24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
dregnarr1 #20760 Üdvözlet!
Ebben a játékban miként működik a pajzs?
Az általa szerzett armor bónusz állandóan jelen van és további bónusz jár blokkra, ha használom is, vagy esetleg az armor bónusz csak a blokkra vonatkozik?
Célszerűbb feláldozni a kétkezes kardot egykezes+pajzs kombinációra, vagy a pajzs nem ad annyi sebzéselnyelést, hogy célszerű lenne az így elvett DPS-t feláldozni? -
#20759 A jubileumi sütemény szerencsére bugos, úgy tűnik nem stackel az xp potival és egyéb nyalánkságok. Csak ennyit tudok írni erre, gz zeni. Link -
#20758 A 2 evhez annyit, hogy valojaban csak 1, mert az elso ev az konzolos betateszt volt, csak mi PC-sek vegeztuk el :)
Ami a bugokat illeti, tul komplex es baromi nagy szabadsagot ado rendszert raktak ossze (ami fasza lenne), de annyi valtozobol all, hogy azt szerintem ok maguk sem tudjak neha kovetni. Tenyleg az van most, hogy egy hibat javitanak, amely 2 ujabbat general.
Oke, annyira ertek az mmo kesziteshez, mint a lopatkolashoz (es ne, ne hozzon senki se lovat patkoltatni hozzam, mert az minimum egy 2-5 evet erne allatkinzas minositett esetekent), de hogy a faszba van az, hogy a PTS masfel honapja alatt a legtobb bug nem jon elo? (aktivan bohockodom mindig a PTS-en, tenyleg eg es fold ami a hibakat illeti). Oke, ertem en, a live es a pts kliens mas, kvazi a pts kliens minden felloves elott torolve van, nincs rajta tobb millio tarolt karakter, bank tartalommal, skillekkel, lofasztudjamivel, stb. DE akkor kerdezem en, miert nem csinalnak egy sima copyt az egesz nyomorult live szerverrol, minden szarral egyutt es azt frissitik le pl a beta peccsel, es nezik meg, mukodik e? Ha nem, akkor van ido megoldani, hogy menjen. Mert megint mas egy ikea bemutatoteremben osszerakott konyhaban fozni, es megint mas otthon, meg akkor is, ha azt mondjuk, hogy a fozes=fozes. Itt meg, jon DLC 3 havonta, kozte levo 10-12 heten pedig minimum hetente egy bugfix patch. Mire rendeszedik a jatekot, megint jon a kovetkezo DLC. Komuves Kelemenek kinlodasa ehhez kepest kiskutyafasza volt :D (kellene ide is vegre mar egy "asszony")
Aktiv skillt nem mernek egyelore belerakni, mert az megint ujabb ismeretlen valtozokat hozna a rendszerbe, ezt elmondtak. Lesznek hamarosan majd ujak, de elobb a regieket kellene nekik rendetenniuk.
Az utolso gondolatot pedig fenntartom. En ott tartok a magam kis vilagaban - ami mar 10 eve is igaz volt -, hogy akkor sem lenne eleg egy nap mindenre amit tervezem, ha 48 orabol allna. Ezert aztan tenyleg erdemes megvalogatni, hogy mivel tolti az ember a szabadidejet. Csak azert jatszani valamivel, mert "megvettem, akkor muszaj", vagy mert "beleoltem 100 orat, akkor nem hagyom abba", a vilag legnagyobb ostobasaga. Szerintem. Neha jobb, ha kihagy az ember egy fel evet, addig feltoltodik mashol, aztan vagy visszanez, vagy nem. Nincs mar az, mint regen, hogy az ember egy mmoban eli le az eletet. Annyi mas lehetoseg van, ki kell hasznalni, keresni kell mast, mint sem agyfaszt kapni egy olyan mmoban, amihez nincs kedve az ember, de otthagyni sincs kedve/ereje. No persze ez nem jelenti azt, hogy az adott mmo szar, csak az illeto szamara nem nyujt epp semmit.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.31. 12:33:38 -
Aloe Vera #20757 Hali!
Hát igen egyet kell értsek, most javították az éledést állítólag, na én ebből annyit érzek, hogy eddig tudtam a campnél éledni, most már nem tudok, se bal klikk, se jobb klikk, se semmilyen klikkre :)) -
#20756 Én is ott látom a problémát, hogy vannak hibák, amiket már 3x javítottak, de ugyanolyan szar, lásd új grp tool, amely még szarabb lett, mint az előző, pedig az is szar volt. Aztán ott vannak a skillek, amelyek 2 éve bugosak, állandóan belenyúlnak, de néha több problémát okoznak, mint amit javítanak. A grafikai csapatuk nagyon ügyes, de a programozóik, vagy kevesen vannak, vagy gázosak, mert nem haladnak egyről a kettőre. 2 év alatt már kellett volna 3 új skillfa, új kaszt, ehelyett a jelenlegiekkel sem boldogulnak. Rengeteg stabilitási gond van, és a játék szociális rendszere teljes kapufa, és ami van az is évek óta egy bughalmaz. Egy csoda kéne, hogy ebből kimásszanak, de mivel csodák nincsenek, inkább el kell engedni, aztán ahogy mondani szoktad Fred, keresni kell valami más elfoglaltságot. -
#20755 Nos, ez esetben marad a PVE 100+ oraja vagy az uninstall... (remeljuk nincs igazad es csak megoldjak a dolgot azok erdekeben, akik szeretik a pvpt)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.31. 11:21:59 -
Aloe Vera #20754 Hali!
A fő probléma szerintem nem az, hogy nem látják mi a gond, hanem az, hogy tudják, hogy nem tudják megoldani, de fosnak ezt bevallani, ezért hülyítik a tömegeket, hogy dolgoznak a problémán. A lagg szerintem pusztán technikai kérdés, ha eleve elmérték most már bszhatják.
-
#20753 Ezutan sem lesz maskent
- a VR szint eltorlessel maximum annyit erunk el, hogy 50-et elerve nem 3 uj zonaba mehetsz (ahol nem esznek meg azonnal a szintkulonbseg miatt), hanem 10-be (+1 ha Craglorn is kap egy rebootot).
- A Sotet Testveriseg szinten egy parhuzamos/beepulo kiegeszto lesz, nem hiszem, hogy endgame tartalom sok lesz benne.
- A Housing sem hangzik nagyon csoportos elfoglaltsagnak :D
- az uj meregkeveres szakma (alkimiahoz kapcsolodoan) sem egy uj raid.
- es meg lehetne sorolni.
Eddig is egy online TES jatek volt, massziv pve tartalommal, ezutan sem lesz maskent, az tisztan latszik. Csapatos tartalmaknal en a helyukben
- csak a 4 fos PVE-re koncentralnek, de azt megcsinalnam faszaul, lfgvel, midnennel a tobbit hagynam a picsaba.
- emellett hagynam Cyrodiilt a faszba, ha nem tudjak megoldani a tomegek kezeleset lagmentesen, akkor hagyjuk
- es beraknek helyette 2-3 ertelmes cff/domination/dm battlegroundot vagy X vs X arenakat/lovagi tornakat, akar champion pontok, akar szintek alapjan kulonbozo bracketekbe, stb.
- Vagy Imperial Cityhez hasonlo kisebb teruletre koncentralnam a dolgot, nem egy Cyrodiil nagysagu terkepre.
Hozzateszem, en kiprobalnam azt is, hogy a Cyrodiilt 3-4 reszre bontanam, instanceolva, atjarassal, mint a mostani pve zonak. Hatha...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.31. 09:20:09 -
#20752 Ugyanott tartunk mint 2 évvel ezelőtt, a játék lvl50-ig szórakoztató. :D -
#20751 A Division tényleg jó, azt mondták, csak ha elérted a maxot, nincs mit csinálni... :))) -
#20750 Hat en tegnap fel orat jatszottam, Daggerfall korul lvl8-on (eleg sok uj karakter rohangalt ott), vegig 65ms latencyvel (miutan a x64-es kliens ketszer kifagyott, de az egy kalap szar), igy nem volt gondom. A vicc az, hogy atlogoltam a VR-re egy plazmat beszerezni (mert kellett egy kardhoz), na ott meg szinte egyedul voltam a Dolmen kornyeken Malabalban, es megis volt 150-200 ms :) (hozzateszem, a wowba/bnetre ket napja nem tudunk belepni, vagyis valami nagyon el van baszva mostansag az mmo teren. Egyedul a division az, ami megfelleoen mukodik, az meg pont pozitiv csalodas, mert attol tartottunk a legjobban, hogy nem fog...)
Fassetudja mi folyik manapsag az mmoknal... :D -
#20749 Az a baj, hogy tegnap a napi veterán dungeon-on volt 130-as ping, a 60-as helyett, mikrolagok, ic-ben pve-ztünk, ellenfél sem volt akkor amikor lagolt, valamint crash. Bejelentkezési problémák lassan minden nap. Ez már túlmutat azon, hogy szar a pvp, most már konkrétan nincs egy olyan része a játéknak, ami stabilan és normálisan működik. -
#20748 De még azért ne írjuk le 2 hónap múlva kiderül, hogy érdemes e maradni, vagy nyugodtan lehet egy 6+ hónapos szünetet tartani, más játék után nézni. -
#20747 Az mondjuk teny, hogy az ilyen lofasz kosztumoket, peteket nem azok keszitik, akik a hibakat javitjak, vagyis a kettonek nincs koze (lassito jellegu rahatasa) egymashoz.
PVP-hez nem ertek (azt a reszet a jateknak pont telibeszarom), igy max csak egyutt tudok veled erezni, de fogalmam sincs mirol beszelsz. Hallom/latom/olvasom persze, hogy masfel eve szoptok mindannyian Cyrodiilban a lag miatt, meg latom is, hogy igergetik a fejlesztest, javitast, de sajnos ennyi. Ha eddig nem javult nagyon sokat, akkor mar nem is nagyon fog. -
#20746 Igen, ez nálunk is téma, valamint az elég gáz, hogy tegnap 3x crasheltem ic-ben 5 perc alatt, a lagok és a crash mindennapos lett. Ezenkívül borzasztó mennyiségű sürgősen javítandó hiba van, de hetek, hónapok, évek óta nincs javítva. A következő update-et még megvárjuk, mivel nincs más, aztán talán még egy inaktív nyáriszünet, aztán ha nem változik a helyzet szerintem mi is lépünk valamerre, mert a helyzet egyre tarthatatlanabb. -
Aloe Vera #20745 Hali!
Hm érkezik 3 kosztüm de fsza...- ez a legnagyobb gond a játékban, hogy 3 kosztümmel kevesebb van. Érkezik kaja és finomság hm. a szuper endgame tartalomnak már rövidebb idő lesz felrántani egy karit de király.
Szabad megkérdeznem, hogy a playerek 99.9999%-át érdeklő hibák és hiányosságok javítása mikor érkezik?
Pl. a két 30 napos szerver játszhatatlan illetve hajnali 4 és 9 közt még elmegy utána 400 és 700 a ping, elmegy a hang jön a mozaik. 2 éves a játék igeeeen tényleg 2 év kevés volt erre akkor ezek szerint. Egy rohadt húzó 5 és 10K / db. mert senki nem játszik már illetve nem farmol, nem kéne 4 re levinni esetleg a szükséges mennyiséget pl. és még sorolhatnám kedves 2 éves eso.
2015 év mmo-ja, na ez a 2015-ös év vicce, kap is ezért a zona chaten a zos eleget :D még sok sok értelmetlen tartalmat még....
Már elnézést de pvpzni próbáltam vagy 2 órát aki próbálta ezt főműsoridőben az úgy érzi magát mint én -
#20744 Forrás: Lesz mire költeni az #ESO Crownjainkat áprilisban is! Érkezik három új kosztüm (ezúttal mind a három elf szabásminta alapján), két új mount (guar és oroszlán), meg két új hobbi állatka (tigris és oroszlán(ka)).
Részletek errefelé: Link -
#20743 Új cikk a weboldalon: Jövő héten már két éves lesz az #ESO!
Bizony, hamarosan 2 éves lesz a The Elder Scrolls Online, azt pedig meg kell ünnepelni! A jeles évforduló alkalmából rendezett egy hetes (április 4-től 10-ig) mulatság házigazdája maga Donolon séf lesz, aki mindenféle extra fejlődést segítő édességekkel és süteményekkel vár majd minket. Részletek a cikkben. -
#20742 Az új TRIAL-t (Maw of Lorkhaj) a Hodor csapat lenyomta tegnap elsőként és jelenleg egyetlenként. Szép eredmény. A többi csapatnak még biztosan kelleni fog pár hónap ehhez a teljesítményhez. Link -
#20741 Forrás: Húsvét miatt egy nappal később, holnap reggel érkezik meg hozzánk a The Elder Scrolls Online következő frissítése, egy laza 350 megás folt, mely továbbra is a Tolvajok Céhe DLC által összekuszált dolgokat hivatott javítani. Lásd pl. a feltámadás bug (Húsvét másnapján, ebből még poén is lehet...), Mundus kő halmozott effektusok (itt tessék figyelmesen elolvasni a patch notest, ne legyen meglepetés login után), Harcos/Mágus Céhes maximum rangok elérése és a négy fős party LFG várakozása megatöbbi...
Részletek egy kattintásra az #ESO hivatalos fórumán. -
ZsebTigerke #20740 Sziasztok!
Cserélnék ESO accountot Albion Online accountra.
Vagy eladó, ár megegyezés szerint.
Digital Edition
Imperial Edition Upgrade
Köszi!
-
#20739 Két nap múlva megvásárolható a két új , bankos és kereskedő assistant, áruk fejenként 5000 korona lesz. Link -
#20738 Hey folks! We hear the concerns about Tel Var stones, and with the next major update, we’ll be bringing in some new things for you to spend your Tel Var stones on, for a variety of price levels. We’ll go into more details about exactly what new things the vendors will be selling when we’re closer to releasing that Update, but… -
kapalaci1972 #20737 Köszönöm szépen! -
#20736 2. automatikusan mukodik minden passziv skill, nem kell kirakni actionbarra oket (nem is lehet) - erre kerdezett ra szerintem. Arra kell max figyelnie, hogy vannak passzivok, amikor egy bizonyos skillnek, vagy egy bizonyos skill fa barmelyik elemenek az actionbaron kell lennie a teljes hatas erdekeben.
Ha nem erre gondolt, akkor passzolom en is. -
#20735 Wykkyd Toolbar
2. kérdést nem értem -
kapalaci1972 #20734 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy mit kell beállitani,hogy lássam a képernyő felső részén azt az " info sávot"?
Valamint,hogy a passziv képességeket ki lehet e választani mint az aktiv képességeket,vagy minden automatice?(persze ha már meg vannak)
Bocs a hlye kérdésekért!
Előre is köszönöm! -
#20733 Új cikk a weboldalon: Tolvajok Céhe és Endgame Buildek
Megérkezett Running kolléga "szokásos" elemzése, benne a jelenlegi #ESO endgame buildekkel, valamint nagyon sok tudnivalóval, amelyek ezekhez kapcsolódnak. Jó olvasgatást! -
#20732 Patchnotes mai -
#20731 Forrás
Emlékeztek? 10 évvel ezelőtt a The Elder Scrolls IV: Oblivion-ban előbb megmentettük, majd utána megkoronáztattuk Martint. Nos, a The Elder Scrolls Online következő, a Sötét Testvériséget is magával hozó kiegészítőjében visszatérhetünk majd a városba, ahol minden elkezdődött!
-
kapalaci1972 #20730 Na ne tiszta depi lettem! -
kapalaci1972 #20729 Igen!
-
#20728 Bug, rengetegen igy jartak, hogy nem tudnak feltamadni kovekkel helyben :)
(ami husvet kornyeken elegge morbid es vicces is egyben, lassuk be...)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.16. 13:58:40 -
Bandras DaSilva #20727 A kövek fel is vannak töltve és a szintednek megfelelőek?
-
#20726 Új cikk a weboldalon: #ESO Toborzóiroda - Aktív Magyar Guildek 2016.
A két héttel ezelőtti cikkhez befutott információkat most megosztjuk veletek, csemegézzetek közöttük és jelentkezzetek, mert csapatban mégiscsak jobb a The Elder Scrolls Online!
(Ha a TE csapatod kimaradt volna, akkor épp' ideje elküldeni a szükséges adatokat és lehetőség szerint frissítjük a guildek listáját!) -
kapalaci1972 #20725 Köszi!
-
#20724 Bug. Par het es kijavitjak (vagy nem, ezeknel nem tudni), addig ne halj meg :D -
kapalaci1972 #20723 Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget!
Amikor meghalok, egyszerűen nem tudok helyben feléledni !
Hiába nyomom az E betűt nem csinál semmit,pedig lélekkővel tele vagyok!(persze az R betűvel fel tudok éledni a Way....-on!
Nem tudom ,hogy ez egy bug ,vagy én vagyok hlye!
Előre is köszönöm! -
#20722 Mai hotfix -
#20721 Mai patch