig mehetsz amíg vannak még túlélõid, mert másikat fogsz irányítani ... tegnap be kellett védenem egy házat, szögelgettem az ablakait, harcoltam, de elfogyott a munícióm, és egy dagadék zombi konkrétan kettészakított 😄
Visszakerült a kép a bázisra és már egy másik túlélõt irányítottam, közben az emberek pár szóval megemlékeztek elhalálozott társukról 😊

UI,irányítás,inventory,tárgyak használata kuka
eszel/iszol nemtörténik semmi bár kiírja,hogy ettél-ittál 1 másodperc múlva megint jön a figyelmeztetés....kb. egy órát él a karaktered,mert utánna emiatt úgyis összeesel:S
beleragadsz mindenbe,átmész a falon,Zombik sehol ha vannak akkor csak úgy rád poppolhatnak....
888888 ezer felesleges használhatatlan cucc
kb. mindig este van,lámpa fény effektje szánalmas
töltés,öltözködés körülményes
fegyver használat szánalom

összefoglalva : A K ÉDES ANYUKÁJUKAT kérem vissza a pénzem😛 bár tudom erre kb. nulla esély nomeg jövõ ilyenkorra csak elkészül....végülis addig lesz infláció bõven szóval befektetésnek "megérte"

undorító mocskos pénzéhes módra kiadták év végére,hogy egy jót bulizhassanak szilveszterkor a fejlesztõk!

mocskos nagy pofont érdemelne az összes!

sry,de kiakadtam!

NE VEGYÉTEK MEG!!!!!!

Marfy
Értem én hogy alfa, de akkor is ezért a bughalmazért pénzt kérni kell pofa...

még NE vegyétek meg.....BORZALMAS és akkor még finom voltam😛 😊

Magyar menü! wow

baing megvéve😛

tutituti
Dayz Standalone a steamen

Kinek lenne kedve elkezdeni DayZRP-zni velem és összeállni egy magyar túlélõ csapattá egy rp szerveren. Szerintem érdekes lenne látni jó pár magyar játékost a sok amcsi meg kamu orosz akcentussal rendelkezõ amcsi játékosok között egy magyar csapatot aki egyaránt beszél angolul és magyarul. Szerintem ez elég ütõs lenne. 😄
http://www.thezombieinfection.com/
Ez mûködik arma3 alatt.
Az arma 3-as Day Z-el mi a helyzet? Próbálta már valaki?
Laza
Jobb szeretem a kicsit sandboxos játékokat, mint ezeket az FPS lövöldéket (L4D és társai).

Pl ami most bejön de még nem próbáltam az a 7 Days to Die ... voxeles, tiszta MineCraft, csak zombis ... na ez király, és aztán ott van mit csinálni ... csak nem akarok belekezdeni míg a SoD sztoriját nem vittem végig 😊

tutituti
Próbáld ki a contagiont.Szerintem idei év legjobb zombi játéka lett.nem l4d2 de nem is dayz

Laza
A State of Decay-el meg a Project Zomboiddal elég jól elvagyok mostanság 😊

Nálam a DayZ elõkerül néha, addig érdekes, míg felruházom magam, megszedem a reptéren, aztán ott állok és nem tudok semerre sem menni, mert minek .... még a felfedezés élménye sincs meg, mert limitáltak a cuccok, nincs craft, mindenhol ugyanazok a dolgok, cuccok, vagy semmi, nincs értelme városokat átkutatni ... max ha jármûvet kerekes az ember ... legalább vmi eventek lennének ...

Na mindegy, nem akarom én más szórakozását elvenni, csak megjegyeztem, hogy ez a full céltalanság hamar unalmas ... a túlélésnek meg csak emberek ellen van értelme, mert a zombikon nincs mit túlélni 😊

De egyébként még élvezném is, ha össze lenne rakva rendesen és nem egy gányhalmaz, bugtenger lenne 😄

Na befogom és megyek vissza SoD-ozni 😊

JimKirk
Laza menthetetlen!😊
Amikor egy kis ideig játszottam ezzel a játékkal nekem is ez volt a "gondom". Megyek, gyûjtöm, de minek? Elõbb utóbb úgyis megesz egy zombi vagy lelõ egy másik player, ami után kezdhetem elölrõl.

Arra jutottam hogy pl. milyen jó lenne ha néha egy helikopter véletlenszerûen megjelenne a pálya egy pontján és "kimentené" az éppen ott lévõ játékosokat. Ezeknek az érkezési idejérõl és helyérõl mondjuk lehetnének elszórt infók amiket meg lehetne találni. Igy lenne egy cél vagy lehetõség az adott játék befejezésére. Ami után persze úgyis kezdesz egy újat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tutituti
pedig egyszerû a cél.minél tovább túlélni.

De saját célokat is kitûzhetsz.Én mostanság egy kezdõ játékosnak adtam a cuccaim egy részét,elmagyaráztam neki mi merre hány.vagy csapatba verbuválódni ismeretlen emberekkel,akikkel aztán több órát játszik.
Attól hogy nincs mission 1-2-3-4-... még nem biztos hogy unalmas.
Az unalom akkor kezdõdik amikor >15 fõs szerverre megy az ember.Ott a rossebbel se találkozik az ember,ha meg mégis akkor mészárlás a vége.pont az unalom miatt.
de egy negyven fõs szerveren már nincs ilyen.ott tudja mindenki aki frissen spawnolt hogy vadásznak rá az "öregek" így gyorsan szövõdnek alkuk/barátságok/szövetségek.Csak bizalom kérdése.

de persze egy idõ után tényleg uncsi csernarusszia,ekkor kell mapot váltani.pl ott az új map amit asszem linkeltem is.
Ha nem akkor itt van: sauerland

- 625 km² Terrain
- over 30 villages and 2 realy big citys
- 5 Million Models
- Biggest City is Wenden, Aprox 3 - 4 times bigger than Cherno.

Ha elterjed akkor ez lesz minden dayz fan álma!
ja és epoch kompatibilis!

persze nem a meggyõzés a célom,mert élbõl untad már meg a dayz-t,csak hátha 😊

A lélegzés mondjuk érdekes,de a panelházak azért kurvajók ezt neked is be kell látnod

Laza
Hiába néz ki jobban, az animációk, az egész mûködése, a melee harc mind mind borzalmas. Persze tudjuk, alpha ............
Na meg még mindig teljesen céltalan ... azt meg már halálra untam a modban is.

Ezt a 'füstölgõ' fejet ki lehet majd kapcsolni? Borzalmasan néz ki. Értem én, hogy hideg, deres lehelet, csak sajna nem is hasonlít, és hogy miért megy hátrafelé át a fejen meg bukósisakon, az talány 😊

Mikor jön már?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nagyon jó!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

JimKirk
Bazist lehet majd epiteni benne? Anelkul megette az egeszet a fene.
KiruHoshino
Nekem bejön. 😊

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

tutituti

Bár egy jó idõre kiestem, de továbbra sem értem mi lesz a cél. Több a ruha, jármû, fegyver, stb. Több épületbe bemehetsz, lesznek plusz épületek. De ennyi. Nem látom a célt amit ha el nem is érhetsz, de legalább megközelíthetsz.
JimKirk
Na, karira kidobjak?
tutituti
rocket írta ki redditre:

"I believe it would take about 10 minutes for it to go live on steam, from the moment we decide."

forrás: http://www.reddit.com/r/dayz/comments/1s389y/dayz_media_assets_now_on_steam_cdn/?sort=top

tutituti
Arma2+OPeration Arrowhead kiegészítõ

DayZ-hez mely játék szükséges?
WarZ accot cserélnék DayZ-re, ha már lehetséges...
Sziasztok,
Most ismerkedek ajátékkal, és az lenne a kérdésem hogy van olyan Magyar server ahol nincs PK? Köszönöm!