24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #1651 Ha blokkolsz mindkét kezét használta ha jól láttam az nem jó taktika. az elmozgás a jó és lehetőleg nem mész neki lelkesedésből mindenkinek aki az utadba van. Nem tudom van e hide mód mint a conanba felderíteni a terepet. Az pofás lenne. de biztos lesz valami csak ez a srác lelkes wow rajongó voot :D Láttam sok ilyet a conaba ész nélkül berohantak oda ahol több tucat mob örízte a terepet :) Két hét múlva már el is mentek. :) csodálkozom hogy a Bethesda égisze alatt ilyen játék kijön de remélem tényleg ilyne lesz ahol afejed is kell használni és nem csak rohamozni ami az utadba van sajna a neverwinter az ilyen lesz. -
Although #1650 Azért hátrált mert mágus és nincs páncélja. Ezzel nem bocsátkozhatsz közelharcba, el kell mozognod folyamatosan. De leginkább nem ész nélkül kell játszani remélem tényleg ilyen lesz! -
Although #1649 Nagyjából az átlagot képviseli mégha szerintem próbált ügyesen elmozogni amikor bajba került. -
Although #1648 Ettől függetlenül ha ilyen lesz a gama, jó hasznát veszem amit a conaba nagyon megtanultam. Ész nélkül nem rontasz be sehova, mert gyorsan véged van. három farkas az már sok. Szét kell választani őket. igaz, ez a srác egyszerűen eszetlenül berontott mindenhova. -
Although #1647 Lehet van benne valami de ezt csak belüről fogjuk látni nem mozogtak lassan azok a mobok :) És ez fárasztó mert állandóan koncentrálni kell. Ettől függetlenül újra megnézve igazad van. -
#1646 Okosan a f*szt. Hatralt folyamatosan, se egy blokk, vagy barmi. Talan ketszer ha probalt 20 perc alatt blokkolni - nem is sebezetk akkor annyira -, vegig csak hatralt. A banditaknal pedig, 1% hpja volt az egyiknek, erre ahelyett, hogy megolte volna, atvaltott a masikra, igy persze, hogy agyonverik...
Tipikusan semmit sem nezek, csak skip, majd megyek es utok jatekos... -
Although #1645 Nem olyan béna a srác, átlagos, 3 farkas megette. próbálta jól csinálni de tényleg nem tűnnek könnyűeknek a mobok. Valószínű nerf lesz ha beáll a végleges létszám és a játékosok igénylik, lehet előbb is. Szóval intelligensnek tűnt bétához képest az AI pl a srác okosan próbálta használni a tereptárgyakat valószínű játszott a skyrimal ott ez működik itt nem felmentek utána.De a banditák is helyén voltak, fps nézetnek én is örülnék ez alapján nem csak a pvp de a pve sem egyszerű egy átlag játékosnak ha így marad. Ez mindig a legnehezebb eltalálni az arany középutat. -
Yodu #1644 hello
majd kiderul h milyen lesz a jatek ,de sztem annyira nem lesz rossz mint amilyennek itt lattuk a videoban :)pl mikor a vizben fut ott mar eleg "szep" a viz majd meglatjuk
Kb mikor varhato a megjelenese ? tudja vki
bb
-
#1643 I've been playing the beta, and let me properly inform you about it. For one, he has his graphics settings set to the lowest they can go. He is fighting mobs too high for his level. He is skipping everything.
The default in this beta is the lowest settings, even if you change it to ultra, it doesn't change anything. It's for testing purposes, you would know this if you were in the beta, but you are not. -
#1642 Marmint, elvileg olyan illeto mondta ezt, aki jatszott a betaban, es sokkal szebben nezett ki, nem igy. Annak ellenere, hogy latszik a videoban, a high textres es az ultra shadow/particle beallitas. -
#1641 Irtak kommentben - aztan vagy igaz, vagy nem -, hogy a legrosszabb grafikai beallitasokkal jatszott az illeto. A mozgas es az ugras az nagyon gyerekcipo, tps nezetben ez az ugralas tisztara mint az Olbiivon tps nezete. Tudom, hogy nehez lemodellezni egy emberi test mozgasat, de azert ennel sokkal jobban is sikerult mar...
Viszont, ami tetszik es jo latni, hogy a crafting cuccokat kulon fulon jelzi az inventoryban, es a tooltip is mutatja egy-egy "cuccnal", hogy milyen szakmahoz kell. -
Although #1640 Oké nagyrészt értem és megy de nem szeretek betenni valamit mert elkerülném a "ez nem úgy van hanem így" típusú vitákat :) Ez külföldiekkel nem jön elő de magyar forumon jelen van, így csak összefoglalókat teszek közzé időnként. Kicsit túl hosszú is. :D
Szóval ez csak az angolul legalább az én szintemen levőknek jó :( -
Nephin #1639 Kapkodja a kamerát, megszédültem. :) A videó kísérőszövege alapján sem igazán törte magát - nem is érdekelte -, hogy rendesen megmutassa a játékot... inkább a lehúzás támogatása a cél.
Ugyanakkor valóban elég furcsa az animáció, remélem javul a véglegesre. -
Although #1638 Neked inkább menne ez a dolog. :) Én magamnak fordítok és nekem is kellett szótár hozzá :) Mióta eltűntek az rpsek a conanból páran azt vettük észre nem minden megy úgy mint korábban, pedig az se volt nagy szám. ami van az egy ponton észreveszed hogy érted amit írnak mert "belekerülsz a világukba" és úgymond összeáll. :) Nehéz ezt leírni. De nem gondolnám úgy hogy én vagyok a megfelelő személy fordítani. :) -
#1637 Lefordithatnad, hogy jobban ertse mindenki. -
Although #1636 Powergaming vs roleplaying
Érdekes olvasmány kicsit hosszú és talán szótár is kell hozzá.
sokat segíthet sok embernek. És ez az mmorpgkre is igaz. Kezd igaz lenni. :) -
#1635 Elég semmilyen volt az egész. Karakteranimáció meg förtelem -
#1634 hja igen, nyilván a spelleket elolvastam, meg a beszélgetéseket, küldetéseket, de még úgyis fura volt az egész
nyilván az sem segített, hogy nem csinált tulajdonképpen semmit, mert egyfeszt meghalt, majd belekezdett valami másba -
#1633 Igen, a kapkodas az, ami idegesitett, idokozben en is rajottem. :) (meg mondom, szokatlan volt az effektek es shaderek hianya) De masodjara, pauzalva egy-egy helyen es atnezve hosszan azt, amit a "worst" csak 2 secig nezett, mar maskent fest az egesz. -
#1632 nekem is csalódás volt, de nem tudtam megmondani, miért
aztán megnéztem mégegyszer, és rájöttem: a videó készítője nem tudta "eladni" egyáltalán a játékot, semmi TES feeling nem volt abban, ahogy játszott -
#1631 Mindegy mi a beállítás, azt nem láttuk valójában változik e valami. Lehet medium felett már semmi sem történik... -
#1630 high / ultra neki a beállítás egyébként, 03:49nél -
#1629 Tiszta sor, csak megis csak van nemi kontraszt a gameplay es a gameplay videok kozott, ami furcsa volt elsore, foleg azutan, hogy heteken keresztul azokat a regi videokat neztuk, es "hozzaszokott" az ember szeme ahhoz a latvanyhoz. -
#1628 A grafika miatt nem aggódnék, a bemutató videókban sokkal szebb, valószínű abban nagyobb textúra csomagok vannak. -
#1627 szerintem nem játssza high beállítással, vagy reménykedek benne viszon mint látom nem lesz egyszerű a harc ez pozitív számomra -
#1626 Viszont az addonoknak mar kulon menuje is van, tenyleg igaz tehat, amit mondtak, hogy a LuA nyelven (vagy min) keszult interface addonok engedelyezve lesznek.
A mozgas nem tetszik tovabbra sem... Illetve a "kovek", amelyek random lathatoak tereptargykent elegge szogletesek, szokatlan a tobbi, "nem baltaval faragott" targyhoz kepest.
Es hat tudom, hogy beta es meg messze a vege, de a screenshtokon tobb effektet latni, mint a videoban. Lehet a csavo gepe volt gyenge, de a beallitasok elvileg - van egy fel masodperc ahol latszik - high opciokkal mennek.
Ha megerkezik az FPS nezet, jo lesz ez. :) -
#1625 áthostoltam 720p .mp4-ben, tőlem biztos nem törlik
http://jonny.frogz.hu/upload/titok.mp4 (ha van fent quicktime, online is nézhető) -
Although #1624 Csak vicceltem. :) Egy akció rendszer nem tudja leváltan a wow-t jelenleg, idővel amikor már mindenkinek kis ujjába lesz ez, meg mindenki controllerrel játszik akkor majd ilyen lesz a csúcsjáték hacsak a titan nem hoz ki valami nagyon mást ami még jobban bejön.
Nekem egyelőre semmi nem hiányzik mivel ahhoz már látni kellene a questeket meg a történetet. :) Persze még sok mindent nem láttunk belőle. Nekem persze marad kedvencnek a régi fajta rendszer conan, swtor, de ebben igazad volt ez a morrowind óta ilyen. Legfeljebb jobban kell ugrálni benne.
-
#1623 Sose akarta levaltani a wowot, ezt csak a buta es ostoba emberek mondjak minden egyes mmo-ra. Nem a wow jatekosok a celkozonseg, hanem a Skyrim (es korabbi TES jatekok) jatekosai.
Egyebkent meg csalodas a video, nem tudom miert, de valami hianyzik :) Meg nem jottem ra, hogy mi, de valami...hianyzik. -
TomStorm #1622 Ez még jobb lesz mint amit vártam,komolyan -
#1621 yay -
Although #1620 Nagyszerű. Pont olyan mint vártam.
ami esetleg kérdés csak ilyen lesz a belső nézet vagy optionálisan kezek is látszik majd? Tudja valaki. Ez bizony ugyanaz ami a többiben is van ha betekerem a kamerát.
Azt nem értem minek játszik az ilyen rpgvel ha el se olvassa mi a feladat!! Egyszerűen meg kellett állítanom a videot hogy el tudjam olvasni milyen szintű a karakter talk része. Hihetetlen. Ez még kevés lehet jók lesznek az npc-k lehet közepesek. Rossznak rossz szerintem nem lesz.
A harc meg pontosan az amit vártam, lehet finomodni fog de a lényeg az pont amiről a TEs szól. Ez alapján azt mondanám mmo szinten jól megvalósították. Jól mozgott a két bandita is, ez alapján biztos ez a játék se fogja leváltani a wow-t :) Nem mintha kétséges lett volna :) -
#1619 Na az elso leakelt videoanyag, amig nem torlik
-
Rannah #1618 Jól hangzik ez az "aki mer, az nyer". Vajon PVP-be is lesz hasonló? (nem arra gondolok, hogy ott is "behúzok" 4 playert, aztán ütöm őket, hanem pl. ha egy erősebb ellenfelet sikerül kiiktatni).
Plusz jó lenne, ha végre kiszivárogtatnák, hogy partyban hogy fog ez működni - az a fránya NDA :) -
#1617 [URL=http://elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/127-the-finesse-system]A "Finesse" rendszer[/URL]
Akit erdekel, egy reszletes ismerteto a The Elder Scrolls Online Finesse rendszererol, annak jutalmairol, mukodeserol, stb - egy-ket peldan keresztul bemutatva. -
EnxTheOne #1616 Örülnék ha olyan lenne a summoner rendszer hogy legalább 8-10 minion legyen, és madártávlatból, rts szerűen irányítani őket. :D
Talán half life 2-höz volt olyan zombis mód, hogy a játékosoknak el kellett jutniuk a pálya egy pontjára, míg egy játékos irányította a zombikat :D
Meg shapeshift, amivel átlehetne változni szinte az összes npc szörnyé, és az adott lény képességeit használni. :D -
#1615 volt e?
és ez?
ha igen akkor sorry -
#1614 Hetvegen jon a masodik felvonas. Valami zsivanysag lehet a hatterben, mert olyan, hogy semmi nem szivargott ki eddig, meg a bolgar nepmesekben sincsen. -
#1613 megy egy nagyon szűk (család,barátok) körben... -
#1612 Beta megy már amúgy vagy még mindig csak a meghívókat küldik?