The Elder Scrolls Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Tabbed guild banks and guild bank permissions are coming next year, maybe with the Dark Brotherhood DLC.
New weapon types are something that may be done in the far future but not in the near term.
Murkmire has not been abandoned. It's been put on hold as the dev team are swamped with other projects. (See what I did there?)
A new trial is in the works.
Jason sucks at bowling.
Guards, aside from player guards, will never become killable.
You will be given 2 set items instead of 1 in the next Monday patch from IC trophy vaults.
In the next few months, ZOS will be looking at access rules for IC.
ZOS is working on scrolling combat text, buff/debuff indicators and name plates. Will be available in the very near future.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Lányos zavaromban tegnap, hogy be tudtam lépni, az első lépésben levertek a sewerben és vagy 3000 telvar ugrott 😄DDD
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Nem nagyon ertek a masinakhoz, meg az ilyen ajti cuccokhoz - a commodore idoszak utan meg csak csak, de a 286/386 korszak utan elvesztettem a fonalat 😊 -, de arra mar rajottem mas, de ha hasonlo szituaciobol, hogy a virusirtokat, tuzfalakat ha csak kikapcsolom, attol meg ugyanugy futnak a hatterben, csak epp nem az osszes funkciojukkal. Ha meg uninstall, akkor meg a win sipol es korrigal sok esetben, ami megint nem jo. Vagyis akkor inkabb nem kikapcsolni kell, hanem utat kell engedni a proginak, hadd dolgozzon.
NOD-rol mar hallottam sok helyen, de sosem probaltam, de gondolom most ok is beleestek abba a hibaba, amibe "mi" avgsek valamikor tavaly.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
köszönöm
szerinted az addonokat merjem bekapcsolni?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.10. 17:37:57
Először is köszi, hogy ötleteltek. Szóval a manifest errort ismerem eddig azzal nem volt gond. A probléma ott van, hogy lefrisselte a tegnapi patchet és semmilyen hibát nem irt ki. A gond az, hogy a launcher lefutott de a login képernyőnél ahova beirod a nevet és a jelszót középen van az, hogy announcement. Ott mindig valami szöveg volt korábban most az, hogy Could not retrieve announcements. És amig ez volt kiírva a logint el se indította beírtad a jelszót enter és kiírta, hogy 200 vagy 201 és nem engedett be.
5-10 perc után bejött a szöveg az announcementshez és akkor elindult a login belépett a játékba, de az első zónázásnál azonnal kidobott és kezdődött előröl az egész.
Uninstalláltam. Kitöröltem mindent újratelepítettem ugyanez. Addonok kilőve tűzfal kikapcsolva, nod kiiktatva és ugyanez van. Most mindjárt megnézem mi a helyzet aztán írok a supportnak nincs más ötletem. Eso exe nem müxik rendszergazda futtatás nem müxik.
Nem értem mert a 210 a manifest el se indítja a a játékot de a gond itt nem azzal van hanem a belépőképernyőnél.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.10. 14:42:13
Nálad azt nem értem, miért nem indul el a játék eso-exe-ről, ha rendesen feltelepítette, frissítette magát.
Mindent próbáltam srácok rendszergazda, repair, kompatibilitás, eso exe. ugyanaz mindennél reinstall sem működött ugyanúgy kezdi a 210-el a launcherrel és ez a could not retrieve announcementtel folytatja és a betöltés se kezdi el firewall off nod32 off
itt nézz körül
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.09.10. 09:44:20
Na hát minden rendben uninstalláltam újraraktam és minden ugyanaz hajigál kifelé 108 tól 200-201-ig ....
hogyan tovább 😄
Most éppen a bejelentkező képernyőnél írja ki hogy Could not retrieve announcements és 201-el kidob és hiába indítom exével kidob, repair kidob. launcher kidob aztán néha megtalálja az announcementet és belép de zónánál kidob és ismét a játék 1 órán át.
Ez az eso+-hoz jár vajon?
köszönjük ZOS ismét
Engem nem akar beengedni pedig a szerver online, másnál van ilyen probléma?
Nem tudom mit sikerült összehozni nekik ma, a szerver online de nem enged be, valamint kb. 1 perc amíg kilép a bejelentkező képernyőből a játék és kb. 1 perc amíg behozza azt, ez eddig 10 másodperc volt.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.09.07. 16:04:37
• Xbox One North American and European megaservers for maintenance – September 8, 6:00AM EDT (11:00 BST)
• PC/Mac North American megaserver patch maintenance – September 8, 8:00AM EDT (13:00 BST)
• PC/Mac European megaserver for patch maintenance – September 9, 3:00 BST (September 8, 10:00PM EDT)
• PlayStation®4 North American and European megaserver for maintenance – September 10, 6:00AM EDT (11:00 BST)
• ESO Store and Account System for maintenance – September 10, 9:00AM EDT (14:00 BST)
• Xbox One North American and European login – September 10, 9:00AM EDT (14:00 BST)
• PlayStation®4 North American and European login – September 10, 9:00AM EDT (14:00 BST)
Ki tudnád fejteni a szintezéses dolgot? Most kezdtem a játékot és mivel kevés időm van játszani elég hosszúnak tűnik a max szint eléréséhez vezető út. Leveling contentet is megnézem szívesen idővel, viszont az endgame tartalom jobban érdekel.
Köszi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
> Alsó részen mi 500 körül már szaladunk leadni, 1000 fölött meg már pánikszerűen öletjük le magunkat mobbal, hogy le tudjuk adni.
> Igen, ez egy csapatorientált tartalom, aki nem úgy próbál játszani, az sok esetben szopni fog.
Tegnap felmentünk exh-val 8-an, a sor miatt nehéz egyelőre többen, és atomkeményen végigtoltuk az összes kerületet. Egy élmény volt.
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Nekem bejön. Végre egy olyan terület amihez kevés a napi rutin, két szendvics meg kávé közt néhány unalmas ujjgyakorlat. Kicsit figyelni kell, taktikázni, lehet szívatni, genyózni, esetleg meggondolni hogy nyomjak e egy streaket vagy sem mert lehet magamra rántom a fél udvart. Ugyanakkor a nagyobb zergekből is lehet csipegetni az embereket amikor bosst ölnek.
Néha nem árt ha az embert kirántják az unalmából meg a 2 skilles boss ölésekből és meg kell oldani egy két dolgot akár veszteség árán is.
Vkinek vmi ötlet?