24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Eksz #5527 En nem hiszek az ilyesmiben, ha lesz hivatalos oldalon, akkor, addig meg azt irnak amit akarnak. -
LadyWhox #5526 Köszi! Akkor jól derengett.. -
#5525 Ez akkor valami nem hivatalos? link -
LadyWhox #5524 Persze, lesznek nerfelések, balanszolások, javítgatások.
Sokan kihasználják majd az exploitokat is :D -
Eksz #5523 WoWnal nem volt early access. -
LadyWhox #5522 Ha lessz peccs, akkor nem szerda körül? (Én nemtudom :S ) -
Bandras DaSilva #5521 Ez kb. minden MMOval így van.
Sok olyan hiba van ami csak nagy tömegekkel jön elő, arról nem is beszélve, hogy a játékosok hajlamosak bizonyos ésszerűtlenségeket, logikátlanságokat megtalálni és szépen a saját javukra fordítani ezeket.
Mindig beindulnak a sírógépek is, akik szerint éppen az a klassz a leggyengébb amivel játszanak és mindenki más sokkal erősebb, aztán jönnek az "ebben a játékban nem lehet semmit sem csinálni hangok" meg a sok hiszti. Ezeket csak erősíti az ha egy cég rosszul reagál a kritikákra vagy kiderül, hogy tényleg csak lvl 20-ig van kész a játék aztán a többit majd valamikor mellérakják.
A megjelenési idő TESO esetbéne nem hiszem, hogy nagyon változna mert annyira telespameltek már vele mindent, hogy nem engedheti meg a cég magának, hogy mégis eltolja pár hónappal. -
LadyWhox #5520 lessz* ez így jó. :D
Mindenkimásrosszúltuggya!
(najó..hülyeség off) -
#5519 lesz*, és ja
mondjuk az tényleg necces, hogy előző béta óta nincs patch, eddig mindig volt folyamatosan -
LadyWhox #5518 Majd meglátjuk milessz.. -
#5517 és sose volt jó viszhangja az ilyesminek, itt meg alapból van már valamiért egy ilyen berögződött divat-hate
nemjóötlet -
LadyWhox #5516 Tényleg valaki elméxik rá, hogy anno a WoW-nál volt e lehetőség a preorder-el előbb kezdeni a játékot? Vagy mindenhol egyszerre indították?
Már olyan rég volt nem emléxem, pedig vagy 3 bétájukban is benne voltam anno. -
LadyWhox #5515 Úgy értem, mint már írtam korábban. Volt már 1-2 olyan MMO ahol totál nem voltak kész megjelenési időre, de megjelentették és még további jó 1 évig (kb) havidij fizettetése melett készítették tovább a játékot.
S csak később érte el azt az állapotot, aminek a megjelenéskor kellett volna lenni. S ezt a készítők és a playerek is tudták. -
Susarc #5514 már jeleznék ha csúszás jönne...... -
Susarc #5513 hát én júnisuban nem akarok szobában tespedni:P április teljesen frankó lesz:P -
#5512 A kérdés meg merik e kockáztatni. A bétából, meg az infókból ítélve ráférne +2,3 hónap, de a barlangi trollok szétkapnák őket, ha újra csúszna. -
LadyWhox #5511 Miért? Megjelentetik, aztán majd lessz idejük továbbcsinálni.
Nem az első MMO lenne.. -
Nephin #5510 Szerintem reménykedhetsz, a preorder hiánya két hónappal megjelenés előtt nem arra mutat, hogy meglesz az április, kivéve, ha a héten azok a hírek pont erről szólnak majd. :) -
#5509 Jo lenne, mert az aprilisom nagyon huzos lesz. Siman tolodhatna a juniusi konzolos megjelenesig a premier - reszemrol -, mert a majusom sem lesz egyszerubb... :) -
Eksz #5508 Ilyesmire meg kimondatlanul sem szabad gondolni! -
#5507 Úgy érzem a megjelenés csúszni fog. -
#5506 "One of the things I should mention is also that viewing is very different from playing. All that said, we've made some changes in the past weeks which should make it even better."
-
Susarc #5505 mindenestre a kliens még nem pecselt:P ez rossz ómen:D -
LadyWhox #5504 Köv. tesztel kapcs.: Elképzelhető, hogy esetleg talán de mégsem. Báár noha ha azt nézzük...íííj.. xD -
Susarc #5503 korrektnek tűnnek,hogy adnak a visszajelzésekre! -
#5502 Azt azert ne felejsuk, hogy a fejlesztok altal tesztelt es hasznalt kliens 1-2 vezioval a beta elott jar altalaban, igy aztan az ilyen "nesze semmi, fogd meg jol" tipusu "dolgozunk rajta, majd meglatjatok" dolog szamomra mindaddig bullshit, amig nem latom sajat szemmel. Azt megsem mondhatja egyetlen fejleszto sem, hogy leszarjak a visszajelzeseket :)
A beta nem fugg ettol a fel mondattol. -
Johika #5501 Miutan eszkozoltek mar a valtozasokat, igy ki kell probalni. Mult idoben beszelnek a valtoztatasrol, tehat lesz. :D -
#5500 igen ennél sokkal több variáció valóban nincs - vagy lesz, vagy nem
ez meg lett szakértve :) -
#5499 "Mivel sok kritika érte a közelharci harcmodort annak „súlytalansága” miatt, ezért eszközöltek némi változtatást, amelyet a következő béták során már láthatunk is"tőled idézve szerintem ez miatt nem lesz héten béta vagy igen XD -
Johika #5498 Azert tes jatekoknal nem hasznaltam magiat, th es kaszabolas. :)
Ha pedig magus voltam akkor nem hasznaltam kozelharci fegyvereket. :) -
#5497 welcome to elder scrolls :)
annál izgibb lesz managelni egyébként -
Johika #5496 Nekem meg mindig problemas hogy csak shild&oh skill agon van 1 db. taunt. A masik ami meglepett hogy DK-nal magicka-ba kerulnek skillek. Kozelharcosnak is kell majd a minimalisan magickara pakolni ezek szerint. -
Nephin #5495 Szerintem lesz, de ez inkább csak remény, aztán meglátjuk. :)
Ja igen, a kalkulátornál kb. 200 ponttal lehet számolni (szintezés 50 + összes skyshard kb. 100 + questek, ezmegaz kb. 50). -
Johika #5494 En is a leszre fogadnek. :)
De sajnos nem mi dontjuk el. -
#5493 Megint komoly osszeggel mernek ra fogadni, hogy LESZ. Bar, a multkor is buktam volna :) -
LadyWhox #5492 Szerintem nemlesz. -
Susarc #5491 +4 Inner Circle szavazattal amelett,hogy lesz!:P -
Eksz #5490 En annyira biztos voltam benne hogy lesz a multheten, hogy most inkabb azt mondom, hogy nemlesz, de ne legyen igazam. -
Johika #5489 Tippek, lesz hevegen beta? :) -
#5488 Köszi a tippet, ki is raktam :)