sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PetruZ
    A hátizsák és bank is növelhető 10-esével exponenciálisan növekvő mennyiségű goldért (egy bizonyos szintig), illetve ha van lovad, az még +20-at ad a zsákhoz.
    De tényleg nem érdemes mindent összeszedni. :) A nyersanyagok és a feldolgozott anyagok ugyan 200-asával foglalnak egy helyet és velük van a legkevesebb gond, de ha főzőcskézni, vagy alkímiázni akarsz, akkor rengeteg helyed el fog menni ezekre, mert baromi sokféle alapanyag van ezekhez (szerintem többféle, mint a Skyrimben) és jóideig a 90%-ukat nem is fogod tudni használni, mert nincs recepted hozzá. A kezdő helyszínek alapanyagaiból egyébként is rengeteg van a guild AH-kon.

Szerintem ami megéri kezdetben az az, hogy szedj össze annyi pénzt, amivel legalább 80-ra felhúzod a zsák méretét (ez nem lehet gond), közben/aztán minden talált fegyvert és páncélt szedj szét, amit nem tudsz fejlesztésre használni, mert a szétszedéskor néha kapott extra upgrade tárgyak sokkal többet érnek (mert ilyeket nem kapsz npc merchanttól sem, AH-kban meg szerencsésnek kell lenni, hogy kifogd olcsón). Ezekkel tudod csak a tárgyakat felhúzni. De eleinte amit lehet, tartalékolj. Nagyjából a 10-15. szintig olyan gyorsan fogsz lépkedni, hogy pazarlás bármi fehér/zöld tárgyat feljebb húzni. A 14., de inkább a 16. szinttől már érdemes felmenni zöldre, esetleg kékre, feljebb semmiképpen sem.
    Az alkímia szerintem nem éri meg. Rengeteg potion-t fogsz találni amúgy is, de mivel kb. fél perces potion cooldown van, maximum végső esetre ajánlott, hogy meg tudj lógni, míg kifújod magad. A kaják és az italok sokkal hasznosabbak, mert 20-30 percig is eltartanak folyamatosan (bár csak egy lehet érvényben). A gyártásukhoz viszont recept kell, de mondjuk találsz majd elég készterméket is mindenfelé, nekem sosem volt hiányom belőlük, a gyengébbeket mindig eladtam. A főzőcskézéshez viszont rengeteg alapanyagféle van, szóval érdemesebb inkább alap recepteket beszerezni (találni lehet ezeket, de vehetők is, meg chat-en szokták hírdetni a felesleget) és a karakternek hasznosabbakra gyűjteni csak.
    A rúnázás szerintem hasznos, össze szoktam szedni mindent és egyszerű a használatuk is, ráadásul, ha nem kell, szét is tudom bontani.
    A crafting skillekből csak azokra érdemes pontot tenni, amiket aktívan használsz is, hogy később tudd használni a fejlettebb alapanyagokat is. Ezeknél érdemes adni pontot a hireling-re is, aki naponta küld random alapanyagokat.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.04.29. 16:43:05