24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
kapalaci1972 #20479 Üdv.mindenkinek!
A segitségeteket szeretném kérni!
Amikor a lélekkövet akarnám feltölteni mindig ezt irja ki: you most have a valid empty soul game
Pedig a megfelelő üres kővel rendelkezem! Kezdő vagyok-hol a hiba?
Előre is köszönöm a segitséget!
kapalaciahun -
#20478 hogy legyen valami jó is benne, a lentiek miatt egészen kezdem megkedvelni a Hidden Blade –et, mint Silver Bolts helyettesítő Skill :) -
#20477 DDOS tamadas volt, mar megint, azota rendben van. Ugyahogy :) -
#20476 Ez jól hangzik -
#20475 We are aware of the current issues on the European megaservers, and are working on a fix. -
#20474 Köszi az 5leteket.
Arra már rájöttem, hogy mi okozza: A Fighter Guild - Silver Bolts skilljének használata után bolondul meg az egész rendszer, amíg ezt nem sütöm el addig rendben működik minden. Kár, mert nagyon szerettem ezt a skill –t, úgyhogy remélem majd javítják. -
#20473 En a helyedben megneznem a patchnotest, mert ha 4-5 napja csinalja, akkor lehet, hogy vagy valtoztattak valamit, vagy esetleg a patch okozott valami kisebb bugot. -
#20472 Passz, pc-n játszom, próbálj supportos topikokban szétnézni a hivatalos oldalon. -
#20471 Üdv.
Az elmúlt héten a következő probléma jelentkezik:
(Megpróbálom érthetően leírni, de nem biztos, hogy sikerül)
Ha folyamatosan nyomvatartom a támadást, akkor nem támad folyamatosan csak egyet üt és ennyi, ilyenkor a futás is olyanná válik, hogy csak addig fut amíg nyomom. Ez nagyon érezhető harc közben, mert az eddigi folyamatosság helyett most baromira szakaszossá vált az egész. Ha még folyamatban van bármilyen cselekedet, akkor nem érzékeli a gombok lenyomását csak attól a pillanattól kezdve cselekedhetek bármit is, hogy teljesen végetért az előző mozdulat(de a lenyomott gombot még ilyenkor se érzékeli csak ha a mozdulat vége után újra megnyomom).
Pl. eddig egy elsütött skill kb felénél ha lenyomtam a támadást és nyomva tartottam, akkor a skill után folyamatosan heavy attack volt, most semmi se történik.
Ha belépek a menübe és kilépek akkor kis ideig (kb.10-30mp) jól működik minden, de aztán újra előjön ez a probléma.
XOneon játszok, kontrollert frissítettem, más játékban nincs probléma, kb 4-5 napja csinálja ezt előtte jó volt.
Ha bárkinek bármi 5lete van akkor azt megköszönném. -
#20470 Új cikk a weboldalon: Ez vár ránk a Tolvajok Céhe #DLC-ben
A tolvajok élete legalább olyan izgalmas, mint amilyen jövedelmező. A The Elder Scrolls Online történetében először itt a lehetőség, hogy csatlakozzunk a Tolvajok Céhéhez és átverjünk, kifosszunk, kiraboljunk és ellopjunk mindent, ami csak mozdítható (no és persze értékes) Tamrielen. Mindezt március 7-től PC-n, illetve március 22. és 23-tól konzolokon. Hogy pontosan mit is kapunk az #ESO legújabb kiegészítőjével, arról bővebben a lapozás után.
-
#20469 Új stílusok érkeznek:
-
Nephin #20468 -
#20467 Jól néznek ki ezek a kosztümök, a korábbiak is eléggé "életszerűek" voltak (többnyire), illenek a világba, nem olyan színes, csiricsáré dolgok, mint máshol.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.01.28. 20:12:33 -
#20466 Március 7-én érkezik PC-re (Március 22-én és 23-án XB1 és PS4-re) és 2000 koronába fog "fájni" a következő #ESO DLC, a Tolvajok Céhe. A következő közel három és fél perces összefoglaló videót érdemes megnézni. Link
-
#20465 Újabb crown store-os cuccok érkezőben: Link
-
#20464 Pár érdekesség az érkező 12 fős Maw of Lorkhaj #ESO Trialhoz
- Nem lesz zóna szintű felvezető sztorija, amit csak ott tudunk befejezni. Lesz sztorija, de az csak benn indul.
- Szinte végig 2 tankra lesz szükség.
- Csak két fokozata lesz, normál (skálás) és veterán (csak VR16-osoknak).
- De VR16-os veterán módban lehetőség lesz aktiválni az utolsó bossnál a Difficult Modeot (aka Hard mode), amely miatt törik majd pár billentyűzet, repül majd pár headset és hasonlók...
- Csak a VR16-os partykat jegyzi a leaderboard.
- Eltérő eséllyel esnek majd a lootok a normál és a veterán verzióban.
- A MoL is bekerül lehetséges a helyszínként a heti trial feladatok közé.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.01.27. 10:30:34 -
Valkitor #20463 Köszi, az update megérkeztével megoldódott, mint legutóbb. Valahogy az amcsi szerverfrissítés kezdetétől nem engedett be legutóbb sem és most sem az eu-s patch megérkeztéig. Klienst már újraraktam az nem segített. Ezt a repairt még lehet megpróbálom majd egyszer, jó lenne nem lennék letiltva minden updatenél 1 napra:) -
#20462 Jelenleg nincs gyenge kaszt pvp-re, csak gyenge játékos. -
fluency #20461 Nekem nem úgy tűnik, mintha gyenge lenne a Magicka Templar pvp-ben...
-
#20460 Egy repairt lehet megerne a dolog, vagy ujrarakni a klienst az account managementbol letoltott launcherrel. -
Valkitor #20459 Sziasztok!
Outdated client hibaüzenetre tudtok valami megoldást? Mindig frissítések után jön és pár napig nem tudok ilyenkor belépni. -
#20458 Az nb egy példa volt, hogy nekem az áll kézre, vágom miről beszélt. -
gseldon #20457 Még jó, hogy templar-t kérdezett nem nb-t, de ok :)
Templar kifejezetten pvp-re szerintem staminásként jobb. Magickás templar gyogyitani remek, de ennek folyományaképpen minden ellenfél azonnal téged vesz fókuszba és ha nem vagy erre felkészülve, akkor 2 mp múlva már el is dőlsz. Másra sajnos egyszerűen nem jó, szólózni nem lehet vele, burst sebzése nincs, védelme a gyógyításon kívül nincs, menekülni nem tud... Sajna.
A staminás templár legalább tud 4-5-öt dodge roll-olni, ami íjjal még gyorsfutást is ad neki. A semminél - amit a magicka templar tud pvp-ben -még ez is sokkal jobb. -
#20456 PvP-re nincs már nagyon ultimate kaszt, mivel minden kaszton belül, a staminásokkal és magickásokkal is lehet rohadt jól játszani és bénán is. Ha van egy jó builded és kézreáll a kari, meg sokat gyakorolsz, akkor bármivel zsírsün lehetsz. Én pl 1v1-ezni nem nagyon szoktam, ha csapatjuk a csapattal, akkor meg totál support, heal kombót tolok, rapid, fear, healing spring, sap, barrier kombóval. Meg scoutolok, mivel a magickás nb totál alkalmas erre. -
Aloe Vera #20455 A magickás és a staminás is jó,... pont ez a baj :DDDD na majd szintezés közben kialakul
-
#20454 A magickás és a staminás is jó, ha érzed tök mindegy melyik. Neked kell tudni, melyik az, amelyik jobban kézre áll. -
Aloe Vera #20453 Sziasztok!
Running ha jól tudom neked van templarod, segíts már plz. Most indítottam egyet, de egyszerűen nem tudok dönteni, hogy merre vigyem, főleg pvpzni akarnék vele. Nincs egy jó stamina dps builded amit tesztelhetnék még csak lvl 20 lenne időm kipróbálni.
előre is köszi
egy armor tippet is elfogadnék :DDD -
Nephin #20452 Tényleg szép. -
#20451 Dönölű. :) -
#20450 Reggeli pillanat.
-
#20449 Trialon is pl ha 20 moob ugrik rá az emberre, pl Hel-ra-ba, akkor már belagzik az egész, és nem fps drop miatt, hanem nem bírja a játék. Sokat rontana a szerver terhelhetőségén a justice 2. Habár a 64 bites kliens még hozhat érdekes változásokat. -
#20448 Hááát, nem igazán szeretem, amikor pl. Daggerfall-ban valaki skillt használ, erre a teljes kovács- és bőrműhely minden játékos karaktere harci üzemmódba lép. :)
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.01.22. 18:20:42 -
Nephin #20447 Értem, ez nem jutott eszembe. Bár... ennyi erővel PvE-harcok is okozhatnak ilyesmit a közelben, inkább ne is játsszon az illető. :D Mindegy, maradjunk annyiban, hogy emiatt valóban nem kellene kizárni. :) -
#20446 Nem attól, hanem a mellette megjelenő effektektől, behúzott ellenfelektől, esetleges fps eséstől, stb. Van benne ráció, de ennek nem kellene kizáró oknak lennie. -
Nephin #20445 Ha a fejvadász csak a bűnözőt püfölhette volna, hááát... nagyon elvakult PvP-gyűlölőnek kell lennie valakinek ahhoz szerintem, hogy egy kvázi duelnek látszó helyzettől kiakadjon. Persze aláírom, sok NAGYON furcsa ember van... :D -
Nephin #20444 Tudom, hogy most nincs a listán, de talán még van némi remény, hogy nem lesz kuka. Nyilván több az esélye annak, hogy dobják az egészet. :(
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.01.22. 15:47:43 -
#20443 En mar kiegyeznek egy olyan spellcraftinggal is, ahol a jelenlegi spelljeimet/aktiv skilljeimet tudnam modositani, akar a resource teruleten (vagy akar a hatotavolsag, akar az hatoero szemszogebol - bar ezek variacioi miatt kizart, hogy legyen). Korabbi TES jatekokban jol mukodott, minden "armageddon" jellegu spellnek megvolt a hatranya, igaz, azok singleplayerek voltak, nem kellett egyszerre tobb millio kombinaciot lekezelnie a rendszernek.
A gond itt inkabb az lesz - es emiatt lett szerintem kukazva a justice pvp resze is -, hogy annyi uj ismeretlent, annyi uj szamitani valo kepletet, egyenletet hozott volna be a jelenlegi allapotba, amelyet nem birt volna el a szerver. Cyrodiil is azert lagzik - azt mondjak -, mert nagyon sokat kell szamolni a temerdek spell/skill hasznalata, hatasa, kovetkezmenye miatt.
Mondom, en mar annak is orulnek, ha egy masszivan - es glyphhel sem valtoztathato - magicka alapu skillt meg tudnek valtoztatni stamina alapura, vagy forditva. Esetleg a fire alapu sebzesbol csinalni poisont egy masik spell eseteben, ilyen egyszeru dolgok. -
#20442 A spellcraft jópofa, de egy mmo-ban sohasem kifizetődő, a fix skilleket sem sikerült kibalanszolni 2 év alatt, nemhogy egy spellcraftot. Túl sok idő, túl sok probléma, nem hozna túl sok lóvét sem probléma.
Justice-ra valszeg lesz majd egyszer valami fejlesztés, de jelenleg ez sem kifizetődő, van más projekt, amely fontosabb és kevesebb fejlesztési időt és több pénzt hoz.
Minden lesz, csak ki kell várni, mint bármilyen más mmo-nál. Akinek nincs türelme, keres más elfoglaltságot. Ezévben is fog jönni pár csodás wow killer mmo, amit lehet nyúzni hetekig. :))) A topikokban már így is gyűlnek a szokásos sg mmo hopper arcok, akik minden évben 3x várják a megváltást. :))
-
#20441 Az egesz bounty rendszert megcsinalhattak volna az Eliteben hasznaltra :) Eddig nem figyeltem es nem is foglalkoztam vele, de most par napja csinaltam egy disznosagot, amely miatt beszedtem egy komoly verdijat a fejemre Most az van, hogy akarmikor ulok be a pilotafulkebe, zabszem a seggben, nehogy elkapjanak, akar az NPC hajok, akar a tobbi jatekos, aki ugy dont, behajtja a fejemre kituzott verdijat...
ESO-ban sosem tetszett, hogy nagyon hamar elfogy a bounty, lenyegeben csinalsz valami zsivanysagot a varosban, majd amikor a vadonban/pusztaban/barhol csinalsz par kuldetest (esetleg instat), mire vegzel, vege a bountynak, mert a legnagyobb is leporog addigra. Akinek van egy kis vaj a fule mogott, igenis feljen attol, hogy mi var ra, legyen allando a verdij es legyen lehetoseg levadaszni a bunozoket :D
Bar gondolom, ez a resze rendben lett volna, a fejlesztest azert kukaztak, mert a harmadik felt zavarta volna, akik kozeleben elkezdodott volna a bunozo es a bunuldozo kozotti pvp. Bar annyi mindent kulon phaseban csinalnak, erre is lehetett volna valami megoldas... Kar erte.
A spellcraftingot en mar leirtam magamnak, szerintem abbol sem lesz semmi (Konkle projektje volt ez, o meg ugye tavozott korabban egy masik ceghez). De ne legyen igazam...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.01.22. 13:16:04 -
#20440 Ne legyél szomorú, kapsz helyette száz más dolgot.