4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Susarc #4053 borzalmas.....,de legalább behúzott egy valag lóvét -
#4052 -
#4051 Ezt nézzétek inkább :D
Lezárult a '7 Days to Die - Zombie Survival Game' Kickstarter ... barátunk nem csak a Steamen kapta meg a 'zöld utat', de a célul kitűzött $200e helyett $500e lett a vége !!! Fél milla!! 175 millió Ft!!
MineCraft ötvözve az open world zombis túlélőjátékokkal (like DayZ) ... csak jó lehet :)
-
Maróth #4050 Elsütő billentyű, de mindegy. :D
Így kell hozzáállni! Ha lelőnek, hát lelőnek, majd újraéledsz és kezded előröl. :) Ha meg túl sokszor lőnek le, akkor vagy te vagy béna, vagy mások túl jók. De kereshetsz is egy másik szervert, nem kötelező egyen játszani. :) -
#4049 A Balotat en is megerositem, sokszor rakott oda is engem. Ugyan nem direktbe hanem tole jobbra 1-2 szaz meterrel, szinte szembe a bazissal, igy egybol atmentem oda es mar voltak is katonai cuccaim.
Tegnap felmentem Karasnostav feletti repuloterre, aztan a semmibol lelottek. Pedig 10 percig nezelodtem elotte hogy nincs e senki, el is ment a kedvem, ki is leptem. De 10 perc es meggondoltam magam, vissza megyek azert is. Aztan meglepodtem hova spawnol, ennyire eszakra meg sose rakott le. Berezinotol meg joval feljebb, Blunt rocks tersegebe ahol a 2 to is van, igy nem volt 5 perc a hullamat meg talalni(semmit nem vittek el belole.) Most fel mentem az Olsha hegyre, ott egy fenyo alol vadaszok. XD Jo ralatas van a bazisra, mondjuk most csak nezem a showt, mert irtjak igy is egymast az arra jarok rendessen, nekem meg viszket a kezem a ravaszon. :) -
#4048 Volt, csak nem így direktben :) valószínűleg közkedvelt lesz :) -
#4047 Balota spawn eddig is volt szerintem. -
#4046 Balotán is lehet majd? Nem is tudom ... végülis jobb lesz így, mert egyébként is addig volt öngyilkos az ember, amíg oda nem tette ahová menni akart :) -
#4045 -
#4044 igen -
#4043 Alap dayz? -
#4042 spawn selection system kép a következő patchben
-
#4041 én a crafting patch utáni ötleteket várom majd -
Maróth #4040 Tetszetős! :) Remélem majd át tudják rakni ArmA 3 engine-re is. -
BigBandita #4039 Köszi :) Egyre több látogatottság és regisztrált tag :D 3 nap alatt. -
#4038 Az SA-nál nem nehezebb jobbnak lenni, épkézláb ötletet még nem vonultatott fel szerencsétlen barátunk ... pedig lenne 'honnan ötletelni' :) -
#4037 dayzero következő patch-ben ismét valami érdekeset dobott be.
mondom én hogy a végén jobb lesz mint az SA :))
http://imgur.com/a/NmSmU#0 -
#4036 Rossz vagy!:)) -
#4035 A fórumhoz sok sikert.
A képfeltöltés engedélyezett itt is mondjuk.
a kategória meg általánosságban bontható dayz,dayzero,origins-re
a többi úgyis hulladék copypaste.
ajánlom a reddit/dayz subchanneljét,mert ott vannak a legfrissebb dolgok.ezért a dologért tartom csak részben feleslegesnek.
Egy előnye lehet,az az epenis növelés és talán! hogy több játékost lehet majd névről ismerni majd levadászni és megteabaggingelni :DDD -
BigBandita #4034 Köszi :) Már 6. regisztrált tag. Átlag 20-30 látogatottság és próbálom frissíteni személyes tapasztalatokkal...stb..stb
-
#4033 Volt már 1-2 próbálkozás, a legtöbb bebukott, de sok sikert/szerencsét hozzá. -
BigBandita #4032 Rendes kategóriákra bontva?
Fájlokat oszthatsz meg bárkivel?
Itt még a képfeltöltéses képet se engedélyezik.
Ezen kívül kérlek mondj még 1-2. Mert oda van írva hogy fórum de a kialakítás alapján ez csak egy társalgó. -
#4031 Még egy? :)
Egyébként ez is egy DayZ fórum az anyanyelveden :D -
BigBandita #4030
Üdv DayZ rajongók.
Az a hírem lenne számotokra, hogy 2 napja(2013.08.05) létrehoztam a Magyar DayZ Fórumot.
A fórumon Arma II és a DayZ mod al foglalkozik teljesen az anyanyelveden!
A fórum segítségével telepítheted a legújabb 1.7.7.1 es verziót!(tö*rt verziót is)
Ha bármi problémád van az Arma II/DayZ vel telepítés vagy épp a mod installálása segítünk!
Gyere és regisztrálj: www.dayzforum.tk -
Susarc #4029 :D:D:D -
#4028 Kivancsi vagyok.:) -
#4027 ehh..
DAYZERO
új patch + saját launcher
elvileg az új map is jön pár napon belül,vagy csak én nem találtam.
http://zombies.nu/community/threads/6537/ -
#4026 Voltam olyan szerveren ahol a mapon bérelt helyük volt. És ha onnan eltünik valami..ban.. -
#4025 hopp tévedtem.A kurva életbe.Én se olvastam el rendesen telefonról.
Így viszont már értem miért durrantott le az akit előtte két perccel azelőtt tettem el láb alól :D
sorry az előzőért! -
#4024 mi itt a rohadékság.
skint kapsz érte,meg animált fórum logót.
semmi extra ingame cucc nem lesz.tegnap néztük pont.ha befizeted a legnagyobb donate összeget,az összes szerveren külön slotod van és majd a dayz SA-ban is érvényes lesz.
Így azért mégse akkora rohadékság.
először el kell olvasni tüzetesen,nem felszinesen kutyafuttába aztán meg szitkozódni! -
#4023 antibiotikum -
#4022 Amator kerdesek, csak mert tavaly nyar ota sokat felejtettem. XD
Ha kohogok es kozben nagyon lassan kb 5-8 percenkent parszaz egysegnyi vert vesztek akkor mit kell csinalnom? Hiaba falom a steaket nem valtozik semmi, kohog tovabb es lassan vesztem a vert.
-
#4021 Az adakozással nincs baj, max azzal, hogy ezért megpakolja cuccokkal a karidat.
Ezt hívják úgy a F2P rendszerben, hogy P2W (pay to win), amit nem igazán szeret senki sem :)
De szerencsére itt van szerver választási lehetőséged. -
#4020 Nem kotelezo adakozni, ez csak egy lehetoseg. -
csanyigabor #4019 Nem mész oda játszani és kész, valamint üzemeltethetsz saját költségeden szervereket és ott olyan rendszer lesz amilyet te akarsz. -
Susarc #4018 mekkora rohadékság már ez!
http://bmrf.me/donate/ -
Susarc #4017 jaja jó mod csak a szuper speedes cikkcakk zombikkal kezdhetnének valamit:P:) -
#4016 El hiszem hogy mondtak ilyet, de a lenti videot megnezve haaat. Sajnos a video tobbet mond mint ezer szo, es en ott azt latom egy az egyben ugyan azok az animaciok vannak. (amit max 2 kezemen megszamolok hogy mennyi a zombik osszes animacioja) -
#4015 a-a :P -
Maróth #4014 Pedig elvileg változtattak rajta. Az egyik korábbi devblog videóban arról magyarázott, hogy átírják a scriptet.