24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Siman updateli, nem kell torolni - bar egy clean install mindig csodakra kepes.
  • Mr_Brainiac
    Fent van a gépemen a játék, de régen nem léptem be. le kell törölni és le kell szedni a 64 bites klienst, vagy maradhat a régi és update-eli?
  • Aloe Vera
    A cyro buffokat elvették?
  • PiszkosFred
    Hat en 2 oran keresztul estem/keltem szerverrol ki-be, illetve zonavaltasoknal, aztan jo lett. Viszont a 64 bites kliensnel komoly texturahibak (hianyzik rengeteg, szep lila minden egy-egy helyen) vannak, azt nem eroltettem egyelore :D
  • RABBY7
    Nekem a frissítés után hasonló gondok voltak, error 108, 200, 201 -es hibaüzi, majd meguntam, uninstall, reinstall, azóta megy szépen jól...
  • Aloe Vera
    8-12 perceket tudok játszani, ekkor hibaüzenettel kivág a játék, próbáltam javítani, szart sem ér persze :)
  • Nephin
    Köszönöm szépen a FB-os hír-reklámot! ;)
  • Aloe Vera
    Hali!

A cyro buffok hova tűntek, tudom én vagyok a lusta és hanyag, hogy nem olvastam utána ezért elnézést kérek csak érdekelne :)
  • PiszkosFred
    Mondjuk a pts alapjan frissithette volna, mint a tobbi addon keszitoje, legyen szo wowrol, esorol, barmi lua alapu addonrol? Mindegy, majd lesz friss verzio, csak rakerdeztem, hatha...
  • Running
    Az új motif kódja mitől lenne benne, majd ha lesz addon frissítés, akkor az új motifok is benne lesznek, addig általában ismeretlen adatra error-t dob, mi mást tehetne...nem értem.
  • PiszkosFred
    10 perce probaltam, biztos hulyeseget beszelek, hja :) (Allj oda egy crafting station ele, a megszerzett Soul Shriven motif birtokaban, es probalj krealni vmit - meglatod mirol beszeltem. Ezen kivul nincs vele baj, faszan mukodik, csak itt jonnek az errorok).
  • PetruZ
    Hát, pedig a Harven's szerintem működik és frissül is, legutóbb egy hónapja.
  • PiszkosFred
    Megnezem, bar elso blikkre a ficsorok 99%-a szamomra felesleges es/vagy mas addonnal kovetem ugyanazt az infot. Csak egy tooltip kieget/sort keresek, amely odairja, hogy ez a kard most ancient elf, vagy breton vagy mittomen, micsoda. Kosz azert.
  • Running
    Az a szomorú, hogy a többi mmo mégszarabb, pedig azért az eso is max közészerű alkotásnak minősül. Úgy tűnik divatos ebben az évtizedben bugos, hulladék, félkész szarokat piacra dobni.
  • Running
    Craftstore
  • PiszkosFred
    Na ebbol nem lesz jatek ma :)
    (Most vagy sokan akarnak egyszerre jatszani, vagy kevesen es ennyire szar a technika - nem tudom - de ez igy mar 5 eve is gaz volt mas mmoban, itt meg plane).

Addig ajanljon vki nekem egy addont, amellyel meg tudom nezni, hogy melyik targy milyen stilust hasznal, mert a Harvens fele Trait and Style nagyon bugos crafting stationnel, es nem hiszem, hogy frissul az mar valaha...
  • Aloe Vera
    Sajnos nem izgulok, mert elolvastam a patch note-ot és megint a dlc tartalmának 65%-a, a alakítsuk át a skilleket megint, hátha 2 hétig elmolyolnak vele.

Toporognak mint a szarógalamb, el kéne indulni a játékkal valamerre ....
  • Johika
    Ne izgulj ha bejutsz akkor vegtelen toltokepernyo ha portolsz. :)
  • Aloe Vera
    Hali!

Igen jól sikerült pláne ha beengedne a szerver de kidobál mindenféle hibaüzenettel már vagy egy órája lassan kezdem unni...
  • Johika
    Jol sikerult dlc ez. . .
  • Running
    Figyelem! (MA) Holnap, azaz hétfőn (március 7-én) érkezik PC-re a The Elder Scrolls Online következő DLC-je, a Tolvajok Céhe, ami miatt kivételesen az ‪#‎ESO‬ EU megaszervert is az amcsival egy időben lövik le, magyar idő szerint hétfőn délben. Ha szerencsénk van, akkor már délután indulhatunk garázdálkodni az új zónába (Hew's Bane). Ha nincs, akkor csak max. estefelé... Patch notes valamikor a karbantartás ideje alatt várható, ahogy megérkezik, posztoljuk.
    Forrás
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.03.07. 11:42:09
  • Running
    Új cikk a weboldalon: Magyar Guild felmérés 2016.
    Lassan megjelenik a The Elder Scrolls Online harmadik DLC csomagja (Thieves Guild), áprilisban két éves lesz az ‪#‎ESO‬, valamint régen volt utoljára felmérve a Magyar Guildek állapota - így ideje ezt most megtenni! Részletek a cikkben, egy kattintásnyira!
  • PiszkosFred
    Csak WoW-ban az eu oldalon van 10 azonos nevu guild :) (+2 db egybeirva)
  • Running
    Ja...
  • PiszkosFred
    Hat, minden mmoban van legalabb 2-3 Fekete Sereg nevu guild, Matyas egykori zsoldoscsapatanak neve eleg nepszeru es hangulatos :) Ez most egy PC-s csapat, kozel 60-70 jatekossal Ebonheart oldalon. Nevazonossag. Megesik.
  • Running
    Ezt most nem értem:
    Ps4 Fekete Sereg, VR+ Guild

Szeretettel várunk minden játékostársat aki ps4en Ebonheart szövetségben játszik és az első lépéseken már túl van.
  • PiszkosFred
    PC-sek tudtommal.

#szerk: rakerdeztem, azok, PC-n jatszanak.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.01. 15:45:25
  • Although
    Úgy emlékszem többeknek volt ilyen problémája az Aocba is a váltás után. És főleg a 4GB memóriás gépeknél jött elő. 8GB-ra bővítve megoldódott. ott jobban futott már. Persze, ha ez a probléma 8-16GB-os gépeken jelentkezik akkor ez nem ok.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.03.01. 14:55:58
  • Running
    Fred a fekete sereghez ki kéne írni, hogy ps4-es csapat, mert sokakat megtévesztett...
  • Running
    Majd kipofozzák. :)
  • PiszkosFred
    Azert csodalkozom, mert azt mondjak, hogy a 64 bites kliens nem az igazi. Stabilnak stabilabb es gyorsabb, de fpsben nem eri el a jelenlegi 32es live szintjet :)
  • Running
    Benéztem, pont hogy szarabb lett. :)))
  • Running
    Itt láttam, de ahogy nézem valakinek meg szarabb lett: link
  • PiszkosFred
    forrasa van?
  • Running
    FPS növekedés a 64 bites klienssel
  • Running
    TG-vel érkező PvP fejlesztések
  • Running
    Forrás: Elder Scrolls HQ
    Új hét, új kalandok!
    Az ‪#‎ESO‬ heti karbantartása az összes platformon (PC, XB1, PS4) egy napon, március 1-jén lesz (holnap), beleértve az Account és az ESO Store webes felületeket is.
    Aki akciósan szeretné beszerezni a The Elder Scrolls Online-t, az errefelé nézzen szét: Link
    A Tolvajok Céhe DLC (és vele a 2.3.x verzió) a jövő héten érkezik. Aki szeretne a megjelenés napján már katanákkal hadonászni, annak van egy hete megcsinálni a Cadwell's Silver (veterán második frakció sztorija) küldetést, mert csak így kapja meg automatikusan a Soul Shriven stíluskönyvet. A Goldért is jár majd jutalom. Link
  • Running
    ESO live összefoglaló
  • Although
    Ha jól tudom az SWTOR is ennyi ideig készült. És hasonlítanak is. Mindkettőre komoly panasz, inkább solo játék mint mmo.
    De ettől csak érdekesebb. Hasonlítanak is. Bár az SWTOR volt az utolsó ahol segítséget kértem ezen a forumon. Még Fred segített, rossz taktikát erőltettem. Mára már az sem az a játék. Mindkettő zseniális solo sztorikkal rendelkezik. Talán ott több van itt viszont sok újítás van ami még ott sincs. A következmények megjelennek a main eventek befejezése után és a város olyan lesz ami csak solo játékokban van. Sokan elfelejtik ezt. De ez nagyon egyedi és látszik tényleg gondoltak a TES rajongókra is :) Edit Arról nem is beszélve van XP is ami utoljára Morrrowindbe volt :)
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.26. 23:23:05
  • Running
    The Elder Scrolls Online - Amit a közösség látni szeretne
    UPDATE3: A TEGNAPI ÍRÁSOK IS HOZZÁADVA A CIKKHEZ, JELENLEG 20-NÁL JÁRUNK!
    Utoljára szerkesztette: Running, 2016.02.26. 20:27:12