DayZ - Survival
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahol felüti a fejét a kereslet ott elõbb utóbb elõkeveredik a kínálat ...
A kínálat pénzhozamot eredményez és a velejáró vérszemet ...
A vérszem okozza a kínálat ,kereslet nélküli megjelenését ...
Ami a jelenhelyzetet vonja maga után ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
In space no one can hear you scream.
aki nem vette meg nagyon jól gondolja meg a vételt! én karácsony óta nem játszottam 5 percet se:S
Én néhány ilyen alfa/fizetõs béta játékba beszálltam az elmúlt évben, ha az egyiket megunom, megnézem, hogy hol tart egy másik. Türelmetlenkedéssel csak magamat szivatnám, közben meg annyi más játék van, hogy több élet kevés lenne.
Annyiból meg nem nagy baj ez, hogy mutatott egy irányt, ami népszerûnek bizonyult, lett is hirtelen egy csomó koppintás a témában. Talán egyszer kapunk egy kidolgozott, jó játékot is ebbõl a sandbox zombis alapkoncepcióból. 😊
Mondjuk az eddigiek siralmasak, a Dead Island (kérdés, hogy klón-e) egy Diablós grindfest, a State of Decay szinglipléjer, az Infestation Survival Stories meg még a DayZnél is nagyobb átbaszós lehúzás negyedkész játékkal. De legalább próbálkoznak...
Az SA-hoz viszont semmi új... Csak egy lista,hogy mit terveznek. Elszomorító... 😞
Ja, meg bejelentette, hogy lesz kutya. Az belekerült végül?
Meg látom, hogy lett konzervnyitó, hát az valami csodálatos.
Van azóta valami említésre való fícsör?
Egyébként tehetséges a csóka, mint dizájner, de nem zseni. Az alapötlet kiváló, a hangulat nagyon el lett találva, a játékmechanikák egy része teljesen frappáns... egy másik részük idegesítõen idióta, és a végjáték végképp koncepciótlan.
Egyéni projektnek példás, igazi, "nagy" játéknak meg kevés. Ahhoz szerintem kéne mellé egy nagyobb fejlesztõgárda, egyszemélyesnél kicsit nagyobb kreatív stábbal. A haladáshoz meg egy csapat programozó.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Azt meg nem tiltottam meg, hogy neked tetsszen a dolog, csak leírtam, hogy nekem unalomba fulladt a végjáték céltalansága miatt, és hogy elég szomorú, hogy azóta sem változott ez a dolog, még gondolati szinten sem.
Tegnap meg vettem végre én is a SA. nekem nagyon tetszik, sokat ISS-eztem elötte, ég és föld a kettõ.
Az elöttem szólót nem értem, azt mondod hónapokkal ezelött abba hagytad a játékot, egy hónapja sincs a SA steam storeban, amúgy meg picit vissza pörgetve a fórumot mindeki elégedetlen ,hogy így rossz úgy rossz, le volt írva mit vásárolsz vagyis egy nagyon kezdetleges BUGhalmazt, valahol még olvastam bétába is év végére tervezik majd át tenni,
na mindegy kár újra és újra leírni, én nem gyõzõm csodálni még ezt az alphát is, mindig is tetszettek az ilyen szabadon bejárható túlélõs játékok, mindig a GTA korszakra gondolok vissza amikor kidobták a San Andreast, hatalmas bejárható terület, rengeteg tenni való, Dayzhez kanyarodva meg a zombik.
ISSel töltöttem el elég sok idõt, de sajnos nagyon nagy csalódás tele nagy kijelentésekkel amibõl jó ha a 1/3 elkészül és bekerül, remélem , hogy ennek a játéknak nem ez lesz a sorsa.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Aztán nem használják évekig, minimális tartalmat még kibasznak hozzá, aztán elkezdik megint mókolni a grafikus motort.
A Flashpoint még jól mûködött ebbõl a szempontból, az tényleg évekig fasza volt, és sorban jött is hozzá az anyag. ArmA1-gyel már úgy jártam, hogy "jól van, félreteszem, mire lesz rá gépem", és mire lett rá gépem, már az ArmA2 volt az aktuális.
Én soksok hónappal ezelõtt pont ezzel a reménnyel függesztettem fel a játékot. Hogy idõvel talán lesz majd értelme, nem csak egy iszonyat körülményes deathmatch.
Azóta nem nagyon érzem, hogy fejlõdne a dolog.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
már fáj a hasam a röhögéstõl ez az ember egy ISTEN 😄😄 bár most valami RUST-al játszik,de meghalok a röhögéstõl ez is survival zom,bi játék
Én most néztem meg egy elég gyenge konfigon :
AMD Athlon x64 4400+ 2.3 Ghz
4 Gb ram de még csak 32bites Win7 van fent szóval 3 gb-ot lát
Radeon HD 6670 1 Gb DDR5 vram
1280*1024-es felbontással mindent kikapcsolva vagy alacsonyra véve szépen futott akadás nélkül.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
mert se nem arma3 motor,de azért nem is arma2.köztes állapot(tele gyermekbetegségekkel,még)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Köszönöm a válaszokat!
Core2Duo E7400 (2,8)
2GB RAM
GF 7650 GS (256)
Én a nemre szavazok, de hátha?
1. A legfontosabb, hogy legyen kajapia elég. Én most végre elértem, hogy regenerálódok, ehhez megittam két tele üveg vizet, és megettem nagyjából 15 konzervet. A visszajelzés: "my stomach is filled", és ehhez hasonló fehér betûs spam a képernyõn. Így viszont úgy láttam, hogy jóval gyorsabban visszatér az élet, mint amiket a neten találtam. Kb 10 perc alatt szürkésbõl full színes lett ismét minden.
2. Szerintem egyéb fontos tárgyak: csavarhúzó, vagy konzervnyitó. A kaják nyitásához kell valamelyik. Víztisztító por, amit elsõsegély ládákból lehet kiszedegetni. Kötszereket szintén. Vér cuccokkal nincs értelme a helyet pazarolni. Defibrillátor is max akkor kell, ha többen mentek együtt. Minél elõbb érdemes egy fejszét találni, melee távon elég keményen odavág. Lõfegyverbõl a magnum szinte felejtõs, nagyon ritka hozzá a lõszer. A 45ös pisztoly jó, ahhoz lehet tárakat találni. Én mindig 3 tárral megyek, kettõ elõkészítve, egy a fegyverben. Sokkal gazdaságosabb a lõszereket kiszedegetni, mert 40 darabig stackelõdik, és így 3 slot helyett 1-et foglal.
Én találtam egy fasza farmhelyet, mégpedig Zelenogorsk déli részén van egy kisebb military base, a város része. Itt szinte senki sincs soha, nyugodtan lehet ugrálni és szedegetni dolgokat. M4A1 Carbine a fõ fegyverem, 3x60as tárral, hangtompítóval. Lõszeres láda se árt.
Ezek ha megvannak, akkor már van bárhol bárki ellen esély.
A zsákpakolgatás: egy hátizsákba be lehet tenni még egy fullt, de ennél több esetén a játék játszhatatlanná válik. Ma egy teljes zsák tartalmát inkább hagytam elveszni.
Nagyjából ennyi. 😊
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
A masik kerdesedre #4300 korul van 1-2 valasz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Amúgy próbálja valaki "hõsként" játszani a játékot? Így elsõ látásra szimpatikusabbnak tûnik ez a hozzáállás a KoS-banditáénál.