sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Jelenleg 1-17es kontent van tesztelve a hétvégén. Ezt a fajta tartalmat hónapok óta tesztelik, a leakelt videók és a beszámolók alapján. És mégis, van bug benne rendesen. Akkor gondolj bele, milyen lehet "fentebb"?

Nagyon flottul fut az egész, de azért befejezhetetlen kvesztek, illesztési hibák, texture hibák, stb. van bőven. Ezek seperc alatt orvosolhatóak, és tudom, hogy egy-egy javítás máshol újabb hibát eredményez egy ekkora komplex rendszerben, de azért fél év után illene 1-20 zónáknak rendben lennie :) A kezdőzóna pl rendben van, Bleakrockban egy darab textura hibát láttam, a többivel nem volt gond, pedig bejártam minden zegét és zugát.

Hozzáteszem, azt a mennyiségű sötétséget, ami a generalon ment, azt még emészteni kell. Nem a szokásos vitákra gondolok, vagy trollkodásra, hanem olyan alapvető feladatok megoldására nem jönnek rá maguktól az emberek, amelyeket óvodában vagy előkészítőben már unnak a gyerekek... (három színből kirakni a kombinációt, vagy elolvasni a kvesztleírást Rana helyét illetően, stb.)