24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2948 Final Fantasy 14 online-t is nagyon dícsérik, de a mókus, miniatűr kislány tank és stb manga -lica effektus már engem sem vonz. Az SWtor részemről nagy csalódás volt. Így a war 40k ec vagy a wod vagy nemtudom még minek a megjelenéséig szeretnék valami jó kis mmo-val játszani és az a teso lesz. Ha(!) sikerül kipróbálnom a bétát, akár pre order keretében is, de többször "látatlanba" nem veszek havidíjas mmo-t, bár a pre order sem jelent garanciát lásd tor... -
#2945 "De ez inkább annak a szűk rétegnek lehet érdekes"
ööö ezt azért a helyedben erősen átgondolnám. ;) -
#2944 varázsszó! -
#2942 van olyan szóösszetétel, hangsúly, hangszín, bármi, amivel meg tudlak rá kérni, hogy ebben a topicban ne kezdd el? ide tényleg nem vagy való ezzel. bármilyen megoldás érdekel, ha kell, könyörgök, ha kell, szerelmet vallok, ha kell, virágot viszek személyesen. -
#2941 Behívtak? -
#2939 Azért kedves, mert az előző 10 kommentedből 8-ban csak azt ecsetelted, miért is lesz bukás, miért is sablon az egész, no meg szar a rendszere - a még meg sem jelent - játéknak, legyen szó gameplayről, loreról vagy grafikáról. Mindezek mellett, még csak le sem szarod az egészet, hiszen nem ismered a világot, nem ismered a játékot, te csak egy vadászt akarsz indítani végre egy szaros mmoban :) -
#2937 Nem neked való ez a játék, jobban jár middenki, ha már most elfelejted, és másra fókuszálsz. Időt és enerigát spórolsz meg, a pénzről nem is beszélve. -
Nephin #2932 Azért a GW2 időszakosan elérhető, aztán eltűnő, gyakorlatilag farmolós /időhúzós eventjei (amik pár napig lekötnek és ennyi) köszönő viszonyban sincsenek mondjuk egy Tolvajok Céhe vagy Dark Brotherhood update-tel... -
#2931 Akkor most érdekel ...de mégsem ?
Bocs nekem úgy tűnik hogy össze vissza írogatsz mindent. -
#2928 "csak egész egyszerűen nem érdekel"
de akkor minek vagy itt ? nem érted az ellentmondást ?
-
#2926 "Én nem kesergek, csak"
érted? -
#2925 Oké. Bár továbbra is vakon írsz és emiatt többnyire butaságokat - legalábbis ami az ESO-t illeti -, de elfogadom. Konkrét ismeretek hiányában elképzelhető, hogy ezt hiszi/hiheti egy laikus. :) Az ő vesztesége.
Az már más kérdés, hogy az alapján, amit leírtál, neked nem a fantasy mmokkal van a bajod, hanem ámblokk a fantasy szerepjáték műfajjal. Van ez így. Szerencsére van évente új CoD, vagy Sims, meg lehet találni azt, ami tetszik. Ami nem megy, az nem kell erőltetni. -
#2924 Én azt nem értem hogy ha neked ez ennyire sablonos , meg nem érdekel akkor mit keresel itt ? Mi vezérel hogy ide pötyögj ?
Persze igaz , szabad országban élünk akár az országház elé is szarhatsz de szóval izé...hát sokan nem kíváncsiak rá.
-
#2922 Elfogadom amit írsz, ez is egy elképzelhető jövő.
Egyúttal természetesen sajnálom valahol, hogy fél percig sem tudsz örülni valaminek, hanem egyből jössz a jó magyar kesergéssel, a vészmadárkodással, és a "ha már döglött az én tehenem, akkor dögöljön meg a szomszédé is" felfogással. Sokkal szebb és tartalmasabb az élet, ha az ember örül akár a pillanatnyi helyzetnek, hírnek, apróságnak, ahelyett, hogy jó magyarként szenved és kesereg... Nem tehetsz róla, a genetikádban van.
"Ne feledd, hogy ez is csak egy x-edik fantasy MMO, eget rengető újítások nincsenek benne, már mindet ellőtt más MMO."
Ezt a mondatodat pedig betudom a tudatlanságodnak, mert ha csak picit is utánaolvastál volna a dolgoknak, ekkora böszmeséget nem írtál volna. -
#2921 helyi idő szerint este 11 - holnap hajnal 2, ha jól számolom
részemről biztos nem See you in game, pedig dejólenne :) -
Nephin #2918 Nem törölném a mailboxomból... :) -
#2917 -
#2916 -
#2915 Nah ja.
Mondjuk hozzátartozik a teljes igazsághoz az is (írtuk is korábban), hogy maguk a fejlesztők is ködösítenek meg össze-vissza sumákolnak egy-egy kérdéssel kapcsolatban. Sage is vigyorgott és fogalma sem volt, mit mondjon, aztán mondott valamit (de egyúttal semmit se :)), amiből indult az egész.
Ezért szeretem a Maria Aliprando/Brian Wheeler/Nick Konkle hármas interjúit, ők mondják a tutit, részletesen, nem ködösítenek. Amiről meg nem beszélhetnek, arról nem is beszélnek. -
Nephin #2914 Ki fogad, hogy még hónapok múlva is az itemshoppal meg a mikrotranzikkal jönnek majd a haterek? :D -
#2913 A tegnapi Elder Scrolls off The Record interjú során Paul Sage tisztázta végre a #TheElderScrollsOnline ingame shop kérdését.
Ahogy mi is írtuk korábban (és amit egyszerűen a magyar gamer sajtó 99%-a nem bírt felfogni, hiába írta meg a Bethesda alelnök is, hogy hülyeséget beszél mindenki, továbbra is csak riogattak mindenkit a mikrotranzakciós marhaságokkal - köszönjük Emese! #facepalm), nem lesz semmi extra bolt vagy mikrotranzakció,, vagy bármi ilyesmi a játékban.
Az #ESO boltjának kínalatai között csak accountokhoz kapcsolódó szolgáltatások szerepelnek, faj váltás, nem váltás, név csere, stb.. Nuff said.
Paul Sage: The cash shop phrase was misstated. The implementation was for account-related services, not a cash shop.
Az interjú összefoglalója a hétvégén várható.
(Sorry, most csak copypaste most faszbúkról időhiány miatt) -
Nephin #2912 Morr, nem rajtunk múlik, kedves Zenimax :D -
Susarc #2911 jó akkor kérem a bétámat! jövök!:))) -
#2910 itt az egész kép, nyálcsorgatónak
-
A most pénteki 3 órás stress teszt "rewardja". -
#2908 Köszi szépen a cikket, jó volt. -
#2907 Matt Firor az ESO fejlesztéséről, fizetési modellről és még sok másról -
#2906 bah, hát mindenesetre feltöltöttem, innen szedhető (720p .mp4 630Mb) -
#2905 Semmi uj nincs benne, sot, unalmas elso fel ora. Max a karaktergeneralas picit reszletes a sok tetkoval, stb, de nem egy nagy "was ist das". De leaknek, megis csak leak :)
-
Susarc #2904 az a vicces,hogy poénból kitöltöttem megint a béta invite application-t és megint elfogadta a jelentkezésemet....WTF? -
#2903 gondolom még mindig csak az óceán másik oldalára, de ma elindult egy újabb invite hullám -
#2902 láttad már? megéri megnézni? -
ANDAXINx #2901 "legally reside in Australia, Canada (excluding Quebec), Denmark, Finland, France, Germany, the Netherlands, New Zealand, Norway, Spain, Sweden, the United Kingdom or the United States (the Territories)"
pedig voltak ötletek :) -
#2900 -
#2899 eh, én sem vettem észre :)
tökjó -
#2898 ...es amit sokan nem vettek eszre, hogy szerepel a listabann a /sitchair is, pedig arrol volt szo, hogy nem lehet majd leulni szekekre, mint a Skyrimban. Volt morgolodas anno amikor erre rakerdezett valaki, ugy latszik csak megoldottak. -
#2897 készítsünk emote-ot az elder scrolls online-ba, a nyertes emote-ját berakják a játékba, kap bétát, meg miegymás
részletek a linken -
#2896 Hangulatos kép Volt az egyik linknél régebben egy olyan videó, amiben tök szépen, hangulatosan, fantasy-san volt berendezve mindenféle csontvázfejjel egy ház, na attól fogva érdekel ez a játék :) -
#2895 mmmmmmmmmm, Coldharbour Village
-
#2894 jaja, úgy értettem, toljad csak kifele nyugodtan :)
tényleg jóféle videó, viszonylag normálisan alákommentálva, megéri megnézni