The Elder Scrolls Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Ja a build nyilván csak a dlc-ig lesz érvényes.

Running
útmutatóban megtalálod a dps sorc buildet. A 2. fegyvert cseréled heal staff-ra, healing spring és healing ward skill kell onnan csak. A skilleket meg ennek megfelelően átrendezed.

TDC Geronimo
sorcal mire érdemes pakolgatni? magickara nagyrészt? staffos dmg/healert akarok destro/resto staffal.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Valószínűleg úgy kalkulálnak, hogy így sokan lesznek akik mérlegelnek, és ahelyett, hogy külön megvennék a crownt inkább előfizetnek 1-2 hónapot éppen a sok crownért, akkor is, ha amúgy alig használják ki az előfizetett játékidőt.

Minden MMO-ban ilyen áron mennek a mountok, mert az csak egy teljesen opcionális optikai tuning, míg a DLC egy b2p játékban kvázi kötelező vétel, így olcsóbban is bőven megéri nekik.

Running
Az Imperial City is lagos lesz e kérdésre a két válasz:
There are improvements being made to the LOS checks and AE abilities in general that should help with the performance issues we pointed out in the ESO PVP 2015 update thread. Also just watched 120 bots fighting each other in Imperial City in 1 district (with 3 other districts loaded with 120 bots too) and any abilities shot off just fine.
The bots were casting a variety of abilities including AE's, also while fighting sweepers, base-pop and each other. They were clustered tightly so all of the combat resolutions had to be done in a single server cell which is the most strenuous. Now we aren't saying "huzzah! It's cured!" because this is just a single test and as we've stated, isn't a silver bullet as there are plenty of other scenarios we still need testing on.

Mi kell, hogy a csatorna megnyíljon:
Elder scroll gates, Scroll Temples, Scrolls, Outposts, Resources and your home bases do not count towards "Access".
Aldmeri for example has the following "native" keeps:
Roebeck, Alessia, Fregyl, Black Boot, Bloodymayne, Brindle.

Gyártás:
Hey @Robbmrp! There is one new Enchantment being added to the game with the Imperial City release (not a Trait.) Though it will be available only in Imperial City, players can sell it to anyone regardless of whether they have the Imperial City DLC game pack or not.
There will also be three new item sets you can craft via set-specific crafting stations in Imperial City. You do need to physically go to those special crafting stations in the Imperial City to craft the new sets.
We'll have more details about to share about both topics in the next week or two.

Imperial Trialról:
We are working on more Trials for the future, just not as a part of Imperial City. 😊

Új materiálról:
The new materials are nowhere near as rare or difficult to obtain as Nirnhoned Trait materials. 😊 Though you don't obtain the new materials via crafting nodes, getting them through deconstruction is more comparable to other types of ingots. As you run around the Imperial City killing monsters, you'll get item drops like you would in a normal overland zone or dungeon. You can then deconstruct those for a chance to get the new materials.

Meglévő dungeonokról:
Yes, all dungeons and pledges will be scaled to VR16.

Running
Remélem tényleg lesz valami konkrét jövőkép, és nem csak az unalomig ismert dolgok. Mondjuk trial-oknál lesz majd gáz, mivel azért nem mindegy, hogy valaki 200-300 csp-vel fut neki, vagy 12-vel, mert új játékos. Nagyon kéne azokból is egy normál meg egy veterán, nem csak a bossoknál.

PiszkosFred
A fne tudja, a kovetkezo DLC-ig eppen meg kijohet (megnyilhat) a koztes szamozott peccsekben egy trial. El tudom kepzelni azt az mmokban mar bevalt modszert, hogy az elso honapban gearelodjon mindenki a dungeonban, pve questekkel es pvpvel, majd utana megnyitom a trialt, mint uj kihivast. Holnap talan lesz ESO Live, hatha mondanak valamit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Running
Szerintem 3 hónapig elég lesz ez a tartalom, aztán meg jöhet az ork föld. Mondjuk kicsit sajnálom, hogy nem lesz imperial témájú trial.

PiszkosFred
Nem akarok fals remenyeket kelteni, de ezt a crossfaction play dolgot nem irnam le, voltak/vannak arra utalo jelek, hogy hamarosan ujra elokerul a kerdes. Ha mas nem, akkor egy faction change is johet a kozelgo race/class change opcio bevezetesekor/eljovetelekor. Meglatjuk, szerintem orulni fogunk a kovetkezo hetek (nem feltetlen az 1.7-tel kapcsolatos) hireinek 😊

PiszkosFred
Ugye a "csak" az mast jelenthet nekem is, neked is. Neked a kovetkezo lista "csak egy varos es kuldetest", nekem egy szep kover feature listat es vele tartalmat jelent. Meg ugy is, hogy szerintem el fogom kerulni a dolgot, mert en a nyugdijas tempoju pve tartalmat szeretem egy mmoban, a pvpt meghagyom a fiataloknak, az en szivem mar nem birja azt, mint egykoron 😊 Sz'al meg csak azt sem mondom, hogy erdekes a kovetkezo lista szamomra, de hogy tartalmasnak tartalmas, azt meg merem kockaztatni. (PTS-en azert majd ranezek persze, biztos ami biztos)

Imperial City DLC Game Pack Features & Content

With the purchase of the Imperial City DLC game pack, you get access to the full Imperial City zone. That includes the following:
- All content is available to players that are level 10 and up
- A brand new PvP/PvE space, including the six Imperial City Districts
- New quests and key characters within the Imperial City
- One new Imperial City PvP Public Dungeon: The Imperial Sewers
- Two new PvE Imperial City group dungeons with Normal and Veteran versions: White-Gold Tower and Imperial City Prison
- The Tel Var Stone system
- 23 completely new Veteran Rank 16 item sets, only available in Imperial City
- Treasure Vaults that contain new Veteran Rank 16 set jewelry and a chance for even rarer finds
- Xivkyn racial motif style
- New collectibles only available in Imperial City (pets, polymorphs, and a costume)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.15. 23:11:23

MrPredator
Ellentétes frakció, nem tudtok együtt menni ha jól tévedek. De te döntöttél jól, a magyar közösség inkább DC oldalon aktív.
Sheltem
Lófasz ár? Dehát 3000 korona az 20 euró kb 6000Ft és ez csak egy dlc 1 várossal és küldetésekkel nem ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Sziasztok

Sajnos kezdő lévén lehet elkövettem egy hibát.
Nem abban a frakcióban vagyok mint a barátom.
Én Daggerfall Covenant ő valami más.
így nem tudunk együtt játszani nincs rá mód?

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TDC Geronimo
Árcédulára átfordítva 5k körül van. Ott a mountok vannak pofátlanul túlárazva és nem ez olcsó 😊

Running
Ez keményen olcsó, mikor a mount árakat 2000-3000-re lőtték be.

PiszkosFred
Hogyne, storeban, steamen, g2a-n, stb. Csak meg kell nezni, ha nem a bethesda storeban/steamen veszed, hogy most bethesda vagy steames e, mert a ketto - na azt is pofanbasznam peklapattal aki kitalalta - nem kompatibilis, minden packot csak egy, a megfelelo helyen lehet aktivalni. 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.15. 18:07:51

Fred crownt lehet egyébként venni?
PiszkosFred
Nem tudom. De mai napig nem ertem azt sem, hogy miert kap havi 1500-at minden elofizeto, szerintem az marha sok. Eddig is az volt, most a DLC ara lattan meg inkabb azt mondom, hogy nem ertem.

Megveszed a legkisebb crownos csomagot és a maradék megy a következő kiegre. 😄 jajbocsánatdlcblöe

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Sziasztok!

Mekkora szerencse, hogy nekem 2300 van 😄D vajon mi lenne most az optimális választás. Tudtam, hogy nem kellett volna azt az xp tekercset megvenni 😊
TDC Geronimo
Ja én is ezen gondolkodtam. Amit előfizetésen spórolsz megveszed bőven ezt és legalább nem veszik el, ha nem fizetsz elő később...
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.07.15. 17:23:49

Kérdés, hogy ha a többit is így lövik be, mi értelme előfizetni, mert kb. semmi, illetve ez nekik miért jó?

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

PiszkosFred
A 2500 Crown barati ar, mondhatni lofsz erte, szerencsere esznel voltak.

TDC Geronimo

Running
Chest-gatya lehet heavy, többi maradjon light, a light armor bonuszhoz elég 5 db.

Szia!

Szerintem a magicka regeneráció, a spellek magicka "költsége", a spell crit nagysága és a spell átütő képessége amit vesztesz a hevyben a lighthoz képest. Én spec két nagyobb darab hevyt hordok és 5 lightot, mert a full light elég pizsama. De kinek a pap kinek a papné.
Sheltem
Igérem nem fogok buta alap dolgokat kérdezni és elolvasok mindent de egy gyors kérdés az elejére.
Sorcererrel ha heavy armort hordok van valami hátránya? Mindenképpen light armort hordjak?

Köszi
Breton sorc amúgy.

Running
Nem, talán jövőhéten már kiderül.

Sheltem
Lehet tudni mennyi lesz a kezdőára?

Köszönöm szépen az infókat egyébként.
Reggelre leért úgyhogy ma fejest ugrok bele este meló után.

Running
Just to confirm, we are not waiting until QuakeCon to begin talking about Imperial City. We will begin giving you details next week, and we will be discussing some features of Imperial City on ESO Live next week as well. And, of course, we'll still be hosting our panel at QuakeCon.

PiszkosFred
Amit most megvettel, azzal barhova mehetsz, barmit csinalhatsz. Most, egy honap mulva kb. jon az elso DLC, az Imperial City, azt meg kell majd venned, ha esetleg meg akarod nezni, hogy nez ki a Fovaros, es ott akarsz majd pvpzni vagy kuldeteseket csinalni. De addig is, minden jelenlegi tartalom "ingyen" elerheto, ha megvetted a jatekot es kesobb sem valtozik ez.

Sheltem
"Mi is az a DLC?
Letölthető opcionális tartalom, zónák, küldetések, amelyek a játékélményhez adnak hozzá, de nem kötelező jellegű a használatuk."

Tehát az alap Tamrieles játékkal lesznek területek ahova nem tudok menni? Azt hittem ilyen csak a kiegészítőben lesz azt "kell" csak majd megvenni.

Sheltem
Köszönöm szépen az infót.

PiszkosFred
Nehez a kerdes, mert sok variacio is lehet. Nekem breton sorcom es egy altmer sorcom is van, az egyik healer a masik dd. De barmelyik classbol lehet franko castert gyartani, nagyon tuti tippet nehez mondani. Illetve Running kollega massziv ismertetojet olvasd el, hatha az alapjan sikerul donteni! (volt egy massziv aoe-t produkalo dragonknightom is meg az elejen, fire staff + heavy armor, magickara gyurva, csak ezt keseobb meguntam)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.12. 16:50:24

Sziasztok!

Running plz mondj már egy helyet ahol vet 6-7-en tudnék mobokat farmolni.
Sheltem
Szia PiszkosFred!

Megvettem a Tamriel Unlimited verziót akciósan greengamingen 10 fontért. (remélem jó áron vettem 4619Ft lett a vége)
Ajánlanál nekem valami jófajta mágus karaktert amit indíthatok?
Faj/kaszt
Köszi
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2015.07.12. 15:47:34

PiszkosFred
Mármint az alap, tavaly áprilisi ESO példányokat visszarendelték a boltokból az ESOTU megjelenése előtt. Persze, itt-ott maradt raktáron, ezért is van, hogy kapható még pár helyen 6-7 ezert forintért. A két verzió között nincs különbség, aki anno megvette a kulcsot vagy a dobozost, az most is ugyanúgy fel tudja használni.

hh kifutott? Kapható még.
Running
A 2. már kifutott, szerintem nem is tudnád megrendelni. Csak a tamriel unlimited a zsír verzió most. Remélem nem írtam nagy hülyeséget.

MrPredator
Köszi szépen.
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy
www.gamers.hu/pc/jatekok/the-elder-scrolls-online Tamriel Unlimited verzió mennyivel nagyobb játéktartalommal (magasabb szint? több dudgeon/insta) rendelkezik e mint a
www.konzolokszervize.hu/pc/the-elder-scrolls-online-pc (sima?) verzió?
Running
A staminás nb-nek talán egyetlen magickás skill-t sem kell alkalmazni. Ajánlatos elolvasni az útmutató megfelelő fejezetét.
mace-kard:
Killer's Blade IV - staminás
Siphoning Attacks IV - 0
Surprise Attack IV - staminás
Steel Tornado IV - staminás
Evil Hunter IV - staminás
Flawless Dawnbreaker IV - ultimate

bow:
Lethal Arrow IV - stamina
Siphoning Attacks IV - 0
Sap Essence IV - magickás ez is
Relentless Focus IV - na ez magickás, de buff
Evil Hunter IV - staminés
eil of Blades IV - ulti
Utoljára szerkesztette: Running, 2015.07.11. 09:35:19

MrPredator
Na elég fasza ez a dual wield NB csak az a gondom vele hogy redguardot indítottam ami csupa stamina cucc. Azt gondoltam egy DW NB staminás lesz, de rengeteg a magicka alapú támadása. Valaki aki ilyennel játszik tudna írni erről valamit? A stamina oké de a magicka elfogy egy pillanat alatt. Jó lenne egy build link is. Előre is köszönöm.
Running
Hát ha az eladásaikat tekintem, akkor nincs okuk panaszra, reméljük nem lesz aranyáron.

remélem nem száll el az agyuk... vagy nem akarnak felnőni az EA szintre <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

TDC Geronimo
Na majd meglátjuk mik lesznek meg mennyiért azt lehet megveszem majd játékot én is

Running
A hozzáállásukat figyelembe véve, szerintem is megint jó döntést fognak hozni. 😊)))

Szerintem max 3k, de inkább alatta. A mount minden játékban drága, de a sokkal kiszámíthatóbb bevételt generáló és elvileg sűrűn érkező DLC-k nem hiszem, hogy nagyon drágák lesznek.