24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#20800 Egészségedre. -
#20799 Ez nagyon jó lett, Köszi.
Eddig mindig szépen vártam az animáció végét a Flurrynál, mielőtt bármi mást elsütöttem volna, mert azt hittem az csak addig „üt”amíg az animáció tart, de így már azt is kezdem érteni mi az a szakítás :) -
#20798 Hamarosan, a kovetkezo napokban, hetekben, de a legtutibb infok majd a PTS-rol jonnek, igerem az elsok kozott irunk rola/teszteljuk! 2 eve varjuk, nana hogy... :D -
dregnarr1 #20797 Erről a veteran rank removal-ről lehet olvasni részletesebben valahol? Mit jelent és mi lesz helyette? (Kérdem úgy, hogy még a Veteran Rankról sem tudok sokat, csak hogy talán player-level kimaxolása után lehet folytatni úgy, vagy mi. -
#20796 A sötét tesók első infók -
#20795 Futtatás rendszergazdaként, repair első körben... -
#20794 Hat ebbol en passzolom. Esetleg a teljes hibauzenetet (crash report detail), amit kaptal, azt masold be ide szigoruan spoiler tagek kozott, mert valoszinuleg a lenyeg abban lesz!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.20. 09:01:56 -
sznek1975 #20793 bocs a tévedésért.
-
sznek1975 #20792 máskor tessék azt is hozzá írni hogy ez a oldal milyen képkezelőt favorizál. -
#20791 A kepnek a linkje rossz, azt add meg ujra!
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.19. 15:35:21 -
sznek1975 #20790 eredeti lemezről van pedig
-
#20789 Rossz a link. -
sznek1975 #20788 Sziasztok. szeretném meg kérdezni hogy erre a hibára mi a megoldás? Játék nem indul el -
#20787 -
#20786 Új cikk a weboldalon: #ESO - Karakterépítés, játékmechanika kezdőknek és haladóknak
"Hiánypótló cikk lesz ez, amivel már lassan 1 éve tartozom Nektek. Megpróbálom teljesen átfogni az egészet, a játékmechanikát is hozzácsapva, hogy a cikk végeztével, minden játékos tudja, mit miért kell, és hogyan érdemes játszani a karakterével, a karakteralkotástól a endgame buildekig, a skillek alkalmazásától a rotáig. Eddig csak elemeiben érintettük a témát, most egy átfogó egésszel fogtok gazdagodni." -
#20785 Az ESO ruháinak és fegyvereinek bemutatása, fantasztikus munkát végzett az arc: Link -
#20784 A játék sose volt ingyenes, jelenleg b2p rendszerrel üzemel. -
sznek1975 #20783 Sziasztok. az erdeti játék meg van kérdés hogy még mindig ingyenes ? A régi biztonsági kérdést hogy lehetne megmásítani? -
#20782 Patch 2.3.9 -
#20781 Köszi így világos -
#20780 Mert elvileg a Fire setnel nincs cooldown, szerencses esetben gyors tamadasoknal tobbszor is (mondjuk dualwieldben egy flurrynal akar 4x is, vagy light attacknal gyorsan kattingatva, stb) proccolhat. Az Affliction viszont nem, a cdje miatt.
Affiction: 50% chance when causing damage to also cause X Disease Damage. This effect has a cooldown of 4 seconds.
Fire: Weapon attacks have a 10% chance to cause X Flame Damage.
Ami a mundus stone rendszeret (buffot, traiteket) illeti, nagy a kaosz akorul :) Ha epp nem bugos, akkor persze, osszeadodnak a traitek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.04.09. 13:04:43 -
#20779 Köszi, ez a bármikor esély van rá nagyon jól hangzik :)
Viszont így meg a második mondatod nem világos :/
A Fire 10% esély 1493 as sebzésre fegyverrel támadásnál.
Az Affiction 50% esély 3508 as sebzésre „on hit” esetén.
Bár a Fire s szettem kicsit szedettvedettebb (van benne V12es is), de így ránézésre, akkor is nagyon jelentős a különbség az Affiction javára.
(csak azé lovagolok ennyit ezen a témán, mert ha vennék még 3db Affictiont, akkor meglehetne abból az 5)
A páncélokon található Mundus stonet növelő értékek több darab esetén is jól működnek?
Valamennyire összeadódnak, ha több páncélon is ez az effektem van?
(Perpill ezt se tudom tesztelni, mert ha csak egy ilyet leveszek magamról, akkor a set bonusza miatt, amúgy is változik az adott statom)
Olvasgatom rendszeresen a fórumot a problémákat a jó dolgokat, véleményeket, bugokat stb. Ezzel kapcsolatban annyit hozzátennék, hogy van a játéknak egy baromi nagy előnye, ami játékos szemmel cseppet sem előny: Konzolon(tudomtudom ez egy PCs fórum) szerintem semmilyen konkurenciája nincs ennek a játéknak. Nincs olyan, hogy na akkor most játszok egy kicsit valami más hasonló játékkal, mert egyszerűen nincs is más hasonló. -
#20778 nem és ja -
#20777 Hat a profik majd megmondjak, hogy mi az uberhctop build, ami nelkul nem allnak veled szoba, de mint laikus szolo PVE jatekos, en nagyon elveztem a sorcimat talpig vasban straminara pakolva mind ketkezes karddal, mind 1h+pajzzsal. :) -
dregnarr1 #20776 Melee staff létezik a játékban?
Ökörség olyan sorcerert csinálni, aki kardot+pajzsot használ?
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.04.07. 15:51:58 -
#20775 "on hit" miatt en azt mondanam, hogy esely van a procra barmikor, ha akarmivel/akarhogy eltalalod a celpontodat, akar fegyverrel, akar abilityvel, akar spellel.
A way of fire szettnel direkt le van irva, hogy csak weapon attackra vonatkozik, de emiatt az alapsebzese is nagyobb a procnak (ritkabb, de nagyobb, mig a masik surubb es kisebb). -
#20774 Köszi.
Lenne még kérdésem :)
(kicsit hiányos az angolom)
A Fire set –nél, ha megvan az 5 darab, akkor világos, hogy: Ha a fegyverrel támadok, akkor 10% esélyem van, hogy X Tűzet is sebzek.
Az Affiction set –nél, ha megvan az 5 darab, akkor 50% esélyem van, hogy sebzek X Disease -t(betegséget) max 4 másodpercenként. De míg a FireSetnél egyértelmű, hogy ehhez ütnöm kell a fegyverrel itt gőzöm sincs mikor van erre esélyem. Mikor érvényesül az Affection set 5 item –es képessége?
Ismét köszi ;) -
dregnarr1 #20773 Létezik olyan add-on, amivel a közelben lévő tárgyak (amikkel interakcióba lehet lépni) neveit kiírja a képernyőre, akár állandó, akár gombhoz köthető jelleggel?
Az achievementeket hol tudom megtekinteni? Nem találtam a character window fülek alatt.
Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2016.04.06. 17:21:22 -
kapalaci1972 #20772 Köszönöm! -
#20771 Mindig csak az aktiv bar bónuszait kapod. -
#20770 Sziasztok,
Lehet, hogy hülye kérdés, de nem vennék feleslegesen 4 fegyvert, úgyhogy:
Ha mind a „négy” kezemben (lvl15 után a backupra gondolok ) ugyanaz a set –es fegyver van, akkor jár érte a 4 Item bónusz?
Köszi. -
#20769 Craglorn bal felső részén, 3 trial szintén craglorn, a dsa 4 fős, trial 12 fős. Maxos karakterekkel érdemes, és group finder, vagy zóna chaten lehet rá csapatot keresni, ha nem vagy guildben.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.04.06. 07:42:28 -
kapalaci1972 #20768 Sziasztok!
Lenne egy olyan hlye kérdésem,hogy a Dragonstar Arénához ill. a Trialokhoz,hogy lehet csatlakozni
ill.hol lehet azokat megtalálni?
Előre is köszönöm! -
#20767 Új cikk a weboldalon: Enderal: The Shards Order - Magyar nyelven jöhet? -
#20766 link -
dregnarr1 #20765 Köszönöm a válaszokat!
Létezik tiszta melee dps build kétkézre? Mit fajt/kasztot/fejlesztést ajánlanátok ilyen stilusu jatekra? -
gseldon #20764 Egy pajzs alapból kb. 2000 extra páncélt ad, ami kb. 3-4% sebzéselnyelésnek felel meg (600 armor = 1% kb)
Ha champion pontból kiteszed a passzívot, ami 75%-ot ad a pajzs armorjára, akkor ez felmehet majdnem duplára. Reinforced trait-es sárga pajzs champion pontos passzívval kicsivel 4000 armor alatt ad. Ez legjobb esetben is csak 8% sebzéselnyelés.
Ez nem túl sok ahhoz képest, hogy egy csomó DPS-t vesztesz viszont cserébe.
PVP-n jó, mert sokat lehet blokkolni vele (30%-al kevesebb staminába kerül a blokk), de egyébként solo játékra meg DPS-re értelmetlen.
Utoljára szerkesztette: gseldon, 2016.04.05. 15:41:01 -
#20763 Xp buff stackről -
#20762 Igen és igen, valamint a egykezes kard + pajzs passzívok is hasznosak. Egyébként leginkább csak tankoknak és pvp-re érdemes alkalmazni. -
kapalaci1972 #20761 Sziasztok!
Erre a kérdésre én is kiváncsi lennék!