24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    A többiek azt mondják, hogy bugos szar a játék és te azt látod hide-ban vagy, de mégsem....
  • Running
    Rendszeresen pvp-zünk, de ilyet még sose láttam. :)
  • Aloe Vera
    Hali!

Biztos, hogy nem poti és nem is skill. MIvel nem vagyok egy nagy hc, ezért sok az üresjárat a játékban amikor meg megállok egy sarokban egy kis időre.

Nem tusok reális magyarázatot ara, hogy egy nagy terem egyik sarkába ülök egyedül, amikor bejön egy csóka elrak két mobot, majd megindul kifelé, megáll, megnézi a térképet felém fordul, rohan és kapom a rohamot a képembe.

Vagy cyroban ülök egy bokor közepén amiből ki sem látszom, lovagol a gyerek épphogy látom megáll térkép megnéz, lovagol felém és már jön a roham.

Jó lenne nekem is ilyen poti vagy skill :DDD

Mindegy csak érdekelt találkoztál e már ilyen anomáliával.
  • Although
    Van egy oldala a b2p-p2p váltásnak amit kevesen vesznek számításba. Amíg p2p addig van olyan érdek, hogy a tartalom hónapokig elég legyen, onnantól, hogy b2p, ez már megszűnik. Nem mintha manapság az mmo bőség és verseny idején bárki is huzamosabb ideig képes lenne megtartani a játékosokat, nagy számban.
    Alábecsülitek ezeket. Messze több mindent figyelembe vesznek a döntéseik során mit azt gondolnátok. Egyet nem lehet a Zeni/Beth párosra mondani, hogy hülyék lennének, nagyon nem azok :) Zseniálisan végiggondolták a váltást és az üzleti modellt is.Az idő már nem szorítja őket, bőven versenybe vannak az SWTOR és többi népszerű mmoval. És ez mindaddig így lesz amíg ilyen ütembe tolják a tartalmat.

A HC réteget nehéz megtartani, mert pont az ellentettje a fő bevételi forrást biztosító casualnak, legalábbis nagy részének. Nekem is vannak ötleteim, hogy lehetne.
    1. Több szintű belépés a zónákhoz is. Ezt egyedül az AOC-ba láttam de ott csapat és solo váltásra szolgált a zónákat is lehetet cspattal tolni. Itt meg lehetne difficult és normal szint, új tartalmakhoz bevezetve például(területre). És már a szintezés se lenne 2 hét, meg lenne a tere az olyanoknak is akiknek ez nehéz. Ez nem feltétlen HC-Casual kérdés. Én is Casual vagyok.
    2 Szintén AOC. 24 fős raid. Ez egy zseniális dolog, mivel 24 embert kell összehangolni, garantáltan több hónap. Itt kreativitás is kell. De a Zeni szerintem meg tudná oldani a bossokat erre. És ráadásul hangulatos zsivaj tud lenni, mikor 24 ember van a vonalba a chaten :)
    Most ennyi jutott eszembe.
  • Although
    Ahogy én látom, a nagy probléma, ha lehet annak nevezni, próbálnak mind a solo játékosoknak mind az mmo rajongóknak megfelelni. Ezt írtam már, de most is így gondolom. Ennyi emberük még nekik sincs, hogy ez menjen.
    Nem figyeltem, meg vagyok naprakész. De szerintem a p2p-b2p-vel is át kellett osszák a fejlesztéseket mert tuti nem annyi az összeg, mintha maradt volna. Meglátjuk meddig tartják fent ezt a kétfelé való megfelelést. Vagy fognak e változtatni rajta.
    Továbbra se gondolom, hogy gondjuk lenne majd játékosszámmal. :) Mindig jönnek újak. Ma ezzel úgy látom minden cég számol a folyamatos fluktuációval.
  • Although
    Hány órás az új sztori benne?
  • Running
    Tegnap beszélgettünk arról miért értelmetlenek a fejlesztők, miért pazarolják el az erőforrást hülyeségre, ahelyett, hogy maradandó kontentet készítenének.
    TG-ről pár dolog:
    2 publik dungeon (egyszer lemész max, legfeljebb farmolod a bossokat valamiért, értelmetlen) Helyette kellett volna 2 group dungeon normál és veterán módba új settekkel, máris van ismételhető kontent jópár hónapra
    Új skill line: amit terveztek az egy vicc, semmire nem jó értelmetlenség. Helyette használható TG skillfa: 1 ulti, 5 aktív és 5 passzív skill, máris van értelme az egésznek, izgalmat okoznának az új variációk
    Fölösleges erőforrás volt hordóbaugrálós napikat tervezni, mivel 1 hét után fossá fogja unni mindenki, helyette, vagy mellette felskálázni: DSA, régi trialok, feljavított set-ekkel, esetleg új értelmes setekkel, máris van 3-4 hónapra tartalom.

Ennyi, kapásból, amit 10 perc alatt megfejtettünk. Ebből is látszik, hogy mennyi eszük van. Semennyi. Egyébként az lesz, hogy 2 hét alatt mindenki kimaxolja a TG-t, küldiket, napikat, majd 2 és fél hónapig mindenki várja a következő dlc-t, mivel nincs tartalom.

Itt nem a supergroup-okról beszélek, hanem az átlag idővel rendelkező átlag játékosokról. A hc guildeknek max 3 nap a TG + a trial-al ellesznek kb 2-4 hétig, aztán 2 hónap unatkozás.

A lejtmenet már megindult, lassan nem marad senki, se pvp. se pve-s endgame-re, csak családosak, akik a veterán szintet se érik el, az ő játékuk lesz az ESO. Ne legyen így, a következő két dlc-vel kiderül, még addig kitart, talán...
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.26. 13:32:41
  • Running
    Egyébként egy jóval egyszerűbb Imperial City dungeon veterán módja is komoly kihívás, főleg a hard módja a jó buildben lévő játékosoknak is, akik mondjuk guildesek, ts-en vannak és megtanultak játszani is valamennyire, a pub-ot hagyjuk, mert tulajdonképpen alkalmatlanok rá, minden szempontból.

Ezért írtam, hogy talán nem kéne az ESO-ból egy single player játékot csinálni, és akkor talán a játékosállomány se lenne full retard minden közepesnél nehezebb tartalomhoz.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.26. 13:17:44
  • Running
    A trialok-ra ezért ez nem igaz, mert hiába van fent a mechanika, a játékosoktól függ, mi az ami megy és mi az ami nem. Sanctum ami v14-es, még mindig kihívás nekünk is, ha a csapatban már van 2-3 kezdő, a hard mode pedig még le se ment, ami inkább annak köszönhető, hogy semmi motiváció benne.
    Az új trial-t biztosan le fogja tolni pár hc supergroup kb 1 hónap alatt (tegnapi infóm szerint az utolsó boss-t még mindig senkinek nem sikerült megölni), de a játékosállomány 99%-a képtelen lesz veteránban és hard módban lenyomni, mivel ahhoz már nagyon nagy játéktudás, kiproccolt maxos buildek kellenek, ami 1-2 millió legalább.
    A heti jutalomban benne lesz az új trial, de ezen kívül megint semmi értelme nem lesz, mivel már most kiderült, hogy semmilyen új set nem fog kelleni a TG dlc-ből. Ez a fejlesztők hibája. Egy egyszerű matek sem megy nekik. A játékosok már rég kiszámolták, hogy az általuk istenített új set-ek százalékban gyengébbek, mint a jelenlegiek. Epic fail, ezt így hívják.
    Sajnos eljutottunk oda, hogy fogalmuk nincs arról mit csinálnak, amit csinálnak, annak van e értelme, pedig a hozzáértő játékosok folyamatosan próbálnak segíteni. De nem megy, mert a fejlesztőknek fogalmuk nincs a saját játékuk működéséről, a teszt csapatuk, meg szart sem ér, ez már kiderült egy ideje, ha van egyáltalán ilyen.
  • PiszkosFred
    ...es a mai napig mosolyogsz, amikor meghallod a "more dots, more dots" kialtast valakitol :)
  • hagirez_melo
    WOW megjelenésekor fél év volt mire Onyxia-hoz lementünk... Azt az örömöt amit akkor éreztünk mikor elhullott... :)
  • PiszkosFred
    Egyetertek, bar tovabbra is azt tartom, hogy minden mmonal ki kell hagyni tobb honapot is menet kozben, mert az ember csak sajat magaval cseszik ki, ha ragaszkodik egy mmohoz es abban el. Egyetlen egy mmo sem alkalmas manapsag arra, hogy evekig lekosson napi tobb oras jatek mellett.

A VR szintek kukazasa utan megvaltozik szerintem a csapatmunka/grouping kerdese a mostani vr zonakban vagy dlc teruletein, talan lesznek megint kihivasok az egyes bossokban, csapatos tartalmakban. Mert most barmi szolozhato veteran szinten is, ha nem vagy fakezu (bar meg akkor is)

Endgame Trialokkal az a baj - bar egyikben sem voltam, csak a konnyes kommenteket olvasom -, hogy max 2 nap alatt kiismeritek a technikakat (de ha nem, a PTS 2 honapos tesztje miatt komplett utmutato vannak a megjelenes napjan), aztan 2 nap alatt begyakoroljatok es az elso het vegere mar farmoljatok orrverzesig, amelyet aztan kurva gyorsan meg is untok, mert - javits ki ha tevedek - nincs rajta se heti, de meg daily limit sem, csak egy regroup es kesz. Igy meg napi szinten monoton, es mivel kiesik belole minden szar loot, amit szeretnetek, mar semmi szorakoztato nincs benne. Esetleg levisztek magatokkal egy-egy rookiet, de az maximum segitseg, nem feltetlen eletcel egy mmoban.

Ugye most az uj trialnak lesz normal verzioja lvl10-es szinttol, lesz veteran verzioja, es utobbiban lesz egy hard modeja (utso bossnak legalabbis), de az sem hiszem, hogy sokaig visszatartana a profi hc arcokat attol, hogy rovid idon belul farmoljak.

Pont ezert kellene faszaul megcsinalni a tobbi, nem raidhez kotodo - akar szolozhato - endgame tartalmat, mert a Trialok es a champion pontok agyatlan grindelese nem eleg. Housing szerintem jo lesz, ok is tudjak, hogy valami gagyi szarral nem johetnek ki, foleg a Heartfire es a Fallout 4 utan, amelyet megis csak rokonok keszitettek, a tobbi mmorol nem is beszelve. Mivel midnig a legutobb kiprobalt mmo elmenye a friss, en csak azt tudom mondani, hogy amit a BDO-ban lattam housing cimszo alatt, attol reszemrol letettem a hajam. Elore latom magam, hogy ezek utan ha ettol "gyengebb" housing lesz az ESO-ban, akkor kurvara csalodott leszek :D (Pedig eddig boldog lettem volna egy wildstar vagy swtor fele megoldassal is, de csak eddig...)

Hja, ami a raidelest/trialokat illeti, sokat elmond az egesz folyamatrol, hogy a regi klasszikus topguildek sorra hagyjak abba (a Paragon is pont a napokban szallt ki a mokuskerekbol). Oke, megoregedtek ok is, mi is, de a mai uj generaciot mar nem hatja meg annyira ez a dolog, mai tudassal es kepessegekkel, offline es online segitseggel az egesz raideles egy rutinmunka. Arrol nem is beszelve, hogy a jatekos bazis egy szamjegyu szazaleka latja csak az osszes raid/trial tartalmat, a tobbi leszarja.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.26. 11:17:06
  • Running
    Mi két dolgot szoktunk, vagy valaki detect potion-ozik, vagy van valami skill erre, amit lehet dobálni. Olyanról nem tudok és nem hallottam, hogy lenne erre valami "extra" megoldás. Csalásokkal sem találkoztam soha, max makrósokkal. Egyébként chat-en le szokták adni a drótot, hogy itt-ott vannak kemperek, aztán keresik őket.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.26. 09:53:47
  • Aloe Vera
    Sziasztok!

Running egy kérdés, már sokadik embernél érzékelem, hogy IC-ben kolbászol, megáll, nézi a térképet, majd megfordul és dobja rám az aoe-t.
    Olyan helykre mászom be ahol saját magamat se találnám meg, ezek meg grind közben a másik szobából átjönnek és néha olyan távolságból rohannak le, hogy kizárt az , hogy láthatnának.
  • Running
    Én még abban bízom, hogy a housing nem annyiból fog állni, hogy vehetsz egy házat, meg koronáért dolgokat bele. Ha ennyi lesz, akkor inkább ne is legyen. A játék már lassan ilyen 1-2 hónapos single player tes-sé avanzsál. Részemről nyár végéig kivárok, ha nem történik ezen a téren semmi, akkor részemről kalap-kabát. Én egy tes mmo-t szeretnék, ahol van endgame, meg csapatos programra lehetőség.
  • PiszkosFred
    Itt mar nem lesz ilyen. Majd ha adrenalin froccs kell, es ramjon a bunozoi hajlam, akkor ott (lesz) a BDO vagy az Elite, itt mar nem szamitok semmi ilyenre. Ami uj es kreativ lett volna, azt lelottek (justice p2, spellcrafting, loversenyek, stb.) :)
  • Running
    Majd lesz egyszer ilyesmi is, csak győzzük kivárni. :D
  • PiszkosFred
    Egyebkent ez volt az elozetes terv itt is. Lett volna egy tabard, amelyet viselve segithettel volna a varosi orsegnek. Aki meg lopott es lebukott (meglattak), gyilkolt, betort, stb. - az pedig verdijat kapott volna, amellyel jart volna a "pvp on" is, es a verdijat begyujthette volna barki, aki reszt vett volna a legyilkolasodban.

Picit hasonlo, mint az Eliteben. Ha elkapsz egy wanted (vagyis valami miatt korozott jatekost, npct), akkor tied a verdij. De ha te fosztasz ki egy bekes kereskedot, vagy csempeszel es lebuksz, stb., akkor te leszel a celpont es neked kell sunnyognod az allomasok kornyeken, nehogy eszrevegyen egy jarorhajo vagy egy jatekos :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.25. 14:25:57
  • Kryon
    Ezek nem kasztok. Úgy működött/működne, hogy csatlakozol az adott foglalkozáshoz tartozó guildhez, akiktől veszel egy itemet/ruhát, amit ha felveszel, akkor beteleportál a játék mondjuk a legközelebbi városba (hogy ne tudj visszaélni a helyzettel, ha mondjuk thief vagy és cilvilben questelve meglátsz egy tradet), és indulhat a játék, onnantól részt veszel ebben a pvp-minigameben, addig míg le nem veszed a cuccot.

Egy ZS-kategóriás koreai játékfejlesztő cég meg tudta ezt oldani 10+ éve, Zenimaxnak sem okozna problémát.
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2016.02.25. 13:58:21
  • PiszkosFred
    Igen, pl a Running dolmen invazios otlete is csak igy lenne megvalosithato. Amikro elindult az event, akkor jonne egy "pop up" fel percig aktiv kerdes, hogy reszt akarsz e venni benne. Ha igen, akkor mindenki massal egyutt a zonabol bekerulnetek egy "ideiglenes" fazisba/instaba, ahol zajlana az esemeny es ahol kellene harcolnod. Igy a fazisban levo jatekosok szama konnyebben meghatarozhatna a dolmenbol indulo daedra hullamok szamat, a lenyek erejet, stb. Aki meg nem akar resztvenni, az tovabbra is csak az eredeti zonajat latja, es nem zavarja semmi sem abban, amit epp csinal.

Siman megoldhato lenne, hiszen az ESO egyik problemaja pont ez, hogy annyi fazist es instancet hasznal egy-egy kuldetesnel, hogy amiatt nehez partyban csinalni barmit is. Hiszen a legtobb kuldetes 5-6 lanckent egymashoz kapcsolodo feladatbol all, es ha te nem azt a feladatot csinalod epp, mint a tarsad, akkor szoktak bajok es "nem latjuk egymast" szituaciok lenni. Minden adott lenne a fazisok, instanceok ilyen felhasznalasara.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.25. 13:01:20
  • Running
    Ja én is vártam, de gondolom rájöttek, hogy túl sok munka lenne vele, így inkább nem kell az.
  • PiszkosFred
    Csak jelzem, kurva sokan vartak a Justice System masodik, un. pvp reszet, es csalodtak, amikor kiderult, hogy valami mondvacsinalt okkal lelottek a dolgot (performance meg egyeb marhasagok, bar ketsegtelen, hogy lenne ra hatasa, pedig nem kellene 2016-ban).
  • Andule
    persze. én arról beszélek h bizonyos küldihelyek lehetnének instancoltak. példaként az swtort tudom felhozni ahol több herioc 2/4es Q-ek gyakós részeiben nem látod a többi játékost ezáltal jobban bele tudod élni magad az adott hely és küldetés sztorijába. Nekem ott ez a megoldás tökre tetszett. (ott az adott bolygó főtörténete volt így megoldva itt meg lehetne az adott szektor főcsapása)
    sztem nem elvetélt ötlet
  • Although
    Ja, nem értettem teljesen jól, ezek szerint. A thief és hunter az pvp kaszt lenne teljesen.
    De még így se gondolom hogy kivitelezhető lenne hiszen akkor a rendszernek figyelni kellene úgy mond ki piros és ki zöld mint játékos. Mondjuk lehet megoldható. De kizártnak tartok, egy ilyen irányt ebben a játékban, a pve játékosokat nem érdekelne egy ilyen dolog. Nem lenne nagy támogatása. Szerintem csak olyanba gondolkodj ami az imperial zónában kivitelezhető.
  • Running
    Ez egy mmo.
  • Andule
    Az jutott még eszembe végigolvasva a cikket jelenlegi állapotában h anno a kezdő küldiknél sokszor éreztem úgy h ez mennyire jobb hangulatot adna ha instancolt volna és nem a többi játékost kerülgetném akik amúgy ugyanazt a "... te vagy az utolsó reményünk" típusú Q-t csinálják mint én. Kihagyott ziccer volt szvsz az is.
  • Kryon
    És ugyan miben zavarná az érzékeny lelkű pve-seket, ha félóránként elhalad egy trade valahol, ahol ők amúgy legfeljebb néhány percet töltenek csak el, meg néha elmegy mellettük néhány tradet kereső, vagy egymásra vadászó thief és hunter?
    Akit ennyire zavar a többi játékos, az miért játszik online játékkal?
    Utoljára szerkesztette: Kryon, 2016.02.25. 11:27:15
  • Running
    UPDATE2: A TEGNAPI ÍRÁSOK IS HOZZÁADVA A CIKKHEZ, JELENLEG 12-NÉL JÁRUNK!
  • Although
    Nem hangzik rosszul. De nem bevezethető. A PVE részen játszók 90% nem akar semmilyen pvp-t látni. Megmondom én sem örülnék neki mivel vonzaná az olyan embereket, akikkel 5 percet sem akarok egy játékban lenni, sajnos. Ha nem így lenne még érdekelne is.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.25. 08:00:57
  • Kryon
    Annyiban pontosítanék, hogy a Silkroad Online-ról van szó a játék teljes nevén, úgy egyértelműbb. És azért a "régi", mert azóta elrontották a 3 osztatú "job-rendszerét", ami az alapja volt az egész játéknak.

Manapság már nem annyira ismert játék, ezért, ha valaki nem ismerné:

Úgy nézett ki, hogy 3 foglalkozás közül lehetett választani. A Trader feladata az volt, hogy az egyik városban megvásárolt árut eljuttassa egy másik városba(trader állatot használt az áru szállítására), amivel pénzt kereshetett és trader pontokat is kapott. A Hunter (testőr) védte a tradert, amiért részesedést és hunter pontokat kapott. Nagyobb trade = nagyobb haszon = nagyobb kockázat, kellettek a hunterek. Ami a kockázatot jelentette, az a 3. foglalkozás, a Thief. Ők azzal szerezhettek pénzt és thief pontokat, ha megölik a tradereket, huntereket és elrabolják az árut, majd eladják az orgazdának. Amíg nem vette fel a játékos a foglalkozásához tartozó ruhát, addig nem flagelődött pvp-re, tehát az egész egy olyan, folyamatos, mozgó pvp volt a világban, mely nem zavarta az épp csak questelő játékosokat. Így szerintem teljesen jól illeszkedne az ESO-ba, főleg úgy, ha a foglalkozásokat hozzárendelnék a guildekhez.
  • PiszkosFred
    Megneztem, sajnos nincs trial lfg, meg a skalas/normal verziora sem. Rosszul emlekeztem, sorry.
  • Andule
    írtam egyet mobilról erre nem jeleníti meg ez a szar. :/

na szal ami kezdeti ígéretek miatt anno elkapott a hypetrain:
    frakciók (sok, változatos, Qjutalonként kapott skillekkel, passzív bónuszokkal iso vamp/werev. bónuszok akik lore szerint amúgy páriák lennének; a TG remélem Obli-hoz fog hasonlítani amolyan Robin Hood féle vidámfiúkkal ahol a cél minden ellopása ami nincs odaszegezve, a DB meg remélem ilyen fejvadászoskodós cucc lenne amiben lehetne vérdíjat kitűzni játékosok fejére is és majd a vérdíj mértékétől függően rámozdulnak a céhtagok ha akarnak. Morro specifikusan Morag Tong is jöhetne a DB-vel annak minden előnyével és hátrányával.
    Vallás is frankó lenne igaz nem rémlik fejből h a teso mikor is játszódik pontosan, de attól lehetne függővé tenni h mik a különböző hiedelmek)
    housing, spellcrafting, companion rendszer. (egyszerűen gáz h két év után még mindig nincs konkrét info egyikről sem)
    VR kukázása végre és fasza lenne sztem visszatérni az alapkoncepcióhoz h csak a frakciód küldijeit tudd csinálni.
    Aktív eventek (ha már nincsenek fixen 2-3 havonta jelentkező új tartalmak mint anno ígérve lett): nekem kifejezetten tetszett a Running által felírt is vmi hasonlót vártam már a kezdetekkor is (kommenteltem btw hátha nem süllyed el) de lehetnének lore-friendly ünnepek is akár (visszakacsintás a vallásnál írtakhoz).

Trial verzió: X napos vagy X szintig. Ehhez elengedhetetlen h az lfg jól működjön h a kezdőzónák és környékeik bug free legyenek és a pvp lagmentes. (ezekről nincs tapasztalatom h jelenleg h néznek ki). Az h szökőévente vannak ingyen hétvégék sztem nem elég, legyenek inkább olyankor akciók az alapjáték árára vagy egy plusz mount ha abban az időintervallumban veszed meg/fizetsz elő máskor meg fizess teljes árat. (Anyagi hátrányt ez 100% h nem okozna)

A kasztok eltörlése és csak (összegyűjthető/feloldható) skillek alapján buildekbe sorolás faszán hangzik de sztem olyan koncepcióváltást jelentene amit kizártnak tartok h meglépnének. Persze ez nagyon is elders scroll-os feature lenne.
  • Bandras DaSilva #20608
    Tudom. Csak én beta óta rugózom az AH kérdésen:)..az megoldaná ezt a problémát. Mondjuk nem ez a legnagyobb gond a játékkal és simán elvagyok így is.

Csak ha már javalsatokat kértetek, gondoltam itt is megemlítem.
  • Nephin
    Vedd le a páncélt és harcolj puszta kézzel, tuti nehezebb lesz. :P ;)
  • PiszkosFred
    Este megnezem PTS-en, de ugy emlekszem, az uj trialra (Maw of Lorkhaj) mar lesz LFG, legalabbis ami a skalas (normal) verziojat illeti. V16-os veteranra nem hiszem hogy lenne, arra nem emlekszem.
  • Running
    A guild trade miatt ez teljesen kizárt ugye tudod? - Egy guild tagja lehess csak
  • Bandras DaSilva #20603
    Az én javaslataim nagy része eléggé földhöz ragadt:

- Group Finder Fix (tudom, hogy dolgoznak rajta és be van ígérve, hogy már mindjárt működik, de hiszem ha látom)
    - Group Finder Trialokra is (gear check beépítve)
    - Én még mindig szeretnék AH-t...
    - Egy guild tagja lehess csak
    - Normális statokkal rendelkező setek
    - Kicsit nehezíteném a játékot

Nekem ezek lennének a javaslataim, hogy ne nagyon elrugaszkodott dolgokat írjak.
  • Running
    Írjatok, mondjátok el mit szeretnétek, nem gond, ha valaki már írta, mert ha valamit többen mondtok, az hangsúlyosabbá válik!!!!

Amik eddig összegyűltek, utólagos engedelmetekkel kicsit sűrítve, pontokba szedve:
    Kryon:
    - "sandbox zóna": házépítés, guild erődök, guildharc, építhető-rombolható környezet
    - Egy új, kereskedelemre alapozott, frakcióktól független world-pvp rendszer. Egy az egyben átvehetnék a régi Silkroad-féle megoldást
    - A világban megszerezhető, összerakható speciális képességek. Spellcrafting helyett, ha az nem lesz...
    iddqd (streetwiser ps4):
    - Minden normál dungeonnak veterán verziót és több trial
    - Az értelmes, használható trait-es setek nagyobb arányban essenek
    - PVP... Cyrodil nagyon laggol és sok a crash
    - Új kasztok, fajok, felskálázott DSA, staminás ultimate
    CsikB:
    - DLC-khez több group dungeon
    HajosB:
    - Kasztrendszer megszüntetése
    - Életképesebb staminás kaszt
    - Új fajta PvP játékmód: a Dark Brotherhood megjelenése után. Ez figyelmenkívűl hagyná a szövetségeket, és azt venné figyelembe hogy ki milyen guildhez csatlakozik. Pl.: Fighters vs Thiefs guild. Dark Brotherhood esetében egy játékost kellene eltenni lábalól, míg az ellenfélnek meg kéne védenie...
    Although:
    - Túl gyors és könnyű a szintezős pve tartalom
    - Dinamikus események, eventek
    Runningwild:
    - Dinamikus eventek, pl a dolmenekhez köthető inváziók
    - Több group dungeon és trial
    - Régi endgame tartalom felskálázása
    - Normális traitek, használható változatos set-ek
    - PVP lagmentesítése, Imperial City-t vonzó pvp zónává tenni
    TedE:
    - Glitchek és exploitok javítása: a Two Handed Axe bleedje, a Focused Charge, a Mundus Stone stack, korábban a Camo Hunter oneshotjai, stb
    - A Fighters guild skilljei közül a Dawnbreakernél a DoT-ot csökkentenék, és az instant sebzést meg növelnék. Nem annyira könnyű azzal az elég nehezen megszerezhető ultival bárkit is eltalálni, aki nem egy kis térben, egy helyen áll.
    - A vámpírok szinte kihaltak Cyroból, nekik is kéne egy kis finomhangolás (mostanában csak stamina farkasokat látni).

Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.24. 08:15:44
  • Running
    Megjelenéskor annyira nehéz volt a játék, az alap zónák mobjai és a veterán zónák főleg, hogy normálisan csak csapatosan ment a dolog, ezt mára hülyére butították, hogy a fullkretének light attack-kal is boldoguljanak. Cserébe viszont az endgame tartalom a játékosállomány alig 1%-t érinti, mert annyira nehezek.
  • Although
    Pont ez a durva még egy Zeni sem képes olyan gyorsan tartalmakat gyártani mint ahogy elhasználódnak. Pedig ezek aztán nem alszanak! A funcom aki szinte nem is adott ki tartalmat, de ha mégis, még mindig volt a játékban olyan tartalom amit a játékosok 80% nem tudott megcsinálni. Persze a fő probléma ilyen játékból a casual jó része menekül. A másik véglet meg ez. Túl gyorsan át lehet menni rajta. És nincs cég a világon aki képes ilyen ütemben új tartalmakat gyártani. Marad az amit mondasz. Szaladgálsz egyikből a másikba. Nekem spec ehhez nincs kedvem. Várom legyen egy olyan ami nem ilyen. Jelenleg azt hiszem a TSW az egyetlen, a kalandjáték fejtörők miatt. Azt meg fel lehet tenni a netre.