The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre jövőhéten már jön a controller támogatás is. Már erre várok 2 hónapja. Játék már feltelepítve....aztán indulhat a móka. :-)

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Running
Running
Az útmutató frissítésre került, akit érdekel itt megtalálja: Link
> Alap szövegek és pontok frissítése ott ahol rászorult
> DLC-vel kiegészítve
> A két új dungeon leírással frissítve
> Attribútumokról leírás született
> Új karakter készítéséről segítség készült egy új pont alatt
>> Az endgame buildek is hamarosan elkészülnek és bemásolom

Aki talál elírást, hülyeséget, az írjon nyugodtan, javítom, ahogy időm engedi.
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.10.26. 15:38:20

plu604
Köszönöm, meg is vettem.
Tényleg kifogytak a kulcsokból, "Keys are temporarily exhausted for this product" hibaüzenettel én sem kaptam, remélem tényleg lesz utánpótlás.

PiszkosFred
Cyrodiil es Imperial City teljes terulete.

Ami a HB ajanlatot illeti, ugy fest, hogy kifogytak a keyekbol, bar lehet lesz utanpotlas. A kulcs egyebkent nem steames, vagyis az eredeti oldalon tudod aktivalni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

plu604
Éppen gondolkodom rajta hogy beruházok rá.
Gyors kérdés: leginkább a pvp része érdekel a dolognak. Feltételezem lesz itt aki régebben WoW-ozott, ezzel kapcsolatban érdekelne, hogy az ESO-ban is vannak-e olyan területek, ahol "összeeresztik" a népet, és gyepálhatják egymást miközben intézik a dolgukat (world pvp)? Nem szervezett csatákra gondolok, hanem random összecsapásokra, 1v1-ben, fejlődés közben. Pl. WoW-ban ez olyan lvl. 30-tól kezdődött.
(És igen, a FAQ-t elolvastam! 😊 )

Running
Köszönom ,sikerult kezzel megcsinalni .

AD oldalon keresek klant,11 lv Nightblade

Koszi
Running
Running
Elkészült az ExH guild legújabb, Imperial City témájú videója. Akit érdekel nézze meg. Továbbra is keresünk aktív játékosokat a DC oldalon. Ingame: @Runningwild, mail: [email protected]

PetruZ
A c:\Users\< neved >\Documents\Elder Scrolls Online\liveeu\AddOns alá kell tenni az addon-ok mappáit. Ha nincs liveeu\AddOns, egyszerűen hozd létre kézzel.
Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2015.10.23. 19:21:01
Hali

Nem tudom telepiteni az ADDON-okat.
Mert nincs olyan mappam h /liveeu/mappam
Szuper!Köszönöm!

PiszkosFred
Nem jol ertelmezed 😊 Mindenki hasznalhatja (nem a DLC-tol fugg), az alapjatek/motor lesz mindenki szamara felkeszitve a controller hasznalatara.

Sziasztok! Végre jön a gamepad support. Ezzel kapcsolatos kérdésem: az Orsinium DLC-vel jön ez a funkció. Vagyis ha az alapjáték megvan és kijön ez a kieg attól a játék még nem fogja a gamepadod támogatni csak ha megveszem a DLC-t is? Vagy nem jól értelmezem?

Running
PTS Patch 2.2.2
A patchel bevezetik a Mercenary Motif-ot. Megszerzését a napi Undaunted napi küldetések végrehajtásához kötötték. Vagyis a kapott kulcsokkal, a ládát nyitva kaphatunk motif fejezeteket. A motifhoz tartozó stíluskő a főboss-okból esik.

Köszönöm,de most rakom újra 😊
Running
hali

Nem enged be a jatek /ERROR 210/ ezt irja

Vkinek vmi otlet?

Koszonom
PiszkosFred
Hja, a XB1-t el is felejtettem, ott nincs general 😊 Hat, akkor keress inkabb egy nepesebb aktiv guildet es akkor veluk talan egyszerubb lesz. Addig meg marad az LFG, hatha november kozepere (azt hiszem konzolra megint 2 het difivel jon) kicsit rendbeszedik, es hasznalhato lesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 19:06:37

Huha, az xbox one-on csak ilyen voice chat asszem 😊 Lépjek be is kezdjem el mondogatni vagy hogy van ez? 😄
PiszkosFred
Nem, a játékosok száma korrekt, sajnos az LFG rendszer egy kalap szar, minden platformon. Most a következő DLC-ben át is dolgozzák kissé. Addig próbálj general chaten keresni csapatot, hátha.

Köszi!

Gondoltam kiprobalom, bejeloltem hogy healer vagyok, masfel oraja queue a group finderben 0/4.... xbox one-on halott ez a jatek tulajdonkeppen? Ezert lettem healer, hogy tudjak masokkal jatszani 😞
PiszkosFred
Igen.
Később (lvl14 v lvl15 környékén) kapsz egy második fegyverhez köthető actionbart, úgy könnyebb lesz majd. De addig marad a pakolgatás insta előtt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.15. 13:01:24

Sziasztok!

Még nem voltam instanceban csapattal de márlvl10 vagyok és most közeledek erre 😊 Healer templart fejlesztgetek es az lenne a kerdesem, hogy amikor belepunk majd, akkor el kell kezdeni majd atassignolni a skillbart ott az insta elejen? Vagy hogy fog ez mukodni, mert egyedul jatszottam eddig es szinte csak a offenziv skillek vannak a skillbaron.
Running
Úgy tűnik Anvil és Kvatch városok és a terület kidolgozása is folyamatban van, mivel az adatbányászok már találtak erre vonatkozó elnevezéseket a 2.2.0-ás verzióban.
Térkép a helyükről: Link
Anvil városa: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Anvil
Kvatch városa: http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Kvatch

Running
Hogyan érinti a champion pontokat a változtatás: Link

Running
Új cikk a weboldalon: A Magyar Szövetség: Új funkciók
Az egy éves évforduló apropóján új funkciókkal bővült "A Magyar Szövetség", a magyar PC-s ‪#‎ESO‬ játékosok gyűjtőguildje.

Köszönöm a válaszod. Akkro még átgondoloma vételt.
Running
Az új unique fegyverek az aréna ládájából: Link
Az új dlc-vel érkező Crown Store cuccok: Link
Új craftolható setek: Link
Nem craftolható set itemek: Link
Új töltőképernyők: Link
Cave bear mount és pet videó: Link

Running
Nem.

Sziasztok. Azt szeretném megtudni,h a ajó barátom megveszi PS4-re Én meg PC-re akkor tudunk együtt játszani?

Elgondolkoztma rajta,hogy nicns időm sokat játszani ,d emivel ingyenes így arra ,hogy végig játszogassam meg néh aPVpzek vagy isntázzak . Arra jó lehetne.. Story stb..
Utoljára szerkesztette: Whysper, 2015.10.06. 16:47:16
Running
Új cikk a weboldalon: Orsinium DLC érdekességek
Tegnap óta tudjuk, hogy szűk egy hónap múlva itt az ‪#‎ESO‬ következő DLC-je, az Orsinium, benne az Orkok hazájával és megannyi, direkt szólózó játékosoknak tervezett tartalommal és újabb, az egész játékot érintő változásokkal. További részletek...

Running
Érdekesség:
I don't usually talk numbers, but here's some to chew on with regards to the number of champion points players have. The number of players that are going to be affected by the cap is very, very small.
Average CP on PC - 93
Average CP on PS4 - 46
Average CP on XB1 - 44

Nekem 410 van, és nem játszom sokat.

Running
A veterán szintek miatt csökken az állomány, habár több a játékos most mint eddig, pc-n.

PiszkosFred
Nem, ez a mostani kieg az, amit decemberre vártunk és benne végre a support. Most jön egy hónap múlva az egész, mert decemberben a kutya sem venné meg (új SW film, ünnepek, Fallout, stb.), most van értelme - no meg nem akartak megint csúszni, mert hisztis egy közösség az eso közössége, legalábbis gondolom ezért jön hamarabb.

TDC Geronimo
Nem decemberre tervezték ezt? Mondjuk konzolon kijött destiny kieg, jól megcsappant ESO játékosállomány.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.10.05. 16:39:16

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

PiszkosFred
"Gamepad support"

Ennyi. A többi lófasz. 😊

Orsinium DLC ma a PTS-en! Hivatalos launch november 2!
Tudtam, hogy nem kellett volna minden pénzemet elkölteni IC-s gear-re 😞

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

TDC Geronimo

Orsinium, the second official DLC game pack for The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, will be available on the ESOTU PTS (Public Test Server) today and launches on PC/Mac on November 2nd, Xbox One on November 17th, and PlayStation®4 on November 18th. The Orsinium DLC game pack, which boasts over 20 hours of story content and quests, will be accessible at no cost to those who have an active ESO Plus™ membership. Otherwise, it will cost 3,000 crowns in the ESOTU Crown Store. The base-game patch includes long awaited features such as gamepad support for PC, subtitles, LFG system improvements, and more. We encourage everyone who owns the PC/Mac version of The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited to join us in Orsinium for testing!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Running
A héten lesz pöccs és hamarosan megjelenési infó az ork dlc-ről.

Running
Tudom apu. <#nevetes1>

PiszkosFred
Világos, de most "kaptál" két új dungeont az IC-vel, rá három hónapra nem fogsz kapni megint 😊 Egyetlen mmo sem fogja ezt bevállalni, hogy három havonta jön új dungeon/dungeonok. Orsi után, a DB/TG dlcvel már simán el tudom képzelni, sőt, fél év már indokolttá teszi. Ami a trialt illeti, várjuk meg ezt a szóló arénát, hogy mit tud, még az is lehet, hogy kibővül Dragonstar jellegű mini triallá, sosem lehet tudni... még midnig csak összesen 20 mondatot ismerünk a kiegből 😊

Running
Nekem nem gond ez a fajta tartalom, kell a pub arcokra is gondolni, csak azért egy új trial, meg egy új dungeon elfért volna, ha már...

PiszkosFred
Kvázi igen, nagyjából ez várható. 3 havonta nem lesznek új endgame tartalmak, se új VR szintek, hiszen 3 hónap alatt a játékosok csekély százaléka (egy számjegyű) ismerte meg az új kontentet.

A többieknek (és köztük persze azon raidelőknek is, akiknek esetleg nem degradáló egyedül játszani, nem nézik le ezt a fajta kontentet) meg jön új tartalom, amely a skálázódás miatt (mind drop/gear/loot szempontjából) alternatív megoldást nyújt az "öltözéshez" és fejlődéshez.

A végén - ha megérjük - amikor már nem lesz VR szint, akkor az egész világ ilyen lesz, tele rakás új zónával (amelyek a DLC-kkel jönnek) és azt sem tudod, hova menj és mit csinálj, mert ezen új zónák háromnegyede párhuzamosan létezik majd, és csak a maradék negyed rész áll majd egymás előtt, libasorban, itemlevel szerint. Bár ez csak tipp, ha tényleg bevezetik a "seasonal gear" rendszert a VR kukázás után.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 13:38:22

PiszkosFred
Ez most egy beépülő kieg lesz, egy amely kiegészíti a világot, nem igazán a fejlődést fogja elősegíteni, ezért sem lesz új VR cap emelés és ezért is lesz bárki számára elérhető a tartalom a skálázódós megoldás miatt (ami megoldás a mostani PVP mellett egyúttal PVE teszt jelleggel is muzsikál majd a később, VR szintek eltörlése utáni időkre gondolva).

Tippre: a zónában a "sztori tartalom" mellett olyan új ismételhető szóló tartalom lesz majd (szólózható napik, brawlers guild 1v1 féle megoldás a wowból, stb.), amely miatt "2 hét" után is visszatér az a játékos, aki nem rendelkezik guilddel vagy nem jár raidekre, egyéb előre megszervezett csoportos guildes eseményekre. Lényegében ugyanaz lesz, mint Craglorn, csak most minden szólózható. Ezért sem lesz gondolom instancolt dungeon, mert nem lesz lfg tool és/vagy guild kényszer, hiszen publikus dungeon kvázi bármikor bárkivel kivitelezhető, akivel odabenn összefutsz.

Ami a tartalmat illeti, egy css és grafika nélküli, félig elkészült oldalból készült, ennél több lesz azért. Olyan extrák, amelyek lvl3 és VR16 között is hasznosak tudnak lenni, de persze csak mint opcionális megoldások, nem kötelező vagy endgame jellegűek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.29. 13:26:01

Én tudom mi lesz. Már rájöttem, hogy gondolkozik az Zenimax 😊
Az új dungeon-ok azért lesznek public-ok, hogy grindfest-et lehessen rendezni benne, mint az Imp. sewers-ben. Azért nem insta, mert beharangozták mindenkinek, hogy ez solo DLC lesz, és hogy ne sírjanak az emberek. Így is rengetegen nem tudják az új IC-s isntákat megcsinálni.
DE! Attól, hogy bemész egyedül és boldogulsz a csomó randommal egy public dungeonban, még nem jelenti azt, hogy nem ugyanaz lesz a módszer mint IC-ben = egy csomó trophy, vagy bármilyen más új pénzhelyettesítő eszköt, amivel az új gear-t meg lehet majd szerezni. Grindolj több ezer mobot az új public instákban, szedj össze valamilyen "tokeneket", majd váltsd be és játsz a randomistennel...

Battlegroup42 mod! Próbáld ki, megéri!

Running
Ha ez tényleg ennyi lesz, sokáig senkit nem fog lekötni. Egy zónát le lehet zavarni 2 hét alatt, még azoknak is, akik nem játszanak annyira sokat.

Running
Óh, az gáz.