24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#3719 az nem "Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának" ? :) -
#3718 "Hagyjuk a morális kérdéseket a hanyatló nyugat ópiumának!" :) -
#3717 ja most az ophelianak is ajánlottak fel tegnap este óta többen is, dehát b*szhatjuk :)
gondolkoztam hogy egyet behúzok játszogatni, de elég nagy k*csögség lenne, hogy nem fejlesztésre használom :) -
#3716 Azt hiszem eddig rosszul álltunk hozzá a dolgokhoz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lehet nem gmail, meg yahoo meg egyéb "nemzetközi" címekkel kell jelentkezni, hanem inkább orosz szolgáltatóknál nyitott fiókokkal. Ezek zsákszámra kapták a bétákat, még orosz címekre is... :) -
#3715 Óhhh de jó lenne egy ilyen... -
#3714 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nephin #3713 Hű, ez nagyon jó ötlet, sok sikert. :) -
#3712 Ez csak pletyka, vagy igaz, vagy nem. Korábbi exkluzív ígéretek és a közelgő megjelenés, illetve egyéb hírek alapján simán el tudom képzelni. Bár drukkolok, hogy ne így legyen, mert akkor sürgősen előre kell hoznom a "karácsonyt".
Bár most azon "dolgozunk", hogyan tudnánk meggyőzni a Zenimaxot arról, hogy az ESO-ban azokat a Császárokat, akik mondjuk nem tiszavirág életűek lesznek, hogyan tudnánk beleszőni úgy a "lore"-ba, hogy mondjuk 5 év múlva a TES VI-ban egy-egy könyvben felbukkanna a játékos neve, mint egyike a sok uralkodónak, akik a Tiber Septim előtt birtokolták a trónt. Mert ez a fajta "halhatatlanná válás" is lehetne motiváció sok ember számára, ingame. -
Nephin #3711 Teeeee, PC-dezertőr, hallgass :P :D -
Nephin #3710 Ez nem túl jó hír. :( -
#3709 -
#3708 "Azt pletykálják egyesek, hogy EU béta először a PS4-nek lesz" nájsz :P -
#3707 Azt pletykálják egyesek, hogy EU béta először a PS4-nek lesz, majd utána jönnek csak a PC-sek. Ha igaz, akkor gyártani kell még yahoo, hotmail, gmail stb címeket (ha más nem, proxikkal), mert valamiért tényleg szarnak a fejünkre. Már én is azt mondom - feltéve, ha tényleg megint kimaradtak az EU játékosok -, hogy kapják be! Ugyanannyit fizetünk itt Európában is az egyes mmokért, magyarokon kívül mindenki beszél nyelveket, ez sem lehet gond és az ESO-t sem hiszem, hogy jobban várja egy tipikus amerikai mmo játékos Detroitból, mint egy svéd, dán vagy épp egy német. Na mindegy... -
#3706 Az NDA tiltja, nem tudok róla, hogy változott volna a helyzet. -
Nephin #3705 Nem hinném, hogy EU is. -
sayiid #3704 Legális lesz a streamelés? -
Susarc #3703 EMAIL CHECK EMBEREK! ma Béta inviteok -
#3702 mondjuk nem tudom mikor kezdtünk el skyrimet fikázni teso topicban, de úgy érzem mindenkinek jobb lesz, ha ennyiben is hagyom. -
Although #3701 Ja meg a harcrendszer. Az meg már biztos nem skyrimos mert vannak classok :D Láttam egy fullos videot a kezdetekről egy külfödi oldalon, nekem úgy tűnik mintha kicsit nerfelték volna egy kcisit, a gyereket nem csapták már le két ütésből, vagy csak ügyesebb volt, mint kis orosz barátunk az első leak videoban :) -
Although #3700 Nos igen, jó kis cikk. Azért engem továbbra is sokminden inkább az Oblivionra emlékeztet mint a full lebutított skyrimre. Ott már időkorlát sincs a zártörésnél, ráadásul a zártörés forma is inkább oblivionos. Persze sokminden, ui,stb, meg a skyrimre hajaz. Olyan vegyes felvágott.hát legfeljebb erre se kell pénzt kiadnom, majd csekkolom a sztori,a questek kapcsán az infokat. De nem addom fel a reményt. Nem olyan nehéz jobbat összehozni mint a skyrim, meg nem az ui meg a kinézet a lényeg. A questek, történet npc-k. Mindig ez a fontos. -
#3699 de amúgy ezzel (és csomó minden mással) kapcsolatban a múltheti cikkben olvashatsz egy csomót -
#3698 Valaki majd írja le Habár úrnak privátban (engem korábban letiltott), hogy legalább a erre vonatkozó cikkeinket olvassa el, mert az nyugtatólag hathat rá. És ha ő nyugodt, akkor a topik-lakók is azok, ami közös érdek, mert nem lesz megint ámokfutás... -
#3697 akkora lenne, hogy 1 nap után fent lenne neten minden ilyen megoldás, mindenki onnan nézné, és tökre eltűnne a varázs
persze, te magadnak csinálhatnád úgy, hogy igenis saját erőből, de.. sajnos körülötted a világ nem így működne
én is azt szeretném, amit leírsz, de az már nagyon elmúlt sajnos -
Although #3696 Csodálatos lenne ha a világra oly jellemző ármány és cselszövés, különösen a dark elfek által, megjelenne a questkben történetben is. Morrowind óta hiányzik. Már az TES oblivonból is eltűnt. Vagy kapnánk questeket amikben kutatni kellene a könyvtárakban megtaláljuk a helyet ahova menni kell mekkora lenne már :) Milyen vicces hogy esetleg egy mmoba kelne legjobban életre ez a világ 2000 után először :) -
Nephin #3695 "Az ESO egy mmo, a Skyrimmal és a korábbi TES játékokkal ellentétben nem áll meg a világ addig, amíg a zárakkal bajlódunk, vagy amíg a hátizsákban matatunk."
Sírás borítékolva. :) -
#3694 [URL=http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/183-ask-us-anything-variety-pack-11]Kérdezz-felelek vegyes felvágott #11[/URL] -
Nephin #3693 Egy éves fejlődési összefoglaló: http://www.tesoelite.com/2013/11/evolution-eso-one-year-progress/ -
#3692 Ez baromi jól hangzik! Pont ez hiányzik a mostani mmo-k többségéből. Felfedezés, kalandozás, hangulat. Jajj de várom már ezt a játékot... -
#3691 Igyekszünk. :)
Halál esetén a lehetőségeknél van egy olyan, hogy felrobbantod a saját hulládat - megbosszulandó a halálodat - és egy komoly DoT-t raksz azokra, akik agyonvertek és még a mindig a hullád körül állnak, legyen az ember vagy monszta :) (Explode on Death - showering enemies with fiery vengeance and blood, cast powerful DoTs.) -
Susarc #3690 nálam ez visz mindent és tudom jól fogok szórakozni ezzel a játékkal!
"Hát, jelenleg az a helyzet, hogy még többet akarok játszani a The Elder Scrolls Online-nal. Látni akarom, mi rejtőzik a következő fa mögött, kíváncsi vagyok arra, hogy merre vezetnek az ösvények, és látni akarom, mi van a hegygerinc túloldalán, amelyet már nem volt időm megmászni. Az esetlegesen tapasztalt hibák ellenére az ESO-ban megvan az, amelyet tízen sok éve éreztünk utoljára, valamikor még az első mmok idején: a felfedezés és újdonság mindent elsöprő erejét." -
#3689 óóóóóóóóóó értem :)
az UK-t már elolvastam angolul, a US-szel akkor szerintem megvárlak :) -
#3688 Hát mi gyorsabbak vagyunk sok esetben, mint a FB teamjük (ha nem saját Zenimax által kiadott cuccról van szó).
Viszont amit postolt most az ESO FB, az az amcsi PC Gamer US kiadás, azt mindjárt beszerzem és lefordítjuk azt is, amit én linkeltem az az angol PC Gamer UK kiadás magyarítása. -
#3687 én azon szarok be, hogy a zenimax is most postolta facebookra, hogy ők bizony benne vannak a pc gamerben :))
ti összebeszéltek esküszöm -
#3686 Hát, picit csúszott a dolog, de ami késik...
A halálos partvidék (PC Gamer UK ESO élménybeszámolója) -
#3685 Nem hiszem, de a fene tudja, hova es mit pakolnak. Mivel azt irtak valamikor, hogy 50+ es 50++ teruleteket kell majd latogatni ha minden skillt ossze akarunk szedni, nem hiszem, hogy csak pvp zonabol minden elerheto lenne.
Illetve, lehet ugranak a Mage/Fighter Guild skillek (bar errol volt szo, hogy talan Cyrodiilban is lesz kirendeltseguk), es minden egyeb olyan skill treen talalhato abilityk, amelyek PVE-hez kothetoek (Undaunted dungeonjaro ceh, es egyeb hasonlo szervezet).
De 50-ig elszintezhet odabenn, minden pvp cselekedetert kap majd xpt, amely miatt no majd a valodi szintje meg akkro is, ha 50-esre lesz skalazva odabenn. Igaz, kevesebb xp fog jonni pvpben, es emiatt idoaranyokat nezve lassabb lesz szintezni mint pve zonakban, de ez legyen a legnagyobb "gond".
Gathering es egyeb olyan dolgok miatt, amelyek nem elerhetoek odabenn, ugyis ki kell jonnie majd Cyrodiilbol mindenkinek, szal a mondat a szintezesre vonatkozott. Bar, aki sz*rik a pve es craft jellegu dolgokba, az tenyleg nem fog kimoccanni Cyrodiilbol, max ha AFK-val kivagja a rendszer :)
Hetrol hetre valtozik minden, nagyon nehez barmit is elore tervezni, mert mire kijon a hir/kiszivarog, addigra a fejlesztoi kliensben mar 180 fokot fordult a dolog. Az elmult egy ev hirei kozul szinte minden kukazhato, leszamitva talan az utolso egy honapot, azok meg(!) frissek... talan... :) -
Nephin #3684 "megteheti, hogy 10-es szinttől kezdve egészen 50-es szintig (jelenlegi maximum) ki sem jön Cyrodiilból, és csak a PVP segítségével szintezi fel magát."
Vajon a skilleket is meg tudja így szerezni? Cyrodiilben lenne annyi skyshard, mint kint? -
#3683 Összefoglaló -
#3682 [URL=http://teso.junkiesnation.com/2013/11/08/exclusive-rerolled-org-qa/]új Q&A, szokásos "új" infókkal[/URL] -
#3681 ja totál, most legutóbb volt egy 2 gigás peccs, azóta nem találok egy csomó mindent a kliensben, de ezek onnan vannak :) -
#3680 Anno ruszkiktol csencseltem egy nagyobb pakkot, abban volt kismillio hangfile, a 2 seces madarcsicsergestol kezdve a lovaglo effekten at egeszen a rozsdas ajtonyikorgasig, talan meg bofoges is. Ezek kozott volt par hosszabb muzsika is, osszesen 8-10 darab talan, amelyek 2:00 es 5:00 perc idotartamuak voltak. Ezeket kivalogattam, majd aztan toroltem en f*sz (orok hiba, f5 kontra f6), es azota sem talalom :) De ebbol az 5 zenebol ismeros volt legalabb 2-3. Ha szerinted is onnan szarmazik, akkor ok, nem irtam nagy hulyeseget.