24767
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• neonx
    Sziasztok én most kezdem a játékot ps4 vettem meg, érdeklődni szeretnék melyik frakciót válasszam hol vagytok többen? Aki most kezdi szívesen felvenném tolhatnánk együtt.
  • PiszkosFred
    Van sajat sztorija, egesz erdekes es jo, csak nem a fo sztorit viszi tovabb, hanem attol fuggetlen. Orok gyilkolasat soha, semmilyen dlc nem fogja engedni, ostobasag erre varni, amikor kijelentettek, hogy ez nem fog megtortenni. Nem veletlenul. Mindenki mast megolhetsz, most a DB-vel mar akar penzert is es orvul, egy szurassal. Meg annyit, hogy nem 3 honapig keszul egy DLC, csak harom havonta erkeznek, a ketto nem ugyanaz.
  • Although
    Oké, értem. Gondoltam ez a dlc majd lehetővé teszi az őrök gyilkolását. Meg van saját sztorija is. Nem várok csodát. 3 hónap alatt nem lehet, de szép, hogy dolgoznak rajta. Lehet majd visszamegyek megnézni az egyik dlcét.
  • PiszkosFred
    Jatszottal az ESO-val elvileg, tudod, hogy a guardokat nem lehet megolni, halhatatlanok.

Van sztori, persze, szerencsetlenekre vadasznak es azt kell megoldani, mikozben ugyanugy csinalod az extra feladatokat (bergyilkos melok Tamriel zonaiban), mint tetted azt a Tolvajoknal. Ez ujra egy beepulo DLC, nem viszi elore a sztorit, csak kiegesziti a meglevot. Nem ettol a DLC-tol fossa magat ossze az mmo piacc, viszont fun es par napig elvan az ember vele. No eprsze aki maxos 501-es karakterrel van, az megszopta, mert neki szinte semmi ujat nem nyujt a jatek, az maximum megy strandra meg fesztivalra a nyaron, es remenykedik, hogy osszel talan lesz uj raid es ilyesmi (nem lesz, meg mielott).
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.06.05. 15:15:16
  • Although
    A kérdés arra vonatkozott van quest vonal a DB-be vagy killing guard only a dlc? Edit intro alapján kérdezem
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.06.05. 14:37:51
  • Nephin
  • Running
    Feltöltöttem pár képet a DB dlc-ről

• Running
    3 havonta érkeznek menetrendszerűen a dlc-k. Menetrend a következő: DLC, hetente 4 hétig patch, majd kéthetente, másfél hónap után 1-2 hét híradás a következő dlc-ről, utolsó hónapban pts szerveren a dlc, majd kiadás. Nincs új a nap alatt, csak azoknak akiket ez nem érdekel.
  • Although
    Ez az új dlc alapvetően guard killing dlc, vagy van tartalom is?
    Meglepően gyorsan kijött.
  • PetruZ
    A Humble-n most 3 napig féláron van az alapjáték és az Imperial Edition is.
    Utoljára szerkesztette: PetruZ, 2016.06.03. 16:35:34
  • PiszkosFred
    Ez most ilyen. Feszbukon probalom tartani a lepest, de annyira nem tortenik semmi sem, hogy nehez :)
  • gseldon
    Ha Running nem szállítja a híreket, akkor meghal a topik teljesen? Tegnap megjelent az új DLC!
  • Running
    Matt Firor interjú, amiben tulajdonképpen burkoltan ismét elmagyarázza az új irányvonalat. Link
  • Running
    A DB után elérhető pvp vendoros és levéljutalmas setjei
  • Running
    Az új DK posion skillek: Link
  • Running
    Mai 2.3.11 hotfix
  • Running
    A thiefs guild dlc public dungeon-jaiban van group challange, ami skill pontot ad?
  • Running
    PTS-en az új patch: Link
  • Slee
    Értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Délután szerintem kezdem a történetet :)
  • PiszkosFred
    (azota par forintnyit valtozhattak az arak, de ott nezz szet elsore, hatha)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.09. 10:24:09
  • Slee
    És az mennyibe kerülne ?
    Mert már annyi mindennel találkoztam (PC)
  • gseldon
    Az alapjátékot mindenképpen meg kell, azt nem úszod meg.
  • Slee
    Tehát akkor az első 30 nap totál ingyenes ? nem kell semmit sem megvásárolnom, vagy csak az alapjátékot ?
  • gseldon
    Nem kell megvenned a kiegészítőket egyelőre. Az első 30 napban szerintem előfizetőnek minősülsz és bemehetsz minden DLC-s területre is. Érdemes ennyi idő alatt megnézni aztán utána eldöntöd, hogy megveszed-e vagy sem.
  • Slee
    Köszönöm szépen a gyors választ és ez mit takarna ha most akarom elkezdeni és kiegészítőstől vennék mindent.
    Természetesen az árára gondolok :)
  • Bandras DaSilva #20901
    Meg kell venned, aztán nincs havidíj, de ha akarsz fizethetsz, akkor alapból megkapod a kiegészítők tartalmát.

Ha nem akarsz fizetni, akkor csak megveszed és játszol vele viszont időről-időre érkeznek hozzá kiegészító csomagok, amiket szintén érdemes megvenni. Nem kötelező, de ha kihagyod nem érsz el adott területeket.

• Slee
    Sziasztok.
    Most én nem igazán tudom értelmezni, hogy ez hogy van, most fizetős a játék vagy ingyenes vagy havi előfizetős vagy hogy van ez?
    Előre is köszi a válaszokat. :)
  • Running
    Ja és a napi crafthoz szükséges alapanyagoknak sem kell nálad lennie, mert mindent kiránt a bankból távolról is, még azokat is, amelyeket eddig mindig az inventoryba kellett tárolni (oko, ta, nirnroot, stb...)
  • Running
    Napi gyártós küldetéshez egy nagyon jó addon jelent meg. A napi szakmákat a munkaállomásokra kattintva, akár automatán is megcsinálja, nem kell keresgélni. Csak legyen nálatok minden alapanyag ami kell. Nekem Nypeti ajánlotta, köszönet érte, mert óriási segítség!
    LazyCritCrafter
  • ewuk
    Sziasztok!

Megvettem én is a játékot és hozzá az 1 euros szabad faj meg kaszt választós dlc-t. Viszont úgy néz ki, hogy az alapjátékhoz alapvetően adták, mert már megvan és amikor a kódom fel akarom használni, akkor nem engedi. Szóval, ha netán valakinek kéne, akkor az írjon.
  • Running
    Link
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Lenne egy nagyon hlye kérdésem:
    -V 5-ös szinten vagyok a karakteremmel de a dps-m szerintem nagyon kevés(2-4000) közötti,(DK-imperial)
    Mit lehet csinálni,hogy sokkal nagyobb legyen?-tény,hogy annyira nem merültem bele a játékba ill. a dolgokba
    Előre is köszönöm!

• PiszkosFred
    Skalas teruletkent jon minden DLC, barki szamara elerhetoen. Azza alakitjak Craglornt is, es ha igaz a Vvardenfell pletyka, akkor ez is az lesz. Tipikus endgame maximum az uj dungeon veteran modja, de azt is pletykaljak - igaz ennek nincs egyelore konkret utalas -, hogy a Red Mountain kap egy uj trialt.
  • Although
    Azt lehet tudni endgame tartalom lesz vagy low level terület?
  • Nephin
    Nem rossz. :)
  • Running
    Vvardenfell és Housing
  • dregnarr1 #20890
    van egy Add-on menü a játékban, ott kell pipálgatni, meg a Settingsben némelyiknél van külön Add-On Settings finomhangoláshoz (a legtöbbnél muszáj is, hogy olyan legyen amilyennek akarod)
  • Conqvistador
    Köszönöm!
    És ha betettem a megfelelő könyvtárba kell valamit állítani játékon belül vagy automatikusan kint lesznek?
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.05.05. 15:28:54
  • dregnarr1 #20887
    Én ezeket használom:
    MiniMap by Fyrakin
    Azurah - Interface enhanced
    Ravalox' Quest Tracker
    Slightly Improved Attribute Bars
    Srendarr - Aura, Buff & Debuff Tracker
  • Conqvistador
    Tudna valaki hasznos ADD-on okat ajánlani?