Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Hát, nagy. Mivel a pve zónákat nem nagyon láttuk eddig (illetve, csak az első 1-20 zónát) ezért csak Cyrodiilból lehet kiindulni (a pvp zónából), és ott is a tiszavirág életű szerverre alapozva. Ott, teljesen délről indulva nyílegyenesen északnak tartva (kikerülve az elérhetetlen Imperial Cityt) kb 50-60 percig tartott gyalog, mire odaértem Skyrim déli határához.
Van, aki azt mondja, hogy kb 1,5-2x nagyobb, mint a GW RvRvR mapja, mindennel együtt, de hogy a WoWhoz képest mekkora, nem tudom. Főleg, hogy WoW terület alatt mit értünk? Szerintem Azeroth+EK összes zónája +Northend +Outland +monochrome medvék földje nagyobb összességében, mint a premierkori ESO területei. Viszont, látva a térképet, és látva, hogy mennyi hely van a később érkező új területekre, a végén iszonyat nagy lesz.
Amit látsz az interaktív térképen, azok a fő zónák, ez az 5-5 terület további al-zónára bomlik, nem is kevésre. Szóval nagy lesz a terület, de pontos arányokat egyelőre nagyon nehéz mondani.