Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Probatbicol #2639 Alapvetően a havidíjjal nem lenne probléma, viszont az ár irreális. Manapság amikor a népek hozzá vannak szoktatva az 1$-os humlblebumlékhoz, meg az ingyenes mmo-khoz, nehezen tudom elképzelni, hogy komoly üzletemberek leültek és hosszú tárgyalás után megállapították, hogy 15$-os előfizetési díjjal hosszú ideig fenntartható lesz a rendszer. Így viszont lehúzás szaga van egy kicsit és pont azokat a rajongókat fogják, akik nagyon várják, és bármilyen feltételekkel, úgyis megveszik a játékot.
Ha aztán ne adj isten tényleg átmegy f2p-be egy idő után akkor meg ez a topik is tele lesz sírással, hogy bezzeg én már mennyit ráköltöttem, most meg Józsi is játszhat vele aki egy fillért sem. És valahol jogos lesz ez a sírás.
Már a Rft esetében reménykedtem, hogy kitalálnak valami újfajta előfizetési modellt, pl. hogy nincs belépési díj és a havidíj meg 5$ körüli, kíváncsi lennék, ha valaki ezt kipróbálná működne-e, nekem mindenesetre szimpatikusabb lenne mint ez a "fogd a pénut és fuss" modell, hogy bedobjuk a 8-10 évvel ezelőtt kőbe vésett árat, kasza, aztán jöhet a f2p.