24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #5487 -
Ekinus #5486 Whoohoo Köszönet érte,induljon a theorycraft! :) -
Eksz #5485 Oh wow, koszi! -
Johika #5484 Koszi, lesz mivel szorakozni. :) -
Nephin #5483 Nézzétek, mire bukkant klánunk kedves vezetője: skillkalkulátor, béta verzió link . Ismeri valaki? -
Nephin #5482 Íjnál is ugyanígy megvolt minden. Klántárs a kétkezes pallostól hajlongott, lecsapta a mobokat, azok lerogytak, szerinte "beakadt" a penge halálos csapásnál... na mindegy, kíváncsi leszek, hogyan turbózzák fel majd. Csak nehogy túlzásba vigyék. -
Nephin #5481 Remélem nem úgy értik, hogy úgy nézzen ki, mint a te BD-s videód. :D -
Eksz #5480 Sorcererrel a knockback tipusu spellektol repultek a mobok, az ilyen erezheto hatas volt, knockdownos spellnel is megvolt a feeling ahogy becsapodik es elborul a mob, szoval, nekem atjott. -
Susarc #5479 mindegy mi értjük:) és szerencsére a fejlesztők is!:) -
Susarc #5478 no problem:P -
Johika #5477 Jol van ertelek en, csak nem birtam kihagyi. Bocsi :) -
Nephin #5476 Akkor tényleg nem értem, úgy látszik. :) Puffan a nyílvessző, csendül a kard, mindennek van jó kis hanghatása, elesik az ellen, visszatántorodik, megpördül... mit hiányolsz? -
Susarc #5475 ne menj már át óvodába kérlek -
Nephin #5474 :D
-
Johika #5473 Ur harc? :) -
Susarc #5472 nem arról beszéltünk!!:) nem hiszem el,hogy nem értitek meg mit takar az,.hogy SÚLYTALAN a harc....:P -
Susarc #5471 nem a csillivilli effektekről beszéltünk eddig se...... -
Nephin #5470 "Bármikor feltámaszthatjuk az elesett társakat, ha van nálunk a társunk szintjének megfelelő, természetesen töltött souldgem."
Ez jó volt instában... kinél van gem? Áááá, elfogyott, vagy várj, csak fel kell tölteni... nem tölti a nyavalyás, hogyaza... :D
A soul trap skill nálam nagyon nem jól működött (vagy nagyon bénáztam): volt nálam többféle kő is, üresek is voltak, a mobra is rátettem a hatást, mégis mindig azt írta ki, hogy nem sikerült. :( -
Nephin #5469 Nem az effektekkel van baj, hanem az ilyen mortalkombatos, keleti/akciójátékos túlvizualizálással szerintem. Az ESO elég realista mind grafikailag, mind stílusában (armorok, fegyverek stb.), hogy jönne ez össze a képernyőberemegéssel, a felvillanó becsapódási pontokkal stb.? Lehet, hogy ez csak nekem lenne furcsa, ezt aláírom, de biztosan az lenne. :) -
Johika #5468 Nekem eleg a ver es a repkedo fejek. :) -
soundsonic #5467 Én is szeretnék szép kis látványos effekteket, de megértem azokat akik nem. -
Eksz #5466 +1 -
#5465 Éspedig? -
Nephin #5464 Hát, nem tudom... most ezekre a kamerarázkódásokra meg villanásokra gondolsz? Nekem továbbra sem hiányoznak. :) -
Eksz #5463 Pl? -
LadyWhox #5462 Hát azért ennél vannak sokkal fontosabb problémák is. Most tényleg ez a gondotok? :F Tök jó nektek.. -
Susarc #5461 csak az rémít meg,hogy ezt valóban 67 nappal megjelenés előtt kell leprogramozni? kitalálni?:P:) -
#5460 Nem úgy értettem. Hanem, hogy annyian jelezték ezt a béta után, hogy ők is érzik, az animációkon túl kell még csinálni valamit, ami rendberakja az egészet - még ha olyan sosem lesz, mint mondjuk más játékban, ahol komoly fizika is van. -
Susarc #5459 nem akartam kisajátítani a felfedezést:))
jaja bár nem lesz ütközés,de effektekkel meglehet csinálni faszentosan:P -
#5458 Nem csak te hiányoltad, majdnem minden második ember :) (én is leírtam többek között azonnal, a béta első napja után, amikor sikerült végre élőben látni, mit tud az ESO). Erre mondták már hetekkel ezelőtt a fejlesztők, hogy értik a problémát, és dolgoznak rajta, hogy jobb legyen. Lesz még pár effekt, kamera "rázás" stb, amivel még inkább hatásos lesz az egész. Kivéve az ütközés figyelést, mert az nem lesz.
Egyébként hozzáteszem, hogy csak eleinte furcsa a "hiányosság", aztán max. fél óra, és fel sem tűnik. -
Susarc #5457 kicsit OFF ,de ezen érződik az amit hiányoltam ESO-ból mikor súlytalanságról beszéltem! Itt érzed ahogy "beleakad,belevág" a spell az ellenfélbe! érzed ahogy betalálsz és ellenállásba ütközik a karaktered
-
#5456 Ja már látom -
#5455 ez honnan? Jó lenne ha kezdenének vele tényleg valamit. -
Johika #5454 Orultem volna ha meseltek volna a skillekrol is. Jo lenne valami hivatalos verzio roluk. -
Johika #5453 Mas rendszer, majd kiderul ha latod mukodes kozben. -
Eksz #5452 Visszaolvasva nem voltam egyertelmu, az azonos buffok nem stackelese magatol ertetodo. De hotok/healek teljesen mas teszta, ez az ami engem zavar, illetve ezt akartam irni lenyegeben. -
Eksz #5451 WoW,SWTOR,Rift, ami hirtelen eszembe jutott ahol nem igy van, es azert pvpben, de akar "raiden" is nagy bajok lennenek ha ez igy maradna. -
#5450 Ugyanaz, mint a mostani Ultimate skill rendszer, csak más volt a neve, és akció-reakció szituációk töltötték fel a skillt, nem a sikeres támadás vagy heal, mint most, illetve, ha jól csináltuk a harcban, és sikerült mondjuk minden power attack elől elugrani, vagy a castokat megszakítani, akkor extra aranyat/xpt kaptunk a harc végén. Ösztönzésül, mert odafigyeltünk a harcra, és jókor nyomtunk jó gombot. -
#5449 Ez most sincs másként, más mmoban sem. Pl. ha ketten használnak resto staffot a partyban, rakhat rád mindkettő egy HoT healt, de csak az egyik lesz aktív, nem mind a kettő. De ha más, class spellekből vagy máshonnan rak rád egy másik - nem ugyanazt konkrétan - HoT healt, akkor az megmarad. Azonos spellek nem stackelődnek, a jelek szerint. -
Susarc #5448 thx!