24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#20439 egyre szomorúbb -
#20438 Már erre a sorsa jutott, még nincs kukázva, de jelenleg nincs fejlesztés alatt. -
Nephin #20437 Ha bounty lett volna a fejükön bármiért, akkor bizony ne ágáljanak, úgyis hamar lemegy a vérdíj. :) Szerintem nagyon feldobta volna a bűnözés "élményét", ha valódi következményei lehettek volna az NPC őrökön kívül, nem beszélve a "fejvadászok" számára nyújtott szórakozásról. Na mindegy, a következő jelöltem a spellcrafting, az is erre a sorsra jut majd, attól tartok. :( -
#20436 Az egy world pvp lett volna, nem hiszem hogy sokan örültek volna neki, ha questelés közben levágják, habár nyilván számtalan módon megoldhatták volna, hogy mindenkinek jó legyen, de valszeg, pont erre nincs jelenleg elég fejlesztési idő. -
Nephin #20435 Csak azt sajnálom, de nagyon, hogy kukázták a justice system PvP részét... :( -
#20434 Óh igen:)
-
#20433 Forrás
Ez vár ránk a következő, Tolvajok Céhe #ESO DLC-ben:
- Érkezik a Tolvajok Céhe, naná
- Új zóna: Hew's Bane
- Új sztori, érintve Tamriel népszerű helyeit
- Maw of Lorkhaj: 12 fős trial
- Új group bossok és publikus insták, barlangok
- Bűnözői karrierünk új szintre lesz emelve az új lehetőségekkel
- Új passzív skill fa a Tolvajokhoz kapcsolódóan
- Egyedi álruhák, stílusok, tárgyak a Tolvajok Céhe által inspirálva
- 64 bites kliens
- Fejlsztett LFG (cross faction csoportok akár LFG nélkül is)
- SCT (Scrolling Combat Text)
- Skill balansz, fixek, stb.
- Szabadon elérhető bármelyik frakció bármelyik tartalma VR1-es szintet elérve (viszlát kötelező sorrend Vr1 és VR12 között)
- stb. -
#20432 Thieves Guild First Look videó -
#20431 http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/439-eso-live-31-recap
Pénteken volt az idei első, sorrendben a 31. ESO Live adás, amelyben Gina és Jessica vendégei Matt Firor és Brian Wheeler voltak. A téma nem is lehetett más, mint a hét közepén megjelent, a The Elder Scrolls Online jövőben érkező tartalmát és elképzeléseit bemutató cikk, illetve az ahhoz kapcsolódó kérdések tisztázása, megválaszolása, esetleges cáfolása.
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.01.16. 14:23:33 -
#20430 Tegnapi ESO live összefoglaló:
Kérdések és válaszok: Matt Firor
> Folytatódik a szociális elemek fejlesztése, amelyre már Orsiniumban is láthattunk példát, lásd: Cross-faction dungeon
> A Champion pontok csak a Dark Brotherhood dlc-vel, 51 ponttal emelkednek
> Veterán rendszer eltörlése Dark Brotherhood dlc-vel
> A veterán rang kivételével is folytatják az alapanyagok/gyártás fejlesztését, valamint senki nem fog semmit sem elveszíteni, emiatt nem kell aggódni
> Konzolosok örülhetnek, érkezik a chatbox, voice chat nem lesz PC/Mac-re, van ts, stb...
> 64 bites kliens érkezik a Thieves guilddel, amely segítségével még több dolgot ki tudnak hozni az eso-ból
> Barbershop (név, faj, frakció, külső változtatás) érkezik majd, de nem az év első felében
> A crafting bag-en dolgoznak, DB dlc-vel érkezhet, amely az ESO előfizetőket érinti majd
> Extra karakter hely, DB dlc-vel
> Justice System fejlesztése, open world pvp, már nincs tervben, nem lesz, a jelenlegi rendszert viszont alkalmazni kell a Thieves guild dlc-ben (milyen meglepő)
> Dragonstar aréna szinteződése tervben van, de jelenleg nincs időpont
> Régi setek fejlesztése, tervben, nincs időpont
> Endgame gazdaság változtatás, hablahabla, kb ennyi értelme volt
Alliance War: Brian Wheeler
> Incremental patch érkezik a következő két hétben, amely a háttérben figyelmi mi terheli túl a szervert
> Fejlesztik a foglalási mechanizmusokat, a jutalmazási rendszert, próbálnak valami értelmet kovácsolni az Imperial City kerületeihez, valamint rengeteg ostromfegyver változás érkezik, valamint lesznek újak is
> Sturktúrált pvp (aréna 1v1,2v2,3v3 akármi, fejlesztés alatt
> Lesz Champion pontokat letiltó pvp kampány, ha beválik, akkor a többit is átkonvertálják
Kérdezz akármit
> Dolgoznak a Tamriel specifikus ünnepi eseményeken
> Ők is szeretnének több lehetőséget a karaktergenerálásnál, de jelenleg ez nem élvez túl nagy prioritást
> Veterán Maelstrom aréna mentésen dolgoznak, majd egyszer lesz
> Petek extra funckiókkal, nem valószínű
> Akiket nem izgat a lopkodás, azoknak is bőveb lesz lehetőség a Thieves guild dlc-ben
> 12 fős TRIAL érkezik a Thieves guild dlc-vel
> Dolgoznak egy univerzális stílus alapanyagon, amely mindenhez jó, korona boltban kapható
> Február elején lesz PTS szerveren az új kliens
> Lesz kígyó pet is ebben az évben
> Random dungeon beállítások hamarosan a csapatkeresőben
> Év másod felében névtáblák és guild nevek (gondolom ki/be kapcsolható lesz, mint a chatbubi)
Utoljára szerkesztette: Running, 2016.01.16. 10:48:33 -
#20429 Köszi :) Elolvastam pedig én is, de mégse esett le elsőre, hogy lesz ez megolva. -
#20428 Ha valaki olvasta a tegnapi The Elder Scrolls Online jövőjét firtató összefoglalót, akkor felmerülhetett a kérdés, hogy a Veterán szintek eltörlésével nem csak skill de konkrétan 16 darab attribútum (health, stamina, magicka) pont is ugrik. Nos, nem fog.
A mostani VR1 és VR16 között bezsákolt pontjainkat ugyanúgy megkapjuk az új rendszerben is, mégpedig úgy, hogy 5 szintenként kapunk extra attribútum pontot:
level 5 - 1 extra pont
level 10 - 2 extra pont
level 15 - 1 extra pont
level 20 - 2 extra pont
level 25 - 1 extra pont
level 30 - 2 extra pont
level 35 - 1 extra pont
level 40 - 2 extra pont
level 45 - 1 extra pont
egészen level 50-ig, ahol már 3-at fogunk kapni, ami mindösszesen 16. Vagyis egyetlen egy mostani VR16-os karaktert nem ér majd hátrány, nem borul fel az általa megálmodott build.
(No persze tessenek észben tartani, hogy a rendszer a megjelenésig még változhat, ez csak az aktuális tervezet!) -
#20427 "A karakter jellemzőit összefoglaló ablak megváltozik, megjelenik benne a Champion Rating, amely az addig összeszedett Champion Pontokból lesz eredeztetve. (Funkciója nagyjából annyit tesz majd, hogy lesznek dolgok, területek, tárgyak, stb., amelyek csak bizonyos Champion Rating elérése után lesznek használhatóak, felvehetőek, elérhetőek)." -
#20426 Gondolom, hogy pontosat még senki se tud de szerintetek, hogy kell majd elképzelni azt, hogy ha megszűntetik a veteran szinteket?
Vajon mi lesz azokkal a felszerelésekkel egyébb cuccokkal, amiknek eddig valamilyen veteran szint volt a követelménye? -
#20425 Új tartalmak érkezőben... -
#20424 Holnapi peccsecske. -
#20423 V1-es sorcim, nagyon szép lett!
-
#20422 Új koronás cuccok
-
#20421 Guildek -
Lesusius #20420 Sziasztok! Nemrég megvettem a játékot és jó lenne bekerülni 1 guildbe ahol az olyan noobokkal is tudnak bánni, mint amilyen én vagyok. :) -
Aloe Vera #20419 BUÉK minden kalandozónak :) -
BUÉK! :)
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.12.31. 21:13:12 -
#20417 BUÉK mindenkinek! -
Aloe Vera #20416 Kérlek üsd meg te fluency te kisebbet ütsz :DDD -
fluency #20415 Legalább ilyenkor ne karatézzatok! :D
Kellemes és BÉKÉS Karácsonyt! -
Although #20414 Hey!
Tényleg hagyjuk akkor :)
Egyszerűen nem játékról, emberi természetről beszéltem. A
játékosok 90% nem szereti ezt a fajta pvp-t ezt neked is tudnod kell.
Azért szurkolok, minél tovább élvezni tud :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.25. 19:39:32 -
Aloe Vera #20413 Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Kedves Although én is pont erre számítottam tőled, megint egy játék amihez úgy értesz, hogy nem is játszol vele, de semmibaj nincs kedvem veled vitázni ezért befejeztem a veled való társalgást :D
Ha tudni akarod mi tartja életben ezt a játékot kérdezz meg egy olyat aki játszik is vele :))) -
#20412 FYI, tovabbra sincs semmi koze a Bethnek ehhez :) -
Although #20411 Pont erre céloztam mi pontosan ezt csináltuk megvártuk míg ostromra mentek és hátba támadtuk őket. Azt az anyázást ami global chaton ment :) Nem kell elfelejteni ez elsősorban játék sok embernek csak pár órája van rá és nem élvezik. De ettől igaz ami igaz.
Aloe Pont erre számítottam. Csak arra leszek kíváncsi hányan maradnak a végére akik kíváncsiak erre a fajta stílusra :) Mert bezony meglátásom szerint ez az út minden esetben alacsony létszámú részvétel felé vezet. Ezért is mondtam a megjelenés előtt Zseniális, hogy a Beth csak egy warzonet csinál és nem áldoz be egy open world világot ami úgyis felfalja saját magát. Ez így működőképes lehet sokáig.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.24. 12:59:53 -
#20410 Kellemes ünnepek mindenkinek! -
#20409 G2A-n leárazva van a game. -
fluency #20408 Ahh...akkor én értettem félre bocs.
Igazából mindenki azt csinál, a szabályok engedte keretek között, amit akar. Ha meg vannak olyan hülyék, akik nem biztosítják a védelmüket egy nyílt pvp-s területen magukra vessenek. -
Aloe Vera #20407 Hali!
Sztem. egyértelmű:D az ui csak vicc akart lenni, hogyne csinálnám már nincs attól szebb, amikor ha ügyes vagy, akár 10-20 embert is leszedhetsz a bossnál amikor az aoe-t pakolgatja. Lehet hogy kigurul az aoe-ből de max 30% a Hp onnantól mehet a kivégzés.
Engem is leszedtek már sok tízezer telvarral nem sértődtem meg, más se tegye, vagy ha igen akkor farmolja a mobokat valami pve területen ha az neki elég izgalmas.
A sewer kurva jó hely, mindig frászt kapok ha egyedül bóklászom benne, de ez legalább izgalmas, hogy bármelyik doboz mellől kiugorhat egy NB. Persze van akinek a 14 másodperces csukott szemes trialok az igaziak, ami valljuk be, baszott nagy kihívás pláne, hogy minden be van makrózva.
Valahogy az endgame el van basszintva ebben a játékban, tehát marad a pvp :) -
fluency #20406 Azért akik nincsenek felkészülve egy pvp zónába ezekre a dolgokra, azok meg is érdemlik, azt amit az arcukba kapnak.
Viszont a listázás itt nem, de egy open world pvp szerveren nagyon is működőképes. Mert mindegy hova mész, mit csinálsz előbb utóbb levadásznak és igen, ők is meg fogják várni amíg te bosst ütsz vagy valami erősebb mobot és akkor kapnak le távolról vagy hide-ból és ezt akár órákon keresztül is lehet csinálni. Ez akkor lenne igazán érdekes, ha nem szeparált dungeonok lennének, hanem bárki bemehetne ugyan abba. Van egy olyan gyanúm, hogy akkor nem lenne ez a dolog annyira vicces. :)
@Aloe Vera amúgy ez most hogy van?
"ui: én ezt csak hallottam sose csináltam :D"
"Azt hittem Running az impale+hidenál+impale, nincs genyóbb de a negate :DDDDD az igen :DDDDDDD az beteg :)))))) Azért szoktam NB-el menni mert könnyebb a közlekedés meg a menekülés de ezt a negatet ki kell próbálnom :D"
-
Aloe Vera #20405 Hali!
Azt hittem Running az impale+hidenál+impale, nincs genyóbb de a negate :DDDDD az igen :DDDDDDD az beteg :)))))) Azért szoktam NB-el menni mert könnyebb a közlekedés meg a menekülés de ezt a negatet ki kell próbálnom :D -
#20404 No meg sosen mukodott igazan ez a fajta rendszer, hiaba hasznalt az ember KOS listakat/addonokat. Megnyugtatja az ember pici rozsaszin lelket talan ugy 2 percre ("felirtalak baszdmeg, veged van") :D, oszt' ennyi, csokolom. Egy pvp szerveren/zonaban ez a fajta szopatas termeszetes dolog, sot, elvarhato, foleg egy haboruban. -
#20403 Szerintem ez korrekt, ha alkalma nyílik rá az embernek szinte kötelező. A legjobb mikor boss harc alatt rájuk dobsz negate-et, állnak mint f***z a lakodalomban, majd 2-3 nova alatt elégnek. :D -
Aloe Vera #20402 Hali!
Csakhogy ez itt nem az AOC itt nem egy puszta földdarabon szaladgálsz pöppet összetettebb a "ráutazás" problémaköre :D ha meg fair play kell akkor ott a pve. -
Although #20401 Hát anno az aocba utaztunk az ilyenre aki ilyet csinált :) Felkerül a neve a listára.
Előbb-utóbb képbe kerül, ne aggódj onnantól nem lesz élvezet neki. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.19. 09:18:22 -
Aloe Vera #20400 Hali!
A legnagyobb élvezet manapság az eso-ban, amikor a nightbladdel bemégy középre IC-ben. Megvárod amíg jön egy fél réd és elkezdik húzogatni a bossokat. A covenant szarik ICre ezért főleg AD meg EP van benn.
Amikor a Boss elkezdi pakolgatni az aoe-t egyenként le lehet szedegetni az emberkéket :D Tudom geciség de nincs szebb annál amikor lewipeoltatsz 14 embert és 10K telvart hazaviszel egyedül....attól csak az szebb, amikor felkelnek visszamennek és megint leszeded őket ugyanúgy :DDDDDDDDDDDDDDD
ui: én ezt csak hallottam sose csináltam :D