The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
> Alap szövegek és pontok frissítése ott ahol rászorult
> DLC-vel kiegészítve
> A két új dungeon leírással frissítve
> Attribútumokról leírás született
> Új karakter készítéséről segítség készült egy új pont alatt
>> Az endgame buildek is hamarosan elkészülnek és bemásolom
Aki talál elírást, hülyeséget, az írjon nyugodtan, javítom, ahogy időm engedi.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.10.26. 15:38:20
Tényleg kifogytak a kulcsokból, "Keys are temporarily exhausted for this product" hibaüzenettel én sem kaptam, remélem tényleg lesz utánpótlás.
Ami a HB ajanlatot illeti, ugy fest, hogy kifogytak a keyekbol, bar lehet lesz utanpotlas. A kulcs egyebkent nem steames, vagyis az eredeti oldalon tudod aktivalni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Gyors kérdés: leginkább a pvp része érdekel a dolognak. Feltételezem lesz itt aki régebben WoW-ozott, ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy az ESO-ban is vannak-e olyan területek, ahol "összeeresztik" a népet, és gyepálhatják egymást miközben intézik a dolgukat (world pvp)? Nem szervezett csatákra gondolok, hanem random összecsapásokra, 1v1-ben, fejlődés közben. Pl. WoW-ban ez olyan lvl. 30-tól kezdődött.
(És igen, a FAQ-t elolvastam! 😊 )
AD oldalon keresek klant,11 lv Nightblade
Koszi
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.23. 19:21:01
Nem tudom telepiteni az ADDON-okat.
Mert nincs olyan mappam h /liveeu/mappam
A patchel bevezetik a Mercenary Motif-ot. Megszerzését a napi Undaunted napi küldetések végrehajtásához kötötték. Vagyis a kapott kulcsokkal, a ládát nyitva kaphatunk motif fejezeteket. A motifhoz tartozó stíluskő a főboss-okból esik.
Nem enged be a jatek /ERROR 210/ ezt irja
Vkinek vmi otlet?
Koszonom
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 19:06:37
Gondoltam kiprobalom, bejeloltem hogy healer vagyok, masfel oraja queue a group finderben 0/4.... xbox one-on halott ez a jatek tulajdonkeppen? Ezert lettem healer, hogy tudjak masokkal jatszani 😞
Később (lvl14 v lvl15 környékén) kapsz egy második fegyverhez köthető actionbart, úgy könnyebb lesz majd. De addig marad a pakolgatás insta előtt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 13:01:24
Még nem voltam instanceban csapattal de márlvl10 vagyok és most közeledek erre 😊 Healer templart fejlesztgetek es az lenne a kerdesem, hogy amikor belepunk majd, akkor el kell kezdeni majd atassignolni a skillbart ott az insta elejen? Vagy hogy fog ez mukodni, mert egyedul jatszottam eddig es szinte csak a offenziv skillek vannak a skillbaron.
Térkép a helyükről: Link
Anvil városa: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Anvil
Kvatch városa: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Kvatch
Az egy éves évforduló apropóján új funkciókkal bővült "A Magyar Szövetség", a magyar PC-s #ESO játékosok gyűjtőguildje.
Elgondolkoztma rajta,hogy nicns időm sokat játszani ,d emivel ingyenes így arra ,hogy végig játszogassam meg néh aPVpzek vagy isntázzak . Arra jó lehetne.. Story stb..
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.10.06. 16:47:16
Tegnap óta tudjuk, hogy szűk egy hónap múlva itt az #ESO következő DLC-je, az Orsinium, benne az Orkok hazájával és megannyi, direkt szólózó játékosoknak tervezett tartalommal és újabb, az egész játékot érintő változásokkal. További részletek...
I don't usually talk numbers, but here's some to chew on with regards to the number of champion points players have. The number of players that are going to be affected by the cap is very, very small.
Average CP on PC - 93
Average CP on PS4 - 46
Average CP on XB1 - 44
Nekem 410 van, és nem játszom sokat.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.05. 16:39:16
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ennyi. A többi lófasz. 😊
Tudtam, hogy nem kellett volna minden pénzemet elkölteni IC-s gear-re 😞
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!
Orsinium, the second official DLC game pack for The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, will be available on the ESOTU PTS (Public Test Server) today and launches on PC/Mac on November 2nd, Xbox One on November 17th, and PlayStation®4 on November 18th. The Orsinium DLC game pack, which boasts over 20 hours of story content and quests, will be accessible at no cost to those who have an active ESO Plus™ membership. Otherwise, it will cost 3,000 crowns in the ESOTU Crown Store. The base-game patch includes long awaited features such as gamepad support for PC, subtitles, LFG system improvements, and more. We encourage everyone who owns the PC/Mac version of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited to join us in Orsinium for testing!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A többieknek (és köztük persze azon raidelőknek is, akiknek esetleg nem degradáló egyedül játszani, nem nézik le ezt a fajta kontentet) meg jön új tartalom, amely a skálázódás miatt (mind drop/gear/loot szempontjából) alternatív megoldást nyújt az "öltözéshez" és fejlődéshez.
A végén - ha megérjük - amikor már nem lesz VR szint, akkor az egész világ ilyen lesz, tele rakás új zónával (amelyek a DLC-kkel jönnek) és azt sem tudod, hova menj és mit csinálj, mert ezen új zónák háromnegyede párhuzamosan létezik majd, és csak a maradék negyed rész áll majd egymás előtt, libasorban, itemlevel szerint. Bár ez csak tipp, ha tényleg bevezetik a "seasonal gear" rendszert a VR kukázás után.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 13:38:22
Tippre: a zónában a "sztori tartalom" mellett olyan új ismételhető szóló tartalom lesz majd (szólózható napik, brawlers guild 1v1 féle megoldás a wowból, stb.), amely miatt "2 hét" után is visszatér az a játékos, aki nem rendelkezik guilddel vagy nem jár raidekre, egyéb előre megszervezett csoportos guildes eseményekre. Lényegében ugyanaz lesz, mint Craglorn, csak most minden szólózható. Ezért sem lesz gondolom instancolt dungeon, mert nem lesz lfg tool és/vagy guild kényszer, hiszen publikus dungeon kvázi bármikor bárkivel kivitelezhető, akivel odabenn összefutsz.
Ami a tartalmat illeti, egy css és grafika nélküli, félig elkészült oldalból készült, ennél több lesz azért. Olyan extrák, amelyek lvl3 és VR16 között is hasznosak tudnak lenni, de persze csak mint opcionális megoldások, nem kötelező vagy endgame jellegűek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 13:26:01
Az új dungeon-ok azért lesznek public-ok, hogy grindfest-et lehessen rendezni benne, mint az Imp. sewers-ben. Azért nem insta, mert beharangozták mindenkinek, hogy ez solo DLC lesz, és hogy ne sírjanak az emberek. Így is rengetegen nem tudják az új IC-s isntákat megcsinálni.
DE! Attól, hogy bemész egyedül és boldogulsz a csomó randommal egy public dungeonban, még nem jelenti azt, hogy nem ugyanaz lesz a módszer mint IC-ben = egy csomó trophy, vagy bármilyen más új pénzhelyettesítő eszköt, amivel az új gear-t meg lehet majd szerezni. Grindolj több ezer mobot az új public instákban, szedj össze valamilyen "tokeneket", majd váltsd be és játsz a randomistennel...
Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!