DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
JANUÁR 5. - HICKS_206
New:
Design: Balancing of player spawns (ongoing)
Server: Dead player cleanup (time based)
Design: M9130 Bayonet can now open cans
Server: BattlEye Anti-Cheat (Client as well)
Server: Initial implementation for Sub-Private Hives (ongoing)
Server: Initial implementation for regular & hardcore Public Hive
Fixed:
Server: Dedicated Server crash related to player skeleton
Server: Player location rubberbanding (ongoing)
Server: Large delay in item manipulation and "inventory tetris"
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Nem tudtok egy TS servert, met a fent lévõ nem jó <#confused>#confused>
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
In space no one can hear you scream.
az árazásról annyit, ha az armát fogja követni, márpedig gyanítom hogy azt, akkor az árak a következõképpen fognak alakulni:
Alpha: 25
Beta: 25
Full: 45
mentem is le 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
forrás
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Az Arma 3-at megvettem alfában...
A pénz dolgot megint nem értem. A játék fejlesztés nem az a dolog, amit 8 nap alatt felpörgetsz. Kaptak egy valag lóvét, mondjuk ebbõl felvesznek/ráállítanak 10-20-50-100 embert a dologra. És? Mikor lesz ebbõl felpörgés? 2-3-5 hónap múlva. Ez nem hólapátolás.
ha ilyen ütemben haladnak,hogy 8-10 naponta egy ilyen "fantasztikus" fejlesztéssel rukkolnak elõ akkor még 2015 karácsonya is kérdéses idõpont lehet.....
Denevérember: szerinted az nem a témához kapcsolódik,hogy a fejlesztés hatékonysága igencsak megkérdõjelezhetõ? fõleg annak a tudatában,hogy nem gyenge összeget zsákoltak be eme furfangos húzással,hogy 10 megkérdezettbõl 11 azt gondolta DAyZ mod körüli tartalmat fog majd kapni a pénzéért.....
CSANYIGABOR: vedd meg! köszi
WARNING: THIS GAME IS EARLY ACCESS ALPHA. PLEASE DO NOT PURCHASE IT UNLESS YOU WANT TO ACTIVELY SUPPORT DEVELOPMENT OF THE GAME AND ARE PREPARED TO HANDLE WITH SERIOUS ISSUES AND POSSIBLE INTERRUPTIONS OF GAME FUNCTIONING.
Elõre "szóltak" neked,hogy mit vásárolsz meg. Ezek szerint nem voltál elég körültekintõ,és azt hitted,hogy egy teljes értékû játékot fogsz megvásárolni 23,99 - ért.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Ennek ellenére az alfát viszik mint a cukrot.
Az objektív kritikával semmi bajom nincs, de a baromság irritál.
Észrevetted hogy ünnepek vannak? Bent maradt dolgozni 1 - 2 ember, mert elfogyhattak a szabadnapjaik vagy mert unatkoztak és te levontad messzemenõ következtetéseidet a fejlesztés tempójáról, brávó!
ennek a játéknak most az nagyon kellett,hogy megoldják,hogy bajonettel is kinyithass egy konzervet......
New:
Server: Dead player cleanup (time based)
Design: M9130 Bayonet can now open cans
Fixed:
Server: Dedicated Server crash related to player skeleton
Server: Player location rubberbanding
Server: Large delay in item manipulation and "inventory tetris"
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
StarTrek Forever
StarTrek Forever
Elég ha steamen megveszed a Dayzt.
http://store.steampowered.com/app/221100/
AMD Phenom II X4 965 Black Edition , Sapphire HD7870 2Gb,Kingstone 2x4GB DDR3 1333Mhz
Elõre is köszönöm a segítségeteket.
StarTrek Forever
Olyan csapatot keresek aki a DayZ epoch móddal játszik. Magamról annyit hogy 16 éves vagyok körülbelül másfél éve játszok a Dayz különbözõ módjaival. Jó helikopter pilóta vagyok és a repülõt is tudok vezetni és elég sokat csipáztam a játékba. Megtaláltok skypeon:monsterkid981 és teamspeaket is használok szóval ha adtok egy IP szívesen felmegyek.
Készítettem egy DayZ Epoch Cherno szervert és mikor DayZ Commanderbõl akarok belépni publikus IP vel akkor azt írja hogy Connection Faild. De ha a 127.0.0.1 el lépek be akkor pedig beenged. Tud valaki valami segítséget erre.
Még mielõtt megkérdezitek eredeti az Arma II õm!
New:
Server: Enhanced Server-side security & customization options
Design: .357 Magnum Speedloader should now spawn
Server: First Person only servers are now supported (Seperate Hive coming later on)
Fixed:
Design: Player corpses should no longer despawn upon disconnect
Server: Respawning should now function properly - in some cases you may have to wait a few seconds. (during high death/respawn times)
Design: 357 Magnum spawning fixed
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
Én viszont továbbra is fenntartom, hogy a probléma nem az SA "szegényességével" van, elvégre alpha stádiumban van, és remélhetõleg rendszeresen frissítik és foltozzák majd, az én problémám sokkal inkább az, hogy 8-10+ hónap devidõ után mindössze annyira futotta, hogy a zombiapokalipszis közepén nagyon pöpecre fel tudod öltöztetni a karakteredet.
Ami nekem pozitívum, az a craftolás (ruhából kötszer, pl), a fegyverek modolhatósága, a durability rendszer (lássuk be, egy valós szituációban is romlik a fegyver minõsége a használattal), és hogy végre nem csak a hátitáska számít inventorynak, hanem a nadrágzseb, holsterek, ilyesmik is.
Ami negatív, az a zombik mennyisége (õszintén, nem is értem hogy miért csak ennyit raktak be, talán stressztesztelni akarják mennyi zombit bír el egy szerver, vagy még nem véglegesek az animációk, de ez így picsafüst kb), az hogy a karakter folyton rinyál gyakorlatilag a spawntól kezdve, illetve az, hogy momentán rá vagy kényszerülve az eszközhasználatra (pl. konzerv kinyitása), de a szükséges eszközökbõl csak nagyon kevés akad, nehéz találni.
Persze, ezek nyilván változnak a késõbbiekben, de az én személyes véleményem szerint az ebben a stádiumban lévõ alpha nem ér meg majdnem 25 eurót, max 10-15-öt. Azt az üzletpolitikát pedig végképp nem tudom hova pakolni, hogy állítólag a fullos verziónak duplázódni fog már az ára, és 50 euróba fog kerülni.
Ahogy elnéztem a játékban talált cuccokat akkor lehet, hogy elég részletes lesz a jármû beszerzés is. Rengeteg szerszámot lehet találni a játékban. Csavarhúzó, kalapács, franciakulcs, villáskulcs.
Ezeknek szerintem nem puszta melee weponként lesz szerepük. Legalábbis remélem. Ahogy a hordozható gáztûzhelynek sem.
Lesz itt tartalom türelem.
Amit az optimalizáltság és a zombik hülyeségein kívül tapasztaltam az a szövegek. Sok helyen nem jelenik meg a szöveg csak egy üres kis menü. Ezt az inventoryban tapasztaltam. Lehet, hogy a játék többnyelvûsége miatt van ez. Legalább is én erre gondolok. Elvégre található a játékban pár magyar dialógus is és elképzelhetõ, hogy a jövõben az egész játék magyar nyelvet fog kapni.
Nekem hiányoznak a hudok. Bár az inventoryban színskálákkal jelzi a játék, hogy épp mennyire vagy éhes vagy szomjas de, hogy mennyi véred van arra mindig csak tippelni tudok. Elég sok orvosi kütyü is megtalálható a játékban és találtam olyat is amirõl fogalmam sem volt mi a szerepe.
Keveslem a zombikat. Vyborban is max 4-5 ha volt. A hullájuk azonnal eltûnik amint kiütöd õket.
Fegyverek. Hát eddig 3 fajta lõfegyvert láttam a játékban.
1. Mosin 1930 (Nem biztos, hogy pont ez a típus)
2. Egy kis pisztoly. Márkájára nem emlékszem már
3. M4
A fegyverek remekül módolhatok. Ez nagyon tetszik viszont lõszer az nagyon kevés van. Szóval tényleg meg kell gondolni, hogy mire lõsz rá.
Lehet papírt és tollat is találni a játékban. Ezzel akár üzenetet is hagyhatsz a többi túlélõnek. Ötletes de nem láttam még, hogy használta volna bárki is.
Több dolog most nem jut eszembe a játékról. Azok akik megvették ne felejtsék el, hogy ezzel a játék fejlesztését támogatták ás ez egy Alpha így egyértelmû, hogy szar lesz. Nem tudok nektek olyan játékot mondani aminek király lett volna az alpha változata. Bár ezt az árat sokkalom érte (de ennél csak drágább lesz) és vicc, hogy még az ünnep alatt sem volt leárazva.
Kedves fórumozó társaim. Kérlek titeket, hogy nem mondjátok a többieknek, hogy szar és ne vedd meg csak mert neked nem tetszett. Lehet neki meg tetszene.
Ha az optimalizáltság nem változik én egyben biztos leszek. Mégpedig abban, hogy a játék végsõ verziója rettentõen ki lesz dolgozva a legapróbb részletig is.
Ezúton is szeretnék mindenkinek elõre is boldog újévet kívánni.
Tisztelettel Kiru Hoshino
persze én is még alfa lejárta elõtt megveszem.
De igen,én nem konyítok a programozáshoz egy cseppet sem.amiket írtam csak saját tapasztalat és/vagy próbálkozás.
De legalább kettõnk hsz-eibõl mindenki képet kapott milyen most 😊
Összvissz 20 perc kell ahhoz hogy fullos karakterrel lõdözhess mindenkire."
Pontosan illik a techdemora (hogy téged idézzelek), persze lehet a végleges formája is ilyen lesz, amit kétlek, és akkor tényleg felesleges volt az erõlködésük.
"De nekiugrok röviden.
Tehát egy évvel ezelõtt bejelentették hogy jön a standalone.
Aztán két hónapra rá jött pár ingame kép.
Aztán 4 hónap és elindult a devlog yt-on ami úgy lett volna hogy rendszeres idõközönként pénteken frissül.
ez is havonta sikerült,HA sikerült.
Ezekben láttunk sok jót,ami benne sincs a mostani verzióban.Ha visszanézzük a devblog-okat akkor ott beszélnek arról mi lesz majd az alpha tesztben.Fele sincs meg."
Dean Hall jelentgetett be mindenféle baromságokat mert semmiféle tapasztalata nincs azon a területen ahova tették. Ez persze a BI felelõssége. Az egy másik megközelítés, hogy azt jelentenek be amit akarnak, max a hitelüket játsszák el (az eladásokat látván ez sem történt meg). Ebben a témában egyébként nem akarom a BI-t védeni, az Arma3 kapcsán már kiábrándultam belõlük, ez a játék is csak Dean miatt lesz jó ha jó lesz szerintem.
"Aztán elmentek egy hónap pihire a mount everestre.ott nem volt meló.utána kimaradt a devblog is,mivel kell a pihi nekik.Standalone kijött."
Dean ment el mászni aki egy alkalmazott és jár neki szabadság. A többi alkalmazott ezalatt dolgozott tovább. Persze nem dolgoztam még a BI-nél, lehet ott mindenki a tökét vakargathatja és még fizetnek is nekik érte 😊
"új motor,új map(jelzem ezt a mapot már a dayz+ ban is kipróbáltuk cirka fél éve)
Hát ha én így dolgoznék engem úgy rúgnának ki hogy a lábam se éri a földet."
Te szoftverfejlesztõ vagy? Én az vagyok, megtudom ítélni a látottakba befektetett munka mennyiségét, te is? (Kis segítség AAA címeket több száz ember évekig készít).
"Természetesen nem a SA ellen vagyok,mert örülök hogy kinn van.És tudom hogy ez early access alpha.
De hülyeség olyat mondani hogy azért nincs benne fegyver meg jármû mert nem a mod fegyverei lesznek benne."
Fegyverek:
1, átdolgozták a fegyverrendszert, most már komplex objektumok a fegyverek (arma 2-ben ugyebár nem voltak moddolhatóak, nem tudtad darabjaira szedni õket, nem volt minõségbeli állapotuk stb), tehát úgy egészében kukázhatták volna eleve az összeset, még a modelljeik is fejlesztve lettek, tehát azok is kukázva
2, civil fegyverek lesznek leginkább a játékban (legalábbis errõl van most szó), már csak emiatt is kukázhatták az arma2-õs arzenált
Jármûvek:
Tényleg bárkinek hiányozik az arma2-õs jármûfizika ? Nekem nem.
"Szimplán ennyi elég két fegyver,egy kis ráncfelvarrás és pár feature egy techdemo szerûséghez.jó ha nyárra élvezhetõ lesz.szerintem."
Igen, a játékfejlesztés egy ilyen lassú és nyögvenyelõs történet 😊
Egyébként elég egyértelmûen a tudtunkra volt hozva, hogy mit kapunk a pénzünkért.
Egyébként nem meggyõzni akarlak, én mint programozó máshogy látom ezt az egészet, te meg aki a végterméket szeretné látni, te megint máshogy tekintesz rá.
Összvissz 20 perc kell ahhoz hogy fullos karakterrel lõdözhess mindenkire.
Innentõl kezdve felesleges megmagyarázni miért is írtam a lustaságot mint jelzõt.
De nekiugrok röviden.
Tehát egy évvel ezelõtt bejelentették hogy jön a standalone.
Aztán két hónapra rá jött pár ingame kép.
Aztán 4 hónap és elindult a devlog yt-on ami úgy lett volna hogy rendszeres idõközönként pénteken frissül.
ez is havonta sikerült,HA sikerült.
Ezekben láttunk sok jót,ami benne sincs a mostani verzióban.Ha visszanézzük a devblog-okat akkor ott beszélnek arról mi lesz majd az alpha tesztben.Fele sincs meg.
Kikerült a netre az a verzió is ami az e3-on volt.aki leszedte csak ámult mennyire rettenet lett.
Aztán elmentek egy hónap pihire a mount everestre.ott nem volt meló.utána kimaradt a devblog is,mivel kell a pihi nekik.Standalone kijött.
új motor,új map(jelzem ezt a mapot már a dayz+ ban is kipróbáltuk cirka fél éve)
Hát ha én így dolgoznék engem úgy rúgnának ki hogy a lábam se éri a földet.
Természetesen nem a SA ellen vagyok,mert örülök hogy kinn van.És tudom hogy ez early access alpha.
De hülyeség olyat mondani hogy azért nincs benne fegyver meg jármû mert nem a mod fegyverei lesznek benne.
Szimplán ennyi elég két fegyver,egy kis ráncfelvarrás és pár feature egy techdemo szerûséghez.jó ha nyárra élvezhetõ lesz.szerintem.Addig meg marad a mod.Azt még hozzátenném amit többször is kiemelt Dean Hall,hogy a standalone is moddolható lesz.tehát megint a community fogja kicsiszolni a hibákat(dayzero,origins,epoch).