Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #1970 Naaa, a skyrimnál főleg a történetet és a questeket gagyizom mert az is :), és saját magukhoz képest, nem a Biowarehoz mérve mert nincs értelme. De még ők is tudtak volna jobbat csinálni. Már amit eddig láttam az alapján a TESO solo játékként is sokkal jobb lesz történetben, karakterekben :) Igaz a perk rendszerre is azt mondtam szar lesz, ez magánvélemény, nekem az is, gagyi.
Teljesen nem lehet hasonló mert itt vannak attribok és classok ott meg nincsenek :) De ne folytassuk már ezt :)
Azért játszok rpgkell mert érdekelnek a történetek a questek a karakterek meg sok minden amit ez jelent és a skyrim abba csalódás volt, nem tudtam bele élni sokszor magam mert nem "passzolt". Úgy gondolom itt nem így lesz, mmo adta lehetőségen belül. Aztán hát ha mégsem akkor ez van.
Egy mmonál is fontos mindez bár ott legtöbbször az emberek adják a roleplay-t. És azok akik ezt tényleg csinálták egyre kevesebben vannak, de ez se téma most.