24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Radox
    Sziasztok! Még új vagyok a "témában", nem túl régen hallottam először az ESO-ról, de azóta igyekszem minden hírt elolvasni és hozzátok hasonlóan én is nagyon kíváncsian/reménykedve várom a játékot :)
    A legutóbbi videót látva felmerült bennem egy kérdés - Ti valószínűleg fogtok tudni válaszolni rá: tehát emlékeim szerint amikor harc közben a karakter sebzést vitt be ellenfelének, akkor erről számszerű visszacsatolást nem kapott? (a szokásos fej felett felvillanó sebzés szám adatokra gondolok) Csak én emlékszem rosszul, vagy tényleg így volt? Ha igen, akkor ez vajon állítható, vagy nem? Remélem nem kérdeztem túlzottan nagy hülyeséget :)
  • Chris
    Kész, ez a játék bukott... Sehol egy komoly nyakkendős ember.
  • Although
    Van egy összesítőn valahol kb 300-an vannak rajta. Ez a 3x annak amit a titánra emlegetnek.
  • Running
    Hát nem ketten hegesztik ezt a játékot se:
  • PiszkosFred
    “It apparently was never formally in their system because the release of Arena pre-dated [the Australian Classification Board's] existence. This is simply an error on [the classification board's] part. It should just say PC, not multiplatform. We’ve notified them and they’re going to fix. There is no new version of the game coming. Just a clerical mix-up.”
  • EnxTheOne
    Tényleg sokat szidják a grafikát (annak ellenére hogy béta, és lowon van)
    De ha meg megjelenik egy uj crysis vagy battlefield, akkor meg ugyan azok sirnak hogy ugyan szép a grafika, de semmi tartalom nincs benne :D
  • PiszkosFred
    Lesznek addonok, azokkal testreszabhatod majd - bar szerintem skalazhato lesz ez is ingame optionsban is.
  • Ragnar360
    inkabb a cset meg az ui ne legyen olyan apró.
  • Ragnar360
    jah...de eszem megáll....
    amúgy
    EZ SZÉÉPP grafika nah, most mindenki szépen értse meg:)
    aki fikázni meri arra mérges leszek:D ha ennyit tudna majd a full is tökéletes lenne, de feltudott ez most idegesíteni...csakmert nem azt a grafot láttuk ami a videókban volt...
    KIT ÉÉÉÉÉÉÉÉÉRDEKEL :DDDD
    na kinek nem tetszik itt a grafika, vitázni akarok komolyan, mert annyira meg kell védenem. az se érdekel ha GW2-nek szebb volt a grafikája...mert ez szerintem pörfekt, ha ettől csak jobb lesz (ami nyilvan igy is lesz) akkor csak örülni tudok.
  • PiszkosFred
    Szpemelek itt :) Az biztos, hogy konzol uj verzio/megjelenes meg nem volt Bethesda jatek nelkul, szoval valami keszul titokban, hogy aztan a ps4 es az uj xboxon debutaljon. Hogy ennek koze van e az Arenahoz, nem tudom. Szerintem nem, es a Fallout IV nextgenre eselyesebb.

/Szpem off
  • PiszkosFred
    Vagy, az ESO-nak egy olyan spinoffja (mittomen, esport resze), amelyrol eddig kussolt a Zenimax. Bar ez csak egy vad otlet...

Az biztos, hogy Pete Hines (Beth alelnok) par napja kijelentte egy OXM interjuban, hogy olyan bejelentessel keszulnek, amelytol bizton lehidal mindenki.
  • PiszkosFred
    Remenykedek :) Szerintem egy javitott verzio lesz, mobilokra foleg. Azt a kegyetlen nagy teruletet kiadni a Creative vagy Gamebryo motorral, iszonyat nagy melo lenne, es az ESO/Fallout/Dishonored (mert a Beth folytatni akarja, az eredeti fejlesztok hiaba nem)/Doom mellett nem lenne ra ido, se keret.

Aztan kiderul mi lesz, szerintem egy hd remake mobilra tunik a legeselyesebbnek.
  • Nephin
    Hülye vagyok, te linkelted, szóval mit gondolsz róla? :D
  • Nephin
    Fred, erről tudsz valamit? Aréna
  • j0nNyKa
    mondanám hogy tessék visszaolvasni, de belegondolva nem fasza
    nem tudjuk még.
  • sparrow35
    Ez a játék havidíjas vagy egyszer megvásárlós lesz? Vagy ez még kérdéses?
  • j0nNyKa
    2 hete, és 0 értelme van a videónak
  • Although
    Classes
    Ez volt már?
  • TomStorm
    Igen nekem is.Egy régi nagy kedvenc+Tes háát nagyon várom mi lesz ebből:D
    Én lennék a legboldogabb ha lenne olyan minőségi mint AoC volt sőt még jobb is
  • Although
    Az hogy a legjobb móka, nem jelenti azt, ami nem tetsző történetre világra épül rá, megveszem. Ráadásul leírtam már róla a véleményemet. ott is elég jól beletrafáltam.
    Ez meg vicces, szépen megvezetek ezzel a szolgáltató szerelői, miszerint a túl sok adat terhelés miatt megy le a latencym ezeknél az eseteknél. Ennek bedőltem rendesen. Ráadásul amit torzonborz betett végképp nem igazolja. Remek, szép kilátások :)
  • PiszkosFred
    "Nem tényleg az ostromok érdekelnek leginkább ebből :) Nincs nagyobb móka jelenleg az mmokban mint egy ilyen dolog."

A GW2-t ennek ellenere elbol elutasitod... ki erti ezt :)
  • Although
    Nem tényleg az ostromok érdekelnek leginkább ebből :) Nincs nagyobb móka jelenleg az mmokban mint egy ilyen dolog. Jó sokban részt vettem már és észere se veszed ahogy elrepül az idő sajnálod hogy vége lesz. Úgy néz ki rossz helyen kerestem a problémát. Mindenesetre most talán már láttom mitől fog függni de ismerve a szolgáltató hozzállását azt mondja a szerződésben vállalt minimumot tudja a kapcsolat a többi meg nem is érdekli, anno párszor mentem már hozzájuk ebből kifolyólag, de azt mondták nem ők tehetnek róla, pedig de. :) Konkurencia nincs választási lehetőséged nincs :) És szerintem ezzel nem leszek egyedül itt sem.
  • koschwarz
    kíváncsi lennék, hogy szex előtt is ennyit elmélkedsz-e? mert akkor nem sokhoz juthatsz hozzá...
  • Pluskast
    Jó a videó! Bár nekem a játékról valahogy az Age of Conan jut eszembe. Persze még sokat fog változni a game :)
  • Although
    oké értem, valamint a latency számít és kész. Nagyobb adatáramlást feltételeztem. De jó akkor az össze problémám a latency miatt volt. Világos, ez egy szolgáltatót is minősíthet ha már kicsit nagyobb terhelés esetén felszalad a kapcsolat jelző akkor az nagy valószínűség szerint az én problémám a szolgáltatóval esetleg. És nem a rift swtor és esetleg TESo-nál kell keresni a problémát.
  • j0nNyKa
    ostrom pedig a procit és a vga-t fogja

ennél pedig úgy érzem, nem tudom érthetőbben leírni
    van az ostrom, eltol 200 ember egy spellt, a te procidnak kell számolnia mindegyik spellhez valamit (távolságok, becsapódási szögek, sebzés értékek, etc.), a vga-dnak pedig meg kell jelenítenie azt a 200 effektet

na, ez tényleg terhelős dolog, jól meg kell írni a játékot ahhoz, hogy ne szakadjon bele egy átlag pc, de mivel erről semmit nem tudunk még, így továbbra is baromság theorycraftolni
  • Although
    Oké. Akkor ebben tévedtem. Ezek szerint ha a szerver bírja akkor nekem is menni fog. Mondom nem így tapasztaltam. És az swtornál se így tűnnik. De igazad van hagyjuk lehet rossz következtetést vontam le ettől függetlenül amit írtok eattól se lett világosabb a dolog legfeljebb végképp nem értem mitől függ az hogy ez igazán jól működjön.
  • Omlás
    Running pls szabadíts meg minket... könyööörgöm :'(
  • j0nNyKa
    igazából nem tudom megmondani, hogy programozóként fáj jobban olvasni a butaságot, vagy szimpla józan paraszti ésszel gondolkozó emberként :\

de ha elfogadsz egy tanácsot: ezt a 100 megabit dolgot gyorsan felejtsd el, mert nem sok köze lesz... nos, semmihez

az általad emlegetett ostrom pedig a procit és a vga-t fogja, nem a sávszéledet
    hogy pontosan melyiket fogja jobban terhelni, az meg MAJD kiderül (nem, nem szabad rá összeesküvés elméleteket gyártani, csak majd ha élesben is láttuk)
  • Although
    Legyen igazad!
  • Although
    Na kicsit okosabb lettem. Többet feltételeztem de ettől sajna nem leszek vidámabb mert, ha tesztelek egyet a speedtestel külföldi szerverekre a latency és az adatáramlás se az igazi.
    Ez átlagos mérés szerintem egy ostrom az a csúcsterhelés. De legyen igazad csak örülnék neki mert akkor van remény hogy menni fog. Saját kis tapasztalatom nem ez. De ez szakszerű cikknek tűnik.
  • PiszkosFred
    Akkor leforditom. Mai mmo-khoz 1 "megas" net, amelyet szinte ingyen megkapsz barhol, meg itt nalunk is a vadkeleten BOVEN ELEG barmilyen mmo eseteben...
  • Omlás
    Szerintem inkább ne folytasd ha valamiről fogalmad nincs még véletlenül sem kéne elméletgyártásokba belemenni...
  • Torzonborz
    google a barátod de pl olvasd el ezt :
    http://mygaming.co.za/news/pc/44600-guild-wars-2-bandwidth-usage-tested.html
  • Although
    Igen erre gondoltam én is abban bízok az európai szervernél nem csak a nyugati hanem a lengyel és orosz rendszereket is figyelembe veszik ők elég nagy számot adnak. Szóval majd kiderül. És igen 5 éve ígérgetik bevezetik a koax rendszert errefelé is de szerintem még 5 évig biztos csak hallani fogok róla. :)
  • PiszkosFred
    Ehh...

Halkan megsúgom a következő sorokat... ennyit a hazai balkáni helyzetről :)

<i>Az amerikai Akamai cég frissen közétett felmérése szerint mostanra világviszonylatban a 13. helyre estünk vissza, az európai országok között pedig a nyolcadik helyet foglaljuk el a magunk átlagos 6,6 Mbps sebességével. Európában a hollandiai lakosok szörfölhetnek a leggyorsabban (8,8 Mbps), őket követik a svájciak (8,1 Mbps), az írek (7,3 Mbps), a csehek és a belgák (7,1 Mbps), majd Finnország és Dánia következik 6,9, illetve 6,7 Mbps-mal.

A világ átlag internetsebessége 14%-kal nőtt az első negyedévben 2011 utolsó három hónapjához viszonyítva, és 25%-os növekedést produkált a tavalyi év hasonló időszakához képest, elérve a 2,6 Mbps-os átlagot. A világranglistán az első helyet Dél-Korea foglalja el 15,7 Mbps-mal, őt követi Japán 10,9 Mbps-os gyorsasággal, majd Hong Kong 9,3 Mbps-mal, és Hollandia, illetve Lettország 8,8 Mbps-mal. (mediafax) </i>
  • Although
    Lehet nem vagyok szakember, de ha pl. van még 50 npc is a területen akiket a proci vezérel akkor annak az információ adatáramlása a két gép között csak latency kérdése? Nem veszek mérget rá hogy kell a 100mbit/sec vonal de úgy tudom nyugaton ez a fajta régi 10Mbit/sec rendszer már nem is létezik ami nekem van pl.
  • Torzonborz
    Ne viccelj már , nagy sávszél csak ahhoz kell hogy gyorsan patchelj. A lényeg a latency ( jó válaszidő ).
  • koschwarz
    ne fáradj, nem tudod lelőni...ahhoz meg kellene szüntetni az Internetet.
  • Although
    Csak ismétlem mert jó poén :) Kis listám amit ide is beírtam előre, bejött elég rendesen :) És nem mélyelemzés. Mindössze azt gondolom ehhez ahogy most áll szerintem kelleni fog egy 100Mbit/sec vonal. Nem a pve részhez hanem az ostromhoz, egy mondatban akkor. Ha jól tudom Magyarországon sajna főleg csak a lakótelepekre vezeték még be.