The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Valóban sokat kinyírtak, de ebben a hadseregnyi playerben nem láttam egyet sem, aki tudta volna milyen adást néz..
Más: Teljesen jól irányíthatónak tűnik kontrollerrel a játék. Neverwinter o.-t azzal toltam és valszeg kipróbálom ha berakják PCre is a támogatást.
PS4 gameplay, ketten elkennek egy hadseregnyi playert
Te jó ég ! A végleges is ekörül lesz akkor gondolom. Már most verem a seggem a földhöz. Két este is voltam bent non vet AvA-n és nem volt akadásom szóval elégedett vagyok. Warhammer o. mondjuk 2-5 fps-el futott ostrom alatt és így is 700 órát bele toltam
Egy Tolvajok Céhe vagy Sötét Testvériség esetében ez a korlátozás már akár gondot is okozhat, de egy simán csak PVP vagy simán csak sztori alapú PVE terület esetében nem vagyok benne biztos, hogy nem lesz teljesen nélkülözhető e a későbbiekben.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.27. 12:44:33
PCre kértem egy accot, de néztem ptsnél újra le akarja szedni a 36+ gigát. Nem lehet valahogy átverni, hogy csak a régit patchelje? Pl csinálni egy pts mappát manuálisan és úgy érzékelné, mintha leszedtem volna? Ezzel a netemmel le nem kapok ennyi gbot megint.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.27. 12:26:08
De az a nagy szerencse, hogy se nem épülnek egymásra a kiegek (SWTOR-ban pl sajnos igen) és se nem kötelezőek, vagyis nyugodtan eldöntheti az ember, hogy melyiket veszi meg menet közben és melyiket nem. Akinek nem kell az Imperial City (szerintem nekem sem, megnézem PTS-en és csók, a PVP-t magasról szarom le úgy ámblokk manapság), az nyugodtan kihagyhatja, és megveheti helyette majd az Orsiniumot.
Persze, veszít PVP lehetőséget meg pár speckó szettet, de leszámítva a boss dropokat vagy speckó rewardokat, a legtöbb új cucc vagy mati eladható lesz (BoE), így még azokat sem muszáj neki nélkülöznie. Sőt, mivel a régi dungeonok is felskálázódnak majd VR15-16-ra, az ott esett anyagokat lebontva is lehet szerezni matikat, azokat, amelyek egyébként csak IC területén esnek (ugye ezek lebontásából lehet csak szerezni új stílusokhoz szükséges anyagokat, - pl a Glasshoz Malchite shardot, vagy Xivkyn stílushoz "Charcoal of Remorse" stílus anyagot).
Szóval minden opcionális egyelőre, szerencsére. Csak maradjon is így... 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.27. 12:20:12
Még asszem running dobott be egy reddit postot az IC itemizationnel kapcsolatban és ott valaki írta, hogy ezek után már csorog a nyála egy patch noteért. Jött is rá egy dev válasz, hogy 50 oldalas finomság lesz.
Személy szerint én csak az első hónapot toltam le, akkor vr1 meglett, kicsit sok is volt a gondolat hogy mi vár rám plusz főiskolai tevékenységek nem kielégítésének veszélye miatt nem fizettem újra elő, de így szerintem jókor állok neki újra.
Az meg hogy ebből tényleg 5k lesz azt meglátjuk, mert nem tudom, hogy ki lehet-e játszani a hivatalos oldalon. Ojróban borsosabb. Valaki próbálta ?
Nincs gond a vegyes buildekkel, csak meg kell találni a helyét, ez mindig ettől függ.
DLC amúgy most nézem, hogy önmagukban elég borsos áron lesznek. Persze eso+ban megkapod, de akkor is. 😊
2500 crown/DLC
750 for $7.99 USD
1500 for $14.99 USD
3000 for $24.99 USD
5500 for $39.99 USD
1 havi előfizu 1500 crown/hó PLUSZBAN jár neked ha jól értelmeztem. Engem nem érint a dolog, mert beszállok, valamiből élniük kell, de haverok nem hiszem, hogy mondjuk a 25 órás pve contentért ennyit adnának.
Ez elég durván hangzik. Írja is hogy nem trialra, hanem minden másra használja, de ettől függetlenül melósan hangzik betölteni a két szerepet.
Ha staminás vagy, akkor staminára, ha magickás, akkor magickára teszed a pontok 80%-át, vagy mindet, attól függően hogy v10-es 3 statos kajával mennyire megy fel az életed. 18.000 ezer elég mindenre, sanctum, veterán dsa 19-20 ezer hp-t kíván. Cuccok szintén vagy mind stamina, vagy magicka enchant.
Vagyis, ha megvan a build, akkor betolod a kaját, attri reset, aztán elosztod a pontjaidat úgy, hogy az élet meglegyen, a többi mehet a magickára, vagy staminára.
Nagyon buildre ruhát ne gyárts, ne vegyél most, mivel aug31-től változni fognak a dolgok, plusz v16 lesz ugyebár.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.27. 09:24:30
Hosszabb kihagyás után tértem vissza Tamrielre, és hát bizony azóta sok minden megváltozott 😊
A segítségeteket szeretném kérni, hogy néhány dolgot tisztábban láthassak:
- mi a helyzet jelenleg a statokra vonatkozó soft/hard cap értékekkel? Ez a rendszer átalakult, vagy teljesen törlésre került?
- attribute pontok és enchantmentek: ha jól emlékszem, régen az volt a "módi", hogy attribute pontokat health-re, és enchantokból mehetett a magicka, vagy a stamina, build függvényében. Ez mennyit változott azóta?
Elolvastam az ESO HQ útmutatójának vonatkozó részét, de ezek nem teljesen világosak előttem továbbra sem.
Mindenesetre előre is köszönöm a segítséget! 😊
Patchel bejön az un.: "Prismatic" enchant és két-három statot is ad ez hybrideknek kedvezni fog, szóval még lehet is valami.
Aug31-ig nem érdemes semmit összerakni, utána meg majd lesz friss build. Egyébként normáls build nélkül lemenni nyomiság, mindenkinek rossz.
Ismerem az end-game tartalmat, de nem tudom hogy érdemes az első szettet össze szedni amivel már lehet mit kezdeni. 😊
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.25. 19:02:48
IC-re nagyon kíváncsi leszek. Hangulatosnak ígérkezik.
> Még idén érkezik az Orsinium #ESO #DLC, valamikor az ősz végén, tél kezdetén (tippre november), és nagyjából 25 órányi PVE tartalmat tartogat.
> Jövő év első felében pedig jönnek majd a Dark Brotherhood és a Thieves Guild DLC-k is, két önálló kiegészítő formájában, nem egyszerre.
> Aki lemaradt a streamről, itt visszanézheti (18 percet tekerjetek előre): http://www.twitch.tv/bethesda/v/8441837
> Összefoglaló is lesz, mindennel ami elhangzott - valószínűleg még a hétvégén.
Kiegészítve Fred hírét:
> Az LFG rendszer működni fog más frakció játékosaival is (Crossfaction rendszer)
> Natív feliratok
> Kontroller támogatás PC-re
> Veterán rangok kivétele
The Thieves Guild & Dark Brotherhood will be two separate #ESOTU DLC game packs, scheduled for release in the first half of 2016!
Thanks to everyone for tuning into the #ESOTU panel at #QuakeCon. See you in the Imperial City next week on the PTS!
Ahogy elhallgattam nagyon boldogok voltak a konzolos eladásokkal. Mindenképp jót tesz a játék jövőjének.
Megoldódni látszik a kálváriám ez az AMD gaming program lesz a ludas, köszi mindenkinek a segítséget.

Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.24. 07:52:41