sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Omlás
    Mint írtam ne legyen igazam és tényleg alkossanak valami igazán tutit de őszintén mennyi esély van rá, hogy nem kell paks 4-es blokk a maximális látványvilághoz tömegben ? :) Nem vagyok én pesszimista csak épp amíg nem látom az ellenkezőjét addig nem hiszem el ;]

Elég téves az a meglátás azért, hogy én negatívan közelítem meg a dolgot és le akarom húzni az ESO-t nincs nekem semmi bajom vele csak kicsit szkeptikus vagyok a leígérjük a csillagokat is az égről nyilatkozatokkal kapcsolatban eddig kb senkinek nem sikerült de persze ettől még lehet, hogy pont nekik sikerül.

Viszont ha logikusan gondolkodunk azért nem néz ki szarul a game és ha sima teszem aszt bóklászás közben van az átlag ember fiának 50-60 fps amihez azért már elég combos konfig kell majd teszem aszt 100-200 emberes ostromnál amikor fröcsög minden hát igencsak kellemes meglepetés lenne ha nem lenne fps dropp :)