Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nos #3298 Kedves PiszkosFred, az emberek egy elég jelentős része néz néha hasonló szemmel az ilyen számára agyonismételt dologra. Az én kollégáim között is van olyan, aki néha agyf...t kap a mi szemszögünkből laikus érdeklődők kérdései miatt. De szerintem ez a hozzáállás nem okos. Aki nem az adott témában él nap mint nap, az bizony olyan kérdéseket tud feltenni, amit előtte már százan, mert neki nem éri meg még tíz percet sem, de egy órát biztos nem bújni a googlet a válaszokért. És ez megtörténhet az élet bármelyik területén. Ha a bankban ülsz egy információs telefonnál, egy webshopban válaszolgatsz a kérdésekre, autószerelőként kérdeznek tőled valamit, valaki a te kajáldádban akarje megkérdezni, hogy hol van a legközelebbi trafik, vagy valaki századjára kérdez meg akármit egy játékról. Jobban jársz, ha elfogadod a jelenséget, mert egy megjelenés előtti játék nagyon sok ember számára épp csak megüti az ingerküszöböt, és ez egyébként teljesen természetes. Az élet kismillió területén te is ugyebbe a kasztba tartozol, csak nem veszed észre.
Nemrég volt egy vitám erről egy kollégámmal, ezért fejtettem ki ennyire, egyébként mindegy. Jobb ha beletörődsz, változni ez a szitu nem fog :)