The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Lehet ez a probléma.
Még egy dolgot elfelejtettem, fut ez a AMD gaming evolved progi ami felveszi az ingamet videóra. Én ezt mindig kikukázom ha kilépek lehet ez a gond?
Sima vinyó, megpróbálok egy reinstallt, meg újraindítom a modemet meg a routert hátha + van egy haverom, egy komplett számítógép van a fejében, na meghívom egy sörre nálam hátha segít.
ja és kösz a segítséget urak
A játékra meg mehet egy repair, illetve egy rendszergazdaként indítás. Sima vinyó vagy ssd?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Kezd egy kicsit tragikomikussá válni a helyzet, mivel minden jó minden szép de amint bárkivel nekikezdek pvpzni azonnal olyan laggokat kapok, hogy öröm nézni. Egyébként olyan 100 körül van az fpsem várakban olyan 70. a latency most. hogy üres a szerver olyan 60-80. De mindennek ellenére akad de csak akkor ha harc van egyébként nem.
Nem kezdek bele leírni milyen érzés, amikor tizedjére állsz be valakinek a háta mögé kaján vigyorral előveszed a kétkezest és épp odafenyítenél egy wrecket amikor az ütés közben beáll a kép mint a gerely majd a kövi pillanatban kapsz a nyakadba egy raklap villámot meg anyám tyúkját és halott vagyok és ez megy 2 hete minden nap ....... egyszerűen nem értem.
Telepítsem újra vagy mit csináljak?
Na hát annyit tudtam megállapítani, hogy átlag pve helyen ultra felbontáson 75 az fps és 110 a latency. PVP helyen olyan 60-70 az fps és 140-150 a latency.
De bármelyik épülethez megyek ahol csata van felmegy a latency 200 ra aztán kifagy kidob a szerver. Beloggolok 4v4 fps 50 latency 150 és akad mint a rossznyavaja. Épülethez megyek 1-2 perc megáll kidob. Az ostrom idején ha van körülöttem 50 ember az fps lemegy 25-30 ra de ez a legalacsonyabb érték.
Nem tudom mit tehetnék az addonokat kilőttem semmi.
Kösz urak a segítséget ha hazaértem a melóból megnézem. Nem tudom a router okozhat e gondot, ha eddig nem okozott bár meglepődni nem fogok rajta ha véletlenül az a gáz. Nem is tudtam, hogy be lehet állítani az mintefaceban is, ez tök jó.
A helyedben azért megnéznék két általános MMO problémát is. Törölj le minden addont és úgy nézd meg a játék futását: fps/latency értéket figyeld. Ha van routered, érdemes kiiktatni és direktbe kötni a modemet a géppel, hátha az okoz valami gondot.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2015.07.21. 10:37:17
De nem kell megijedni, a pve területek is szoktak időnként lagolgatni, de azért nem túl gyakran.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.21. 09:58:09
Tegnap már a pve terület is laggolt. Én nem tudom mi ez, elvileg megmértem a netet 120/15 akasztja a max értéket, eddig a pve terület nem laggolt, már nem tudom mit gondoljak. A gépem elvileg erős 2 hónapja vettem ja és eddig semmi gond nem volt a játékkal ultra high-on is szépen visszi.
Running nincs valami addon ami az fps-t vagy a pinget méri vagy mutatja?
Nem is baj, mert tény hogy pvp oldalról nem volt túlságosan elkényesztetve a nép.
Köszi a feedbacket.
"I've seen this mentioned a few times in various threads now, so i'll clarify some here. Imperial City is meant for the PVP player - it's their turn for some love. If you love PVE and are clamoring for more of that type of content, the Orsinium DLC will be exactly what you want. " - Rich Lambert irta, az uj fogore.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.20. 18:33:33
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A hiba nem a mi készülékünkben van.
Amiben erősödni kéne az az endgame szerintem, aminek szintén hónapokra le kéne kötnie a népet. Meg nem tudom ti hogy vagytok vele de valahogy nem tudok megbarátkozni a 9 perc alatt végigtolható trialokkal meg a 28 másodperc alatt lenyomható bossokkal ez legalábbis nekem valahogy a ráhangolódásra is kevés.
De igazán egy jó kieg kell és akkor nem lehet egy szavunk sem.
Igaz engem egy dolog van ami nagyon idegesít, az a pvp területen a lagg, na az kiveri a biztosítékot nálam minden esetben a többivel meg elvagyok.
Daggerfall oldalon szerintem felhúzom a gyíkom. Azt mire meglesz addigra remélem a VR szint is kukázva lesz.
Először is kipróbáltam sok mmo -t annakidején, lotro, gw2, wow, sajnos hosszabb ideig csak a lotro tudott lekötni.
Tegnap amikor ugyanazt éreztem mint a lotronál (ott a 3.-4. kiegészítőig! utána már nem igazán) elgondolkoztam, hogy miért is tetszik annyira ez a játék.
Ez pedig az atmoszféra amit ez a játék teremt. Egyszerűen jól érzem magam benne. A zene nagyon szép, a világ gyönyörű (nem skyrim vagy witcher3 de mmohoz képest gyönyörű) a harc tetszik, dinamikus. Az NPC -k élnek nem csak állnak mint a f*sz a küldetés végéig felkiáltójellel a fejük felett mint sok más mmo -ban.
Minden párbeszéd szinkronizálva van az összes npcnél ezis rohadt sokat dob a hangulaton méginkább beleéli magát az ember.
A bárd dalok gyönyörűek, akármikor egy bárd énekel/zenél valahol megállok és végighallgatom, nem hajt a játékban sehova sem a tatár...
Jól elleszek vele az tuti egy jódarabig. Legjobb cuccok eddig kékek amik estek, lilát, illetve narancssárgát még nem láttam.
Voltam már Group dungeonokben is , szuper a hangulatuk, bár azis igaz, hogy nem kell annyit taktikázni bennük mint egy lotro raidben mondjuk, dehát talán ebbe a játékba nem is illene ez.
Amit kicsit hiányolok az a "sima" aukciós ház.
Néha amikor untam az instákat raideket a lotroban, csináltam a pénzt, kereskedgettem elvoltam vele itt ilyen ha jól tudom nincs, csak guildes.
Szóval nagyon kellemes csalódás, megérte nagyon a greenmangaminges leárazással az utalással cakkpakk 4600Ft ot.
Running köszi szépen itt is az inviteot a guildbe.
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.07.20. 10:45:33
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mérhetetlenül felb......sza minden este az agyamat ez a balfasz rendszer, hogy az ember nem tud pvpzni este, mert minden rohadt kampányban megjelenik valamilyen horda 50+ fővel steel tornado steel tornado swarm swarm cap cap és belagzik az egész szar és vége a játéknak. Lépjél ki be ki be 20 perc mire belépsz újra SZAR az egész rendszer egy SZAR...
Már elnézést de ez van, legszivesebben nyomnék egy deletet az egészre pedig kedvelem.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Csatlakoznék magyar Daggerfall guildhez.
Örülök neki, hogy jól meg a konzolos verzió. Hangulatom nem igazán van mmozni mostanság, de vissza nézni tuti vissza fogok, mert amíg toltam nagyon élveztem.
Én még a warhammer onlinera is csorgattam a nyálam minden bajával együtt, pedig az sok sebből vérzett, ez ahhoz képest semmi. PvP fronton még van lag probléma? 😊
A jateknak mar nem oszt, nem szoroz, hogy ki mit ir rola (basszus, meg valami epresfagyi is irt egy aranylag pozitiv cikket a trollszaron, valoszinuleg stikaban, a fonokseg hata mogott). A penz jon szepen (konzolos eladasok nagyon jol alakultak juniusban, a heten volt egy cikk errol meg a Fallout Shelter altal termelt milliokrol), az alap tartalom adott, a frissitesek lassabbak de jonnek, azt a penzt amit elkernek erte siman megeri. Sot, par evig meg tuti szorakozas lehet ha idorol-idore visszater a jatekos.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
"MMOG elements still feel glued on to a single-player shell"
Ez szerintem valahol megállja a helyét, mindaddig, amíg nem jön be a vr szint eltörlése. Akkor tényleg unlimited lesz az a tamriel egy pont után.