24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#20519 Idovel konnyebb lesz, amikor lesznek eleg skillpontod a passzivokra is. Szerencsere a fontosabb es erdekesebb fo tortenet, a cehek feladatai stb. szolo teruletek, azokban nem szolhat bele senki, ott magad ura leszel. -
Although #20518 Értem, na igen lv16 nem vr dungeonokba vagyok. Most is nyomom a magasabb szinteket egyedül. Eddig egy quest volt ami kifogott rajtam de aki egy kicsit is taktikás az kitalálja, hogy verje le a 3-5 szintel magasabb ellenfeleket. Külön élmény ha egyedül és nem jön egy minyon százzal. Persze 5 szinttel magasabban. Eddig a legmókásabb már majdnem végeztem egy 3 szinttel magasabb neves bossal amikor egy majom beszalad. El is küldtem magamba az anyjába, kiadhatnák ezt solo módban vagy adhatnának hozzá solo belépést :) -
#20517 Hja ertem, nem vr16-ra gondoltal, hanem sima 16-ra. Hat, a kveszteket barmikor felveheted. XP-t es lootot mar nem ad egy mob sem az 5 szint differencia miatt (vagy 6?), viszont skill pontot es rewardot igen a kuldetes, illetve az achiek es a public dungeonokban szerezheto trofeak miatt is fontos. En is csinaltam mar veterankent lvl20-30as publicot, mert kellett a kveszt (pontosabban az achievment) es mert anno nem csinaltam meg.
Vagy epp farmoltam a dwemer robotokat a nyersanyag miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.10. 20:58:43 -
Although #20516 Ne skálázott össze vissza szintek jönnek be az egyértelmű ha valaki segíteni jön egy low levelnek. De ez gyerek a queteket passzolta sok másikkal lv20-on. -
Although #20515 Konkrétan egy wood elfes területen levő public dungeonba egy lv20-as velem együtt passzolta a questeket egy csapatban. Amit ahogy látom csak egyszer lehet, Az, hogy mászkál ott egy dolog de a questek csak egyszer mennek, gondolom.
Nem gond jó fej srác volt csak nem értem miért nem nyomta le korábban. Nekem lv15-el se volt nehéz.
Edit: Ketten voltunk, azt lehet group terület, az biztos a skill fejlődés bezavar. Mert hasonló a solo teshez, a magasabb szintet díjazza. spec nekem nem gond mert az aoc-ba hozzá szoktam mindig pár szinttel magasabbra megyek mert jó az xp. Ez itt is működik a skill rendszerre. Ha valaki biztonsági játékot nyom az szívás is lehet.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.10. 20:54:34 -
#20514 Bizonyos zonakban (a DLC-k zonaiban + PVP) lvl20as szintrol felskalazza a rendszer VR16-ra, de a loot amit osszeszed az marad lvl20-as. Az ESO rendszere ilyen, ellentetben az swtor, gw2, stb. mmokkal itt nem lefele skalaz a rendszer, hanem felfele, a maximum szintre (boostolja a statokat es a cuccokat). Mas kerdes, hogy skilljei szama lenyegesen kevesebb lvl20on, mint VR1 vagy VR16-on, de mivel a skalas teruletek tomve vannak, nem kell szoloznia egyetlen nehezebb bosst sem.
Hagyomanyos, frakciokhoz kotheto VR szintu zonakba nem tud menni lvl20-askent, maximum elore tud szaladni par zonat, de a veteran tartalmat egyelore nem fogja tudni elerni. Hozzateszem, hogy lvl20askent sem vagy eselytelen lvl30-40es mobok ellen, igaz tobb mozgas es nehezseg kell, de megoldhato a dolog. Mas kerdes, hogy minek szivassa magat az ember, amikor lvl20on is van eleg tartalom, sot...
Az eddigi kiegeszitok nagy resze (es amelyek jonnek, azok is majd) nem elorefele halado "linearis", hanem az aktualis tartalommal parhuzamos, un beepulo tartalmat kinal, ezert is van ez a skalas rendszer.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.10. 20:36:54 -
Although #20513 Nos, nagyjából 1-2 héttel a vásárlás után régi conanos haverral megvettük.
Nem érdemtelen a 2015 legjobb mmorpg cím.
Egészen egyedi a quest hatások a környezetre és a világra. Tényleg igaz amit leírtak megírhatod saját történeted.
- A skill és attrib szint. Nem AOC de nem is kell jól szuperál. Legalább nem két hétig tart egy kari legyártása. Mindenki változik ebben a világban.
- Harcrendszer pofás.
- Azt kell mondjam ez az egyetlen játék jelenleg ami méltó örököse, mmoként is és így is, a Morrowindnek.
- Craft nem bonyolult, itt lehet majd lenyúlhatnák a funcom nagy ötletét az egyedi személyre szabható rendszert, cuccokat, ők úgy se fogják befejezni sose.
- Látszik rengeteg mmo-t tanulmányoztak mielőtt befejezték.
- questek jók ,nagyon jók nem csalódtam a megérzésemben a loremaster nagyon jó fej fickó volt. Az, hogy van igény rá vagy sem az más kérdés.
- Jelenleg itt tartok ennyi.
Legfeljebb egy kérdés nyilván van akinek nehéz ez a fajta stílus azt megértem. És nem is bántom amiért lv20-on csinál lv16 public dungeont, questet. De ez tömegesnek tűnik. Nekem lv13-ra, megvolt az első terület befejezése. Mi gond nekik?
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.02.10. 19:19:07 -
#20512 PTS-en a 2.3.1.es Patch -
#20511 Új setek a TG-vel:
22: Trinimac – Orsinium daily delves
23: Malacath – Orsinium daily bosses
24: Outlaw – Random drop from bosses
25: Dominion – Chests in Cyrodiil/Imperial City
26: Covenant – Chests in Cyrodiil/Imperial City
27: Pact – Chests in Cyrodiil/Imperial City
29: Soul-Shriven – Cadwell's Silver
30: Morag Tong
28 is unknown, and I don't know how to get the Morag Tong motifs. However, datamining shows that you can get it from the Crown Store soon. -
kapalaci1972 #20510 Vedd meg nagyom jó játék,ennyi pénzt megér!!!!!!!!!!
44 éves létemre mondom!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.06. 19:10:53 -
#20509 Vannak bizonyos idoszakonkent trial hetvegek, akkor igen. Hamarosan lesz megint, akkor kell egy kulcsot szerezni es hajra, 3-4 napig szabadon jatszhatsz. Addig nem, max ha valaki kolcsonadja az accoutnjat, vagy megveszed az alapjatekot. -
#20508 Hali, van már valami mód a játék kipróbálására? -
Gruandag #20507 Your login information was incorrect..try again later...A honlapon meg jo.. -
#20506 passz -
Gruandag #20505 Sracok az miert van hogy a felhasznalo nevem es jelszavam jo a honlapon, de a jatek kivag ervenytelen jelszo miatt..?
Utoljára szerkesztette: Gruandag, 2016.02.06. 00:56:08 -
Nephin #20504 Awwwww -
#20503 -
Aloe Vera #20502 Hali!
Köszi, azt hittem már az én készülékemben van a hiba :DD -
gseldon #20501 Nem (csak) caltrops. A védő NPC-k fekete buborékjával van összefüggésben. Ez ugye a spell-eket vissza-reflekteli arra, akin a buborék van. A bug az, hogy a snare hatásokat is vissza-reflekteli csak negatív értékkel. Így a caltrops -50%-os snare-jéből +50% gyorsítás lesz. A legdurvább a hiba akkor, amikor pl. DK-val talon-t használasz, mert az full immobilize, ami -100%-os snare, ettől meghülyül teljesen és eldob a francba. -
#20500 Caltrops bug. -
Aloe Vera #20499 Hali!
Nem tudom ti tapasztaltatok e már hasonlót, de van egy érdekes dolog a legutóbbi patch óta. Ha megtámadok pl. egy farmot cyroban, a játék felgyorsítja magát, vagy a tököm tudja mit csinál de kezelhetetlenül gyors lesz. Múltkor harc közben átdobott a vár másik oldalára de volt olyan is, hogy két percig szálltam át keresztül a térképen a levegőben, aztán meghalva visszadobott oda ahonnan indultam. És ez rendszeres hiba ha egyedül támadok hol kicsit, hol nagyot dob rajtam de kurvára idegesítő, mert nem tudok elfoglalni egyedül így semmit. Ja és ez nem lagg. -
#20498 Tegnap kiprobaltam PTS-en a Tolvajok Cehe DLC-t. A fovaros szerintem az eddigi legjobb/leghangulatosabb terulet lett, szabalyosan erezni a kikotok hamisitatlan illatat monitoron keresztul is :) A betoreses "Heist" jatek pedig jo mokanak tunik igy 2 feladat utan, nem is tudom mikor lopakodtam ennyit egy jatekban figyelve a kornyezetre, talan a Thief vagy a Hitman sorozat elso reszeiben... Ha pedig megmarad ez a koncepcio, csak ki lesz egeszitve gyilkossaggal a Sotet Testveriseg DLC-ben, azt akkor nagoyn tudnam dijazni.
Hja, es szemmel lathatoan stabilabb a rendszer es gyorsabban tolt mindent a zsufolt fovarosban is (bar a zsufolt dolog mas egy PTS-en es mas lesz majd liveon az esti orakban, tiszta sor) ugy, hogy maximum speeddel vegiglovagoltam eszakrol-keletre, delrol nyugatra Wayresten, mikozben tele volt a hirtelen beloggolo/spawnolo PTS juzerekkel. -
kapalaci1972 #20497 KÖSZÖNÖM!
-
fluency #20496 Jobb alsó sarok, a create mellett van a delete. Megnyitod, beírod hogy DELETE és nyomsz egy E (delete) betűt. Ha már elhasználtad a 3 törlésedet, akkor csak 24 óra múlva enged újabb 1 karaktert törölni.
Utoljára szerkesztette: fluency, 2016.02.04. 18:27:37 -
kapalaci1972 #20495 Üdv.
Legyetek már szivesek abban segiteni,hogy a karaktert,hogy kell törölni?
Köszönöm előre is!
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.04. 17:52:21 -
#20494 Olvastam, koszi :) -
#20493 Nyomtam a választ. :) -
#20492 Running, ha van fel perced, nezz ra az uzenetekre (itteniekre), koszi :) -
#20491 Új töltőképernyők: Link -
#20490 A TG-vel érkező Crown Store cuccok: Link
Craftolható set bónuszok: Link
PVP setek: Link
TG setek: Link -
#20489 És akkor itt is van az #ESO 2.3 patch notes, benne a Tolvaj Céhe által érkező változásokkal és érdekességekkel. Ami meglepetés, hogy a következő frissítés után a The Elder Scrolls Online már csak a DX11-et támogató rendszereken fog futni, vagyis aki eddig nem fejlesztette a kissé régebbi konfigját, annak ideje...
http://forums.elderscrollsonline.com/en/discussion/245011/pts-patch-notes-v2-3-0 -
kapalaci1972 #20488 Köszönöm! -
#20487 - Erdemes az Imperialra upgradelni, ha szeretnel Imperial karaktert inditani - maskent erre nincs lehetoseg.
- Adventures Pack akkor johet jokor, ha nem eleg neked az 3 faj / frakcio megkotes, es ragaszkodsz a szabad faj es frakcio valasztashoz.
- Orsinium DLC egy PVE beallitottsagu kiegeszito, opcionalis, barmikor elerheto.
- Imperial City egy PVP beallitottsagu kiegeszito, szinten opcionalis, lvl10-tol elerheto.
Minden mas kiegeszito es pack csak vagy kenyelmi szarsag lusta embereknek, vagy ruha/skin. Elobbi a jatekban is megszerezheto vagy megtanulhato idovel, utobbiak meg izles kerdese, vannak koztuk jok es vannak kevesbe jok. -
kapalaci1972 #20486 Szerintetek milyen pack-ot ill. kiegészitő dolgokat érdemes megvenni?
(Érnek ezek a pack-ok ennyit?
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.03. 15:26:12 -
#20485 Bocs, 1900 az Adventurers pack :) -
#20484 Szerintem PC-n siman lehet (en imp digit kiadast vettem, igaz a megjelenes elott, es azonnal aktivaltam hozza a kapott kodokat - mai napig nem volt gondom ha mas frakcioban akartam inditani egy fajt), meg most. Annak ellenere, hogy Explorer's pack mar nem letezik, az csak 2 eve volt forgalomban a preoder bonuszakent. Most ugyanez a tartalom 1500 koronaert az Adventure's pack, ami beszerezheto DLC-kent a storebol.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.02.03. 15:17:12 -
kapalaci1972 #20483 Üdv.
Ez a kérdés engem is nagyon érdekelne!
(lehet,hogy már a az IE. része a pack?)
Az MMOG-től mindenki tartsa magát távol,mert ott vettem meg azt a bizonyos pack-t-de a mai napig nem jött meg a kód!!!!!!!(650huf)
Tisztelettel
Laci
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.02.03. 15:13:30 -
Nico Bellic #20482 Sziasztok.
Érdeklődni szeretnék szerintetek igaz-e hogy az Imperial Edition-ra nem lehet telepíteni az Explorer's Pack-ot?
A g2a-n írták hogy így van. Feleslegesen nem ruháznék be rá. -
kapalaci1972 #20481 Köszönöm a gyors választ!
Pedig én is úgy próbáltam-de az istennek sem akarta a követ feltölteni! -
fluency #20480 Szia!
ezt olvasgasd át
Meg ez is hasznos lehet egy kezdőnek: