4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Susarc #4213 én is meg mindenki más ezt hitte...aztán installáltuk a játékot.....:P
én azt se értem miért nincsenek benne a fegyverek+járművek meg a feature-ok amik a mod dayz ben voltak...elég lecvsupaszított 2-3 évvel ezelőtti verzió ezt a standalone a grafon kívül:P ami meg ugye optimizálatlan....
nem értem -
JanáJ #4212 Tényleg, végül is egy arma 2-ről van szó amit 10+ éve optimalizálnak. 2412-re jó lehet. :-) -
csabi1987 #4211 Hátha orvosolják majd. :) -
Susarc #4210 Optimizáció a béka segge alatt van! APFA!! ne aggódj:P -
JanáJ #4209 Vedd lejjebb a felbontást. Minek a FullHD, ha low-on van. :-) Két helyen állíthatsz felbontást, a második, hogy mennyit élesítsen ki a teljes képből, mert pl a monitor szélén nem kell minden fűszálnak élsimítás.
Chernoban sajna szar szokott lenni, eleve az arma nem a kis gépigényéről híres. -
csabi1987 #4208 Csak 15-20 fps elég kevés, szinte játszhatatlan... Minden lowon van, egyedül a felbontás 1920x1080 -
JanáJ #4207 A lakot területeken sokkal több megjelenítendő textúra van, ezért értelem szerűen kevesebb lesz az FPS azonos beállításokkal, mintha egy sivatag közepén, vagy vízben lennél. :-) -
#4206 Vezérlőpult-Minden vezérlőpultelem-Energiagazdálkodási lehetőségek -
csabi1987 #4205 nem húztam a procimat, teljesítmény módot hol lehet állítani? -
#4204 húztad a procid és az energiaséma teljesítmény módban van ?
azt játékhoz be kell kapcsolni játék után pedig ki kell kapcsolni
ha nem kapcsolom be akkor nekem is így viselkedik -
csabi1987 #4203 Másnak nem esik le az fps kisebb falvakban, vagy városban? -
csanyigabor #4202 Nem találkoztam egyik problémával sem. -
#4201 Még mindig nehéz bejutni a szerverekre? + Tényleg ennyire sok a csaló mint ahogy a külföldi fórumokon olvasni? Mik a tapasztalatok? -
#4200 DAYZ | A találkozási-pont és a zsákmány | #3
-
csabi1987 #4199 Aki játszana az vegyen fel! :)
BOHUS_HUN -
Since #4198 Egy darabig nem leszek online, viszont jó lenne majd a SA verzióval tapasztalt játékosokkal játszani. Mit szóltok hozzá, illetve van valakinek kedve? :) -
#4197 Hatalmas ez a videó :D Szakadtam rajta én is... -
csanyigabor #4196 Azért ő is fejbekúrta Shortyt a baltával XD -
Susarc #4195 szakadok a játékán:D -
Susarc #4194 mostanában én is őt nézem:)) -
#4193 ennyit nem röhögtem még :D
-
#4192 Reméljük annyira azért nem tűnnek el... :))) Bár kinézném még azt is belőlük ( :D )
Viccet félretéve ezt olvasván :
http://dayzdev.tumblr.com/post/70904326269/first-week-of-dayz-alpha
egy kis pihenőn vannak épp a kedves barátaink,reméljük ahogy visszatérnek teljes gőzzel csapnak a "lecsóba" :) -
#4191 Kellemes ünnepeket !!! -
#4190 Ha egy embernek csak egy karija lehet és ezt itt játékonként számolja, akkor még lehet is ... meg az online játékosok száma alapján is elképzelhető, hogy egyszerre kb a 5-10% online csak (és cserélgetődnek a játékosok) ... így akkor a befolyt összeg a saccolt 10x-ese, ami már nagyon szép summa (3,7 milliárd Ft) :)
Lehet ezek is eltűnnek egy időre :D -
csanyigabor #4189 http://dayzgame.com/
Ha ez nem kamu akkor fél millió példányt. -
#4188 Ha csak a peak playerst veszem alapul, akkor is csak 43.762 játékos játszott vele egy időben, ami barátok között is több mint 1 millió euró, 315 millió forint :)
Kíváncsi lennék mennyit adtak el belőle :)
http://steamcharts.com/app/221100#1m
Egyébként a kiadással csak annyit vettek a nyakukba, hogy mostmár kénytelenek lesznek belátható időn belül tényleg megcsinálni, mert hiba az alpha státusz, meg a figyelmeztetés, ha a community elé teszel valamit, pénzt kérsz érte, akkor jönni fognak a nyafogások és még türelmetlenebb lesz a nép, mint eddig :) -
#4187 Még mire felocsúdnak a befolyt lóvé okozta sokkból (berúgás, egyebek) ... :D -
Maróth #4186 Én meg megvárom, amíg összerakom az új gépem. :D -
#4185 Nos akkor még várok egy kicsit az biztos :) Kíváncsi vagyok ahogy lezajlanak az ünnepek,lesz e még valami frissítés idén a játékhoz. -
csanyigabor #4184 Attól függ, hogy milyen szerverre jutsz be (leszüretelt vagy teli loottal) és, hogy milyen stílusban játszol.
De ettől függetlenül a mod-ra még mindig hasonlít abban a játék, hogy csak másokkal együtt játszva élvezhető hosszútávon a lootolgatás / túlélés rövid távon megunható, viszont már látszik, hogy dolgoznak ezen a részén. -
#4183 A jelenlegi állapotban így van? Hogy viszonylag egyszerű benne "felöltözni"? -
#4182 Szerintem már így is nagyon jó. Az nem kihívás, hogy minden házban találsz egy fegyvert, meg kaját...
:D -
#4181 Na DayZ a fa alatt. :) Mert megérdemlem. XD Boldog karácsonyt mindenkinek. -
csanyigabor #4180 http://www.twitch.tv/lirik/c/3442848
http://www.twitch.tv/lirik/c/3439387 -
Susarc #4179 ha nem sietsz,tök fölösleges...van bennt 2 féle lőfegyver,nincs jármű,szinte semmi nem működik....a grafika ugyan jobb mint a modban,de én is pl. modozok inkább amíg nem lesz benne tartalom.... -
#4178 Hehehe... Alig bírom megállni,hogy megvegyem. Egy következő updatet még megvárok,aztán szerintem becsatlakozok én is. Hiába hogy bugos még... De a feeling már ott van. A modot agyon játszottam,igaz ez még nem ér fel hozzá,de ha úgy lesz ahogy ígérték,akkor nagyon elégedett leszek :) -
#4177 a mai kedvenc dayz sztorim redditen:
srác NWA-nál bement a rácsos szobába aka börtöncella.
levette a ruháit és várt.
ha bejött valaki akkor szólt hogy engedjék ki mert bezárták őt.
mindenki kinevette,adtak neki inni enni de nem nyitották ki az ajtót,pedig csak ugye use-olni kéne.
Aztán valaki egy könyvet bedobott ami valami Escape című volt.:DDDD
cruel world -
#4176 Viszont!:) -
Maróth #4175 Lootban gazdag Bolgog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :D -
#4174 A villám Skyrim akció elsőként beelőzte a top 50 eladási listán a DayZ-t, és visszacsúszott a 2. helyre, de mióta lekerült az akcióról a Skyrim, visszament az első helyre a DayZ ... meg minden más előtt is ottvan folyamatosan ... ebből is látszik, hogy folyamatosan veszik az emberek, megállás nélkül ...