24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Hat, nem tudom milyen lesz a jatek, majd elmondom majus-junius kornyeken :) Csak bizni tudok benne en is, hogy meg tud majd tartani. A hirek alapjan van ra esely. De ha nem, akkor sincs gond, megyek vissza masik mmohoz, szerencsere van valasztek.

Vannak szerepek, kell tank es healer is egy-egy partyba. Mas kerdes, hogy itt nem class, hanem skill fuggo a dolog, vagyis barki lehet healer es tank is, akarmikor, ha ugy gondolja. (max eleinte alap skillekkel, de azokat siman lehet treningezni hasznalat soran).

Van LF rendszer. Ha tenyleg lattad azt a videot, amelyrol volt szo - Quakecon -, akkro ott mar lathattad, hogy mukodik.
  • mnorbi2
    tiszta szivemböl kívánom hogy legyen igazad , mert akkor végre kapunk egy játékot amit nem 1 hónap után dobunk... Ha lehet pár kérdésem itt is van dungeonba healer és tank igény vagy mint gw2 be nem kell semmi megy fejetlen festivál ? group/dungeon finder van-e a játékban ?
  • j0nNyKa
    esküszöm te vagy a hülye hogy leírod neki harmadjára is. no offense, de komolyan így gondolom :)
  • PiszkosFred
    Kar, hogy write onlyban mukodsz :) 300 000 ember jatszott egy idoben egyszerre november vegi teszteken.
  • soundsonic
    Ácsi, SWTOR és GW2 esetében sem volt nyilt a béta, de voltak stressz tesztek ahol én magam is ha ugyan pillanatokig de körbenézhettem a játékban. Szerintem a stressz tesznek nem az a lényege ,hogy 5000 béta tesztert elbír e, hanem mivel olyan szupcsi kis játék ezért minden mmos rászabadul majd. Azt bírni fogja e..?!
  • PiszkosFred
    Ne keverjuk a szezont a fazonnal. Stress teszt nem egyenlo az open betaval.
  • soundsonic
    Olyan amin bárki részt vehetett? Én 1db emailt nem kaptam tőlük ez ügyben.. Nyilván a zárt bétázók kevesen lennének hozzá.
  • PiszkosFred
    Epp LFR-ben vagyok doglott :), igy nem fogom elokeresni, de a legutolsoban valami 300k ember volt egyszerre?
  • PiszkosFred
    Rengeteg stress teszt volt mar, nem tudom honnan veszed, hogy nem volt, de ezt mar irtam valaszkent a multkor is.
  • soundsonic
    Szóval akkor a 14.04.04. sem hivatalos? Csak mert akkor már tényleg el kéne kezdeniük a stressz tesztet pl..

@Youdu Én nem játszottam egy TES játékkal sem. Akkor már nem is vagyok célközönség?
  • PiszkosFred
    Bethesda marketingjehez egy adalek. Anno az Oblivion bejelentese utan csak az egyik konzolos magazin hozhatott le kepeket a jatekrol. Lasd lovon ulo steelben feszito lovag hatulrol, elotte Cyrodiil, 1-1 templom es haz a mezo kozepen, remlik? Ezeket beszkenelte azonnal valaki, ment is neten mindenfele akkori megosztokon. Az akkori TES HQ es az akkor meg letezo Oblivion HQ dizajnt is lecsereltuk annyiban, hogy ezeket a kepeket beleepitettuk.

Alig 2 het mulva leszedettek a hirek, a logo, a fejlec, mindenhonnan a "Bethesdasok". Csak ra egy honapra lehetett visszarakni, addig mindenhonnan lekaptak a netrol. Ezek ilyenek.
  • PiszkosFred
    Egy: Csak az elmult 2 honapban jott ki 2 hosszu video a jatekrol.
    Ketto: Lemaradtal arrol a tobb napos elo streamrol amelyeket itt szokott Johnnyka kesziteni a beta alatt, bemutatva mindent ami jelenleg elerheto a jatekban, a pvp-vel egyetemben.
    Harom: en a szememnek hiszek, ebben egyetertunk. De lattuk, hogy ket beta build kozott mekkora a kulonbseg, es a teszteken minium 2 verzioval jarnak a vegleges mogott
    Negy: ami cikket irtunk az elmult egy evben, annak 90%-a kuka, mert minden valtozott azota, van ami hetente. Direkt ugy keszult az ESO motorja, hogy barmikor barmit lehessen ki es berakni, hiszen pont ez a lenyege az egesznek, ha 4-6 hetente uj content peccseket akarnak. Ezt a fejlesztok is elmondtak, hogy nagyon flexibilis a motor, direkt ezert azt es ott, ahol esl amit valtoztatnak rajta.

Ismerned kellene a Bethesda - mint kiado - marketingjet, es akkor nem csodalkoznal. Mindig is ezt csinaltak, es ezt fogjak a Fallouttal es a kovetkezo TES resszel is. Ellentetben mas studioval, nekik nincs EA vagy Activision a hatuk mogott, akik folyamatosan b*szogatjak oket, es esetleg emiatt felkeszen keruljon ki valami. Ha kell, csusznak majd vele. Raernek, elmondtak ok is, a lenyeg, hogy tokeletes legyen amennyire csak lehet, nincs semmi idopont sem kobe vesve.

A lenyeg, ha lesz beta a kovetkezo hetekben, akkor figyelj es lass.
  • Yodu
    Hello

Személy szerint játszottam már pár online játékkal ,aztán megláttam a Skyrimet és azt mondtam ez a játék kell nekem .Ha olyan lenne az TESO mint a Skyrim,akkor nálam nagyon vinné a pálmát!!!
    Kicsit már elegem van azokból a játékokból ahol úgy jár a kezed a billentyűzeten mint a varrógép tű!!
    90 nap aztán majd kiderül,de egy dolog biztos kinek a pap kinek a papné és kinek a lánya :))))

bb
  • soundsonic
    +1

• mnorbi2
    még egy dolog wildstar betaban bent vagyok ott pl engedélyezték 1-15 content streamelését pressnek.... pedig nincs még release date..
  • mnorbi2
    +1

továbbra is fentarttom azon véleményem hogy ez nevetséges ami megy, Teso 90 nap mulva release és semmi ingame video , ha beütöd youtuba vagy máshova quakeconos 2013 április video jön találatra.. vicc Valamit nagyon takargatnak , régen én se láttam a fától az erdőt de már sokat csalodttam szóval inkább én is szkeptikus leszek most , és legyen pozitiv csalódás. De gondoljátok már át , hagy egy játék kiráy minden téren akkor minek kéne takargatni 90 nappal start elött ??? akkor pont ellenkezöleg magát adná el a sok kiály video , screenshot , élménybeszámoló... én úgy hiszem itt azért sok értelemes ember van és nem hisznek abban hogy most polirozzák és egyszerre lesz ám itt minden szuper kivitelben.....
  • HyperMonkey
    + néger vagy
  • j0nNyKa
    le tudom írni a nevem
    egyébként ismeretség + faszmák + annak a ténynek a keveréke, hogy "belefolyok" olyan dolgokba, mint pl. itt a tört szerver készítés :)
  • HyperMonkey
    Úgy hogy néger
  • soundsonic
    Szerintetek hány mmorpg van jelenleg? Hétről - hétre, hónapról - hónapra jönnek újak. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nincs létjogosultsága a TESO-nak. Mivel minden ember más, ezért más tetszik neki. Lehet a többség csalódni fog benne, lehet hogy nem. Ez egy játék aminek célja a szórakoztatás. Mivel már rengeteg ingyenes szórakozási lehetőség van, és nem egy mmo-ban csalódott az ember, ezért szerintem joggal vannak fenntartásai az ellentábornak is. Én megveszem a játékot, legfeljebb 2 vagy 3 hónap múltán elajándékozom az accom.. Itt sokakkal játszottam más mmo-kban, szóval tudom, hogy sok a "veterán", sokak hagytak ott velem egy-időben játékokat éppen ezért sem hiszem, hogy némely kommentet komolyan gondoltok. Amikor elkezdtem, blogolni, fordítani egy játékról én is annyira beleéltem magam, hogy tuti jó lesz, valahogy így képzellek el titeket is most. Amúgy csak egyet áruljatok el, pl (Johnnyka), hogy a francba csináljátok, hogy szinte minden bétába bekerülsz? :)
  • HyperMonkey
    Örülök hogy negatívan emlegetsz attól függetlenül hogy egy szót sem szóltam.
    De ha már hívtál bro....
    Te honnan tudod biztosan hogy nem lesz bukás? Igenis elképzelhető lesz hogy megbukik. ne így legyen, de még te, médium sem lehetsz egész biztos abban hogy totálisan beváltja a hozzá fűzött reményeket. Nézd csak meg az SWTOR-t. SW világában játszódó MMO? Húúúú ez mindent verni fog. Story alapú játék is, MMO is, űrharcos is, istenkirály is. És most meg lehet nézni.

Szóval én is remélem hogy nagyon jól fog elsülni a TESO, ráférne már az MMO-k világra egy jó kis vérfrissítés, de nem lehet kijelenteni hogy sikeres lesz. Persze azt sem, hogy bukás. Bármi kisülhet belőle, jóság és csalódás egyaránt.
  • Nephin
    Nem is lenne ezzel gond, ha egy noname oldalon jelenik meg, de azért a Forbes nem az. A kommentekben egyébként jól szét is szedik, hogy kb. egyáltalán nem nézett utána és kb. ő volt a legalkalmatlanabb ember a cikk megírására.

A Zenimax jól reagált. :D
  • Nos
    Sima marketingcikk, ami az oldalnak sok megosztást és kattintást generál. Direkt provokatív. Persze van valami igazságalapja a felvetéseinek, de direkt megosztó. Meg ezeket már száz helyről hallottuk, de konkrétum nincs benne. Egy vélemény PONT
  • j0nNyKa
    én igazából idáig olvastam:
    And that seems to be exactly what’s happening with The Elder Scrolls Online.

ez ilyen hipermajom féle okosságnak tűnik - aszongya ez történik a tesoval, jaok
  • Nephin
    "Though the Elder Scrolls is certainly a beloved series, and we all have our own fond memories of Skyrim, Oblivion, Morrowind and so on, it’s certainly no Star Wars, and an MMO version of the game isn’t something that deserves anywhere remotely near a $200M budget." Mondja ezt ő, mint befektető

"Who ever even asked for an Elder Scrolls MMO? " Képben van, látom.

"The series has first and foremost always been the quintessential single player game." És ez kizárja, hogy van egy multis hajtása is?

" It was a strange decision to jump genres from a famed single player series to an MMO" A cikk olvasása közben folyton a szerző lebegett a szemem előtt, miközben a földhöz veri magát és ordítva bömböl, hogy "miééértnemTES6otcsináltooook".

"While it’s entirely possible TESO is released and it blows everyone’s expectations away" Ahha, jól levédi magát, hátha mégis full hülyeség, amit összehord. :D
  • PiszkosFred
    Ennyi, ideje keresni másik játékot az ESO helyett a Forbes szerint
  • j0nNyKa
    el. olvasni skillekről. el.
  • PiszkosFred
    Ne keverjuk a szezont a fazonnal :) NDA-nak semmi koze a tesztek "milyensegehez". Itt is volt mar stress teszt, nem is olyan regen, konkret szamokkal keszult cikk rola. Es meg lesz is.

Azert nem akarjak kiadni az beta videokat es anyagokat, mert folyamatosan valtozik a jatek, es az utolso nagy polir meg most jon (texturak, effektek es animacio), es koszonik szepen, nem kernek megint egy worstyoutube fele gyoker videoibol, ha emlekszel ra az elso hetekbol - persze, nem emiatt, de ez a fajta mocskolodas is kozrejatszik ebben, hogy az NDA meg aktiv. De, eddig is fejlodott szepen minden, hetrol hetre, majd a vegen lesz erdemes feloldani. Leak cuccok kapcsan pedig lasd itteni kommenteket, videokat, streameket, stb, amelyek a betabol keszultek.
  • HyperMonkey
    Nagyon sok MMO-ban indulás előtt azt mondták hogy itt bizony nem lesz massneed kaszt vagy talent. És mindegyikben lett. Itt is lesz majd egy elitist jerks vagy arenajunkies vagy valami ami majd jól ki-theorycraftolja hogy milyen összeállítás a legjobb. Úgyhogy lesz legjobb íjász kaszt. Meg lesz legjobb mágiahasználó kaszt. Meg lesz OP és gyenge is ahogy eddig minden MMO-ban.
  • soundsonic
    Egy pre-order-t kiadhatnának mint GW2, SWTOR stb.. esetében, hogy azért na mégis..
  • mnorbi2
    én azt nem értem miért van még ezen NDA, Megvan release date ... nem akarok semmi rosszat mondani , de nekem a régi idők MMO csalódásaiból az jön le , hogy nincs kész vagy valami gond vele amit rejtegetni kell és 100 ügynökkel figyeltetni a netet , meg besugó hálozatot fenntartani hogy nehogy valamit lásson az a tömeg aki majd szeretné megvenni... Ilynekor már más mmo beta tesztjei alatt megy a stress tesztes hétvége stb.. ettöl függetlenül én is megveszem és várom , csak nem értem ezt az egészet...
  • BooMiller
    http://www.g2play.net/store/The-Elder-Scrolls-Online-Digital-Download.html?utm_source=newsletter&utm_medium=e-mail&utm_campaign=31-12-2013
  • Yodu
    Nincs apa kezdodik,annak már vége :)
  • Running
    Apa kezdődik.
  • j0nNyKa
    nincs olyan hogy legjobb íjász kaszt.
  • Yodu
    Hello Urak/Hölgyek!

Nézegettem kerestem egy két dolgot a TESO-val kapcsolatban.Ezt találtamkaszt.Ha jól láttam akkor a Nightblade-ből lenne a legcélszerübb "ijászt" inditani?Már amennyire a hiányos angol tudasommal ki tudtam kovetkeztetni!
    Fegyverek ill ruhákkal kapcsolatban semmi infot nem találtam,ha van vkinek vmi link ahol van leirás akkor azért hálás lennék :)Köszi!
  • j0nNyKa
    el.
  • bigbigle
    Hello,
    Mért van az hogy mostanában vagy 200-as vagy 201-es errort kapok?
    Valaki szembesült már esetleg hasonlóval? (a hivatalos oldalon nem találtam rá választ valamint a support se válaszolt)
  • soundsonic
    Off: Egy AMD A8 6600K vagy hasonló cpu/gpu processorral elfutna a játék? (AMD A8 4 magos processzor. FM2 foglalat. 3.9 GHz órajel. 2 x 2 MB L Cache. AMD Radeon HD 8570D integrált videokártya.)
  • j0nNyKa
    nem.