Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #1906 Megjelenés előtt hónapokkal volt Fred, nagyjából egy részét a skyrim fórumba is beírtam a harcrendszer kapcsán meg említettem a többiek mit írtak be volt aki a classok eltörlését. Volt egy forum ahova Tod rendszeresen írt ott volt több kérdez felelek amire nem felelet. Mikor megkérdeztem hogy gondolják hogy minden racenak ugyanazok a statok lesznek, akkor nem felelet szintén. De ez nem érinti a TESO-t.
Több féle ember van van aki bele tudja élni magát és teljesen mindegy mi a text az npcknél pl. van aki kicsit foglalkozik vele és van akinek fontos. Ha egy rpgvel játszok akkor fontos hogy minden npc minden szöveg passzoljon a világhoz. A Bethesda viszont tudja mi a cool dolog éppen és alkalmazza. Pl Hakon beszéde a DG-ben. Hiszem hogy a TESO-ba ez nem lesz talán. Mondhatjuk hogy szubjektív de ha olvasod a játékban levő könyveket akkor tudod amit írok az nem szubjektív. Vagy ha mégis akkor meg úgy is mindegy mert akkor ez a világ már úgyse fog úgy élni soha ahogy a könyvekből látod a játékban. :) Szóval igen a TESO az utolsó reményem erre. :) Nem reménykedek a TESVI-ba mert feleslegesnek gondolom. Ja igen és nem mohács mert sok jó játék lesz jövőre. Egyszerűen kár lenne ezért a szép loréért ha nem hoznák ki belőle amit lehet :)