24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Félreértettél, nem a friss tartalommal van a gond ebben a játékban főleg nem. Nincs kihívás, itt is elértem mondjuk a lv30-at és nincs kedvem folytatni. Amit írsz tökéletes ma csak ez működik mindenhol gyorsan végzel és mész a következőre.
    Nekem az hiányzik ami régen volt. Még normál dungeonnál is volt hogy egy délelőtt alatt a mondjuk 5-ből 2 bosst se tudtunk le és ott nevettünk egymáson, na milyen béna vagy. De meg volt a jövő heti program is. Itt meg átsétálok a játékon.
    Persze nehéz kérdés ez volt két gyerek aki beinvelt azt befriend egyikkel egy délutánt töltöttem, és láttam nagyon nem érti mit kellene csináljon, és látom, azóta is lv11. Gondolom elment. Nehéz így egyensúlyt találni. Csak úgy lehet ha vannak, lesznek olyan mmo-k akik nem mindenkinek akarnak megfelelni. Mert máskülönben steril az egész és nem lesz benne emlékezetes még úgy se, hogy jól van megírva. Szerintem egy jó játék vagy rpg, mmorpg nem létezhet kihívás nélkül. Mert unalmas lesz.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.24. 07:31:59
  • Kryon
    Ide írom, mert ott nem vagyok regisztrálva.

1. "sandbox zóna": házépítés, guild erődök, guildharc, építhető-rombolható környezet.
    2. Egy új, kereskedelemre alapozott, frakcióktól független world-pvp rendszer. Egy az egyben átvehetnék a régi Silkroad-féle megoldást. Garantáltan ideköltözne az összes pvp-s 5-10 évre...
    3. A világban megszerezhető, összerakható speciális képességek. Spellcrafting helyett, ha az nem lesz...
  • Kryon
    Ha párhuzamosan játszol több játékkal, akkor nincs ilyen problémád. Valahol mindig van friss tartalom.
  • Although
    Ahogy látom egy mmo életében, az 5. év a mérföldkő.
    Ha ilyen ütemben folytatják 5. évre minden tartalom benne lesz, amit most látni lehet, tolvajtól-bérgyilkoson át a területek lefedettségéig. Nem féltem a játékot.
    Akinek ez az első mmo-ja, az lehet mindig vissza fog térni ide. Sok egyedi ötlet van benne.
    De kicsit hasonló érzés kerített hatalmában mint az SWTOR-nál pár éve. Szép, szép de nem mindenkinek való, ahogy egy mmo sem. Talán könnyű lett? Olyanok akik 2010 előtt kezdték már lehet egy mmo-ban sem találják meg azt amit keresnek.
    Nem tudom megfogalmazni, kicsit talán könnyen haladtam, nem tudom. Voltak benne jó boss harcok is, de mégis.
    Az swtorba voltak komolyabb kihívások, is igaz azt korábban nyomtam és mára az is ilyen lett. az aoc-t meg már nem is említem ahol a destiny harc végére szó szerint 2x le kellett lépnem, szégyen szemre és 3x visszamenve sikerült csak, ciki volt de emlékezetes.
    A legkomolyabb boss lv30-35 előtt, az a destiny quest során a Tharn kiszabadítás, boss harca. Azt benéztem párszor. De mást nem is tudok mondani. Ez a legkomolyabb probléma a pvp nélkül a pve tartalom mára túl könnyű lett és ez pont azt erősíti amit az aoc óta tudok, Folyamatosan új tartalmak kellenek mert túl gyorsan át tudsz menni mindenen.

A másik amit már írtatok a random pve eventek amik állítólag a WOW-ba nagy sikerrel működtek. Amik a dinamizmust biztosítják egy statikus mmo világba. Ennyi.

• Running
    Új cikk a weboldalon: The Elder Scrolls Online - Amit a közösség látni szeretne
    Jöhetnek a vélemények arról, hogyan is lehetne még jobbá tenni az ‪#‎ESO‬-t. Részletek a cikkben.
  • Running
    Fred írtam.
  • Running
    PTS-en a 2.3.3
  • PetruZ
    Igen, a Rift-ben nagyon jól működik ez, főleg invasion event eseményeknél, amikor 40-50 riftből özönlenek a lények és csinálják a foothold-jaikat. De nem hiszem, hogy az ESO lore-ba illene ilyesmi. Amúgy igen, nagyon hiányolok valami masszívabb pve event-et, a fix - és eléggé mindenen kívül eső - dolmenek, meg a ritkán random felbukkanó atronach-okon kívül.
  • Running
    Akinek van kedve és lehetősége, támogathatná egy hozzászólással a topikot, hogy ne tűnjön el. Köszönöm.
    ESO event: dolmen invader
  • Running
    Full medium recovery mondus, werewolf, olyan faj, recovery-s ékszerek...
  • Aloe Vera
    Hali!

Egy kérdésem lenne srácok. Nevelgetek - mert mi mást tehetnék- negyedik karinak egy templárt. A kicsike most 46-os pvpzgetek vele ahogy illik. Hundigs és Morkuldinba van öltöztetve a fiú. 1he+shield+2he felállásban.
    Namost nézegetek videókat itt ott a youtube-on és mit találok. Ugyanaz a felállás templár igaz imperial ua gear 48-as. Nézem a statjait stamina regen 2500!! Nekem ugyanezzel a szettel 1100. Igaz rajta volt a serpent tehát max +300 lehet az eltérés a gyürüi mind wep dmg-sek.

Kérdésem hogy?
  • PiszkosFred
    Kosz, akkor jatszok este majd a szinekkel, hatha az a ludas.
  • Nephin
    A szemed a photo filter default/ajánlott beállításától folyik ki (vibrance vagy ilyesmi), tedd át "none"-ra, sokkal jobb lesz. :D

A nem/faj/classmegkötések főleg azért gázosak szerintem, mert sandboxnak hirdetik. Male sorci és female warrior nincs, illetve ez utóbbi a valkyrie elvileg. Az UI-t, kombókat szokni kell, engem ma sokkal kevésbé zavart, mint tegnap. :D
  • PiszkosFred
    Hat tegnap kiprobaltam. Arra fel voltam keszulve, hogy "modellekkel" lesz tele a server, mert az osszes female kaszt nagyjabol ugy nez ki, mint aki most fejezte be a Victoria Secret fotozasat. De ezt leszamitva, annyira sok keleti motivum mar nincs benne, amely miatt zavaro lenne. Bar itt is vannak "cuki kicsi fules" joszagok (humanoidok), de annyira nem veszes szamomra.

Az UI az olyan kaotikus es kicsi (bar mar felvettem 120%-os nagyitasra), hogy azt meg szokni kell.
    A komboknal fogalmam sincs mi mit kovet, meg szerencse, hogy van helyettuk actionbar is, ahova ki tudom rakni a jobb skilleket.
    A jatek szep (nem a legszebb mmo az en ertekiteletem szerint, de el kell ismerni, hogy jol nez ki), fullra rakva is siman fut stabilan. Kicsit olyan erzesem volt, mintha a witcher faluit latnam, a szinek, alakzatok, human male emberek arcai, stb. Viszont a szemem majd kifolyik es meg nem jottem ra, hogy miert. Utoljara akkor ereztem ilyet, amikor az oskorban 60 hzen neztem egy CRT-t hosszabb ideig. Illetve a szinek is mintha tul lennenek huzva.
    A karaktergeneralasert megint a k*anyjukat a fejlesztoknek, 2 ora alatt megint nem lehet szabadulni onnan. Lassan visszasirom a 2 perc alatt osszerakhato 4 fejbol valaszhato regi megoldasokat :D (viccelek persze).
    FPS egesz stabil, pedig a kezdoterulet olyan zsufolt volt, mint itthon Debrecenben a paraszteloszto pentek delutan 3-4 ora kornyeken.
    Az iranyitasra ki kell talalnom valamit, mert egyelore nem all kezre.
    Lattam mar jo par jatekban segitsegkent jelet/jelzeseket, amely mutatta, hogy merre kell menned, de olyat meg nem pipaltam, hogy ha kijelolok valamit, megnyomom az "autopilot" gombot, akkor a karakterem oda is fut, normalis utvonalkeresessel.
    Ami nem tetszik, de sok jateknal ilyen a koncepcio, elfogadom, hogy a kasztok es a nemek elore definialtak, vagy legalabbis nem talaltam meg, hogy hol lehet male sorcit vagy female warriort inditani.

Hetvegen folytatom, mert a gameplay mechanikakat meg nem lattam (crafting, housing, sandbox feeling, inventory, stb.), epp csak a tutorial resz harci feladataihoz jutottam el, olyan lvl 7 kornyeken, amikor impeket kellett molesztalni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.19. 12:23:26
  • Running
    Hew's bane wallpaper
  • PiszkosFred
    SC-t nagyon varom mar, csak hat nem sietik el (wing commander 1 ota szinte minden Chris Roberts/Origin jatek megvolt/van vagy jatszottam vele, ami nalam nagy szo). Addig boven elvagyok az Elite-tel, a gond akkor lesz majd, amikor mind a ketto parhuzamosan lesz elerheto, es valasztanom kell, mert mindkettore nem lesz se energia, se ido :)

BDO-ban nem tervezek nagy dolgokat, tenyleg csak a kivancsisag hajt, a tapasztalatszerzes. Neztem par gameplayt, szerencsere nincsenek lomposfarku macskafulu nagymellu szexi keleti stilusu leanykak, akik jol mutatnak egy rajzfilmben vagy egy festmenyen, de jatszani veluk / ellenuk nem igazan akarok. :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.18. 13:01:23
  • Running
    SC mmo verziója 2017, nincs már olyan messze. :D Mi is várjuk mi lesz belőle. Black Desertet már meg sem néztem, a rángatózó kamera miatt, meg volt aki maxra kihúzta és leírta ugyanazokat a gondokat, amiket sejteni véltem. Endgame nulla, pvp kontent nulla, balansz nulla.
  • Nephin
    Hű, egy western mmo tényleg érdekes lenne.

A Black Desertben engem főleg az olyasmik érdekelnek, mint az, hogy a sivatagban hat rád az időjárás, vagy esőben csökkennek a képességeid, vagy nem mindegy, milyen patkó van a lovadon stb. Eltenglengeni jó az ESO mellé, míg a keleti cukiságok túl nem lépik nálam a határt. :D Aztán majd talán jön a Star Citizen és akkor választok, hogy az + ESO, vagy BDO+ESO, bár jelenlegi állás szerint kb. az unokám fog SC-zni. :D
  • Running
    Nem akarok vészmadárkodni, de a Black Desert sorsa is az lesz, mint az Archage-nek. Időnként belenézek a topikjába, ugyanazokat az arcokat látom mindig lelkesedni, majd 2 hónap múlva keresnek egy újabb koreai bétát, ami majd hátha jobb lesz, de nem lesz sose, mert olyasmit várnak ami ifjúkori boldog éveiket hozza vissza, amikor minden újdonság volt. Helyette kapnak egy tucat terméket csili-vili grafikával, meg szép színes villogó harccal, elsőre izgalmasnak tűnő, később idegesítő kamerarángatással. Kíváncsi leszek hány óra után égnek ki a villogásba, mert biztos jó lesz órákig nézni.
    Nem kéne minden új mmo-t világmegváltó wowkillerként várni, egyből nem lenne ennyi mmo bajnok.
  • PiszkosFred
    Hat egesz este ment a letoltes, igy a klienst lekaptam ma reggelre, ha minden jol megy este kiprobalom a cbt2-t. Valahol kivancsi vagyok ra, de en is felve ulok le egy keletrol szarmazo mmo ele. Nem tudom miert, de a vegen mindig rajovok, hogy egyszeruen nem az en vilagom a stilus (akar gameplay, akar muveszeti stilus), barmennyire is korszakalkoto, vagy uj generacios. Latom en, hogy mekkora orommel es lelkesedessel jatszanak egyes emberek az adott uj mmoval, vagy milyen csudajo dolgokat irnak rola, de hat nalam a vege mindig ugyanaz, dobbantas es visszateres a regi kedvencekhez... :)

Bar hozzateszem, hogy egy kiba*ku** western/vadnyugat jellegu mmot annyira kiprobalnek mar, de nem ilyen scifibe ultetett ujragondolast, hanem egy korabeli, igazi vadnyugati hangulatut. Singleplayerben sincs sok beloluk, de mmoban meg annyi sem.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.18. 11:40:03
  • Although
    Minden questnél 3-4 ember farmoll minden dungeonba lv25 felett is, és a területen is nyüzsgés van ha ennél többen lennének nekem élvezhetetlen lenne a játék. Magyarul folyamatos az utánpótlás. Ja, hogy a pvpre nem. Hát sajnálatos.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.18. 10:57:43
  • Although
    Nem süllyedek a szintedre :)
    "Hali!

Igen IC üres, a nap nagy részében koslatni kell félórákat mire találok valakit akivel lehet egyet verekedni, ami jobb esetben 15 másodperc rosszabb esetben 2. Estére bejön egy két max 15 fős csapat - mindig ugyanazon arcok farmolnak valamit- azokból lehet csipdesni, ami túl a több száz K telvaron már akkor sem az igazi amikor 3-szor is körbeszalad a kék :D Nagyjából ennyi. Cyrodiil-ból most léptem ki, ahol 25+ játékos van ott már 500 a ping, teljes mértékig fos. Azura tele van és játszhatatlan más szerver a nap nagy részében üres.

Ha nagyon gyorsan nem találnak ki valamit endgame-re - és a töketlenkedésük nem erre utal- év közepére megy a klotyóba a game független attól, hogy b2p szerintem.... "

Felismered? Nem is kell leírnom kinek a mondandója nem állja meg a helyét.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.18. 10:53:28
  • Running
    Köszi, ismerem a figurát már a többi topicból, csak valamiért most regáltam az értelmetlenségére, kár volt, én hibám.
    DB dlc-ig kiderül mit tudnak kezdeni a laggal, addig meg hagyni kell a picsába, mi ic-ben próbálkozunk, de sajnos inkább csak hétvégén van pvp-re lehetőség, akkor is annyi van, hogy 6-10-en elsöprünk ugyanekkora csapatokat, vagy 2x ennyit, mert nincs skill, csak farm rutinjuk.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.18. 08:18:54
  • Aloe Vera
    Hali!

Más téma, mire lenyugodtam a topic olvasása után, az azura úgy beállt mint a gerely, fél órája próbálok a karaktereimmel vissza belépni de nem enged és minden nagy karim ott van :D akkor ezt mára beszoptam :DDDDDDD

akkor nyitok még egy sört...........
  • Terawatt
    meg is értem. mindig savazzák amikor látom
  • Aloe Vera
    Running!

Ez az Although nevű f.szkalappal nem az a gond, hogy nem tud olvasni, vagy nem érti, neeeem ez ilyen hülyegyerek, hogy nem akarja érteni. Neki mindegy mi a téma, miről van szó, csak jártatja a hülye pofáját osztja az eszet, bár neki nem jutott és szétb...sz minden topicot ahova csak beteszi a lábát. Ennek az okoskatörpnek az első játék amit életében megvett neki az anyukája az age of conan volt, amit jelenleg kb. egyedül játszik és az agya bele is hülyült szépen. Azóta egy téma van a funcom, mindenki hülye, mindenki szar csak a funcom. Minden topicot teleszar vele.

Két megoldás van vagy levegőnek nézed, vagy kibaszod mint a taknyot :)

ui. ezt a hsz-t töröld ha gondolod mert nem idevaló de kihozza belőlem mindig ez a seggfej..
  • Although
    Értem a szempontodat, eddig votl elég amit produkáltak. Nincs a világon cég mely jelenleg az mmo piacon képes folyamatosan fenntartani az érdeklődést egyszerűen mert nem tud, nem képes kielégíteni az egyre növekvő igényeket. Még egy Zeni sem. Nincs havidíj! Nincs kötelező jelleg. Igen a guildod kérdés amit felépítettél, látod szétesni. 2009-ben láttam az elsőt, rájuk ma is emlékszem, nagyrészt nekik köszönhettem, hogy megtanultam angolul. A norvégra aki folyton arról beszélt épp hol tart a súlylökésben, az angol priestre aki egyszer csak egy egyszerű solo játékosra ráköszönt mit csinálsz itt barátom, össze-vissza szaladgálsz? Mind csodálatos játékosok voltak és már 5 éve nem láttam őket. Minden elmúlik, jobb ha hozzászoksz és elfogadod. Sokkal könnyebb lesz neked is. És élvezd csak amíg lehet ebbe igaza van Frednek. Ha nincs más csináld amit én is, egy évig új kari és figyeltem kinek lehet segíteni. :) Jó móka volt. Jobb mint azon keseregni éppen rosszul döntött a szempontodból a Cég. :) Értem amit írsz.
  • Although
    Jó nem fárasztom veled magam. Jól érthető volt amit írtam és korábban is. Most jött ki a játék a két év semmi. De ha tetszik sírjál szépen.
    És az is lehet majd igazad lesz évek múlva, mert dönteni kell a bandának mit fejleszt solo tartalmat, dungeonokat vagy endgame tartalmat, stb stb, egy mmonál millió döntés van főleg egy ilyennél az is döntés volt most már nincs havi díj. Továbbra is áll amit írtam! Legfeljebb nyafoghatsz. Értem mit jelent a fanboy. De nem tudok segíteni rajta. Fred is leírta mi a teendő ha nem tetszik. Persze hihetsz benne majd most a thieves guild mellett majd még új területeket is gyártanak hip hopsz. Meg oszthatod az észt is nyafika!!! Vagy fogod a fanboy seggedet és mint egy igazi fan egy nem rég megjelent játéknál új karit indítasz ha meg nem akkor továbbállsz kipróbálsz mást is míg ezek az emberek akik nem szarnak a fejedre a számodra is megfelelő tartalmat előállítják és nem nyafogsz rajta, hogy rossz döntést hoztak a szempontodból!!!! Mindenki hozz. És olvassd el amit Fred írt még egyszer!!!! Ilyet ritkán írok!!!!!
  • fluency
    Sajnos, amit írsz az igaz és egyre igazabb lesz az új játékokra. Valahogy újabban kijön egy játék és az end game felé ellaposodik vagy gyatra minőségű/mennyiségű. Végigtolod a tartalmat és aztán annyi. Fred felvetése egyébként nem rossz, hogy lehetnének eventek, mert azzal is fel lehetne dobni a játékot, de még nemigen láttam vagy csak elkerülte a figyelmemet.
    Én hiányolok pl új fajt, kasztot, fegyver ágat ( mondjuk pole fegyvereket). Számomra egyébként ez a legmeglepőbb, hogy 2 év alatt nincs egy új faj vagy kaszt, csak a meglévőket polírozzák. A thieves guild érdekesnek tűnik, de mivel nem vagyok bűnöző, sok haszna nem lesz számomra.
  • Running
    Költői kérdés volt, majd 6 hónap múlva vissza lehet térni a játék eme problémáira, de addigra te már nem leszel itt, szóval tökmindegy.
  • Running
    Az a baj, hogy nyomod a marketingdumát, mert fogalmad nincs semmiről, de a játékról biztosan nem. Nekem fölöslegesen osztod az észt, lehet picivel jobban vágom mi a gond és mi a nem. Természetesen nem azért, mert ekkora lángelme vagyok, hanem mert 2 évvel korábban kezdtem, nem 2 hete, ráadásul az össze tartalmat megéltem és átéltem, valamint minden hírt elolvastam és írtam róla, ésatöbbi.
    Egyébként meg próbálj már szövegetértelmezni, mert tök jó, hogy itt nyomod a lelkesítődumát, csak nem arról van szó amit leírtál. A kedvedért mégegyszer leírom:
    Endgame tartalomról van szó, nem területről, tudod amit lehet csinálni max szinten, és abból kevesebb van mint 1-2 éve, mivel nem skálázódnak, ami maradt, az meg lagos szar. Tetszik érteni?
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.17. 20:11:09
  • Although
    Erről nem tehetek. Azt tudom az aocnál 2-3 évet vártam új tartalomra nyafogás nélkül. Mondtam kicsik meg minden. Aztán betelt a pohár. itt meg ha jól tudom 2014-be jelent meg. Azóta is folyamatosan adnak ki tartalmakat most jön a Thieves guild. Az tudom nekem a fele elég lett volna, és a funcom mennybe ment volna nálam. Itt meg sírnak az emberek. Holott van új tartalom nem egy nagy folyamatosan kisebbek nagyobbak. Persze van akinek a világ minden kincse kevés. És igen írtam ha nincs más csak ez akkor gond lehet mert egy nagyobb expansion is 1-2 év. De inkább kettő. Itt meg folyamatos kiszolgálás van és már havidíj sincs. De hát nem vagyunk egyformák. A haverom mai napig fizeti az 5e forintot az aocba és nem nyafog ennyit pedig szerencsétlen 3 éve nem látott új tartalmat.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.17. 19:29:55
  • Running
    Még szép hogy nem unod, most kezdtél el játszani. Nálunk a csapat 3/4-e a béta illetve a megjelenés óta játszik folyamatosan (vagyis lassan 2 éve), 1-2 hét kihagyásokkal.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.17. 18:32:18
  • Although
    Ezt én se értem. Teszem azt van három frakció, három sztori. Vagy ezek hasonlók? Mert, ja gondolom mind Cold habourba játszódik a denisty. De akkor is ott van a szövetség quest lánc a mellékquestek. Ezzel normál ember, aki nem éjjel nappal gép előtt ül, az pár hónapig elvan. Tovább megy majd visszajön és folytatja a kevés veterán tartalommal. Egészen nem értem. Persze akinek ez az élete. Az szar lehet. Mert nincs a világon cég aki azt ki tudja elégíteni. Nagyjából neki lehet esni az SWTOr-nak is ott is van vagy 7 sztori. Ez minimum fél 1 év. Vagy több. Kb eddig megvan 2 az SWTOr-ból. Itt most haladok az elsőn ott van pár solo játék napi esti 2-3 órával is túl sok. Főleg lassan vége a télnek.
  • Kryon
    Nem ellenfél... A szokásos, cukormázzal leöntött koreai grindparádé. Szép grafika, de amint eljut a delikvens arra a pontra, hogy valamit farmolni kell, lehetőleg éjjel nappal elfogy a lendület. Nem európai játékosnak valók ezek a játékok. Sok időbe telt, de mára saját káromon megtanultam ezt, és messzire kerülök minden keleti MMO-t.
  • PiszkosFred
    Szerintem nem oszt, nem szoroz. Manapsag mar mindenki rotalja az mmokat, aztan evente 1-2x visszater mindegyikhez, majd par het mulva dobbant onnan. (aki meg marad es csak egy mmora fokuszal, az meg kieg hamar, az sem jobb, de am legyen). Nincs mar olyan megtarto ereje egyiknek sem, mint az aranykorban, amikor alig volt valasztek es porgott (vagy docogott, guildje valogatta) a progress mindenhol. Ma mar azt is leszarja mindenki, hovatovabb, talan nincs is... :)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.17. 15:23:41
  • hagirez_melo
    "Ha lenne egy hasonló kaliberű ellenfelük, már rég lehúzhatták volna a rolót."

Szerintem készülhetnek rá ha nem kapják össze magukat... Black Desert Online
  • DonnieBrasco
    LOL, már nekem is van nyuggerkori játszós listám... legalább nem fognak akadozni az akkor gépeken :D
  • PiszkosFred
    Haha, ismeros a szitu.

EN a steamen mar csinaltam egy "na majd nyugdijas eveimben" kategoriat es oda gyujtom azokat, amiket megvettem mert nagyon erdekelt (nemelyikbe bele is neztem, mert a kivancsisag nagy ur), de tudom, hogy esely sincs vegigjatszani. Majd egyszer.
  • DonnieBrasco
    Nekem még ott sorakozik a Divinity: original sin enhanced, a Wasteland 2 DC, a Pillars of Eternity, a Fallout 4, a GTA5 - esélytelen, hogy akár valaha is mindet végignyomom, ha meg igen, addigra kint lesz egy rakás új.
    Ja igen a Witchereket sem nyomtam végig egyiket sem még, a 3-asba bele sem tudtam szagolni.
    Az utóbbi lassan 3 évben (mióta gyerek is van), egyedül a Risen sorozatot vittem végig, bár egyre gyengébb volt, de a nyomokban fellelhető Gothic elemek miatt én valamiért nagyon szerettem ezeket is.

DB