24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#1731 Lesz egyszer olyan, amikor megérted azt, hogy nem kell mélyelemzéseket írni és agyviharokat generálni olyan témákról, amiről semmi információ nincs? Rajtad kívül egyébként senki sem szenved közléskényszerben, szóval értelmetlen csapkodni a semmit.
-
Although #1730 :) Ezt írtad régebben is nekem, de valahogy úgy nézem amit írtam milyen lesz az kb. bejött :)
Az meg nem béta kérdése hogy ennek a játéknak a központi tartományban az imperial city elfoglalása lesz az egyik fő vonala. És nem megyek részletekbe. Egyszerűen még úgy is pve játékos vagyok így is tudom jelenleg az mmokban nagyobb fun mint egy ostrom nincs és az úgy jó ha minél többen vesznek rajta részt. :) És tetszik hogy a zenimax ezt betette egy központi elemnek. A többi meg már nem bonyolult ismerve mindenki saját kapcsolatát. Ha már láttál 100 fő körüli ostromokat meg láttos milyen lesz az imperial city akkor nagyjából tudod ez neked futni fog vagy nem :) Persze meg lehet oldani úgy hogy kevés embert engedünk rá a területre de az nem az igazi :) -
#1729 addig olvastam, hogy a vga teljesítményét, meg valamiféle kábeleket egy szövegkörnyezetben használtál, sorry
igazából pont annyi értelme is van beszélni a témáról, hogy még nagyon-béta, és még nagyon semmit nem tudunk se a grafikáról, se a teljesítményről, se a gépigényről, se a mass pvpről, se a lagról, se semmiről
azt meg magasról telibe, hogy conanban meg swtorban meg riftben meg a szomszéd néni kertjében mi van -
-
Although #1727 Sőt hogy irigykedni tudj milliókat keresek vele, sőt jövőre már lesz egy saját repülőm is belőle :) Azért azt hozom pl. mert kb az néz ki így meg a rift esetleg, szóval high texturát használ és voltam vagy 20-30 ostromon ahol 100 ember volt vagy több ilyen grafikával Detto rift és high texturánál már mindenhol laggol.
Az swtor low texturát használ és az bír el kb 150 embert egy helyen. De ott sincs ilyen mint itt hogy még egy hegynyi daedra is beleszól a játékba :) -
#1726 Szerintem csak azért Conanozik ennyit, mert ebből él. Minél többször tudja a "Conan" kifejezést bármilyen szövegkörnyezetbe elhelyezni, annyival több pénzt kap utána. Gondolom a többi topikban is hasonló motivációkkal írja meg a hozzászólásait. -
Although #1725 annyi azért érdekel hányan voltak és kb. milyen kapcsolat kellett egy ostromnál mbit/secben? És voltak ostromgépek meg a városban npc-k amit még vezérelni is kell? Szóval ez tényleg érdekel, mondjuk szerintem a gw2 semmivel nem szebb mint a conan sőt. de az biztos hogy jobb a szerverparkjuk és ez az érdekes igazából. Akárhogy saccolgatom a dolgokat így érzésre az ami a TESo, imperial citynél lesz ostrom címen azt érzem egy 10mbit/sec kapcsolat már kevés lesz. Persze sok függ a beálítások skálázhatóságától. de itt nem csak emberek lesznek hanem egy komplett sereg npckbő is amit vezérelni is kell. -
#1724 Nézd nem a conanból kéne kiindulni - ezt már mondtam Neked párszor - GW2 wvw max grafikával simán futott különösebb akadás/lag nélkül és még csak csúcs gépem sincs ( oké mondjuk nem is 4-5 éves masina ) és azért ott többen vannak mint conanba .
Szóval ez nem egy megoldhatatlan feladat. -
Although #1723 Olyasmikre is gondol hogy egy ostromon minél többen részt tudjanak venni. Mert az adatáramlásba a kábelen beleszámít az is milyen részletes a grafika. Mi meg a conanból jól tudjuk milyen szépen be tud halni egy ilyentől egy rendszer létszámtól függően. Biztos hogy a szerverpark a lehető legjobb lesz. De a kapcsolati oldal is számít. A magyarországi netes állapotokat figyelmbe véve ez nem egy utolsó szempont. Bár nem hiszem hogy mi leszünk a mértékadó alap a terhelés szempontjából. ha tényleg olyan lesz mint az ingame képeken látszik, akkor arra kíváncsi leszek lag nélkül mennyien tudnak futni rajta. -
TomStorm #1722 Ne kelljen csúcs Vga pont ezt írom és ahogy elnéztem a videót nem is fog kelleni mindezek mellett tetszik a grafika nekem.Máshogy nem tudom leírni -
#1721 mer az aztán szörnyű lenne amúgy, hogyha visszaköszönne a morrowindból 1-2 zene... nem is tudom, hogy élném túl
ugyanúgy ahogy az aztán szörnyű volt, hogy gw2ben visszaköszönt pár zene az előző részből
ah.
az meg hogy azért jobb ennek a grafikája, mert kell hozzá egy konkrét VGA-t megvenned.. WHAT? MIMIMI? SEMMIT nem tudunk se a kinézetről, se a gépigényről, és amúgyis, miért az a jobb grafika, amihez nem kell egy bizonyos vga? MI? -
TomStorm #1720 A zenéket-hangokat meg kiszedtek az első rész+kiegészítőkből és betették a második részbe ÚGY ahogy azt volt 6 évig-.-
Itt lehet hallani,hogy vannak egyedi megoldások és nem köszönt vissza egy Morro vagy akármelyik rész zenei aláfestései.. -
TomStorm #1719 Hát nekem nem igazán jött be Gw2 grafikája.Ez már most így sokkal jobban tetszik meg legalább nem kell Gtx690-t venni hozzá:) -
#1718 Pont ez jutott eszembe, hogy ha ilyen maradna a grafika, de a játék mondjuk nem 1-2 hónapra tudna lekötni, és csapatban is lenne bőven elfoglaltság, akkor hol érdekelne milyen szép, vagy milyen kidolgozott az animáció. Nem akarom a GW2-őt lehúzni, mert egy szuper játéknak indult, de a szuper grafikája senkit sem tartott meg eddig.
Egyébként meg tényleg úgy játszott a csávó, mint akinek 15 perc alatt mindent megnéznie. Készíthetett volna egy 1 órás videót, szépen mindent normálisan bemutatva, nagyobb büntetést nem kapott volna. -
Ragnar360 #1717 grafikát nemtom miert mondjátok, igaz nem volt fullon, de ha csak ennyit tudna is bőven megfelelő lenne, szép.(szerintem)
(bocs, spam off) -
Ragnar360 #1716 "- abszolult agyhalottak is kaptak béta hozzáférést"
soooo true:)
na de majd az sg komjuniti :)) -
Ragnar360 #1715 huh ha nagyon jófélének tünik, bár jah, kicsit láma volt a gyerek és weak : d mondjuk bug volt hogy 5 méterről megcsapták mintha lag lenne, pedig nemlátszott hogy lett volna.
helyszínek zseniálisak, hangulat rendben volt még ígyis, és azért jó hogy voltak egy páran már ígyis, marmint playerek. elég részletesnek tünik minden.
dehát a gyerek ott sietett ahol nem kellett volna, ahol meg kellett volna ott meg tökörészett mondhatni.
plussz esetleg nem ilyen karit csinaltam volna
jöhetnének még ilyen vagy ettől jobb videok :) -
Ragnar360 #1714 na latom volt termés rendesen:) tegnap(vasárnap) elfelejtettem felnézni:D
Johnny köszi hogy átszedted, most töltöm azt nézem is. -
Nikosi #1713 Az tényleg örömteli, hogy látunk valamit a játékból. Azt is ki lehet jelenteni viszont, hogy még nagyon béta állapotok vannak szerintem. 2013-ban nem fogunk erre a játékra előfizetni még, az az érzésem inkább jövő ilyenkor körül belül.
Amúgy meg kár fanyalogni a videóban látottak miatt, nagyon béta még a dolog, javítva lesznek a dolgok szerintem. -
#1712 a grafikat mar leirta fred ~3x, nem papagajkodok, szebb lesz ennel, pont
az UI-kapkodasnak en meg orulok is, igy sokkal tobbmindent tudunk meg, persze ha leallitgatjuk a videot akar kepkockankent is - en pl. vegigolvastam a spelleket, a kuldeteseket, es az acsikat is, amiket megmutatott
valoban nem tunt annak a kifejezetten hasznos betazonak, de ez van, nyilvan senkinek a beta jelentkezesere nincs rairva az ertelmi szintje, en inkabb orulok, hogy vette a faradtsagot es megcsinalta -
#1711 Hitboxra tobben is irtak, hogy necces, az vagy bugos, vagy k.rva gyorsan javitani kell, mert megint kesdobalo mobok lesznek :) Azt irtak a betasok, hogy a lag miatt is sokszor elofordul, hogy sebzik oket a mobok, pedig messze vannak toluk. Sot, ha jol emlekszem, lagrol volt szo a videoban lathato general/zone cseten is.
Illetve, ami necces szinten, hogy minimalis, 10centis szintkulonbsegnel is ugrani kell, nem lep fel vagy lepi at a karakter. -
Nikosi #1710 Hát a videót készítő illető, nem komplett az biztos. Rohangált össze vissza mint akinek hasmenése van és keresi az első szabad wc-t. De még a kezelőfelületek között is úgy rohangált mint aki meg akarja nézni az összeset, de csak 2 perce van rá. Nem értem ha ilyen nem teljesen épeszű emberek, hogy kaphatnak ilyen korai béta hozzáférést. Megkockáztatom azt is, hogy a készítő lehet még nem múlt el 13 sem, viselkedése simán erre utal.
Amúgy volt egy két érdekes dolog. Például mobok tényleg túlságosan távolról tudták sebezni a mukit, pedig közel harci fegyvereik voltak ezt szerintem még javítani fogják, remélem.
A grafika tényleg nem volt valami eget verő, de leszámítva a vizet ami kifejezetten ocsmány volt egész elmegy kategória nekem legalábbis.
Viszont tényleg szép nagy területek lesznek ez már most is látszott a térképek rövid kapkodós váltogatása közben is.
-
Although #1709 Nem hiszem hogy ezeket az aktív harccal rendelkező játékokat érdemes a wowhoz hasonlítani. Más világ nagyon a questek meg igen, lehet jó lenne bele pár komolyabb fejtörős quest is a változatosság kedvéért. Majd kiderül. De amit ígértek, meg bejelentettek, azt szerintem teljesíteni fogja ez a gama. -
#1708 Nem, sot, en is leirtam, hogy a videot meglatva csalodtam. Egyetlen egy dolgot kerek, a magam reszerol, hogy akarmit is irsz, esszel tedd es gondold at mit irsz, ne a hater vagy a rage/shit storm szoljon beloled, hanem okokkal es ervekkel alatamasztva ird le a dolgokat. Mert csak ugy lehet nromalisan kommunikalni, frocsogest hagyjuk meg a politikusoknak... -
#1707 ah jólvan, stimm köszi
most amin még pörög az agyam: 3000+ acsi, amiből 740 csak felfedezéshez kötődő
ja és akkor ahogy nézem, ez még nem is végleges szám, mert 2 kategória (lore, legendary deeds) nem is tartalmaz acsikat -
#1706 Hat, mage is hasznal staminat, gondolom a weaponskillek vagy az armor skillekbol, esetleg mashonnan (ket kezes blokkok, stb), de csak tippelek. A spelleket vegignezni, mindegyik vagy instant, vagy magickat hasznal.
Amikor harcol a ket kalozzal - es meghal eloszor -, amikor a staffal blokkol, ritka alkalmak egyiken, akkor a staminabol fogy, a sikeres blokk ara. Gondolom ez is csokken a passzivval. -
Nephin #1705 De. :D -
#1704 ja egyébként van egy olyan acsi, hogy "killed Trapjaw"
öh, Trapjaw nem az swtorban volt a sivatagos world boss? :) -
#1703 Te se vagy itt túl régóta különben tudnád hogy nem így van. -
#1702 mindenesetre legalább running elég gyorsan filterezi a hülyéket :) -
morzsi555 #1701 Ahogy elnézem, ebben a topikban csak egy újabb wow klónra van igény. Akkor nem szóltam. A bannerbe meg írjátok bele, hogy csak jókat és szépeket akartok hallani/olvasni a TESO-ról, mint a mesében. -
Nephin #1700 Neked az első sor ment, csak lemaradt, hogy Fredé a második, gondoltam egyértelmű, de akkor nem. -
#1699 uh-uh tényleg, fred: az első dark magic passzív azt mondja, hogy csökkenti az ability-k magicka ÉS stamina costját
nem akarok tök hülyeséget mondani, úgyhogy csak így általánosságban belekérdezek: staminának mi köze lehet / lesz egy mage ability-jeihez? esetleg... fegyver ability-kre vonatkozik? -
Nephin #1698 Pedig ez szép szerintem: wushuscreen -
#1697 ne nekem írd a ragequitet , szóval se mondtam . -
#1696 mondjuk ami feltűnt : néha csöppet messziről tudták ütni a mobok. vagy lag volt vagy nagy a hitbox vagy a kettő együtt vagy mittomén. -
Nephin #1695 Mea culpa, hogy lekoreaiztam :P
4 tárgy a térkép 4, egymástól legtávolabbi sarkából, ragequit :D -
#1694 én leszűrtem egy csomó mindent:
- abszolult agyhalottak is kaptak béta hozzáférést
- vannak fasza spellek, és érdekes küldetések, kíváncsian várom ezeket
- tetszetős a táj, a falucskának volt egy pici kínaias (vagy távol keleties, vagy whatever) beütése, ami big
- nagyon béta még, legalábbis amit a teszelők láthatnak
- rengeteg apróság skyrim-os, ami jó
- amit fred mondott, rohadtnagy a placc (akartam is kérdezni, hogy az kb. mekkora része lehet a teljes világnak, amit a megnyitott térképen láthattunk) -
#1693 Az senkinek sem tunt fel, hogy a kezdo sziget milyen hatalmas terulettel rendelkezik ingame, es mindez megis csak egy kis porszem a teljes Tamrieli terkepen... de meg a Daggerfall Covenant teruleten is - elorevetitve ezaltal, hogy tenyleg k*rva nagy lesz a jatekter. De bezzeg, ha van egy feladat, ahol 4 targyat kell begyujteni, az mar kib*ssza a biztositekot :) -
#1692 kaphatják is :D
egyébként a wushura nem mondanám hogy szép de a világ hangulatát visszaadja az a dizájn.
mindenesetre ebből a korai leakelt TESO videóból sok mindent nem lehet még véglegesen leszűrni.