24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#1691 szegény koreaiak azér kapják az ívet így késő este az elder scrolls online topicban
honnan is indult ki ez az egész? ja hogy a teso ronda lesz, és unalmasak a küldetések, míg.. hogyisvan, egy kínai mmo szebb, és izgibb, egy koreai meg pont ugyanilyen szar, jól értem? -
#1690 a full kóreaitól is kilóméterekre van. tekintve hogy csájnízok csinálták és a csájníz világ/harc áll a központban.
nem mellesleg sandbox , ellentétben a fullgagyikoreaimegagrindthemepark mmokkal szemben. -
Nephin #1689 Oké. Keleti, na. -
morzsi555 #1688 Kínai. -
Nephin #1687 Nem mondtam, hogy wowklón, de hogy fullkoreai, az biztos :) -
#1686 mondjuk most speciel hiába röhögsz mert az age of wushu minden csak nem wow klón. ha kicsit jobban utána néznél akkor esetleg rá is jönnél. -
Nephin #1685 "Egy ótvar koreai wow klónban is hasonló küldetések vannak." vs. "Age of Wushu-ban volt néhány érdekesebb küldetés."
:D Bocs, csak rákerestem erre a husumusura... :D -
#1684 mostmár pedig engem is érdekelne, hogy milyen az érdekes küldetés, mert így hogy egy darabot sem tudsz említeni, eléggé csak a levegőbe lövöldözöl
mármint értem én, hogy szarok lesznek a küldetések a tesoban, mert ugye ezt tök logikus kijelenteni - de nem látom, hogy milyen a jó?! -
morzsi555 #1683 Igaz, hogy csak kezdő küldetések voltak, lehet hogy később lesznek érdekesebbek. Bár kétlem. Hirtelen nem tudok mondani, Age of Wushu-ban volt néhány érdekesebb küldetés, de rég játszottam vele, nem emlékszem pontosan. -
#1682 csak a videón az nem látszik hogy jelenleg van e a low és high beállítás között különbség. mert ahogy már korábban írták nincs. legalább is egy bétás szerint. -
#1681 The default in this beta is the lowest settings, even if you change it to ultra, it doesn't change anything. It's for testing purposes, you would know this if you were in the beta, but you are not. -
#1680 De hat mi legyen a kuldetes? Krealsz egy jatekot, majd belepve elso feladat: "vegyel egy hazat?". Meg a Skyrimban is ilyen kuldetesek voltak, menj ide, old meg azt, szedj ossze 10-et ebbol, stb. Csak azzal tudod enyhiteni, hogy jol meseled el, es jo kornyezetbe helyezed. Mi mast szeretnel viszontlatni, meselj akkor... -
morzsi555 #1679 Egy ótvar koreai wow klónban is hasonló küldetések vannak. Annyi a különbség, hogy a TESO-ban szebb a körítés. -
morzsi555 #1678 A videón megmutatja, hogy milyen grafikai beállítással játszott. A végleges verziónál kicsit szebb lesz a grafika, de csodára ne számítson senki. A víz pl a hivatalos videóknál is ilyen borzalmasan nézett ki. -
#1677 azt akartad mondani hogy szellemi fogyatékos -
Nephin #1676 Mondjuk aki saját próba nélkül, videók (főleg egyetlen videó) alapján lehúz egy játékot, hááát... :) -
#1675 Egyetertek, en is ezt irtam korabban, hogy erre most reagalniuk kellene, es nem csak a videokat leszedetni, meg perelni, vagy jogi lepeseket tenni, stb. -
#1674 Ket kuldetest lehetett latni. Az egyik, egy alruha szerzese a kalozoktol vagy kiktol. A masik, egy halottol lenyult level alapjan egy felhivas volt, amelyhez 4 darab, tetszoleges dwemer cuccot kellett - volna - szerezni, ahol a reward a dwemer targyak minosegetol fuggott volna. Csak a pali elaludt es logoutolt. Elotte a redguard csajszi megkerte, hogy szabaditsa ki a harom tarsat a kalozoktol. Teljesen igazad van, a kutyafajat, koszonjuk, hogy felnyitottad a szemunket!
Grafikaval egyetertek, az gyenge, de lattuk mar masik videon, milyen varhato ehelyett a lebutitott akarmi helyett. -
#1673 Mindenesetre kiadhatnának egy hivatalos normális videót, hogy csökkentsék az okozott kárt, mert ezzel a videóval egyelőre a többség kedvét jól elvették. Legalábbis pár nagyobb külföldi gamer oldal olvasása után ez jön le. -
#1672 Már mondták, hogy low grafika volt és fölösleges temetni, még megjelenési időpont sincs. -
morzsi555 #1671 Az elavult grafikát és animációkat még meg lehetne szokni, a textúrákon biztos javítanak még, bár a víz néz ki a legszarabbul. Inkább a játékmenettel van a gond. Ugyanolyan, mint akármelyik wow szerű játékban: menj ölj le 5 ilyet, gyűjts össze 5 kutyaszart, stb. Unalmas. Eddig semmivel sem emelkedik ki a többi generic mmo közül. Kivéve persze azt, hogy bejárhatjuk tamrielt, bár ilyen elavult grafikával már ez sem annyira vonzó. -
#1670 ejj először csak mobilon láttam, de kár volt ezt megnézni nagy képernyőn :D -
#1669 Irtak a kommentek kozott, hogy 1 skill pontot "eloszhatsz" azonnal, a krealas utan. -
morzsi555 #1668 Azért szürke, mert: "Requires 1 skill point". Skill pontja meg valószínüleg nem volt, mert új karakter. -
Although #1667 tudom most csak arról beszéltem ha akárcsak kettő támad, hármat el se merem képzelni egyidejűleg :) de tommy érti miről beszélek látott már a conaba instance méretű ostromot és emlékszem írta is a nem gyenge gépe is befagyott. a conanál ez nem is volt gond mert mindenkinek lehalt, de itt el tudom képzelni szerver oldalról nem fog lefagyni :) -
#1666 Harom frakcio van, es nem ketto :) A terulet nem lesz ures, ugyanazt fogod ott talalni, mint amit az Oblivionban talaltal Cyrodiil teruleten. Kuldeteseket ado npckkel, varosokkal, romokkal, stb. Nem kell feltetlen harcolnod Cyrodiilban, akar kvesztelgethetsz is, csak barmikor atmasirozhat rajtad az ellenseges frakcio valamelyike. -
Although #1665 Nem vagy egyedül :) Nekem is ez ugrott be, ez az a szint lesz grafikailag, legalábbis nem marad el tőle nagyon.
dreamworld
Legalábbis ezzel össze lehet hasonlítani és sokminden hasonlít szerintem is, növényzet,stb :)
pont ettől tartok ezeknek volt annyi esze hogy üres pvp területet csinált meg így nyilván a lehetőségeik is kevesebbek voltak.
De vajon ki fog bírni egy ilyen grafika egyszerre két irányból támadó sereget akik egymás ellen vannak, meg a daedrák által imperial cityben, npcket amit még irányítani is kell elhiszem hogy hiper szuper gépek fogják vinni de minden felhasználónak jól fog futni? -
#1664 Barmelyik is hasznalja, mindjart maskent festett volna a leanyzo fekvese
Barmelyiket is hasznalja, mindjart mas a leanyzo fekvese*
(sorry, atirtam a komment egy reszet, hogy teljes legyen a lista, aztan baromsag lett a vege :)) -
TomStorm #1663 Már kerestem pár régebbi ismerőst,hogy jön ez a game és tudnak róla.Bármi megtörténhet még;-)
Szerver választást kell okosan majd megoldjuk,hogy mindenkinek jó legyen.
Pvp-t is várom persze de itt tudod TES világról van szó aminek minden egyes apró részletére kiváncsi vagyok és érdekel ami PVE.
Amúgy én látok csak valami kis Conan feeling-et ebben a játékban?Mármint grafika,hangok,harc anim,karakterek?Lehet csak beképzelem de valahogy olyasmi érzést ad:) -
Dark magic skill ag, elso skill, Encase: alapbol megkapod, azert is szurke (lvl1 skill kell hozza, vagyis alapbol nalad van), kirakja hotbarra es nyomja a ket mob egyikere.
vagy
Daedric Summoning - masodik skill ag (nem akarom kepekkel telenyomni a forumot - nezd meg a videot) elso skill, alapbol megkapod: summon instable familiar, 1 percig melletted van es segit.
vagy
Storm Calling skill ag, elso skill, szinten alapbol megvan: Mages Fury. tobbet sebez, mint az a Staff default attackja, amivel tamadott vegig a videoban.
Barmelyik is hasznalja, mindjart maskent festett volna a leanyzo fekvese. Ehhez nem kell agysebesznek lenni, hogy az ember hasznalja azt, amije van..
-
Although #1661 Tommy reméljük egy ostromot majd láttok ahol ti is ott lesztek :) ha már azt amikor Galaddal nyomtátok pvp-t, nem láthattam. :) Az ostrom szupi lesz az biztos ha nem hal le az egész. -
TomStorm #1660 Béna volt aki irányította ez látszott nagyon de ez a játék valami nagyon tetszik nekem így nem is érdekelt,hogy játszott.Legalább tartott kis bemutatót.Mágus egyébként legyen is papír még az elején és ne 'Oneshot öljön.. -
Although #1659 Igen ez nem is kérdés de egy pve noob nem biztos hogy úgy nézi mint egy pvp-s aki számára ez esetleg semmi. Mindegy ez már egyéne válogatja. -
#1658 Azt tegyuk hozza, mert az igazsaghoz hozzatartozik (sokan irtak a PAX utan), hogy a jatek nehez, vagyis nem fogja senki sem halomra olni a mobokat ugy, hogy tucatnyit behuz majd aoe es repeat. De azert ket bandita, vagy ket farkast siman le lehetett volna olni, sot, le kellett volna olnie.
Remelem, hogy a Zenimax latja a reakciokat, es kiad egy normalis gameplayt, mert ez a video eleg sokat artott, es ha sokaig ezen ragodik majd a kozosseg egy - befolyasolhato - resze, akkor nem, vagy nagyon nehez lesz a visszaut. Es nem hiszem, hogy a kovetkezo fel evnek arrol kellene szolnia, hogy a ket oldal mondja egymasnak az okos dolgokat, lasd a kommentek a yt-on, amelybol siman osszeollozhato lett volna egy pszichologia diplomamunka... -
#1657 gyorsak a mobok ? nekem lassúnak tűnt :D -
Although #1656 Ebben egyetértünk de egy video más és más amikor te próbálod. nekem gyorsnak tűnnek a mobok nyilván aki gyakorlott teras azoknak annyira nem lesz vészes. De próbáltam beleképzelni magam hogy érzékeljem mennyire gyorsan mozognak a mobok most nem az animációra célzok mint a neverwinterbe van, hanem mennyi idő alatt vesznek körbe. Nem mondanám hogy egyszerű lesz ha csávába kerülnék. -
#1655 Koncentrálni? Volt összesen 1 skillje, meg tudott volna védekezni, elmozogni, ezek közül semmit nem csinált, csak rohant össze vissza, mint valami féleszű. Nem tudom, én szánalmasnak éreztem a produkcióját és sajnálom, hogy pont egy ilyen retardált videója mutatta be a játék első gameplay-ét. -
Although #1654 Oké na a skyrim két kiegje se lett rossz. Meglátjuk. -
Although #1653 Egyetértünk egyre lelkesebb vagyok ez lesz az első tes rendszeres játék ahol gondolkodni is kell majd ? :D Így ha végeztem az swtorral ez lesz a következő vétel addigra talán le is tisztul. de még mindig nem akarom elhinni hogy a szuperhős feeling és a könnyen teljesíthető kihívások nagymestere, a Bethesda ilyen gamát adna ki ez csoda lenne :D -
#1652 "Ha blokkolsz mindkét kezét használta ha jól láttam az nem jó taktika"
Miert nem? Direkt ez a lenyege, hogy nem kell szabad keznek lennie a harcban, a spellek a hotbarrol indulnak, es nem kezbol, mint a Skyrimban. Vagyis minden magenek, aki ketkezes staffot tart a kezeben, muszaj blokkolnia, foleg low szinten, ahol csak 1-2 spell es ability elerheto. De ez meg azt sem rakta ki az actionbarra/hotbarra :)
Ha hatralsz folyamatosan, akkor elkoveted azt a hibat, amit a csavoka is, miszerint belehatralsz egy altalad nem latott ujabb groupba... Ez nem csak az ESO-ban, minden mmo-ban igy tortenik. Alapszabaly, mindig nezd meg, hova menekulsz, mert lehet, hogy ott meg rosszabb a helyzet.