DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• Fabio Capello
    Amennyit én hallottam, városonként perpill nincs is több 4-5 zombinál, ami elég elszomorító.

Én viszont továbbra is fenntartom, hogy a probléma nem az SA "szegényességével" van, elvégre alpha stádiumban van, és remélhetőleg rendszeresen frissítik és foltozzák majd, az én problémám sokkal inkább az, hogy 8-10+ hónap devidő után mindössze annyira futotta, hogy a zombiapokalipszis közepén nagyon pöpecre fel tudod öltöztetni a karakteredet.

Ami nekem pozitívum, az a craftolás (ruhából kötszer, pl), a fegyverek modolhatósága, a durability rendszer (lássuk be, egy valós szituációban is romlik a fegyver minősége a használattal), és hogy végre nem csak a hátitáska számít inventorynak, hanem a nadrágzseb, holsterek, ilyesmik is.

Ami negatív, az a zombik mennyisége (őszintén, nem is értem hogy miért csak ennyit raktak be, talán stressztesztelni akarják mennyi zombit bír el egy szerver, vagy még nem véglegesek az animációk, de ez így picsafüst kb), az hogy a karakter folyton rinyál gyakorlatilag a spawntól kezdve, illetve az, hogy momentán rá vagy kényszerülve az eszközhasználatra (pl. konzerv kinyitása), de a szükséges eszközökből csak nagyon kevés akad, nehéz találni.

Persze, ezek nyilván változnak a későbbiekben, de az én személyes véleményem szerint az ebben a stádiumban lévő alpha nem ér meg majdnem 25 eurót, max 10-15-öt. Azt az üzletpolitikát pedig végképp nem tudom hova pakolni, hogy állítólag a fullos verziónak duplázódni fog már az ára, és 50 euróba fog kerülni.